Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

12 ώρες πρίν, Texas είπε:

εγώ με ελεγμένη βλαστοκύστη κατέληξα σε απόξεση γιατί δεν μεγάλωνε σωστά , τυχαίο γεγονός μου είπε ο γιατρός και δεν το ψάξαμε 

Γεια σας κορίτσια μετά την τελευταία εμβρυομεταφορά που κατέληξε σε απόξεση πριν ένα χρόνο επιστρέφω στην παρέα για τις δύσκολες μέρες τις αναμονής της εμβρυομεταφοράς και του αποτελέσματος . 
μετά την απόξεση έπαθα θρόμβωση σε σπλαχνικό όργανο και όπως καταλαβαίνετε όλη η χρονιά πέρασε σε γιατρούς για την διερεύνηση της αιτίας του ασυνήθιστου σημείου 

συμπέρασμα : ορμόνες 

Αλήθεια??? Πώς καταλάβατε τη θρόμβωση? Ελπίζω όλα καλά τώρα και να έχεις επανέλθει πιο δυνατή. 

3 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Καλημερα! 

Σχετικο με αυτό που γραφετε και επειδη ηθελα ουτως η αλλως να το γραψω πιο πολυ για το κοστος,

Εγω μετα τη 2η εμβρυομεταφορα που κατεληξε σε βιοχημικη (η πρωτη μου ηταν παλινδρομη) μιλησα χθες με τον γυναικολόγο μου και μου ειπε οτι θα ηθελε να δουμε μικροβιωμα και υστεροσκοπηση μαζί με λαπαροσκοπηση για να αποκλείσουμε και απο εκει καποια αιτια αποτυχιας, πριν παμε σε επόμενη εμβρυομεταφορα γιατι εχω και αλλα εμβρυα.. εγω ειμαι θετικη γιατι το ζητουσα απο το καλοκαιρι αλλα μου ελεγε τοτε οτι δεν το θεωρουσε απαραιτητο να με ζορισει.

Απλως εχω αποφασισει να αλλαξω εξωσωματικο κ ο γιατρος μου ειπε να ρωτησω τον νεο αν θα μπορούσε να μου τα κανει ολα μαζι εκείνος γιατι γινεται.. δηλ το μικροβιωμα μαζι με το χειρουργειο ταυτοχρονα.. δεν ξερω αν το γνωρίζετε αυτο.. και οτι μετα απο ενα μηνα εφοσον ειναι ολα οκ οτι μπορούμε να προχωρησουμε σε ετ..

Τι λετε εσεις;

Επίσης το κοστος της υστεροσκοπησης και λαπαροσκοπησης το καλυπτουν οι ιδιωτικές ασφαλειες αν δηλωθει ο λογος χειρουργειου οχι υπογονιμοτητα αλλα κατι διαφορετικό; Το εκανε καποια κοπελα ετσι; Συγνώμη που πεταγομαι.. αλλα ισως με τις αποριες μου καλυψω και αλλες κοπελες!  

Εγω ήθελα να σου απαντήσω μόνο σχετικά με το μικροβίωμα. Όταν έκανα την υστεροσκοπηση, ο γιατρός μου πήρε δείγμα για βιοψία για έλεγχο μόλυνσης. Μου είχε πει τότε οτι αυτή η εξέταση σε ιδιωτικό θα μου στοίχιζε πολύ ακριβά και αφού δεν είχα ιδιωτική ασφάλιση τα έκανα όλα στο Αλεξανδρας. Η εξέταση αυτή έδειξε ότι δεν υπήρχε φλεγμονή... κάπως λεγόταν... CD κι ένας αριθμός, δε θυμάμαι καλά. 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

35 minutes ago, Eternity said:

Αλήθεια??? Πώς καταλάβατε τη θρόμβωση? Ελπίζω όλα καλά τώρα και να έχεις επανέλθει πιο δυνατή. 

Εγω ήθελα να σου απαντήσω μόνο σχετικά με το μικροβίωμα. Όταν έκανα την υστεροσκοπηση, ο γιατρός μου πήρε δείγμα για βιοψία για έλεγχο μόλυνσης. Μου είχε πει τότε οτι αυτή η εξέταση σε ιδιωτικό θα μου στοίχιζε πολύ ακριβά και αφού δεν είχα ιδιωτική ασφάλιση τα έκανα όλα στο Αλεξανδρας. Η εξέταση αυτή έδειξε ότι δεν υπήρχε φλεγμονή... κάπως λεγόταν... CD κι ένας αριθμός, δε θυμάμαι καλά. 

Από πόνο στο ύψος του διαφράγματος πήγα στο νοσοκομείο τον οποίο θα μπορούσα να παραβλέψω, ήταν υποφερτός, και σήμερα να μην βρίσκομαι εδώ λόγο εγκεφαλικού εμφράγματος πνευμονικής εμβολής αιμορραγίας κύρωσης ήπατος κλπ . 

4 hours ago, Winnie7 said:

Δεν είσαι μόνη, ολες εδώ σε νιώθουμε& αφουγκραζόμαστε όλο αυτό που εχεις περάσει. Ξέρω δεν είναι παρηγορητικό αυτό που λέω, αλλά όταν ξέρεις ότι κάποιος σε νιώθει στο 100% και βιώνει ακριβώς τα ίδια , τοτε  ο πόνος μας λιγο απαλύνετε. Σου εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου αυτή τη φορά όλα να πάνε περίφημα! ♥️Ποτε ξεκινάς προετοιμασία για ετ; 

Όλα όμορφα!!! ♥️🙏🏻 

Είμαι 30 ετών κάνω εξωσωματικές για αντρικό παράγοντα από τα 27 μου έχω κάνει 5 ετ η τελευταία ήταν ελεγμένη βλαστοκύστη πριν ένα χρόνο και την παρασκευή έχω την ετ με την δεύτερη ελεγμένη που βάζω . 
θέλω πολύ να πετύχει περιμένω μεγάλη χοριακη και δεν θα είμαι ευχαριστημένη με μια χαμηλή  ή μέτρια 😛 ως τώρα οι χαμηλές δεν μου προχώρησαν και η προηγούμενη ήταν 80 10η μέρα και δεν πήγε καλά άσχετα που έφτασα 8.000 κάποια στιγμή 

• Καλή τύχη! 2
  • Ευχή 5

πρίν από 39 λεπτά , Texas είπε:

Από πόνο στο ύψος του διαφράγματος πήγα στο νοσοκομείο τον οποίο θα μπορούσα να παραβλέψω, ήταν υποφερτός, και σήμερα να μην βρίσκομαι εδώ λόγο εγκεφαλικού εμφράγματος πνευμονικής εμβολής αιμορραγίας κύρωσης ήπατος κλπ . 

Είμαι 30 ετών κάνω εξωσωματικές για αντρικό παράγοντα από τα 27 μου έχω κάνει 5 ετ η τελευταία ήταν ελεγμένη βλαστοκύστη πριν ένα χρόνο και την παρασκευή έχω την ετ με την δεύτερη ελεγμένη που βάζω . 
θέλω πολύ να πετύχει περιμένω μεγάλη χοριακη και δεν θα είμαι ευχαριστημένη με μια χαμηλή  ή μέτρια 😛 ως τώρα οι χαμηλές δεν μου προχώρησαν και η προηγούμενη ήταν 80 10η μέρα και δεν πήγε καλά άσχετα που έφτασα 8.000 κάποια στιγμή 

Να ρωτήσω κάτι σχετικά με τον προεμφυτετικο. Θέλει κάποια αίτηση και χαρτιά από το κέντρο εξωσωματικής για τις προηγούμενες αποτυχίες;

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Δεν θελω ακομα να ρωτησω τον ασφαλιστη γιατι αν του πω απλως υστεροσκοπηση προληπτικά μπορει να μου πει οτι δεν καλυπτεται..αλλα ο γυναικολογος μου ειπε οτι θα δηλωθει με αλλη αίτια τυπου αιμορραγία μητρας κλπ για να το δεχτουν.. δεν εχω εμπιστοσύνη ομως στον ασφαλιστη να του το πω αυτο..  τους εχει φοβηθει το ματι μου.. για αυτο ειπα μηπως καμια κοπελα την πληρώσε μεσω ιδιωτικής ασφάλειας αν τη δέχτηκαν ετσι απλά ή δηλωθηκε διαφορετικά για να ειμαι προετοιμασμένη και εγω να ξερω τι θα τους πω.. ο γιατρος ειπε οτι με αίτιο απλως υπογονιμότητα δεν θα το δεχτούν ..

Εγώ θα σου πω από παλαιότερες εμπειρίες με την ιδιωτική ασφάλεια ότι καλύτερο είναι να μην αναφερθεί πουθενά η λέξη διαγνωστική -αντιθέτως επεμβατική με αίτιο κάτι σε οξεία ενδομητρίτιδα ή κάτι άλλο ξέρει ότι μπορεί να δικαιολογήσει ο γιατρός σου και επίσης αν δεχθεί ο γιατρός αντιστοίχως να ζητήσεις και στο ταμείο η υπηρεσία που θα αναγραφεί στην απόδειξη υπηρεσιών π.χ. στο νοσοκομείο που θα την κάνεις να λέει το ίδιο ακριβώς, επεμβατική υστεροσκόπηση κτλ.

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Texas είπε:

Και μη χειρότερα Παναγια μου! Δεν μας φτάνει όλη η ταλαιπωρία μας πρέπει να βιώνουμε και τέτοια θέματα. Θα πετύχει , τώρα θα πετύχει!!! 10 μέρες για την χοριακη τις μετράς από την ημέρα της ετ ή από την επόμενη ; 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Texas είπε:

Εύχομαι αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά για σένα. 
Εχεις πολλά θετικά στο να πετύχει η εμβρυομεταφορα σου. (Ηλικία, ελεγμένη βλαστοκύστη). ήθελα να σε ρωτήσω στις αποτυχημένες φορές κάνατε καμία εξέταση να δείτε γιατί απέτυχε; Ελέγξατε το μικροβιωμα; Γιατί κάπου διάβασα ότι πήρες αντισυλληπτικά και αυτά χαλάνε τα καλά μικρόβια που θέλουμε να έχουμε, τους γαλακτοβακιλλους. 

4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσι μου νομίζω πως γίνεται ταυτόχρονα να σου πάρουν κ δείγμα για μικροβιωμα και να κάνεις παρεμβατική υστεροσκοπηση. Εγω είχα κάνει μόνο διαγνωστική υστεροσκοπηση αλλά ας μας επιβεβαιώσει κάποια κοπέλα που το έχει κάνει.

Κορίτσι μου γλυκό συγχαρητήρια !!! Σου ευχομαι και η επαναληπτική να είναι τριπλάσια!! 🥰🥰 

Κορίτσια να πω και σε εσας τη βλακεία που είπα και στο γιατρό πώς έκανα σήμερα. Ενώ περίμενα να ειμαι πολύ πιο ψύχραιμη, έκανα τεστ φαρμακείου σήμερα το πρωί. Αρνητικό. Έκανα ετ την Πέμπτη 12/12 άρα σήμερα είναι 4 μέρες μετά ή αλλιώς 5η μέρα αν μετρήσουμε και τη μέρα της μεταφοράς. Ξέρω πως ίσως είναι παράλογο γιατί είναι πολύ νωρίς αλλά στενοχωρήθηκα και καπως απογοητεύτηκα. Μου επιβεβαίωσε ο γιατρός πως όντως είναι νωρίς και να περιμένω ως το Σάββατο..

Είναι όντως πολύ νωρίς για να δείξει ένα τεστ ούρων. Μην το δίνεις σημασία. Είναι λογικό να μην αντέχεις και να θες να κάνεις όλα τα τεστ που υπάρχουν. Λίγες μερες μείνανε. Αν πάλι δεν θα κρατηθείς και θες να κάνεις τεστ καντο παρασκευή και αυτό με τα πρώτα ούρα. Μονο τα πρώτα πρωινά θα δείξουν κάτι και αυτό πάλι εξαρτάται αν είναι καλό το τεστ. 
Ευχομαι το Σάββατο να μας πεις μια μεγάλη θετική χοριακη 🙏🏻

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Πολύ σωστή χρήση της λέξης. Δε θα μπορούσες να το περιγράψεις καλύτερα. Η ψυχολογία μας είναι όντως πολύ εύθραυστη. Έχω φτάσει να κλαίω με το παραμικρό εγώ που υπό κανονικές συνθήκες είμαι πολύ εγκρατής ως και σκληρή σε πολλές καταστάσεις. 
Σε ευχαριστώ πολύ! 😘 

Εύχομαι τα καλύτερα για όλες μας εδώ μέσα που αγωνιζόμαστε.

Άρα τα τεστ σου έβγαιναν αρνητικά μέχρι που έκανες χοριακη;

Μου βγήκε θετικό την όγδοη ημέρα. Ίσως και την έβδομη να ήταν αλλά το είχα πετάξει γρήγορα από τα νεύρα μου😂 χοριακη έκανα την ένατη

πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Μου βγήκε θετικό την όγδοη ημέρα. Ίσως και την έβδομη να ήταν αλλά το είχα πετάξει γρήγορα από τα νεύρα μου😂 χοριακη έκανα την ένατη

Ααα οκ, στην αρχή κατάλαβα πως σου έβγαιναν αρνητικά τα τεστ ακόμα και μετά τη θετική χοριακη. Εντάξει λογικό 7η μέρα μετά την ετ να μη βγαίνει σίγουρα θετικό. Δε ξέρω, δεν έχω ιδιαίτερα καλό προαίσθημα για εμένα πάντως. 

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Ααα οκ, στην αρχή κατάλαβα πως σου έβγαιναν αρνητικά τα τεστ ακόμα και μετά τη θετική χοριακη. Εντάξει λογικό 7η μέρα μετά την ετ να μη βγαίνει σίγουρα θετικό. Δε ξέρω, δεν έχω ιδιαίτερα καλό προαίσθημα για εμένα πάντως. 

Εγώ πάντως ήμουν χάλια έκλαιγα, ήμουν σίγουρη πως απέτυχε. Μόνο η χοριακη θά δείξει

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 1

3 ώρες πρίν, amelena είπε:

Όλα θα πάνε καλά!! ❤️ Kαλη επιτυχία!!! 

Ξέρεις πως υπολογίζουμε εβδομάδες; Είναι από την πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου ή το υπολογίζουμε διαφορετικά εμείς με την εξωσωματική; 

Αν κάνεις αναζήτηση υπολογισμός κυησης με εξωσωματική θα σου βγάλει μια γνωστή σελιδα eleftheia

Θα βάλεις την ημερομηνία της ετ κ θα σου υπολογίσει ποια βδομάδα είσαι.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 58 λεπτά , Maraki S. είπε:

Εγώ θα σου πω από παλαιότερες εμπειρίες με την ιδιωτική ασφάλεια ότι καλύτερο είναι να μην αναφερθεί πουθενά η λέξη διαγνωστική -αντιθέτως επεμβατική με αίτιο κάτι σε οξεία ενδομητρίτιδα ή κάτι άλλο ξέρει ότι μπορεί να δικαιολογήσει ο γιατρός σου και επίσης αν δεχθεί ο γιατρός αντιστοίχως να ζητήσεις και στο ταμείο η υπηρεσία που θα αναγραφεί στην απόδειξη υπηρεσιών π.χ. στο νοσοκομείο που θα την κάνεις να λέει το ίδιο ακριβώς, επεμβατική υστεροσκόπηση κτλ.

Σε ευχαριστώ πολύ!!!! Εχεις πολυ δικιο.. σιγουρα παίζει ρόλο τι θα γραφει και η απόδειξη του νοσοκομείου! 🙏👍

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς να είσαι προετοιμασμένη και αν θες τη γνώμη μου κάποια στιγμή όταν ηρεμήσει το κεφάλι σου, άλλαξε ασφαλιστή. Καλό είναι να είναι ένας άνθρωπος εμπιστοσύνης.

Ε ναι φαντασου τοτε τι μυαλο ειχα για να ακουω και αυτα! Τωρα ευτυχώς είμαι πολυ πιο ψυχραιμη!!! Δικιο εχεις.. έτσι πρεπει!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Alex@ είπε:

Κορίτσια γνωρίζετε αν επιτρέπεται το χαμομήλι;; σαν να κρυώσα χτες κ θέλω να πιω ένα ζεστό.

Γενικά αποφεύγετε γιατί ενοχλεί στο έντερο . Μπορείς να ζεστάνεις λίγο νεράκι να το πίνεις σιγά σιγά βοηθάει πολύ Κ σκέτο 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 37 λεπτά , Alex@ είπε:

Κορίτσια γνωρίζετε αν επιτρέπεται το χαμομήλι;; σαν να κρυώσα χτες κ θέλω να πιω ένα ζεστό.

πρίν από 31 λεπτά , linaa είπε:

Γενικά αποφεύγετε γιατί ενοχλεί στο έντερο . Μπορείς να ζεστάνεις λίγο νεράκι να το πίνεις σιγά σιγά βοηθάει πολύ Κ σκέτο 

Αχ αλήθεια βρε @linaa μου??και εγώ κρυωσα η άτιμη και πίνω ενα την μέρα μπας και μαλακώσει λιγο ο λαιμος...να το κόψω λές??

πρίν από 59 λεπτά , Alex@ είπε:

Εγώ πίνω δυο-τρεις φορές τη εβδομάδα το βράδυ χαμομήλι με λίγο μελι γιατί με ηρεμεί κιόλας! Μου το χε συστήσει η μαια από την έμβρυομεταφορά.

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...