Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Και εγώ είχα δει καφέ υγρά πριν την χωριακη ,δεν είναι κάτι μην αγχώνεσαι 

Και τελικά ήταν θετική ή αρνητική ;

πρίν από 4 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Η εμφύτευση έχει γίνει αλλά αρκετές γυναίκες μπορεί να δουν σκούρο αίμα κ μετά από τρεις ή τέσσερις εβδομάδες.το ξέρω ότι ανυσηχεις δεν είναι εύκολο το πέρασα κ εγώ κάθε ώρα κοιτούσα να δω μήπως δω αίμα.παρε όμως τον γιατρό τηλ δεν είναι κακό θα δεις κ αυτός τι θα σου πει 

Έχω αύριο τη χοριακη και φοβάμαι μήπως αυτό είναι ένδειξη αποτυχίας ή περίοδος. 
Μίλησα με γιατρό κ μου αύξησε τη δόση utrigestan για απόψε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Και τελικά ήταν θετική ή αρνητική ;

Έχω αύριο τη χοριακη και φοβάμαι μήπως αυτό είναι ένδειξη αποτυχίας ή περίοδος. 
Μίλησα με γιατρό κ μου αύξησε τη δόση utrigestan για απόψε.

Καλά σου έκανε δεν είναι κακό κ εγώ επερνα τρία την ημέρα κ για αρκετό καιρό έκανα κ ένεση prolutex.προσπαθησε να ηρεμήσεις κ να κοιμηθείς κ αύριο θα έχουμε ευχάριστα νέα.

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 6 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Καλά σου έκανε δεν είναι κακό κ εγώ επερνα τρία την ημέρα κ για αρκετό καιρό έκανα κ ένεση prolutex.προσπαθησε να ηρεμήσεις κ να κοιμηθείς κ αύριο θα έχουμε ευχάριστα νέα.

Εγω παίρνω 3 utrogestan τη μέρα κ 1 cyclonest. Τι να πω βρε κορίτσια. Ελπίζω να μην είναι κάτι κακό. 

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μόλις είδα μια σταγόνα καφέ στο εσώρουχο κ στο σκούπισμα. Εχει τύχει σε καμία μια μέρα πριν την χοριακη; SOS 

Έχω πάλι κράμπες χαμηλά.

Εμενα! Μια μέρα πριν την χοριακη! Αίμα και πόνο 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εμενα! Μια μέρα πριν την χοριακη! Αίμα και πόνο 

Λίγες σταγόνες είδα και εξακολουθώ να έχω κράμπες. Νιώθω και τσιμπήματα στη μέση και χαμηλά.Σκέφτομαι μήπως είναι ο οργανισμός μου που προσπαθεί να αδιαθετησει. Τι να πω. Απλά θα περιμένω. 

πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Λίγες σταγόνες είδα και εξακολουθώ να έχω κράμπες. Νιώθω και τσιμπήματα στη μέση και χαμηλά.Σκέφτομαι μήπως είναι ο οργανισμός μου που προσπαθεί να αδιαθετησει. Τι να πω. Απλά θα περιμένω. 

Ήμουν σίγουρη ότι ήταν περίοδος , αφού έκανα χοριακη με τρομερή απάθεια. Μετά μου σταμάτησε 1 μέρα και μετά ξεκίνησε τρομερή αιμορραγία με πήγματα για 5 εβδομάδες 

πρίν από 27 λεπτά , Alex@ είπε:

Κορίτσια SOS!

Παίρνω κάθε βράδυ 160 mg salospir 

Την ώρα που έπρεπε να τα πάρω μιλούσα στο τηλ κ τώρα δε θυμάμαι τι έκανα, αν πήρα 2 φορές.......θα πάθω κάτι;;;

Δεν μπορείς να δεις από το κουτάκι πόσα χάπια λείπουν ? 

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Δεν πρόσεξα πόσα είχε γτ μιλούσα Παίρνω 2 των 80

Είδα ποιο εφημερευει για παν ενδεχόμενο 

Ίσως αν θυμηθείς πότε το ξεκίνησες και υπολογίσεις ;

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Δεν πρόσεξα πόσα είχε γτ μιλούσα Παίρνω 2 των 80

Είδα ποιο εφημερευει για παν ενδεχόμενο 

Δύσκολα να έχεις πάρει δύο φορές πάντως μην ανχωνεσε. Σημείωνε πάνω στο κουτί ποτέ το ανοίγεις ημερομηνία  . Για να ξέρεις πόσα πρέπει να έχει μέσα. Συμβαίνει αρκετά συχνά όταν περνεις καθημερινά κάτι να ξεχνιέται Κ πρέπει κάπως να έχεις ένα ελενχο 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 13 λεπτά , MK2012 είπε:

Ίσως αν θυμηθείς πότε το ξεκίνησες και υπολογίσεις ;

Ξεκίνησα 3/12, έχουν περάσει 18 μέρες από 2 χάπια άρα 36, είχα 2 κουτιά με 20 το καθένα άρα 40 κ έχουν μείνει 4, άρα πρέπει να τα έχω πάρει σωστά.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση!!

• Μου αρέσει 4

πρίν από 22 λεπτά , Alex@ είπε:

Ξεκίνησα 3/12, έχουν περάσει 18 μέρες από 2 χάπια άρα 36, είχα 2 κουτιά με 20 το καθένα άρα 40 κ έχουν μείνει 4, άρα πρέπει να τα έχω πάρει σωστά.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση!!

Πάντως μην ανησυχείς και εγώ έχω αφαιρεθεί όταν παίρνω χάπια. Ειδικά στη δουλειά. Για αυτό πήρα θήκη χαπιών από το φαρμακείο και βάζω όλες τις δόσεις εκεί για να παίρνω αυτά που πρέπει κ να μη μπερδεύομαι.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 56 λεπτά , MK2012 είπε:

Τσιμπήματα κ κράμπες είναι γιατί μεγαλώνει η μήτρα το πρώτο διάστημα θα τα έχεις αυτά δεν είναι κάτι γιαυτο κ μετά δίνουν κ μαγνήσιο.καλα αποτελέσματα να έχεις αύριο περιμένουμε τα νέα σου.καλο βράδυ να έχεις.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...