Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα.

2 μέρες μετά την ετ σήμερα. Εχω τρομερό πονοκέφαλο όλη μέρα και χθες βράδυ έκανα και κάτι δέκατα. Πήγα για αιματολογικές σήμερα που ζήτησε ο γιατρός και ρώτησα και μου είπε πως αυτά όλα είναι λόγω των φαρμάκων. Εχει τύχει σε καμία κοπέλα κάτι παρόμοιο;

Θεωρώ πως τα δέκατα είναι από τα φαρμακα! Ξεκουράσου και όλα θα πάνε καλά! 💐 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, MK2012 είπε:

Ως 37,2. Χθες το βράδυ κ τώρα πάλι σήμερα το πρωί 37. Τρομερή υπνηλία κατά τ’αλλα.

Δεν είναι αξιολογησιμο μην ανησυχείς.. απόγευμα έχουμε ούτως ή άλλως πιο ανεβασμένη θερμοκρασία..

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 13 λεπτά , Winnie7 είπε:

Θεωρώ πως τα δέκατα είναι από τα φαρμακα! Ξεκουράσου και όλα θα πάνε καλά! 💐 

Έτσι μου είπε και η μαία. Πάντως μόνο δέκατα κ πονοκέφαλο έχω ως τώρα. Τίποτα άλλο. Από ξεκούραση άλλο τίποτα, όλο κοιμάμαι.

1 ώρα πρίν, Eternity είπε:

@Blue Velvetήθελα να σε ρωτήσω γιατί έχω πάλι αίμα και μάλιστα κατακόκκινο... Φοράω σερβιέτα και ένιωσα κάτι να ρέει και όταν είδα το αίμα πάγωσα... Τις άλλες φορές είχα κυρίως ροζ ή καφέ, όχι κατακόκκινο. Εσύ τι είχες? Φοβάμαι μην αρχίζει καμία αποβολή... 

κορίτσι μου μην αγχώνεσαι μπορεί να είναι καμιά μικρή αποκόλληση που περνάει με ξεκουραστεί ξαπλωμένη !!! Εγώ όταν είχα αποβολή είχα πήγματα!!! Μίλησε με τον γιατρό σου μήπως σου αύξηση προγεστερόνη !!!

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

@Blue Velvetήθελα να σε ρωτήσω γιατί έχω πάλι αίμα και μάλιστα κατακόκκινο... Φοράω σερβιέτα και ένιωσα κάτι να ρέει και όταν είδα το αίμα πάγωσα... Τις άλλες φορές είχα κυρίως ροζ ή καφέ, όχι κατακόκκινο. Εσύ τι είχες? Φοβάμαι μην αρχίζει καμία αποβολή... 

Εγώ είχα κυρίως ροζ και καφέ στο σκούπισμα και μερικές σταγόνες στο σερβιετακι.Αιμα κόκκινο είχα λίγο κ μετά γινόταν καφέ.Παντως αν δεν εχεις πόνους στη μήτρα,όχι πονακια,πόνους που περνάνε μόνο με παυσίπονα, πιστεύω πως δεν ειναι αποβολή.Μιλησες με το γιατρό?

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Έτσι μου είπε και η μαία. Πάντως μόνο δέκατα κ πονοκέφαλο έχω ως τώρα. Τίποτα άλλο. Από ξεκούραση άλλο τίποτα, όλο κοιμάμαι.

Καλά κάνεις , τις πρώτες μέρες χρειάζεται ξεκούραση. 
Ποτε έχεις χοριακη; 

1 ώρα πρίν, Blue Velvet είπε:

Εγώ είχα κυρίως ροζ και καφέ στο σκούπισμα και μερικές σταγόνες στο σερβιετακι.Αιμα κόκκινο είχα λίγο κ μετά γινόταν καφέ.Παντως αν δεν εχεις πόνους στη μήτρα,όχι πονακια,πόνους που περνάνε μόνο με παυσίπονα, πιστεύω πως δεν ειναι αποβολή.Μιλησες με το γιατρό?

Ναι, μιλήσα. Μου είπε ότι ετσι θα πηγαινει, ισως για εβδομαδες ακομα. Θα το παρακολουθησουμε. Οτι δεν εχω προβλημα, παιρνω αρκετη προγεστερονη και ότι το αιμα που βλεπω ειναι δικο μου, της μητρας, οχι του μωρού. Του είπα να έκανα κι άλλη ένεση αλλά είναι σε έλλειψη. Ο ίδιος λείπει εκτός, ίσως την Τρίτη που έχουμε ραντεβού έχει στο ιατρείο και μου κάνει ξανά μια. Φοβερό να είναι σε έλλειψη τέτοια φάρμακα... Είμαι ξάπλα από εκείνη την ώρα και φοβάμαι να σηκωθώ. Πόνους δεν έχω. Θα πεθάνω πάλι από το άγχος μου την Τρίτη. 

• Καλή τύχη! 1
  • Δύναμη! 1

πρίν από 47 λεπτά , Eternity είπε:

Ναι, μιλήσα. Μου είπε ότι ετσι θα πηγαινει, ισως για εβδομαδες ακομα. Θα το παρακολουθησουμε. Οτι δεν εχω προβλημα, παιρνω αρκετη προγεστερονη και ότι το αιμα που βλεπω ειναι δικο μου, της μητρας, οχι του μωρού. Του είπα να έκανα κι άλλη ένεση αλλά είναι σε έλλειψη. Ο ίδιος λείπει εκτός, ίσως την Τρίτη που έχουμε ραντεβού έχει στο ιατρείο και μου κάνει ξανά μια. Φοβερό να είναι σε έλλειψη τέτοια φάρμακα... Είμαι ξάπλα από εκείνη την ώρα και φοβάμαι να σηκωθώ. Πόνους δεν έχω. Θα πεθάνω πάλι από το άγχος μου την Τρίτη. 

Μην ανχωνεσε συμβαίνει καμιά φορά στις αρχές να υπάρχουν τέτοιες αιμοραγιες.  Πολλές φορές δεν φαίνονται Κ πουθενά είναι αγγεία που σπάνε λόγο του ξεκινάει Κ σχηματίζετε Κ ο πλακούντας Κ συνήθως ξεκινάει από χαμηλά οπότε απλά θέλει ξεκούραση Κ υπομονή . Μόλις σχηματιστούν σταματάνε Κ οι αιμοραγιες . 

Αν δεν πονάς συνήθως Κ η παραπάνω προγεστερόνη δεν βοηθάει πουθενά γιατί προφανώς Κ η αιτιολογία της αιμορραγίας δεν έχει σχέση με την μήτρα. 

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Eternity είπε:

Ειναι πολύ άσχημο να βλέπεις αίμα,ακόμα και αν ξέρεις πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.Ευτυχως δεν έχεις πόνους 😊Θέλει ξεκούραση,οπότε μην κάνεις δουλειές μέχρι να σταματήσει.Πως είσαι τώρα ?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ειναι πολύ άσχημο να βλέπεις αίμα,ακόμα και αν ξέρεις πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.Ευτυχως δεν έχεις πόνους 😊Θέλει ξεκούραση,οπότε μην κάνεις δουλειές μέχρι να σταματήσει.Πως είσαι τώρα ?

Τώρα έχω αίμα στο σκούπισμα, όχι ροή και έβγαλα στην τουαλέτα ένα σα πηγματακι στο μέγεθος αμυγδάλου. Δουλειές δεν κάνω γενικά, τι θα γινόταν δηλαδή αν έκανα? Κοιμόμουν πριν για 3 ώρες και τώρα ξάπλα είμαι πάλι οπότε το βράδυ θα στριφογυρναω. Εν τω μεταξύ είμαι στην απομόνωση γιατί έχει καταρροη ο μικρός οπότε δεν έχω και άνθρωπο να μιλήσω.

Κορίτσια, να ρωτήσω κάτι άλλο οποία ξέρει. Εγω κανονικά περίοδο περιμένω σε 3 ημέρες. Χοριακη είναι να κάνω σε 7 όμως. Αν δε μου έρθει περίοδος, θα είναι και λόγω των φαρμάκων που παίρνω; 

1 hour ago, Eternity είπε:

Τώρα έχω αίμα στο σκούπισμα, όχι ροή και έβγαλα στην τουαλέτα ένα σα πηγματακι στο μέγεθος αμυγδάλου. Δουλειές δεν κάνω γενικά, τι θα γινόταν δηλαδή αν έκανα? Κοιμόμουν πριν για 3 ώρες και τώρα ξάπλα είμαι πάλι οπότε το βράδυ θα στριφογυρναω. Εν τω μεταξύ είμαι στην απομόνωση γιατί έχει καταρροη ο μικρός οπότε δεν έχω και άνθρωπο να μιλήσω.

Γενικά,όταν βλέπουμε αίμα,αυτό που λένε οι γιατροί είναι να ξεκουραζομαστε. Περαστικά στο αγοράκι σου❤️Έχεις εμάς να μιλήσεις,μαζι θα βρικολακιασουμε😁

• Μου αρέσει 1

πρίν από 27 λεπτά , MK2012 είπε:

Κορίτσια, να ρωτήσω κάτι άλλο οποία ξέρει. Εγω κανονικά περίοδο περιμένω σε 3 ημέρες. Χοριακη είναι να κάνω σε 7 όμως. Αν δε μου έρθει περίοδος, θα είναι και λόγω των φαρμάκων που παίρνω; 

Ναι εξαιτίας των φαρμάκων δεν θα αδιαθετήσεις. Ποια ημέρα του κύκλου σου έκανες εμβρυομεταφορα; 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 3 λεπτά , Winnie7 είπε:

Ναι εξαιτίας των φαρμάκων δεν θα αδιαθετήσεις. Ποια ημέρα του κύκλου σου έκανες εμβρυομεταφορα; 

19η ημέρα του κύκλου έκανα δλδ προχθές.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...