Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , Makelen είπε:

Ο γιατρος σου ποσες μερες μετα την εναρξη της προγεστερονης σου εβαλε τα εμβρυα; 5η ή 6η;

Ποσο ηταν η χοριακη σου δυο μερες πριν;

Ξεκίνησα προγεστερονη το Σάββατο και Πέμπτη πρωί έγινε η ετ. Αρα έγινε την 6η.

3 minutes ago, Winnie7 said:

Μπραβοοοοο!!!! Πάρα πολύ καλό είναι !!! ♥️🥰 όλα να πάνε κατ’ευχην, που θα πάνε!! Αν είχες βάλει 2 βλαστοκύστες μήπως είναι δίδυμη κύηση! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Βάλαμε μια επομένως δε νομίζω ότι ειναι δίδυμη αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Mε όλα αυτά που ζούμε όλα τα περιμένω :P Eσύ αύριο πας για επαναληπτική; 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 10 λεπτά , amelena είπε:

Βάλαμε μια επομένως δε νομίζω ότι ειναι δίδυμη αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Mε όλα αυτά που ζούμε όλα τα περιμένω :P Eσύ αύριο πας για επαναληπτική; 

🤗Όπως το είπε ποτέ δεν ξέρεις!

Ναι αύριο πάω! Για να δούμε… 

• Ευχή 1

πρίν από 12 λεπτά , MK2012 είπε:

Ξεκίνησα προγεστερονη το Σάββατο και Πέμπτη πρωί έγινε η ετ. Αρα έγινε την 6η.

Μετρας με τα 24ωρα. Ειναι 5η οχι 6η. 6η βαζω εγω.Δηλαδη μου ειχε δωσει Παρασκευη προγεστερονη, και ειχα κανει Πεμπτη την ετ. Οποτε η 10η σου μερα αν θες να πας για χοριακη, ειναι η αυριανη. Τωρα αν μετραει οτι τα εμβρυα ειναι 6ης, δεν το ξερω, αλλα χωρις να εγινε η ετ 6η, δεν το ξερω..

Διαφημίσεις

3 minutes ago, Winnie7 said:

Όλα θα πάνε καλά!! ❤️ Kαλη επιτυχία!!! 

5 minutes ago, Winnie7 said:

Ξέρεις πως υπολογίζουμε εβδομάδες; Είναι από την πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου ή το υπολογίζουμε διαφορετικά εμείς με την εξωσωματική; 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Μετρας με τα 24ωρα. Ειναι 5η οχι 6η. 6η βαζω εγω.Δηλαδη μου ειχε δωσει Παρασκευη προγεστερονη, και ειχα κανει Πεμπτη την ετ. Οποτε η 10η σου μερα αν θες να πας για χοριακη, ειναι η αυριανη. Τωρα αν μετραει οτι τα εμβρυα ειναι 6ης, δεν το ξερω, αλλα χωρις να εγινε η ετ 6η, δεν το ξερω..

Δεν ήξερα καν πως παίζει ρόλο το πότε ξεκινάς τις προγεστερονες για την ημέρα που θα κάνεις το τεστ! Πρώτη φορά το ακούω. Βγάζει νόημα βέβαια γιατί για τις βλαστοκύστες πας στις 9 η 10 μέρες για χοριακη οπότε κάπως μετράνε την έναρξη της σύλληψης.

πρίν από 41 λεπτά , MK2012 είπε:

Ο δικός μου είναι τέρας ψυχραιμίας. Καμμία σχέση με εμένα δλδ. Θα κρατηθώ ως το Σάββατο. Τέταρτη γυρνάω γραφείο οπότε κάπως θα σκέφτομαι αλλα και θα ξεχνιέμαι. 

Όσον αφορά την υστεροσκοπηση σου, αν κατάλαβα καλά έχεις ιδιωτική ασφάλεια επομένως γιατί δε ρωτάς τον ασφαλιστή σου αν καλύπτεται;

Δεν θελω ακομα να ρωτησω τον ασφαλιστη γιατι αν του πω απλως υστεροσκοπηση προληπτικά μπορει να μου πει οτι δεν καλυπτεται..αλλα ο γυναικολογος μου ειπε οτι θα δηλωθει με αλλη αίτια τυπου αιμορραγία μητρας κλπ για να το δεχτουν.. δεν εχω εμπιστοσύνη ομως στον ασφαλιστη να του το πω αυτο..  τους εχει φοβηθει το ματι μου.. για αυτο ειπα μηπως καμια κοπελα την πληρώσε μεσω ιδιωτικής ασφάλειας αν τη δέχτηκαν ετσι απλά ή δηλωθηκε διαφορετικά για να ειμαι προετοιμασμένη και εγω να ξερω τι θα τους πω.. ο γιατρος ειπε οτι με αίτιο απλως υπογονιμότητα δεν θα το δεχτούν ..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Nima21 είπε:

Δεν θελω ακομα να ρωτησω τον ασφαλιστη γιατι αν του πω απλως υστεροσκοπηση προληπτικά μπορει να μου πει οτι δεν καλυπτεται..αλλα ο γυναικολογος μου ειπε οτι θα δηλωθει με αλλη αίτια τυπου αιμορραγία μητρας κλπ για να το δεχτουν.. δεν εχω εμπιστοσύνη ομως στον ασφαλιστη να του το πω αυτο..  τους εχει φοβηθει το ματι μου.. για αυτο ειπα μηπως καμια κοπελα την πληρώσε μεσω ιδιωτικής ασφάλειας αν τη δέχτηκαν ετσι απλά ή δηλωθηκε διαφορετικά για να ειμαι προετοιμασμένη και εγω να ξερω τι θα τους πω.. ο γιατρος ειπε οτι με αίτιο απλως υπογονιμότητα δεν θα το δεχτούν ..

Αν ο συγκεκριμένος ασφαλιστής είναι έτσι οκ. Ο δικός μας, μας συμβουλεύει πως να το παρουσιάσουμε για να «περάσει» στην ασφαλιστική. Εχει να κάνει με το αν είναι υπάλληλος της εν λόγω ασφαλιστικής ή αν είναι μεσίτης/πράκτορας. Σε κάθε περίπτωση, ρίξε και μια ματιά στο συμβόλαιο σου πρώτα για καλό κ για κακό.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 44 λεπτά , Winnie7 είπε:

Συμφωνώ με την απάντηση της @*Vasoula! Έχεις όλα τα δίκια του κόσμου και είναι απόλυτα φυσιολογικά όλα σου τα συναισθήματα. Η ψυχολογία, για όλες εμάς που παλεύουμε με τις εξωσωματικές,  είναι τόσο εύθραυστη. Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά!! 🤞🏻Σου εύχομαι να πάρεις θετική χοριακη & να έχεις καλή εξέλιξη και να ηρεμήσει η ψυχή σου! 

έχεις πάει σε αιματολόγο για έλεγχο θρόμβοφιλιας σωστά ; 
Ναι μίλησε με τον γιατρό για να σε κατατοπίσει! 

Εχω κανει τηλεφωνικο ραντεβου, εχει δει πολλες εξετασεις που εκανα σε γενετιστή και ο,τι επιπλεον ηθελε να δει το έκανα κ αυτο .. σιγουρα δεν φταιει η θρομβοφιλια για την παλινδρομη και τη βιοχημικη.. πρεπει να κανω νεο ραντεβου σε εξωσωματιστη τωρα να παρω μια αλλη γνωμη και αν εχει να προτείνει τα ιδια θα κανω αμεσως λαπαροσκοπηση και υστεροσκοπηση και οπωσδήποτε το μικροβιωμα.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , amelena είπε:

Ξέρεις πως υπολογίζουμε εβδομάδες; Είναι από την πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου ή το υπολογίζουμε διαφορετικά εμείς με την εξωσωματική; 

Αν αδιαθετησες πχ. Δευτερα, την επομενη Δευτερα κλεινεις την πρωτη σου εβδομαδα. Την Τριτη, που θα εισαι μιας εβδομαδας και μιας ημερας, λες: δυανυω την δευτερη εβδομαδα. Αν δεν καταλαβες πες μου..

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Αν ο συγκεκριμένος ασφαλιστής είναι έτσι οκ. Ο δικός μας, μας συμβουλεύει πως να το παρουσιάσουμε για να «περάσει» στην ασφαλιστική. Εχει να κάνει με το αν είναι υπάλληλος της εν λόγω ασφαλιστικής ή αν είναι μεσίτης/πράκτορας. Σε κάθε περίπτωση, ρίξε και μια ματιά στο συμβόλαιο σου πρώτα για καλό κ για κακό.

Στην αποξεση επειδη ακουσα πολλες @@κιες ο,τι ηθελε χαρτι γιατρου οτι το εμβρυο εχει χρωμοσωμικες ανωμαλίες  ενω ο γιατρός δεν το ηξερε καν αυτο ακομα για να το δηλωσει.. (τελικα ο καρυότυπος του εμβρυου βγηκε καθαρός)  ενιωσα οτι με κοροϊδεύει.. και ο γιατρός ξενερωσε.. του ειπα οτι δεν ειναι αμβλωση για να μην την καλυπτει.. η παλινδρομη κυηση προφανως δειχνει οτι υπαρχει προβλημα στην κυηση για αυτο και διακοπηκε.. και δεν ηξερε τι άλλο να μου πει..οποτε αν ηθελε να βοηθησει θα το ειχε κανει ηδη.. οποτε τωρα καλυτερα ας ειμαι προετοιμασμένη θεωρω!! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Nima21 είπε:

Στην αποξεση επειδη ακουσα πολλες @@κιες ο,τι ηθελε χαρτι γιατρου οτι το εμβρυο εχει χρωμοσωμικες ανωμαλίες  ενω ο γιατρός δεν το ηξερε καν αυτο ακομα για να το δηλωσει.. (τελικα ο καρυότυπος του εμβρυου βγηκε καθαρός)  ενιωσα οτι με κοροϊδεύει.. και ο γιατρός ξενερωσε.. του ειπα οτι δεν ειναι αμβλωση για να μην την καλυπτει.. η παλινδρομη κυηση προφανως δειχνει οτι υπαρχει προβλημα στην κυηση για αυτο και διακοπηκε.. και δεν ηξερε τι άλλο να μου πει..οποτε αν ηθελε να βοηθησει θα το ειχε κανει ηδη.. οποτε τωρα καλυτερα ας ειμαι προετοιμασμένη θεωρω!! 

Ναι ναι προφανώς να είσαι προετοιμασμένη και αν θες τη γνώμη μου κάποια στιγμή όταν ηρεμήσει το κεφάλι σου, άλλαξε ασφαλιστή. Καλό είναι να είναι ένας άνθρωπος εμπιστοσύνης.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 11 λεπτά , Nima21 είπε:

Εχω κανει τηλεφωνικο ραντεβου, εχει δει πολλες εξετασεις που εκανα σε γενετιστή και ο,τι επιπλεον ηθελε να δει το έκανα κ αυτο .. σιγουρα δεν φταιει η θρομβοφιλια για την παλινδρομη και τη βιοχημικη.. πρεπει να κανω νεο ραντεβου σε εξωσωματιστη τωρα να παρω μια αλλη γνωμη και αν εχει να προτείνει τα ιδια θα κανω αμεσως λαπαροσκοπηση και υστεροσκοπηση και οπωσδήποτε το μικροβιωμα.. 

ναι συμφωνώ!! Καλά θα κάνεις να ρωτήσεις δεύτερη γνώμη! Εφόσον έχεις κάνει έλεγχο θρόμβοφιλιας, η υστεροσκόπηση και μικροβιωμα είναι απαραίτητα πριν την επόμενη ετ. 

πρίν από 26 λεπτά , amelena είπε:

Σε ευχαριστώ 😍Αμήν 🙏🏻

Νομίζω ότι είναι από την πρώτη μέρα της τελευταία περιόδου! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Winnie7 είπε:

ναι συμφωνώ!! Καλά θα κάνεις να ρωτήσεις δεύτερη γνώμη! Εφόσον έχεις κάνει έλεγχο θρόμβοφιλιας, η υστεροσκόπηση και μικροβιωμα είναι απαραίτητα πριν την επόμενη ετ. 

Σε ευχαριστώ 😍Αμήν 🙏🏻

Νομίζω ότι είναι από την πρώτη μέρα της τελευταία περιόδου! 

Σε ευχαριστώ!!!

Κ εσυ καλη αρχη με την εγκυμοσύνη σου!!!! Να πάνε όλα τελεια!!!! 🙏♥️

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...