Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τα φάρμακα του ΕΟΠΠΥ που παίρνεις από το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ δεν έχουν συμμετοχή. Είναι δωρεάν. Και το κόστος τους είναι γύρω στα 700-900€ ανάλογα τι θα σου γράψει και τι μπορεί να δικαιολογήσει η απόφαση. Τα φάρμακα του φαρμακείου έχουν την συμμετοχή τους κ επειδή δεν παίζουν με γενόσημα και πάρε πχ το πιο φθηνό αλλά πρέπει να πάρεις αυτό που θέλει ο γιατρός μπορεί να βγει αρκετά τσιμπημένη η συμμετοχή. Εγώ βέβαια έδωσα στην συμμετοχή 50€ σύνολο αλλά είμαι επαρχία και η φαρμακοποιός είναι η μαμά της κουμπάρας μου οπότε να πω τι; 🫢 

Θα συμφωνήσω στο θέμα ανδρολόγος πάρα πολύ σημαντικό! 

Μαρη κ εσύ σε έπιασε να πάρεις μπουφέ τώρα;;; 😂

Οι άλλες μιλάνε για έπιπλα 😂 το prp ενδομητρίου που συζητάνε παραπάνω είναι μια τεχνική ενίσχυσης του ενδομητρίου σου στην ουσία με δικό σου αίμα που το φυγοκεντρουν και σου βάζουν το πλάσμα (νομίζω) σαν ένεση με καθετήρα στη μήτρα. Διφορούμενες οι απόψεις για το πόσο βοηθάει γιατί οι μελέτες είχαν πολύ φτωχό δείγμα ασθενών. Υπάρχει και το prp ωοθηκών που κάνεις κάτι αντίστοιχο απλά εκεί τα αποτελέσματα φαίνονται μετά από 2-3 κύκλους. 

Και πότε ενδείκνυται; Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει κανείς να το κάνει;

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσι μου εγώ όταν είχα παρει τα καφέ cyclacur για 10 μέρες αδιαθέτησα 2-3 μέρες από τη μέρα που τα σταμάτησα. Οταν είχα ρωτήσει το γιατρό σε πόσες μέρες μετά θα έρθει η περίοδος αφότου τα κόψω, είχε πει σε 4-5 μέρες.  Κανονικά ποτέ περίμενες να αδιαθετήσεις αν δεν είχες ξεκινήσει καν τα λευκά; 

Την Δευτερα! Δηλαδη τη μερα που θα παρω τα τελευταια cyclacur!

πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Την Δευτερα! Δηλαδη τη μερα που θα παρω τα τελευταια cyclacur!

Νομιζω πως υπάρχει περίπτωση να σου έρθει νωρίτερα απο 6-7 ημέρες μετά που σου λέει ο γιατρός (αν κατάλαβα καλά) αλλά σίγουρα ο γιατρός σου ξέρει καλύτερα. Μήπως να του κάνεις μια ερώτηση ;

10 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Νομιζω πως υπάρχει περίπτωση να σου έρθει νωρίτερα απο 6-7 ημέρες μετά που σου λέει ο γιατρός (αν κατάλαβα καλά) αλλά σίγουρα ο γιατρός σου ξέρει καλύτερα. Μήπως να του κάνεις μια ερώτηση ;

Καλημέρα!! Πώς είσαι?? Αύριο χοριακη?

1 hour ago, Neverstop είπε:

Καλημέρα!! Πώς είσαι?? Αύριο χοριακη?

Καλημεραααα! ❤️

Ψυχολογικά αρκετά καλύτερα. Έπρεπε να βγω από το σπίτι τελικά.  Η αγωνία παραμένει στο κόκκινο… αλλά προσπαθώ να μη το σκέφτομαι. Δεν έχω προσδοκίες ούτε ιδιαίτερα καλό προαίσθημα. 
Οι πόνοι περιόδου σταμάτησαν χθες το πρωί κ από τότε απλά έχω κάτι μικρά τσιμπηματάκια χαμηλά και ένα σα κάψιμο στο στήθος. Βεβαια ξέρω πως τα φάρμακα έχουν τέτοιες παρενέργειες. 

Αυταααα 

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 1
  • Ευχή 2

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα! Εύχομαι καλές γιορτές και χαρμόσυνα νέα !!! Θα ήθελα να ανοίξω ένα νέο θέμα. Εχω σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών και αυξημένη αντίσταση στην ινσουλίνη. Κάνω κάποια θεραπεία εκ νέου τώρα και περιμένω.Έχω υδροσαλπιγγες διογκωμένες και απευθύνθηκα σε  γιατρό που θα προχωρήσουμε σε σαλπιγγεκτομη και μετά σε εξωσωματική. ΕΧΕΙ κάνει κάποια κοπέλα κάποια παρόμοια διαδικασία; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και εύχομαι ότι καλύτερο για όλες μας! Καλές γιορτές με υγεία και πολλά μωρά το 2025!!!

πρίν από 54 λεπτά , Sandra.s είπε:

Κορίτσια καλημέρα! Εύχομαι καλές γιορτές και χαρμόσυνα νέα !!! Θα ήθελα να ανοίξω ένα νέο θέμα. Εχω σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών και αυξημένη αντίσταση στην ινσουλίνη. Κάνω κάποια θεραπεία εκ νέου τώρα και περιμένω.Έχω υδροσαλπιγγες διογκωμένες και απευθύνθηκα σε  γιατρό που θα προχωρήσουμε σε σαλπιγγεκτομη και μετά σε εξωσωματική. ΕΧΕΙ κάνει κάποια κοπέλα κάποια παρόμοια διαδικασία; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και εύχομαι ότι καλύτερο για όλες μας! Καλές γιορτές με υγεία και πολλά μωρά το 2025!!!

Καλησπέρα και με το καλό να πάνε όλα κατ ευχήν! Εγώ είχα υδροσαλπιγγα έκανα απολίνωση και μετά έμβρυο μεταφορά κι όλα πήγαν καλά🙏🏻

Καλησπέρα κορίτσια μου! Έχει συμβεί σε κάποια θετική χοριακη και να εμφανίσει αίμα με πήγματα ; Χθες η χοριακη μου ήταν 3900 και σήμερα το μεσημέρι εδώ και δυο ώρες εμφάνισα αιμορραγία με πήγματα και με ποανει χαμηλά η κοιλιά μου. Μίλησα με τον γιατρό μου είπε να κάνω την prolutex και να αύξησω τα ουτροτζεσταν. Αύριο έχω τον πρώτο υπέρηχο. Νομίζω ότι το όνειρο θα τελειώσει. Είμαι πολύ αγχωμένη και στενάχωρημενη. Έχει συμβεί σε κάποια άλλη παρόμοιο γεγονός ; 

πρίν από 28 λεπτά , Winnie7 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! Έχει συμβεί σε κάποια θετική χοριακη και να εμφανίσει αίμα με πήγματα ; Χθες η χοριακη μου ήταν 3900 και σήμερα το μεσημέρι εδώ και δυο ώρες εμφάνισα αιμορραγία με πήγματα και με ποανει χαμηλά η κοιλιά μου. Μίλησα με τον γιατρό μου είπε να κάνω την prolutex και να αύξησω τα ουτροτζεσταν. Αύριο έχω τον πρώτο υπέρηχο. Νομίζω ότι το όνειρο θα τελειώσει. Είμαι πολύ αγχωμένη και στενάχωρημενη. Έχει συμβεί σε κάποια άλλη παρόμοιο γεγονός ; 

Είναι το πιο συνηθισμένο πραγμα. Σχεδόν στο 90% των εγκύων 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Κορίτσια μόλις είδα μια σταγόνα καφέ στο εσώρουχο κ στο σκούπισμα. Εχει τύχει σε καμία μια μέρα πριν την χοριακη; SOS 

Έχω πάλι κράμπες χαμηλά.

Η καφέ σταγόνα δεν πειράζει η κόκκινη κ η πιο ροζ είναι άσχημες.η καφέ σταγόνα είναι από την εμφύτευση.ηρεμησε κ αύριο το πρωί πήγαινε να κάνεις κ την χωριακη σου.αλλα πάρε τον γιατρό σου ένα τηλ μήπως πάρεις καμία προγεστερόνη παραπάνω 

πρίν από 3 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Η καφέ σταγόνα δεν πειράζει η κόκκινη κ η πιο ροζ είναι άσχημες.η καφέ σταγόνα είναι από την εμφύτευση.ηρεμησε κ αύριο το πρωί πήγαινε να κάνεις κ την χωριακη σου.αλλα πάρε τον γιατρό σου ένα τηλ μήπως πάρεις καμία προγεστερόνη παραπάνω 

Αν έγινε εμφύτευση δε θα έγινε μέρες πριν ; Όχι 8η μέρα. Έχω φρικάρει.

πρίν από 13 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν έγινε εμφύτευση δε θα έγινε μέρες πριν ; Όχι 8η μέρα. Έχω φρικάρει.

Η εμφύτευση έχει γίνει αλλά αρκετές γυναίκες μπορεί να δουν σκούρο αίμα κ μετά από τρεις ή τέσσερις εβδομάδες.το ξέρω ότι ανυσηχεις δεν είναι εύκολο το πέρασα κ εγώ κάθε ώρα κοιτούσα να δω μήπως δω αίμα.παρε όμως τον γιατρό τηλ δεν είναι κακό θα δεις κ αυτός τι θα σου πει 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Ρούλα87 είπε:

Η εμφύτευση έχει γίνει αλλά αρκετές γυναίκες μπορεί να δουν σκούρο αίμα κ μετά από τρεις ή τέσσερις εβδομάδες.το ξέρω ότι ανυσηχεις δεν είναι εύκολο το πέρασα κ εγώ κάθε ώρα κοιτούσα να δω μήπως δω αίμα.παρε όμως τον γιατρό τηλ δεν είναι κακό θα δεις κ αυτός τι θα σου πει 

Και εγώ είχα δει καφέ υγρά πριν την χωριακη ,δεν είναι κάτι μην αγχώνεσαι 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...