Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 25 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν καλείς στο σταθερό δεν θα βρεις ποτέ γραμμή, πάρε στο 14741 αν θυμάμαι σωστά για ραντεβού.

Ισχύει, μόνο σε αυτό που έχει χρέωση και το έχει ιδιωτική εταιρεία το κέντρο, απαντάνε.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Rozi92 είπε:

Καλή επιτυχία σε όλες μας! Αύριο χοριακή κι αυτή η αναμονη τρελαίνει! Δεν ξέρεις τι να πιστέψεις...τσιμπιματακια χαμηλα, λίγες κράμπες και πρηξιμο στο στήθος...αυτά έχω αισθανθεί έως τώρα... πάω αύριο με χαρά και αισιοδοξία! Ελπίζω να μην καταρρεύσει η συγκρατημένη αισιοδοξία μου!

Καλη επιτυχία με με θετική χοριακη αύριο κορίτσι μου!!αν θέλεις αύριο γραψε μας τα νέα σου! 🙏🏻🤞🏻♥️

• Ευχαριστώ 1

15 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Όχι ρε συ. Κρίμα. Ποτε να προλάβει να βελτιωθεί το σπέρμα. Πρέπει να γίνει η θεραπεία. Μην βιάζεστε. Καλύτερα να αργήσετε λίγο αλλά να γίνουν τα πράγματα σωστά και να έχετε καλό αποτέλεσμα. Μήπως να αλλάξεις γιατρό? Συγνώμη κιόλας αλλά δεν μου φαίνονται σωστά αυτά που κάνει 

Έχεις δίκιο. Εδω δεν φανηκε σωστο στον ανδρα μου κ μου το ελεγε. Αλλα ειπα να εμπιστευτώ το γιατρο. Θα πάρω και άλλη γνώμη. Thx!

4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλη επιτυχία κορίτσι μου ! Εγώ είμαι στην 4η μέρα από την ετ (αν μετρήσουμε τη μέρα που την έκανα ως 1η). Αν εξαιρέσουμε πόνο στη μέση, πονοκέφαλο και ακατέβατο 37 θερμοκρασία, δεν έχω τίποτα 😂 Και ο,τι έχω δλδ είναι μάλλον από την προγεστερόνη. 

Μπήκες στον πειρασμό να κάνεις τεστ μόνη; 

Εγω την πρωτη φορα που έμεινα εγκυος.. ειχα ενοχλήσεις στη μεση.. σαν τσιμπηματα και 37αρια.. ηταν τελη μαιου και εγω κρύωνα.. βασικα ηταν και τα μοναδικά συμπτωματα! Σου ευχομαι μια θετικη χοριακη και μια ομορφη εγκυμοσύνη!! Να μν ταλαιπωρηθεις και ολα να πανε κατ'ευχην!

• Ευχαριστώ 1
  • Ευχή 1

1 hour ago, Nima21 είπε:

Εγω την πρωτη φορα που έμεινα εγκυος.. ειχα ενοχλήσεις στη μεση.. σαν τσιμπηματα και 37αρια.. ηταν τελη μαιου και εγω κρύωνα.. βασικα ηταν και τα μοναδικά συμπτωματα! Σου ευχομαι μια θετικη χοριακη και μια ομορφη εγκυμοσύνη!! Να μν ταλαιπωρηθεις και ολα να πανε κατ'ευχην!

Πονάει η μεση μου σα να έχω πιαστεί. Κάπως έτσι πονάει καποιες φορες στην περίοδο. Εν τω μεταξύ ισως να προκύπτει από το ότι είμαι συνέχεια ξαπλωμένη οπότε πιάστηκα. Τι να πω;! Παντως αίμα δεν έχω. 
Σε ευχαριστώ κοπέλα μου! Μακαρι γιατί έχω αρχίσει και σκέφτομαι φουλ απαισιόδοξα όσο περνάνε οι μέρες.

Διαφημίσεις

Πονάει η μεση μου σα να έχω πιαστεί. Κάπως έτσι πονάει καποιες φορες στην περίοδο. Εν τω μεταξύ ισως να προκύπτει από το ότι είμαι συνέχεια ξαπλωμένη οπότε πιάστηκα. Τι να πω;! Παντως αίμα δεν έχω. 
Σε ευχαριστώ κοπέλα μου! Μακαρι γιατί έχω αρχίσει και σκέφτομαι φουλ απαισιόδοξα όσο περνάνε οι μέρες.

Γιατι να εχεις αιμα;;; Δεν είναι στανταρ συμπτωμα και να μην Επηρεάζεσαι! Και αν δεν εχεις κάποια σχετικη συσταση απο τον γιατρο σου γνωμη μου να μην μενεις συνεχεια ξαπλωμενη.. δεν θα βοηθήσεις παραπανω ουτε την ψυχολογια σου ουτε την εμφύτευση!  Χαλαρη και ξεκουραστη να εισαι..και υπομονη να εχεις! Δυστυχώς στην εξωσωματικη απο την ημερα της διέγερσης μεχρι την εγκυμοσυνη και μετα είμαστε μονιμως στην αναμονη και περιμενουμε καθε φορα να ερθει το επομενο βημα! Οποτε υπομονη και θα περασουν οι μερες!!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 4 λεπτά , Nima21 είπε:

Γιατι να εχεις αιμα;;; Δεν είναι στανταρ συμπτωμα και να μην Επηρεάζεσαι! Και αν δεν εχεις κάποια σχετικη συσταση απο τον γιατρο σου γνωμη μου να μην μενεις συνεχεια ξαπλωμενη.. δεν θα βοηθήσεις παραπανω ουτε την ψυχολογια σου ουτε την εμφύτευση!  Χαλαρη και ξεκουραστη να εισαι..και υπομονη να εχεις! Δυστυχώς στην εξωσωματικη απο την ημερα της διέγερσης μεχρι την εγκυμοσυνη και μετα είμαστε μονιμως στην αναμονη και περιμενουμε καθε φορα να ερθει το επομενο βημα! Οποτε υπομονη και θα περασουν οι μερες!!!! 

Οχι μονο μεχρι χθες είπε να μείνω σπίτι. Από σήμερα όλα κανονικά χωρίς ακρότητες. Πήγα λίγο περπάτησα. Η ξάπλα προκύπτει από το γεγονος πως έχω τρομερή υπνηλία. Με το που παίρνω τη προγεστερόνη δε μπορώ να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά.

Από Τρίτη-Τέταρτη θα γυρίσω γραφείο έτσι κ αλλιώς οπότε θα ξεχνιέμαι μέσω της δουλειάς κάπως. 

Παντως έλεγα πως δε θα ψάχνω συμπτώματα και να που το κάνω 😂

Ούτε αίμα είχα ούτε μισό σύμπτωμα. Την πρώτη φορά δεν ήμουν έγκυος την άλλη ήμουν. Βγείτε βολτιτσες! Να περάσουν πιο εύκολα οι μέρες!

• Μου αρέσει 1

11 hours ago, Rozi92 said:

Καλή επιτυχία σε όλες μας! Αύριο χοριακή κι αυτή η αναμονη τρελαίνει! Δεν ξέρεις τι να πιστέψεις...τσιμπιματακια χαμηλα, λίγες κράμπες και πρηξιμο στο στήθος...αυτά έχω αισθανθεί έως τώρα... πάω αύριο με χαρά και αισιοδοξία! Ελπίζω να μην καταρρεύσει η συγκρατημένη αισιοδοξία μου!

Καλή επιτυχία κορίτσι!! Να θυμάσαι πως ο,τι νιώθεις είναι φυσιολογικό !! Έρχονται στιγμές που είσαι φουλ αισιόδοξη και άλλες που είναι όλα μαύρα !! Υπομονή! Ετσι ήμουν και εγώ πριν 2 μέρες. Αύριο πάω για τη δεύτερη χοριακη ..ε αύριο την ίδια αγωνια θα έχω !Δεν τελειώνει μάλλον όλο αυτό !!😅 Δύναμη και κουράγιο !!! Όλα θα πάνε καλά! Θα κάνω μια προσευχουλα για όλες μας 🥰

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 1
  • Ευχή 4

1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι μονο μεχρι χθες είπε να μείνω σπίτι. Από σήμερα όλα κανονικά χωρίς ακρότητες. Πήγα λίγο περπάτησα. Η ξάπλα προκύπτει από το γεγονος πως έχω τρομερή υπνηλία. Με το που παίρνω τη προγεστερόνη δε μπορώ να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά.

Από Τρίτη-Τέταρτη θα γυρίσω γραφείο έτσι κ αλλιώς οπότε θα ξεχνιέμαι μέσω της δουλειάς κάπως. 

Παντως έλεγα πως δε θα ψάχνω συμπτώματα και να που το κάνω 😂

Ολες το κανουμε.. ειναι αναπόφευκτο! Εδω το καναμε/κανουμε και οσες προσπαθουμε φυσιολογικα! Ποσο μαλλον στην εξωσωματική!! Νομιζα οτι το εκανες απο φοβο, για αυτο στο σχολιασα! Ναι τα χαπια προκαλούν υπνηλια και το ουτροτζεσταν τελικα μονο εμενα δεν επηρεαζε! Το έπαιρνα κολπικά κυριως και το βραδυ μονο το έπαιρνα απο το στομα για να κοιμαμαι πιο ευκολα! Αλλα δεν με χαλαρωνε παντα.. 

Σιγουρα και η δουλειά θα κανει τις μερες να περάσουν πιο γρηγορα!

Για οποια κοπελα δεν το γνωριζει και ενδιαφερεται η σελιδα στο ινσταγκραμ no baby news που ειναι αφιερωμενη στην υπογονιμότητα απο χθες ανεβαζει stories με διαφορους ειδικους ψυχικης υγειας που αναλαμβανουν συνεδριες σε γυναικες που βρισκονται στη φαση αυτή οπως και συμβουλευτική ζευγους ειτε δωρεαν ειτε σε πιο προσιτή τιμη.. απ'ότι κατάλαβα! Σημαντική πληροφορία θεωρω για όποια ενδιαφερεται!! 

Καλο βράδυ σε ολες!!

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλη επιτυχία κορίτσι μου ! Εγώ είμαι στην 4η μέρα από την ετ (αν μετρήσουμε τη μέρα που την έκανα ως 1η). Αν εξαιρέσουμε πόνο στη μέση, πονοκέφαλο και ακατέβατο 37 θερμοκρασία, δεν έχω τίποτα 😂 Και ο,τι έχω δλδ είναι μάλλον από την προγεστερόνη. 

Μπήκες στον πειρασμό να κάνεις τεστ μόνη; 

Χωρίς να θέλω να σου γεμίσω τα μυαλά αέρα αλλά κι εγώ όταν είχα μείνει έγκυος αυτή τη μία και μοναδική φορά, είχα 37 ακατέβατα και τρομερό πονοκέφαλο. Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στη δουλειά με τίποτα. Απρίλιος μήνας κ ένιωθα να κρυώνω.  Και η μέση με πονούσε όπως όταν περιμένω περίοδο. Σου εύχομαι να περάσουν οι μέρες νεράκι και να έχεις μια θετική χοριακή όπως και σε όλα τα κορίτσια που περιμένουν. 

Καλη επιτυχία σε όλες και αν θέλετε ενημερώστε μας 🤞🥰

• Ευχαριστώ 1

On 11/27/2024 at 1:46 PM, Angel83 said:

Κορίτσια καλησπέρα! Την Παρασκευή πάω για εμβρυομεταφορά με 1 άριστη υγιή (ελεγμένη με προεμφυτευτικο) βλαστοκυστη και ήθελα να ρωτήσω αν κάποιες έχετε εμπειρία με ελεγμένη βλαστοκυστη που δεν τα καταφέρατε, αν καταλήξατε στο ότι ήταν τυχαίο γεγονός ή βρήκατε το λόγο... 

εγώ με ελεγμένη βλαστοκύστη κατέληξα σε απόξεση γιατί δεν μεγάλωνε σωστά , τυχαίο γεγονός μου είπε ο γιατρός και δεν το ψάξαμε 

14 minutes ago, Texas said:

εγώ με ελεγμένη βλαστοκύστη κατέληξα σε απόξεση γιατί δεν μεγάλωνε σωστά , τυχαίο γεγονός μου είπε ο γιατρός και δεν το ψάξαμε 

Γεια σας κορίτσια μετά την τελευταία εμβρυομεταφορά που κατέληξε σε απόξεση πριν ένα χρόνο επιστρέφω στην παρέα για τις δύσκολες μέρες τις αναμονής της εμβρυομεταφοράς και του αποτελέσματος . 
μετά την απόξεση έπαθα θρόμβωση σε σπλαχνικό όργανο και όπως καταλαβαίνετε όλη η χρονιά πέρασε σε γιατρούς για την διερεύνηση της αιτίας του ασυνήθιστου σημείου 

συμπέρασμα : ορμόνες 

• Λυπημένη/-ος 2

8 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Χωρίς να θέλω να σου γεμίσω τα μυαλά αέρα αλλά κι εγώ όταν είχα μείνει έγκυος αυτή τη μία και μοναδική φορά, είχα 37 ακατέβατα και τρομερό πονοκέφαλο. Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στη δουλειά με τίποτα. Απρίλιος μήνας κ ένιωθα να κρυώνω.  Και η μέση με πονούσε όπως όταν περιμένω περίοδο. Σου εύχομαι να περάσουν οι μέρες νεράκι και να έχεις μια θετική χοριακή όπως και σε όλα τα κορίτσια που περιμένουν. 

Καλη επιτυχία σε όλες και αν θέλετε ενημερώστε μας 🤞🥰

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!  Μην ανησυχείς , δε μου φουσκώνεις τα μυαλά. Ίσα ίσα, προσπαθώ να παραμένω ρεαλίστρια όσο μπορώ. Σκέφτομαι πως όλα είναι πιθανότητες. 
Αναμονή ως το Σάββατο λοιπόν..

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια! Να σας ρωτησω, όσες κοπέλες κάνατε μικροβιωμα και είχατε μικρόβιο μετά την αντιβίωση κάνατε υστεροσκοπηση; Και σε πόσους κύκλους πήγατε σε μεταφορά μετά από αυτό; Προσπαθώ να καταλάβω πόσο θα μου πάρει.  
Πάω σήμερα για μικροβιωμα και ελπίζω να έχω αποτέλεσμα μέχρι να μου έρθει περίοδος την οποία την περιμένω με καθυστέρηση ούτως ή άλλως. Ενώ λέγαμε για μεταφορά στον επόμενο κύκλο μάλλον θα τον αφήσω και εκείνον ακόμα και οκ να είναι το μικροβιωμα γιατί μου έχει κολλήσει να κάνω υστεροσκοπηση. Ο γιατρός μου είναι λίγο διστακτικός αλλά εμένα μου κόλλησε στο μυαλό και του είπα πως σκέφτομαι να το κάνουμε για να μην το μετανιώσω. 
Επίσης ήθελα να σας ρωτήσω, έχει πάει καμία σε εμβρυομεταφορα σε φυσικό κύκλο; 🤔

Εχω μόλις δύο βλαστοκύστες καλές(μια 5ης και μια 6ης ημέρας), όχι άριστες απλά καλές και προσπαθώ να κάνω όσα περισσότερα μπορώ για να τους δώσω έστω μια μικρή ευκαιρία και να μην πάνε εντελώς χαμένες. 😔

πρίν από 24 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Να σας ρωτησω, όσες κοπέλες κάνατε μικροβιωμα και είχατε μικρόβιο μετά την αντιβίωση κάνατε υστεροσκοπηση; Και σε πόσους κύκλους πήγατε σε μεταφορά μετά από αυτό; Προσπαθώ να καταλάβω πόσο θα μου πάρει.  
Πάω σήμερα για μικροβιωμα και ελπίζω να έχω αποτέλεσμα μέχρι να μου έρθει περίοδος την οποία την περιμένω με καθυστέρηση ούτως ή άλλως. Ενώ λέγαμε για μεταφορά στον επόμενο κύκλο μάλλον θα τον αφήσω και εκείνον ακόμα και οκ να είναι το μικροβιωμα γιατί μου έχει κολλήσει να κάνω υστεροσκοπηση. Ο γιατρός μου είναι λίγο διστακτικός αλλά εμένα μου κόλλησε στο μυαλό και του είπα πως σκέφτομαι να το κάνουμε για να μην το μετανιώσω. 
Επίσης ήθελα να σας ρωτήσω, έχει πάει καμία σε εμβρυομεταφορα σε φυσικό κύκλο; 🤔

Εχω μόλις δύο βλαστοκύστες καλές(μια 5ης και μια 6ης ημέρας), όχι άριστες απλά καλές και προσπαθώ να κάνω όσα περισσότερα μπορώ για να τους δώσω έστω μια μικρή ευκαιρία και να μην πάνε εντελώς χαμένες. 😔

Συνήθως πρώτα κάνουν υστεροσκοπηση Κ μετά το μικροβιωμα . Η υστεροσκοπηση κοιτάει αλλά πράγματα έτσι Κ αλλιώς . Βλέπει πιο πολύ για συμφυσεις Κ αν υπάρχουν τις λύνουν επιτόπου . Αν δεν έχεις πετύχει ποτέ εμφύτευση καλό είναι να τα κάνεις Κ τα δύο ώστε να είσαι σίγουρη καλά κάνεις Κ τα ζήτησες . Γενικά μετά την υστεροσκοπηση όσο πιο κοντά κάνεις την εμβρυομεταφορα τόσο καλητερα . 

Σε φυσικό κύκλο η εμβρυομεταφορα είναι λίγο πιο δυσκολη με τα φάρμακα παίζει πιο safe ο γιατρός . 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...