Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

@amelena @Winnie7 κορίτσια τι έγινε; Κάνατε χοριακη;;

Καλησπέρα κορίτσια μου! 
 Πηρα θετική χοριακη σήμερα! 🫶🏻Την τρίτη έχω  επανάληψη! Μακάρι να πάει καλά!🤞🏻🙏🏻🙏🏻

5 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Δε πιστεύω να κάνω πυρετό.. κρύωμα απλό είναι.. όλοι στο γραφείο έτσι είναι και κάπως δυστυχώς την άρπαξα.. πονόλαιμο έχω ήδη μαζί με καταρροή.Κατα τ’αλλα βεβαια μια χαρά νιώθω. Έκανα και τεστ covid, αρνητικό.

Καλη επιτυχία με μια θετική χοριακη!!!περαστικά σου κορίτσι μου, όλα καλά θα πάνε!! 🤗

• Μου αρέσει 3
  • Λουλούδια 11

Λοιπόν κορίτσια είμαι 34...Έχω αφαιρέσει μια σάλπιγγα λόγω εξωμητριου πριν 10 χρονιά ..Τότε ο γιατρός μου είχε πει ότι η άλλη σάλπιγγα ήταν οκ..Έκανα εξωσωματική και απέβαλα..Έπειτα τα παράτησα...Περσι ειπα να κανω σαλπιγγογραφια έτσι για να δω τι γίνεται..Φέτος την πήγα σε ένα γιατρό να δει τα αποτελέσματα...Και μάλλον είναι υδροσαλπιγγα.Οποτε έλεγα πως πρέπει ν αφαιρέσω τη σάλπιγγα κ μετά να προχωρήσω ..Οπότε να κλείσω πρωινό ραντεβού στο Παπαγεωργίου ας πούμε;;;

πρίν από 55 λεπτά , amelena είπε:
2 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Συγγνωμη κορίτσια ακόμη προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω !! Είχα μια θετικότατη χοριακη!! Είμαι έγκυος !!!🥹 🥹 Τη Δευτέρα πάω για τη δεύτερη χοριακη..

Συγχαρητηρια κοριτσι μου!! Αξιζε λοιπον η αναμονη!! Ευχομαι απο εδω και περα να πανε ολα τελεια! Καλους πολλαπλασιασμους!!❤ Αν θελεις ενημερωνεις εννοειται!

πρίν από 13 λεπτά , Winnie7 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! 
 Πηρα θετική χοριακη σήμερα! 🫶🏻Την τρίτη έχω  επανάληψη! Μακάρι να πάει καλά!🤞🏻🙏🏻🙏🏻

Καλη επιτυχία με μια θετική χοριακη!!!περαστικά σου κορίτσι μου, όλα καλά θα πάνε!! 🤗

Συγχαρητηρια και σε σενα κοπελα μου! Να το χαρεις και να εχεις μια ομορφη εγκυμοσυνη!! Καλους διπλασιασμους ή και τριπλασιασμους!!❤

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

8 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σου κορίτσι! Έκανες υστεροσαλπιγγογραφία και είχες ενδείξεις για υδροσαλπιγγα; Ποιος γιατρός την είδε την εξέταση σου; Αυτός που στο είπε ως διάγνωση δεν είναι στο δημόσιο;
Αν σκέφτεσαι την εξωσωματική για άλλους λόγους τότε δεν νομίζω να σε απασχολεί ιδιαίτερα τι παίζει στην σάλπιγγα δεν την χρειάζεσαι σε αυτό το στάδιο.

Ναι κοπέλα μου..Έκανα σαλπιγγογραφια κ έχω ένδειξη υδροσαλπιγγας ...Την σαλπιγγογραφια στην έκανα στο Παπαγεωργίου  πέρσυ κ πριν ένα μήνα πήγα σε έναν τυχαίο ιδιώτη γιατρό να δει τα αποτελέσματα ...Από την άλλη πλευρά έχω αφαίρεσει σάλπιγγα 

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, gigi19 είπε:

Ωραία!! Εμένα προς το παρόν του έδωσε ο εξωσωματικός ovacem και spermatrop. Τα παίρνει ήδη 1 μηνα. 

Θέλουν 3 μήνες σίγουρα για να κάνουν δουλειά τα χάπια. Εμένα τόσο τα είχε πάρει ο άντρας μου και μετά κάναμε οποιαδήποτε κίνηση 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, amelena είπε:

Συγγνωμη κορίτσια ακόμη προσπαθώ να το συνειδητοποιήσω !! Είχα μια θετικότατη χοριακη!! Είμαι έγκυος !!!🥹 🥹 Τη Δευτέρα πάω για τη δεύτερη χοριακη..

1 hour ago, Winnie7 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! 
 Πηρα θετική χοριακη σήμερα! 🫶🏻Την τρίτη έχω  επανάληψη!

Μπράβο κορίτσια μου! Με το καλό! Ελπίζω να γιορτάσω και εγώ σε λίγες μέρες το ίδιο, είναι η πρώτη χοριακή για μένα την Τρίτη και εννοείται ότι δεν περνάνε οι μέρες! Αλλά διαβάζοντας τόσες επιτυχίες εδώ μέσα κρατιέται η ελπίδα ζωντανή!

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 2
  • Ευχή 6

1 ώρα πρίν, Anastasia2005 είπε:

Λοιπόν κορίτσια είμαι 34...Έχω αφαιρέσει μια σάλπιγγα λόγω εξωμητριου πριν 10 χρονιά ..Τότε ο γιατρός μου είχε πει ότι η άλλη σάλπιγγα ήταν οκ..Έκανα εξωσωματική και απέβαλα..Έπειτα τα παράτησα...Περσι ειπα να κανω σαλπιγγογραφια έτσι για να δω τι γίνεται..Φέτος την πήγα σε ένα γιατρό να δει τα αποτελέσματα...Και μάλλον είναι υδροσαλπιγγα.Οποτε έλεγα πως πρέπει ν αφαιρέσω τη σάλπιγγα κ μετά να προχωρήσω ..Οπότε να κλείσω πρωινό ραντεβού στο Παπαγεωργίου ας πούμε;;;

Δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία επι του θέματος για υδροσαλπιγγα, μόνο ότι έχω ακούσει από άλλες κοπέλες. Για να πας δημόσια ναι πρέπει να κλείσεις ραντεβού στο γυναικολογικό σε κάποιο νοσοκομείο. Το θέμα είναι κατά πόσο θα βρεις ραντεβού σύντομα, γιατρό να σε χειρουργήσει δωρεάν για μια υδροσαλπιγγα και πόσο σύντομα θα σε βάλει ειδικά δωρεάν. Γενικά έχω πολύ κακή εμπειρία από το δημόσιο και δεν έχω πετύχει γιατρό να μην φακελώνεται ειδικά γυναικολόγο. 

8 ώρες πρίν, amelena είπε:
10 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

7 ώρες πρίν, Winnie7 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου! 

Μπράβο ρε κορίτσια πολύ χάρηκα!!! Να πάνε όλα υπέροχα εύχομαι 🙂🩷 με το καλό όλα!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχή 1

8 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία επι του θέματος για υδροσαλπιγγα, μόνο ότι έχω ακούσει από άλλες κοπέλες. Για να πας δημόσια ναι πρέπει να κλείσεις ραντεβού στο γυναικολογικό σε κάποιο νοσοκομείο. Το θέμα είναι κατά πόσο θα βρεις ραντεβού σύντομα, γιατρό να σε χειρουργήσει δωρεάν για μια υδροσαλπιγγα και πόσο σύντομα θα σε βάλει ειδικά δωρεάν. Γενικά έχω πολύ κακή εμπειρία από το δημόσιο και δεν έχω πετύχει γιατρό να μην φακελώνεται ειδικά γυναικολόγο. 

Κι εγώ μια από τα ίδια.. @Anastasia2005 είχα επίσης υδροσαλπιγγα και ψαχτηκα αρχικά Ιπποκράτειο για λαπαροσκόπηση αλλά δεν βρήκα άκρη.. οπότε την έκανα ιδιωτικά. Επίσης έχω την αίσθηση πως κι η άλλη αρχίζει να"χαλάει" αλλά δεν μ απασχολεί προς το παρόν. Κάνε ένα ραντεβού Παπαγεωργίου να μάθεις διαδικασία κι αναμονες κι αν δεν το επειγεσαι κάντο εκεί,θα γλιτώσεις κοντά 2600-2700..

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλημέρα.

2 μέρες μετά την ετ σήμερα. Εχω τρομερό πονοκέφαλο όλη μέρα και χθες βράδυ έκανα και κάτι δέκατα. Πήγα για αιματολογικές σήμερα που ζήτησε ο γιατρός και ρώτησα και μου είπε πως αυτά όλα είναι λόγω των φαρμάκων. Εχει τύχει σε καμία κοπέλα κάτι παρόμοιο;

11 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Θέλουν 3 μήνες σίγουρα για να κάνουν δουλειά τα χάπια. Εμένα τόσο τα είχε πάρει ο άντρας μου και μετά κάναμε οποιαδήποτε κίνηση 

Εμάς στις 15 μέρες που τα έπαιρνε μας λέει ελάτε να σας κάνω picsi, γιατί μπορεί να γίνει ταυτόχρονα με τη θεραπεία. Και τον άκουσα, κ φυσικά είχαμε 2 κακές βλαστοκυστες. Πφφφφ

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα.

2 μέρες μετά την ετ σήμερα. Εχω τρομερό πονοκέφαλο όλη μέρα και χθες βράδυ έκανα και κάτι δέκατα. Πήγα για αιματολογικές σήμερα που ζήτησε ο γιατρός και ρώτησα και μου είπε πως αυτά όλα είναι λόγω των φαρμάκων. Εχει τύχει σε καμία κοπέλα κάτι παρόμοιο;

Δέκατα πόσα? τι ώρα μετρήθηκες? στη θέση σου δεν θα ανησυχουσα, είναι τα φάρμακα είναι κι η αγωνία..

πρίν από 6 λεπτά , Neverstop είπε:

Δέκατα πόσα? τι ώρα μετρήθηκες? στη θέση σου δεν θα ανησυχουσα, είναι τα φάρμακα είναι κι η αγωνία..

Ως 37,2. Χθες το βράδυ κ τώρα πάλι σήμερα το πρωί 37. Τρομερή υπνηλία κατά τ’αλλα.

@Blue Velvetήθελα να σε ρωτήσω γιατί έχω πάλι αίμα και μάλιστα κατακόκκινο... Φοράω σερβιέτα και ένιωσα κάτι να ρέει και όταν είδα το αίμα πάγωσα... Τις άλλες φορές είχα κυρίως ροζ ή καφέ, όχι κατακόκκινο. Εσύ τι είχες? Φοβάμαι μην αρχίζει καμία αποβολή... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...