Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• On 4/12/2024 at 2:14 ΜΜ, alex280108 είπε:

@ioanna222

Τελικα ποιο ήταν  το αποτέλεσμα σου;εμένα αρνητικό και θα ξεκινήσω τη διαδικασία εξωσωματικής

Αρνητική και η δική μου δυστυχώς. Θα προχωρήσω και εγώ με εξωσωματική, αναμένω το ραντεβού μου με τον ΕΟΠΥΥ.... Απο το νέο έτος θα γίνει η προσπάθεια. Μου κακοφάνηκε που έχω αυτο το κενό αλλά ίσως το χρειαζόμουν ένα break απο τις προσπάθειες. Σου εύχομαι καλή αρχή και γρήγορα θετικά αποτελέσματα! 

• Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Winnie7 είπε:

Καλή επιτυχία με μια θετική χοριακη και μια καλή εξέλιξη! 
      και εγώ αύριο είμαι για χοριακη. 
      Θεωρώ πως αυτή η ψυχολογία  στη διάρκεια της αναμονής δεν θα αλλάξει. Είμαι στην 5 ετ και πάλι το ίδιο καρδιοχτύπι νιώθω όπως τις προηγούμενες φορές! 
      Εκανες κάποιο τεστ στο σπίτι; 
      Ευχομαι όλες μας να τα καφερουμε και να μας έρθει ένα υγιές μωράκι! 🙏🏻

Καλή επιτυχία κορίτσια μου ,περιμένουμε ευχάριστα αύριο 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

11 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου. Καλός ανδρολογος είναι ο ασβεστης. Είχαμε πάει και σε έναν άλλο καλό αλλά δυστυχώς το έχω ξεχάσει το όνομα του. Αν το βρω θα στο στείλω 

Καλή σου μέρα! Έχω ακούσει για αυτόν τον γιατρό. Ευχαριστώ πολύ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Μην αγχώνεσαι καθόλου με αυτά. Κανένα μωράκι δεν έπαθε κάτι που η μαμά είχε νεύρα ή φώναξε. Μόνο μην πιέζεσαι. Αν θες να κλάψεις θα κλάψεις, αν θες να φωνάξεις, κάντο. Τώρα ότι νιώθεις είναι ποιο έντονα λόγω ορμονών. 

Έχω ρίξει εγώ τσακωμούς ενώ είχα και αιμορραγίες ουυυυυυ. Βέβαια το κοριτσάκι μου είναι πολύ ζωηρό, μήπως φταίει αυτό τελικά; χαχαχα

Το καταλαβαίνω φυσικά την ίδια ώρα που το λεω ότι είμαι υπερβολική, αλλά δυστυχώς η λογική δύσκολα επικρατεί των συναισθημάτων κ των ορμονών... σε αυτή τη φάση!! Σε ευχαριστώ πολύ! Πόσο βοηθάει αυτό το φόρουμ να ξέρεις ότι μιλάς με ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν απόλυτα κ ξέρουν ακριβώς τι περνάς!! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Angel83 είπε:

Το καταλαβαίνω φυσικά την ίδια ώρα που το λεω ότι είμαι υπερβολική, αλλά δυστυχώς η λογική δύσκολα επικρατεί των συναισθημάτων κ των ορμονών... σε αυτή τη φάση!! Σε ευχαριστώ πολύ! Πόσο βοηθάει αυτό το φόρουμ να ξέρεις ότι μιλάς με ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν απόλυτα κ ξέρουν ακριβώς τι περνάς!! 

λογικότατο. Να ξέρεις ότι αυτά τα συναισθήματα και που τα αναλύουμε όλα και γινόμαστε στα μάτια των υπολοίπων "υπερβολικές" περνάει μετά τον πρώτο χρόνο του παιδιού σου και αν. Ανάλογα τον οργανισμό σου και πόσο γρήγορα θα έρθουν σε ισορροπία οι ορμόνες σου και πόσο γρήγορα θα συνέλθεις από όλο αυτο το ψυχολογικό που περάσαμε και περνάμε μέχρι να πάρουμε το μωρό μας αγκαλιά. Όλο αυτό το ταξίδι έχει κάποιες επιπτώσεις στην ψυχολογία μας. Αλλά το καλό είναι ότι συνέρχεσαι και βγαίνεις ποιο ευτυχισμένος. Αυτό το νιώθεις όταν συνέρχεσαι.  Οπότε, ότι νιώθεις θα το λες εδώ για να το βγάζεις από μέσα σου. Δυστυχώς μόνο εμείς εδώ μπορούμε να σε καταλάβουμε στο 1000%. 

• Μου αρέσει 4

16 ώρες πρίν, Kiddo είπε:

Η ΑΜΗ σε τι μονάδα μέτρησης είναι; σε pmol ή ng;! Γιατί με 2,5ng δεν έχεις ανάγκη για PRP.. κάτι άλλο συμβαίνει.. για τα λίγα ωάρια ίσως δε σου ταίριαξαν τα πρωτόκολλα.. για τα λίγα έμβρυα το πιθανότερο είναι το σπέρμα.. 

Καλά στα γράφουν τα κορίτσια.. σε ανδρολογο χθες! 

Η αμη τελευταια μετρηση είναι 2.52pmol. Είναι πολυ χαμηλη νομιζω.  Εχω κανει μόνο πρωτοκ. με ανταγωνιστη εκτός την τελευταία φορά εκανα τροπ. Φ.κ femara. 

Διαφημίσεις

1 hour ago, gigi19 είπε:

Η αμη τελευταια μετρηση είναι 2.52pmol. Είναι πολυ χαμηλη νομιζω.  Εχω κανει μόνο πρωτοκ. με ανταγωνιστη εκτός την τελευταία φορά εκανα τροπ. Φ.κ femara. 

Pmol kοριτσι μου είναι χαμηλή όντως 

4 ώρες πρίν, Angel83 είπε:

Βρε κορίτσια χθες είχα ένα τηλέφωνο με αρκετή ένταση κ με έπιασε κ μια έντονη ταχυπαλμια για λίγο.. Λέτε να έκανα κανένα κακό στο μωράκι μου?? Το σκέφτομαι συνέχεια από χθες... Σαν να μειώθηκαν κ τα συμπτώματα που είχα... 

Κάτι είχε χθες η μέρα.. το ίδιο ακριβώς χωρίς τη ταχυπαλμια. Αλλά πολύ φωνή και πολλα νεύρα..σήμερα έχω ξυπνήσει πιο ελαφρια βέβαια γιατί τα είπα και χαλάρωσα αλλά χθες κι εγώ έπιανα τη κοιλιά μου και έλεγα ελπίζω να είναι όλα καλά.. αλλά όλα καλά θα είναι γιατί όλα είναι φυσιολογικα και μέσα στο πρόγραμμα τελικά.. και μη ξεχνάμε ότι δεν έχουμε μόνο τις δικές μας ορμόνες αλλά περνούμε και τόσα φαρμακα..

• Μου αρέσει 3

4 ώρες πρίν, Angel83 είπε:

Βρε κορίτσια χθες είχα ένα τηλέφωνο με αρκετή ένταση κ με έπιασε κ μια έντονη ταχυπαλμια για λίγο.. Λέτε να έκανα κανένα κακό στο μωράκι μου?? Το σκέφτομαι συνέχεια από χθες... Σαν να μειώθηκαν κ τα συμπτώματα που είχα... 

Καλημέρα κορίτσι μου, μην αγχώνεσαι όλα καλά θα είναι.

Εγώ ένα βράδυ είχα πάνω από μια ώρα ταχυκαρδίες γιατί πονούσε πολύ η κοιλιά μου και το μωράκι ήταν μια χαρά στον υπέρηχο 

• Μου αρέσει 2

Καλησπέρα κορίτσια! Χάθηκα λίγο αυτές τις μέρες γιατί είμαι χάλια με ανακατωσουρα και καούρες. Απίστευτες καούρες από τόσο νωρίς και δεν ξέρω τι να κάνω. Εν τω μεταξύ όλο πεινάω και η ανακατωσουρα και η αηδία στο στόμα μου φεύγει μόνο τρώγοντας! Επίσης όσο πλησιάζει το επόμενο ραντεβού που θα δούμε τις εξετάσεις που έκανα και υπέρηχο ξανά τόσο αρχίζω πάλι να αγχώνομαι και να κάνω άσχημες σκέψεις... 

@MK2012@MK2012 με το καλό η εμβρυομεταφορα!!! Εγώ κάθε φορά υπέφερα με αυτό το νερό γιατί άλλες φορές μου ελεγαν ότι δεν είχα πιει αρκετό αλλά παρόλα αυτά προχωρούσαν στην εμβρυομεταφορα και άλλες φορές είχα πιει τόσο πολύ, αργούσαν να με βάλουν για εμβρυομεταφορα και μετά δεν άντεχα να μείνω πολύ ξάπλα ή πήγαινα και κατουρουσα διακοπτομενα για να αφαιρέσω λίγο! Ωωωω ναι, και αυτό το έχω κάνει! Ένας γιατρός μάλιστα σε δημόσιο νοσοκομείο δε μας άφηνε καθόλου ξάπλα, δε χρειάζεται έλεγε! Αυτή τη φορά μου είπαν ότι δεν ήθελαν να πιω καθόλου νερό! Ο γιατρός αυτός απλά με πίεσε λίγο στην κοιλιά, τα τοποθέτησε και όλα μια χαρά! Ο καθένας έχει τον τρόπο του, τι να πω. Αμέσως έκανα ταξίδι 4 ωρών. Μου έχουν πει ότι την 1η ημέρα αιωρούνται στη μήτρα και η εμφύτευση γίνεται τη 2η με 3η ημέρα. Μετά ήμουν κουρασμένη και ήθελα ούτως ή άλλως να κοιμάμαι με τόσα φάρμακα. Σου εύχομαι καλή επιτυχία!!! 

@Makelenκαλύτερα κορίτσι μου να πας με τέτοιες συνθήκες που δε θα το μετανιώνεις μετά. Να χαρείς τώρα τις γιορτές και με το νέο χρόνο θα είσαι πανέτοιμη! 

@gigi19κορίτσι μου καλώς ήρθες στην παρέα μας! Εμείς χωρίς κάποιο θέμα στο σπέρμα κι ενώ το είχαμε ελέγξει πολλές φορές σε διάφορα εργαστήρια, αποφασίσαμε να κάνουμε έναν ολοκληρωτικό έλεγχο στον κ. Λυμπεροπουλο. Για ανδρολογο δεν ξέρω να σου προτείνω όμως. Ακόμη όμως και σε εμάς με ένα άριστο σπέρμα όπως έλεγαν, μικρογονιμοποιηση έκαναν! Επίσης ως προς τις εξετάσεις σου ήθελα να σου πω ότι έχω την εντύπωση ότι ο λόγος fsh προς lh ότι πρέπει να είναι κοντά στο 1 και αυτό νομίζω υποδηλώνει πολυκυστικες ωοθήκες. Ας με διορθώσει κάποια κοπέλα αν λέω βλακειες. Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις κι άλλη γνώμη γυναικολογου. Αν θες στείλε μου πμ. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Κοπέλες πέρασαν οι μέρες..αργά και βασανιστικά! Αύριο παώ για χοριακή! Από όλη αυτή τη διαδικασία δε με ενοχλεί τίποτα παρά μόνο αυτή η αναμονή μετά την εμβρυομεταφορά. Είναι η τέταρτη φορά που περνάω αυτή τη διαδικασία και αυτό που κατάλαβα είναι δε συνηθίζεται με τίποτα! Αντίθετα κάθε φορά η αγωνία είναι και πιο έντονη από την προηγούμενη φορά. Δεν είμαι πολύ αισιόδοξη! Δεν ξέρω γιατί..εδώ και 10 μέρες είμαι κομμάτια. Έχω χάσει τον εαυτό μου. Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ στη δουλειά, έχω μείνει μακριά από φίλους, δεν ξέρω τι να λέω και τι όχι στους δικούς μου ανθρώπους. Αν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό....Θα βρω τον τρόπο! Είμαι σίγουρη! Θα βρω τη δύναμη όπως και τις προηγούμενες φορές! Είναι όμως αυτή η αναμονή! Θέλω απλά να περάσει η αυριανή μέρα! Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα..θέλω απλά να περάσει! 

• Ευχή 5

πρίν από 9 λεπτά , amelena είπε:

Κοπέλες πέρασαν οι μέρες..αργά και βασανιστικά! Αύριο παώ για χοριακή! Από όλη αυτή τη διαδικασία δε με ενοχλεί τίποτα παρά μόνο αυτή η αναμονή μετά την εμβρυομεταφορά. Είναι η τέταρτη φορά που περνάω αυτή τη διαδικασία και αυτό που κατάλαβα είναι δε συνηθίζεται με τίποτα! Αντίθετα κάθε φορά η αγωνία είναι και πιο έντονη από την προηγούμενη φορά. Δεν είμαι πολύ αισιόδοξη! Δεν ξέρω γιατί..εδώ και 10 μέρες είμαι κομμάτια. Έχω χάσει τον εαυτό μου. Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ στη δουλειά, έχω μείνει μακριά από φίλους, δεν ξέρω τι να λέω και τι όχι στους δικούς μου ανθρώπους. Αν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό....Θα βρω τον τρόπο! Είμαι σίγουρη! Θα βρω τη δύναμη όπως και τις προηγούμενες φορές! Είναι όμως αυτή η αναμονή! Θέλω απλά να περάσει η αυριανή μέρα! Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα..θέλω απλά να περάσει! 

Καλά αποτελέσματα για αύριο! Με μια μεγάλη χοριακη! Πότε έκανες την εμβρυομεταφορά; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , amelena είπε:

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου μια θετικότατη χωριακη κορίτσι μου 

πρίν από 23 λεπτά , amelena είπε:

Καλή επιτυχία με μια θετική χοριακη και μια καλή εξέλιξη! 
και εγώ αύριο είμαι για χοριακη. 
Θεωρώ πως αυτή η ψυχολογία  στη διάρκεια της αναμονής δεν θα αλλάξει. Είμαι στην 5 ετ και πάλι το ίδιο καρδιοχτύπι νιώθω όπως τις προηγούμενες φορές! 
Εκανες κάποιο τεστ στο σπίτι; 
Ευχομαι όλες μας να τα καφερουμε και να μας έρθει ένα υγιές μωράκι! 🙏🏻

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...