Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , kate82 είπε:

Όπως πάντα εγώ είμαι αυτήν που πετάω και τα άσχετα, αχχαχαχα, μήπως γνωρίζετε κανένα μαγαζί με οικονομικά έπιπλα??? Κοιτάω για μπουφέ και κάτω από 500 δεν βρίσκω 

Δύσκολα μας βάζεις ! 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 49 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλημερα! 

Σχετικο με αυτό που γραφετε και επειδη ηθελα ουτως η αλλως να το γραψω πιο πολυ για το κοστος,

Εγω μετα τη 2η εμβρυομεταφορα που κατεληξε σε βιοχημικη (η πρωτη μου ηταν παλινδρομη) μιλησα χθες με τον γυναικολόγο μου και μου ειπε οτι θα ηθελε να δουμε μικροβιωμα και υστεροσκοπηση μαζί με λαπαροσκοπηση για να αποκλείσουμε και απο εκει καποια αιτια αποτυχιας, πριν παμε σε επόμενη εμβρυομεταφορα γιατι εχω και αλλα εμβρυα.. εγω ειμαι θετικη γιατι το ζητουσα απο το καλοκαιρι αλλα μου ελεγε τοτε οτι δεν το θεωρουσε απαραιτητο να με ζορισει.

Απλως εχω αποφασισει να αλλαξω εξωσωματικο κ ο γιατρος μου ειπε να ρωτησω τον νεο αν θα μπορούσε να μου τα κανει ολα μαζι εκείνος γιατι γινεται.. δηλ το μικροβιωμα μαζι με το χειρουργειο ταυτοχρονα.. δεν ξερω αν το γνωρίζετε αυτο.. και οτι μετα απο ενα μηνα εφοσον ειναι ολα οκ οτι μπορούμε να προχωρησουμε σε ετ..

Τι λετε εσεις;

Επίσης το κοστος της υστεροσκοπησης και λαπαροσκοπησης το καλυπτουν οι ιδιωτικές ασφαλειες αν δηλωθει ο λογος χειρουργειου οχι υπογονιμοτητα αλλα κατι διαφορετικό; Το εκανε καποια κοπελα ετσι; Συγνώμη που πεταγομαι.. αλλα ισως με τις αποριες μου καλυψω και αλλες κοπελες!  

Καλά θα κάνεις να προχωρήσεις σε υστεροσκόπηση και έλεγχο μικροβιώματος πριν την επόμενη ετ. Ρώτησε την ασφαλιστική σου αν σε καλύπτει. Δεν έχω εμπειρία προσωπικά γιατί δεν χρησιμοποίησα την ασφαλιστική μου στις δυο υστεροσκοπησεις που έχω κάνει έως τώρα. έλεγχο θρομβοφιλιας και ανοσολογικες εξετάσεις έχεις κάνει ; 

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Το έκανα κατά τις 11-12. Είχα ήδη πάει τουαλέτα το πρωί έχοντας ξυπνήσει από τις 8. Είναι δυνατόν να βγει τεστ θετικό τόσο γρήγορα; Εννοώ από Πέμπτη ετ σε Δευτέρα; 

Τελικά μάλλον πρέπει να γυρίσω στη δουλειά γιατί όσο κάθομαι σπίτι τρώγομαι.

Θεωρώ ότι είναι νωρίς για ανιχνευθεί στα ούρα. Επίσης, το γεγονός ότι το έκανες αργότερα επηρεάζει το αποτέλεσμα. Κάνε λίγη υπομονή να περάσουν οι μέρες. Να έχεις στο μυαλό σου ότι παίζει ρόλο  το πως αυξανεται η χοριακη για μια υγιή εγκυμοσύνη και  όχι το αν θα είναι θετική στην αρχή. 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 9 λεπτά , Winnie7 είπε:

Καλά θα κάνεις να προχωρήσεις σε υστεροσκόπηση και έλεγχο μικροβιώματος πριν την επόμενη ετ. Ρώτησε την ασφαλιστική σου αν σε καλύπτει. Δεν έχω εμπειρία προσωπικά γιατί δεν χρησιμοποίησα την ασφαλιστική μου στις δυο υστεροσκοπησεις που έχω κάνει έως τώρα. έλεγχο θρομβοφιλιας και ανοσολογικες εξετάσεις έχεις κάνει ; 

Θεωρώ ότι είναι νωρίς για ανιχνευθεί στα ούρα. Επίσης, το γεγονός ότι το έκανες αργότερα επηρεάζει το αποτέλεσμα. Κάνε λίγη υπομονή να περάσουν οι μέρες. Να έχεις στο μυαλό σου ότι παίζει ρόλο  το πως αυξανεται η χοριακη για μια υγιή εγκυμοσύνη και  όχι το αν θα είναι θετική στην αρχή. 

Σε ευχαριστώ… θα προσπαθήσω να σταματήσω να το αναμοχλεύω. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να μη σκέφτεσαι το μετά. Κάνω ωοληψιες από τον Φλεβάρη/Μαρτη σερί και αν δε πάει καλά τώρα, πάμε πάλι από την αρχη. Με έχει εξουθενώσει ψυχολογικά όλο αυτό. 

Τελοσπαντων, προσπαθώ πολύ να σκέφτομαι θετικά.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 52 λεπτά , MK2012 είπε:

Κορίτσι μου νομίζω πως γίνεται ταυτόχρονα να σου πάρουν κ δείγμα για μικροβιωμα και να κάνεις παρεμβατική υστεροσκοπηση. Εγω είχα κάνει μόνο διαγνωστική υστεροσκοπηση αλλά ας μας επιβεβαιώσει κάποια κοπέλα που το έχει κάνει.

Κορίτσι μου γλυκό συγχαρητήρια !!! Σου ευχομαι και η επαναληπτική να είναι τριπλάσια!! 🥰🥰 

Κορίτσια να πω και σε εσας τη βλακεία που είπα και στο γιατρό πώς έκανα σήμερα. Ενώ περίμενα να ειμαι πολύ πιο ψύχραιμη, έκανα τεστ φαρμακείου σήμερα το πρωί. Αρνητικό. Έκανα ετ την Πέμπτη 12/12 άρα σήμερα είναι 4 μέρες μετά ή αλλιώς 5η μέρα αν μετρήσουμε και τη μέρα της μεταφοράς. Ξέρω πως ίσως είναι παράλογο γιατί είναι πολύ νωρίς αλλά στενοχωρήθηκα και καπως απογοητεύτηκα. Μου επιβεβαίωσε ο γιατρός πως όντως είναι νωρίς και να περιμένω ως το Σάββατο..

Κοριτσακι μουυυυ!!!είσαι 4η μέρα που από μόνο του είναι κάπως απίθανο να δείξει...και δεν τα έκανες και με τα πρώτα πρωινά...βρεεεεε άκου στεναχωρήθηκες...σαν να μην το έκανες....ξέχνα το...σβηστο από το μυαλό σου!!αν θέλεις ξανά να κάνεις τεστ που σε καταλαβαίνω απόλυτα....κάνε από Τετάρτη/Πέμπτη ξανά που και πάλι είναι σχετικά νωρίς..  αλλά τουλάχιστον θα είναι 6η-7η μέρα...🤞

• Μου αρέσει 2

πρίν από 4 λεπτά , *Vasoula είπε:

Κοριτσακι μουυυυ!!!είσαι 4η μέρα που από μόνο του είναι κάπως απίθανο να δείξει...και δεν τα έκανες και με τα πρώτα πρωινά...βρεεεεε άκου στεναχωρήθηκες...σαν να μην το έκανες....ξέχνα το...σβηστο από το μυαλό σου!!αν θέλεις ξανά να κάνεις τεστ που σε καταλαβαίνω απόλυτα....κάνε από Τετάρτη/Πέμπτη ξανά που και πάλι είναι σχετικά νωρίς..  αλλά τουλάχιστον θα είναι 6η-7η μέρα...🤞

Σε ευχαριστώ τόσο πολύ για την παρήγορη απάντηση ❤️

Ενώ ξέρω πως ενδεχομένως είναι αρκετά νωρίς, δε κρατήθηκα. Ενώ τις πρώτες 1-2 μέρες ήμουν πολύ cool και λέω ο,τι γίνει έγινε από χθες άρχισα να τρώγομαι. Μου λέει ο άντρας μου πως θα μου πετάξει όλα τα τεστ 😂 

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Makelen είπε:

Δεν στα εβαλε ομως 6η μερα. Για καποιο λογο στα εβαλε 5η μερα. Αρα παλι το ιδιο θα το μετρουσα εγω..

Εννοώ πως έγιναν βλαστοκυστες την 6η μέρα. Εσυ τι εννοείς πως τα έβαλε την 5η ημέρα;

πρίν από 33 λεπτά , Winnie7 είπε:

Εγω για κατι τετοια την χρυσό πληρώνω ακόμα και επειδη ουτε την αποξεση μπορούσαν να μου καλυψουν φοβαμαι να τους ρωτήσω τωρα μην πω καμια βλακεια που δεν καλυπτεται.. οποτε περιμένω να μιλησω πρωτα λεπτομερως με τον γιατρο να δω πως θα το δηλωσουμε! Για αυτο ειπα μηπως καμια εχει παρομοια εμπειρία!  Ναι πρέπει πλέον να τα κανω.. να μην χανω αλλο χρονο.. και εμβρυα αν υπαρχει κατι.. 

Τα έχω κοιτάξει τα υπολοιπα. . Θρομβοφιλιας τα παντα νομιζω εχω κανει.. Και επαιρνα καθαρα προληπτικα αντιπηκτικες στην τελευταια ετ.. 

πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ τόσο πολύ για την παρήγορη απάντηση ❤️

Ενώ ξέρω πως ενδεχομένως είναι αρκετά νωρίς, δε κρατήθηκα. Ενώ τις πρώτες 1-2 μέρες ήμουν πολύ cool και λέω ο,τι γίνει έγινε από χθες άρχισα να τρώγομαι. Μου λέει ο άντρας μου πως θα μου πετάξει όλα τα τεστ 😂 

Θα συμφωνησω απολυτα με τον αντρα σου!! Χαχα Να ξερετε όταν με μαλωνει ο δικος μου οτι ψαχνομαι πολυ και αγχωνομαι πολυ και ειμαι ανυπομονη του λεω κατι τετοια δικα σας παραδείγματα που διαβαζω εδω μεσα για να του δειξω οτι ειμαι πολυ κουλ εγω!!!! Αχαχαχχα και παλι βεβαια δεν τον πειθω!

Περιμενε βρε λιγες μερες .. αμα δεν κρατιεσαι 4 μερες, μετα που θα εχεις αυχενικες, υπερηχους,κλπ τι θα κανεις;;; 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

πρίν από 6 λεπτά , Nima21 είπε:

Εγω για κατι τετοια την χρυσό πληρώνω ακόμα και επειδη ουτε την αποξεση μπορούσαν να μου καλυψουν φοβαμαι να τους ρωτήσω τωρα μην πω καμια βλακεια που δεν καλυπτεται.. οποτε περιμένω να μιλησω πρωτα λεπτομερως με τον γιατρο να δω πως θα το δηλωσουμε! Για αυτο ειπα μηπως καμια εχει παρομοια εμπειρία!  Ναι πρέπει πλέον να τα κανω.. να μην χανω αλλο χρονο.. και εμβρυα αν υπαρχει κατι.. 

Τα έχω κοιτάξει τα υπολοιπα. . Θρομβοφιλιας τα παντα νομιζω εχω κανει.. Και επαιρνα καθαρα προληπτικα αντιπηκτικες στην τελευταια ετ.. 

Θα συμφωνησω απολυτα με τον αντρα σου!! Χαχα Να ξερετε όταν με μαλωνει ο δικος μου οτι ψαχνομαι πολυ και αγχωνομαι πολυ και ειμαι ανυπομονη του λεω κατι τετοια δικα σας παραδείγματα που διαβαζω εδω μεσα για να του δειξω οτι ειμαι πολυ κουλ εγω!!!! Αχαχαχχα και παλι βεβαια δεν τον πειθω!

Περιμενε βρε λιγες μερες .. αμα δεν κρατιεσαι 4 μερες, μετα που θα εχεις αυχενικες, υπερηχους,κλπ τι θα κανεις;;; 

Ο δικός μου είναι τέρας ψυχραιμίας. Καμμία σχέση με εμένα δλδ. Θα κρατηθώ ως το Σάββατο. Τέταρτη γυρνάω γραφείο οπότε κάπως θα σκέφτομαι αλλα και θα ξεχνιέμαι. 

Όσον αφορά την υστεροσκοπηση σου, αν κατάλαβα καλά έχεις ιδιωτική ασφάλεια επομένως γιατί δε ρωτάς τον ασφαλιστή σου αν καλύπτεται;

πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ… θα προσπαθήσω να σταματήσω να το αναμοχλεύω. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να μη σκέφτεσαι το μετά. Κάνω ωοληψιες από τον Φλεβάρη/Μαρτη σερί και αν δε πάει καλά τώρα, πάμε πάλι από την αρχη. Με έχει εξουθενώσει ψυχολογικά όλο αυτό. 

Τελοσπαντων, προσπαθώ πολύ να σκέφτομαι θετικά.

Συμφωνώ με την απάντηση της @*Vasoula! Έχεις όλα τα δίκια του κόσμου και είναι απόλυτα φυσιολογικά όλα σου τα συναισθήματα. Η ψυχολογία, για όλες εμάς που παλεύουμε με τις εξωσωματικές,  είναι τόσο εύθραυστη. Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά!! 🤞🏻Σου εύχομαι να πάρεις θετική χοριακη & να έχεις καλή εξέλιξη και να ηρεμήσει η ψυχή σου! 

πρίν από 10 λεπτά , Nima21 είπε:

έχεις πάει σε αιματολόγο για έλεγχο θρόμβοφιλιας σωστά ; 
Ναι μίλησε με τον γιατρό για να σε κατατοπίσει! 

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Winnie7 said:

Κορίτσι μου έκανες χοριακη ; 
όλα να είναι καλά εύχομαι! 😍

Nαι! Όλα πολύ καλά! Τριπλασιαστηκε η χοριακή από την Παρασκευή. Σήμερα ήταν 2300. Να υποθέσω ότι ειναι καλό αυτό έτσι; Ειναι η πρωτη φορά που είχα θετικό και δεν εχω καθόλου εμπειρία από χοριακές

• Μου αρέσει 3
  • Λουλούδια 3

Διαφημίσεις

1 hour ago, MK2012 είπε:

Κορίτσι μου νομίζω πως γίνεται ταυτόχρονα να σου πάρουν κ δείγμα για μικροβιωμα και να κάνεις παρεμβατική υστεροσκοπηση. Εγω είχα κάνει μόνο διαγνωστική υστεροσκοπηση αλλά ας μας επιβεβαιώσει κάποια κοπέλα που το έχει κάνει.

Κορίτσι μου γλυκό συγχαρητήρια !!! Σου ευχομαι και η επαναληπτική να είναι τριπλάσια!! 🥰🥰 

Κορίτσια να πω και σε εσας τη βλακεία που είπα και στο γιατρό πώς έκανα σήμερα. Ενώ περίμενα να ειμαι πολύ πιο ψύχραιμη, έκανα τεστ φαρμακείου σήμερα το πρωί. Αρνητικό. Έκανα ετ την Πέμπτη 12/12 άρα σήμερα είναι 4 μέρες μετά ή αλλιώς 5η μέρα αν μετρήσουμε και τη μέρα της μεταφοράς. Ξέρω πως ίσως είναι παράλογο γιατί είναι πολύ νωρίς αλλά στενοχωρήθηκα και καπως απογοητεύτηκα. Μου επιβεβαίωσε ο γιατρός πως όντως είναι νωρίς και να περιμένω ως το Σάββατο..

Κι εγώ τα ίδια έκανα αλλά έβγαιναν αρνητικά σχεδόν μέχρι 7 μέρες μετά. Η χοριακη μου ήταν πάνω από 200..

πρίν από 1 λεπτό , Winnie7 είπε:

Συμφωνώ με την απάντηση της @*Vasoula! Έχεις όλα τα δίκια του κόσμου και είναι απόλυτα φυσιολογικά όλα σου τα συναισθήματα. Η ψυχολογία, για όλες εμάς που παλεύουμε με τις εξωσωματικές,  είναι τόσο εύθραυστη. Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά!! 🤞🏻Σου εύχομαι να πάρεις θετική χοριακη & να έχεις καλή εξέλιξη και να ηρεμήσει η ψυχή σου! 

Πολύ σωστή χρήση της λέξης. Δε θα μπορούσες να το περιγράψεις καλύτερα. Η ψυχολογία μας είναι όντως πολύ εύθραυστη. Έχω φτάσει να κλαίω με το παραμικρό εγώ που υπό κανονικές συνθήκες είμαι πολύ εγκρατής ως και σκληρή σε πολλές καταστάσεις. 
Σε ευχαριστώ πολύ! 😘 

Εύχομαι τα καλύτερα για όλες μας εδώ μέσα που αγωνιζόμαστε.

πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

Κι εγώ τα ίδια έκανα αλλά έβγαιναν αρνητικά σχεδόν μέχρι 7 μέρες μετά. Η χοριακη μου ήταν πάνω από 200..

Άρα τα τεστ σου έβγαιναν αρνητικά μέχρι που έκανες χοριακη;

• Λουλούδια 1

1 hour ago, Rozi92 said:

Θετική χοριακηηηηη!!!!!🥰10ημερα από ετ και βγήκε 74. Δεν εχω εμπειρία απο τιμες αλλά ο γιατρός μου είπε ότι είμαστε πολύ καλά και πάμε για την επαναληπτική τη Τετάρτη...

Mπραβοοοοο !!!!! 🥹🥹όλα να πάνε κατ ευχήν !! Πού θα πάνε …🙏🤞

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , MK2012 είπε:

Εννοώ πως έγιναν βλαστοκυστες την 6η μέρα. Εσυ τι εννοείς πως τα έβαλε την 5η ημέρα;

Ο γιατρος σου ποσες μερες μετα την εναρξη της προγεστερονης σου εβαλε τα εμβρυα; 5η ή 6η;

πρίν από 9 λεπτά , amelena είπε:

Nαι! Όλα πολύ καλά! Τριπλασιαστηκε η χοριακή από την Παρασκευή. Σήμερα ήταν 2300. Να υποθέσω ότι ειναι καλό αυτό έτσι; Ειναι η πρωτη φορά που είχα θετικό και δεν εχω καθόλου εμπειρία από χοριακές

Ποσο ηταν η χοριακη σου δυο μερες πριν; ή μαλλον 3 μερες πριν την εκανες εσυ.. ετσι; 

πρίν από 9 λεπτά , amelena είπε:

Μπραβοοοοο!!!! Πάρα πολύ καλό είναι !!! ♥️🥰 όλα να πάνε κατ’ευχην, που θα πάνε!! Αν είχες βάλει 2 βλαστοκύστες μήπως είναι δίδυμη κύηση! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...