Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

19η ημέρα του κύκλου έκανα δλδ προχθές.

Δεν θα έρθει η περίοδος, μην ανησυχείς για αυτό. 
ολα θα πάνε καλά και σου εύχομαι μια τριψήφια τιμή χοριακης!🙏🏻🤞🏻🤞🏻

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Winnie7 είπε:

Δεν θα έρθει η περίοδος, μην ανησυχείς για αυτό. 
ολα θα πάνε καλά και σου εύχομαι μια τριψήφια τιμή χοριακης!🙏🏻🤞🏻🤞🏻

Σε ευχαριστώ πολύ ❤️

Η αλήθεια είναι έχω αρχίσει και φρικαρω και έχω μια βδομάδα αναμονής ακόμα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ ❤️

Η αλήθεια είναι έχω αρχίσει και φρικαρω και έχω μια βδομάδα αναμονής ακόμα.

Είναι δύσκολη η αναμονή και οι μέρες φαίνονται ατελείωτες. Αλλα προσπάθησε να απασχολείς το μυαλό σου με άλλα πράγματα, όσο μπορείς. 
Είναι η πρώτη σου ετ ; 

• Ευχαριστώ 1

Just now, Winnie7 είπε:

Είναι δύσκολη η αναμονή και οι μέρες φαίνονται ατελείωτες. Αλλα προσπάθησε να απασχολείς το μυαλό σου με άλλα πράγματα, όσο μπορείς. 
Είναι η πρώτη σου ετ ; 

Ναι πρώτη και θέλω να ελπίζω τελευταία. 😂

• Ευχή 3

πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι πρώτη και θέλω να ελπίζω τελευταία. 😂

Στο εύχομαι ολόψυχα!!! ♥️
Προσπάθησε να είσαι ήρεμη όσο μπορείς και να απασχολείς το μυαλό σου με άλλα πράγματα για να μην το αφήνεις να σκέφτεσαι συνέχεια αυτό το θέμα. 🙏🏻🙏🏻

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, gigi19 είπε:

Εμάς στις 15 μέρες που τα έπαιρνε μας λέει ελάτε να σας κάνω picsi, γιατί μπορεί να γίνει ταυτόχρονα με τη θεραπεία. Και τον άκουσα, κ φυσικά είχαμε 2 κακές βλαστοκυστες. Πφφφφ

Όχι ρε συ. Κρίμα. Ποτε να προλάβει να βελτιωθεί το σπέρμα. Πρέπει να γίνει η θεραπεία. Μην βιάζεστε. Καλύτερα να αργήσετε λίγο αλλά να γίνουν τα πράγματα σωστά και να έχετε καλό αποτέλεσμα. Μήπως να αλλάξεις γιατρό? Συγνώμη κιόλας αλλά δεν μου φαίνονται σωστά αυτά που κάνει 

❤️❤️❤️

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια, να ρωτήσω κάτι άλλο οποία ξέρει. Εγω κανονικά περίοδο περιμένω σε 3 ημέρες. Χοριακη είναι να κάνω σε 7 όμως. Αν δε μου έρθει περίοδος, θα είναι και λόγω των φαρμάκων που παίρνω; 

Ολα θα πάνε τέλεια θα έχεις μια μεγάλη χοριακη σου εύχομαι.αν τα αποτελέσματα δείξουν αλλά τότε θα μιλήσεις με τον γιατρό σου θα σου πει να σταματήσεις τα χάπια κ ότι άλλο περνεις κ σε λίγες μέρες θα σου έρθει περίοδος .αλλα σου εύχομαι θετική χοριακη ❤️❤️❤️

• Ευχαριστώ 1

On 14/12/2024 at 8:06 ΠΜ, Neverstop είπε:

Κι εγώ μια από τα ίδια.. @Anastasia2005 είχα επίσης υδροσαλπιγγα και ψαχτηκα αρχικά Ιπποκράτειο για λαπαροσκόπηση αλλά δεν βρήκα άκρη.. οπότε την έκανα ιδιωτικά. Επίσης έχω την αίσθηση πως κι η άλλη αρχίζει να"χαλάει" αλλά δεν μ απασχολεί προς το παρόν. Κάνε ένα ραντεβού Παπαγεωργίου να μάθεις διαδικασία κι αναμονες κι αν δεν το επειγεσαι κάντο εκεί,θα γλιτώσεις κοντά 2600-2700..

Προσπαθώ να πάρω τηλέφωνο στο Παπαγεωργίου κ μιλάει συνεχώς..Φανταζομαι πότε θα μου πούνε😂😂 για ραντεβού... Η αλήθεια είναι ότι θέλω να το πάω σιγά σιγά οπότε βλέπουμε...

• Χαχα 1

2 ώρες πρίν, Anastasia2005 είπε:

Προσπαθώ να πάρω τηλέφωνο στο Παπαγεωργίου κ μιλάει συνεχώς..Φανταζομαι πότε θα μου πούνε😂😂 για ραντεβού... Η αλήθεια είναι ότι θέλω να το πάω σιγά σιγά οπότε βλέπουμε...

Καλή υπομονή! Νομίζω κάποια νοσοκομεία μεγάλα δίνουν την δυνατότητα και για ραντεβού ηλεκτρονικά μέσω gov. Δες μήπως το Παπαγεωργίου είναι ένα από αυτά και γλιτώσεις την αναμονή στο τηλέφωνο. 😄

Καλή επιτυχία σε όλες μας! Αύριο χοριακή κι αυτή η αναμονη τρελαίνει! Δεν ξέρεις τι να πιστέψεις...τσιμπιματακια χαμηλα, λίγες κράμπες και πρηξιμο στο στήθος...αυτά έχω αισθανθεί έως τώρα... πάω αύριο με χαρά και αισιοδοξία! Ελπίζω να μην καταρρεύσει η συγκρατημένη αισιοδοξία μου!

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 7
  • Ευχή 4
  • Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Anastasia2005 είπε:

Αν καλείς στο σταθερό δεν θα βρεις ποτέ γραμμή, πάρε στο 14741 αν θυμάμαι σωστά για ραντεβού.

πρίν από 5 λεπτά , Rozi92 είπε:

Καλή επιτυχία σε όλες μας! Αύριο χοριακή κι αυτή η αναμονη τρελαίνει! Δεν ξέρεις τι να πιστέψεις...τσιμπιματακια χαμηλα, λίγες κράμπες και πρηξιμο στο στήθος...αυτά έχω αισθανθεί έως τώρα... πάω αύριο με χαρά και αισιοδοξία! Ελπίζω να μην καταρρεύσει η συγκρατημένη αισιοδοξία μου!

Καλη επιτυχία κορίτσι μου ! Εγώ είμαι στην 4η μέρα από την ετ (αν μετρήσουμε τη μέρα που την έκανα ως 1η). Αν εξαιρέσουμε πόνο στη μέση, πονοκέφαλο και ακατέβατο 37 θερμοκρασία, δεν έχω τίποτα 😂 Και ο,τι έχω δλδ είναι μάλλον από την προγεστερόνη. 

Μπήκες στον πειρασμό να κάνεις τεστ μόνη; 

• Καλή τύχη! 2

πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλη επιτυχία κορίτσι μου ! Εγώ είμαι στην 4η μέρα από την ετ (αν μετρήσουμε τη μέρα που την έκανα ως 1η). Αν εξαιρέσουμε πόνο στη μέση, πονοκέφαλο και ακατέβατο 37 θερμοκρασία, δεν έχω τίποτα 😂 Και ο,τι έχω δλδ είναι μάλλον από την προγεστερόνη. 

Μπήκες στον πειρασμό να κάνεις τεστ μόνη; 

Όχι όχι δεν κάνω αυτό το λάθος! Καλύτερα χοριακη ...μια κι έξω ! Εμείς μεταφέραμε 2 βλαστοκυστες 5ης μερας , κι έχω μεγάλη πίστη! Είχαμε κάνει και υστεροσκοπηση πιο πριν οπότε είναι ευνοϊκά τα πράγματα! Ας ελπίζουμε σε μια μεγάλη χοριακη! Σου εύχομαι  μια τεράστια χοριακή! 

• Ευχαριστώ 1
  • Ευχή 1

πρίν από 1 λεπτό , Rozi92 είπε:

Όχι όχι δεν κάνω αυτό το λάθος! Καλύτερα χοριακη ...μια κι έξω ! Εμείς μεταφέραμε 2 βλαστοκυστες 5ης μερας , κι έχω μεγάλη πίστη! Είχαμε κάνει και υστεροσκοπηση πιο πριν οπότε είναι ευνοϊκά τα πράγματα! Ας ελπίζουμε σε μια μεγάλη χοριακη! Σου εύχομαι  μια τεράστια χοριακή! 

Και εμείς 2 βλαστοκύστες 6ης ημέρας και υστεροσκοπηση πριν. 50% επιτυχία είπε ο γιατρός γιατί είμαι κάτω από 35. Για να δούμε… καλή επιτυχία και μόνο θετική σκέψη !!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Και εμείς 2 βλαστοκύστες 6ης ημέρας και υστεροσκοπηση πριν. 50% επιτυχία είπε ο γιατρός γιατί είμαι κάτω από 35. Για να δούμε… καλή επιτυχία και μόνο θετική σκέψη !!

Μοιάζουμε κορίτσι μου! Κι γω 32 είμαι...θετική σκέψη μόνο!

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...