Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• On 4/12/2024 at 2:14 ΜΜ, alex280108 είπε:

@ioanna222

Τελικα ποιο ήταν  το αποτέλεσμα σου;εμένα αρνητικό και θα ξεκινήσω τη διαδικασία εξωσωματικής

Αρνητική και η δική μου δυστυχώς. Θα προχωρήσω και εγώ με εξωσωματική, αναμένω το ραντεβού μου με τον ΕΟΠΥΥ.... Απο το νέο έτος θα γίνει η προσπάθεια. Μου κακοφάνηκε που έχω αυτο το κενό αλλά ίσως το χρειαζόμουν ένα break απο τις προσπάθειες. Σου εύχομαι καλή αρχή και γρήγορα θετικά αποτελέσματα! 

• Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 26 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλώς ήρθες στο παρεάκι μας. Να σε ρωτήσω; Για την μη γονιμοποίηση σου έχουν πει πως τα ωάρια σου δεν είναι «ώριμα» δλδ δεν είναι στην φάση Μίτωσης ΙΙ; Κάνατε μικρογονιμοποίηση σε κάθε περίπτωση; Η PICSI ενδείκνυται όταν υπάρχει υψηλός κατακερματισμός όντως αλλά γιατί υπάρχει υψηλός κατακερματισμός; Αυτό το διερευνήσατε; Η προσωπική μου εμπειρία είναι πως πρέπει να ζητάμε λεπτομερή αναφορά για το τι κάνουν εντός εργαστηρίου. Αν ήμουν στην θέση σου θα έβλεπα έναν εξειδικευμένο ανδρολογο. Δεν ακούω τον γυναικολόγο σε θέματα σπέρματος καθόλου. 

Η αλήθεια στο τελευταιο εμβρυολογικο μου εχουν πει ότι τα ωαρια ήταν κατάλληλα προς γονιμοποιηση. Οι εμβρυολογοι μας ανέφεραν πρώτη φορα για τον κατακερματισμο πράγμα που ο γιατρός θεωρούσε ότι δεν παίζει ρόλο. Γι αυτό κάναμε από μόνοι μας την εξεταση κ όταν έστειλα τα αποτελέσματα τότε μου είπε ότι επιρρεαζει τελικά κ το σπερμα στην αρνητική εκβαση και ότι θα κάναμε picsi. Πριν εκαναν κλασσική απ ότι ξέρω. Αλλά επειδή αρχίζω να αμφιβάλλω για πράγματα που λέει ο γιατρός (είναι από τους τοπ και ήθελα καιρό να απευθυνθώ σε αυτον) έχω πει ότι πριν κάνω οτιδήποτε άλλο θα πάνε σε ανδρολογο. Έχετε κάποιον να προτείνετε??

πρίν από 7 λεπτά , Alex@ είπε:

Η fsh σου είναι μέσα στις φυσιολογικές τιμές κ η αμη σου καλή είναι. Πιστεύω μπορείς να πάρεις έμβρυα με δικά σου ωάρια, όπως λένε κ τα κορίτσια θα πρέπει να δείτε το σπέρμα.

Αυτό έχουμε σκοπο να κάνουμε με την πρώτη ευκαιρία. είμαστε κ από νησί και αυτο δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τις διαδικασίες. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 10 λεπτά , gigi19 είπε:

Η αλήθεια στο τελευταιο εμβρυολογικο μου εχουν πει ότι τα ωαρια ήταν κατάλληλα προς γονιμοποιηση. Οι εμβρυολογοι μας ανέφεραν πρώτη φορα για τον κατακερματισμο πράγμα που ο γιατρός θεωρούσε ότι δεν παίζει ρόλο. Γι αυτό κάναμε από μόνοι μας την εξεταση κ όταν έστειλα τα αποτελέσματα τότε μου είπε ότι επιρρεαζει τελικά κ το σπερμα στην αρνητική εκβαση και ότι θα κάναμε picsi. Πριν εκαναν κλασσική απ ότι ξέρω. Αλλά επειδή αρχίζω να αμφιβάλλω για πράγματα που λέει ο γιατρός (είναι από τους τοπ και ήθελα καιρό να απευθυνθώ σε αυτον) έχω πει ότι πριν κάνω οτιδήποτε άλλο θα πάνε σε ανδρολογο. Έχετε κάποιον να προτείνετε??

Αυτό έχουμε σκοπο να κάνουμε με την πρώτη ευκαιρία. είμαστε κ από νησί και αυτο δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τις διαδικασίες. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!

Η ΑΜΗ σε τι μονάδα μέτρησης είναι; σε pmol ή ng;! Γιατί με 2,5ng δεν έχεις ανάγκη για PRP.. κάτι άλλο συμβαίνει.. για τα λίγα ωάρια ίσως δε σου ταίριαξαν τα πρωτόκολλα.. για τα λίγα έμβρυα το πιθανότερο είναι το σπέρμα.. 

Καλά στα γράφουν τα κορίτσια.. σε ανδρολογο χθες! 

• Μου αρέσει 1

OiAXp2.pngbfhkp3.png

πρίν από 55 λεπτά , gigi19 είπε:

Είχα υποτίθεται όταν ήμουν 20. Τώρα όχι, δεν έχουν πει κάτι τέτοιο.τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ίσως έχω πολυκιστικες??

Κορίτσι μου επειδή είναι λίγο ανεβασμένη η fsh σου ,με βάση τις τιμές πάντα έτσι και μην ξεχνιόμαστε δεν είμαι γιατρός... την τριτη μέρα πηγές για αίμα σωστά? 

πρίν από 55 λεπτά , gigi19 είπε:

Αν έχεις αρχίσει να έχεις αμφιβολίες τότε σίγουρα να βρεις κάποιον άλλον.. πως γίνεται να σου λέει ότι δεν παίζει ρόλο ο κατακερματισμός και μετά να αλλάζει γνώμη.. εμάς ήταν από τα πρώτα που μας εξέτασε ο εξωσωματικος μαζί με πάρα πολλές άλλες εξετάσεις που διαβάζω εδώ κατά καιρους πως δεν έχουν γίνει εξαρχής. Όσο τοπ και να είσαι ο ρόλος σου είναι να βοηθάς..

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, gigi19 είπε:

Εδώ θα συμφωνήσω με την @Lila86 όσο κορυφαίος και να είναι ο γιατρός σαν να τα λέει λίγο περίεργα. Εγω προσωπικά και με μέτριο σπερμα την αρνήθηκα την κλασική γονιμοποίηση, μου την ανέφερε απλά και έφαγε πόρτα ο γιατρός μόνο που δεν τον χαστούκισα. Γιατί να ρισκάρω τα λίγα ωάρια μου; Δεν μαζεύονται και εύκολα. 
Αλλά ο κατακερματισμός ήταν η δεύτερη εξέταση που έκανε ο σύζυγος πολύ πριν μιλήσουμε για εξωσωματική με τον γιατρό μας. Και το οξειδωτικό στρες. Επίσης μια εξέταση που μετάνιωσα που δεν έκανα ήταν ο καρυοτυπος ζεύγους. Δεν ξέρεις ποτέ γιατί δεν γονιμοποιούνται τα ωάρια, μπορεί να υπάρχει κάποιο γονίδιο. 
Ο υψηλός κατακερματισμός παίζει και πάρα πολύ μεγάλο ρόλο στις μετέπειτα διαιρέσεις των γονιμοποιημένων ωαρίων δλδ μετά τις 4 διαιρέσεις. Πως θα πάτε σε βλαστοκύστες αν δεν δείτε τι γίνεται με το σπερμα; 
Από προσωπική εμπειρία πάντως αυτό που βλέπω είναι πως οι περισσότεροι γυναικολόγοι δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με τον παράγοντα σπερμα μέχρι να φτάσει στο απροχώρητο ή να το κάνεις μόνη σου. Λογικό βέβαια δεν είναι η ειδικότητα τους. 

Δυστυχώς και εγώ είμαι από επαρχία και δεν μπορώ να σου συστήσω ανδρολογο από προσωπική εμπειρία. Ισως οι κοπέλες από Αθήνα να μπορούν να σε κατατοπίσουν καλύτερα σε αυτό. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Εδώ θα συμφωνήσω με την @Lila86 όσο κορυφαίος και να είναι ο γιατρός σαν να τα λέει λίγο περίεργα. Εγω προσωπικά και με μέτριο σπερμα την αρνήθηκα την κλασική γονιμοποίηση, μου την ανέφερε απλά και έφαγε πόρτα ο γιατρός μόνο που δεν τον χαστούκισα. Γιατί να ρισκάρω τα λίγα ωάρια μου; Δεν μαζεύονται και εύκολα. 
Αλλά ο κατακερματισμός ήταν η δεύτερη εξέταση που έκανε ο σύζυγος πολύ πριν μιλήσουμε για εξωσωματική με τον γιατρό μας. Και το οξειδωτικό στρες. Επίσης μια εξέταση που μετάνιωσα που δεν έκανα ήταν ο καρυοτυπος ζεύγους. Δεν ξέρεις ποτέ γιατί δεν γονιμοποιούνται τα ωάρια, μπορεί να υπάρχει κάποιο γονίδιο. 
Ο υψηλός κατακερματισμός παίζει και πάρα πολύ μεγάλο ρόλο στις μετέπειτα διαιρέσεις των γονιμοποιημένων ωαρίων δλδ μετά τις 4 διαιρέσεις. Πως θα πάτε σε βλαστοκύστες αν δεν δείτε τι γίνεται με το σπερμα; 
Από προσωπική εμπειρία πάντως αυτό που βλέπω είναι πως οι περισσότεροι γυναικολόγοι δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με τον παράγοντα σπερμα μέχρι να φτάσει στο απροχώρητο ή να το κάνεις μόνη σου. Λογικό βέβαια δεν είναι η ειδικότητα τους. 

Δυστυχώς και εγώ είμαι από επαρχία και δεν μπορώ να σου συστήσω ανδρολογο από προσωπική εμπειρία. Ισως οι κοπέλες από Αθήνα να μπορούν να σε κατατοπίσουν καλύτερα σε αυτό. 

Όλα αυτά που γράφεις στην αρχή μας τα έκανε στο πρώτο ρνβ αφότου συμφωνήσαμε ότι προχωράμε! Γι'αυτό μου κάνει εντύπωση όταν διαβάζω πως σημαντικές εξετάσεις έγιναν μετά από αποτυχίες ενώ ξεκάθαρα έπρεπε να γίνουν εξαρχής.. ο χρόνος της κάθε γυναίκας είναι πολύτιμος και δεν μπορούν να παίζουν... Δυστυχώς κάποιοι το κάνουν γιατί μάλλον έτσι βγάζουν περισσότερα αλλά αν κάπου το καταλάβεις φεύγεις μακρυά! Επίσης προσωπικά δεν με ρώτησαν ποτέ για απλή η για μικρό γονιμοποίηση.. τους ήταν δεδομένο ότι θα κάνουν μικρόγονιμοποίηση για το καλύτερο δυνατό.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

@dimi.tra και @Lila86 το τοπ το λέω και ψιλοειρωνικα γιατί θεωρούνται κορυφαίοι, πας σε αυτούς για να στηριχτείς στην επιστημονικη τους αποψη και στο τέλος ψάχνεις μόνος σου. Τεσπα. Για να μη λέω ανακρίβειες πριν βγει ο κατακερματσμος θεωρούσε ότι έχουμε καλό σπερμα γτ είχαμε κάνει πριν 2 χρόνια άριστες βλαστοκυστες σε άλλο κέντρο. Κ στην ουσία δεν πιστευε ότι φταίει το σπερμα αλλά τα ωάρια μου παρόλο που δεν προχωρούσαν οι γονιμοποιησεις. Μέχρι που του πήγα το αποτέλεσμα. Για να μη σας κουράζω. Θα πάμε σε ανδρολογο είναι το επόμενο μας βήμα. Εαν έχετε κάτι στα υπόψιν με χαρά θα το ακούσω. 

πρίν από 23 λεπτά , gigi19 είπε:

@dimi.tra και @Lila86 το τοπ το λέω και ψιλοειρωνικα γιατί θεωρούνται κορυφαίοι, πας σε αυτούς για να στηριχτείς στην επιστημονικη τους αποψη και στο τέλος ψάχνεις μόνος σου. Τεσπα. Για να μη λέω ανακρίβειες πριν βγει ο κατακερματσμος θεωρούσε ότι έχουμε καλό σπερμα γτ είχαμε κάνει πριν 2 χρόνια άριστες βλαστοκυστες σε άλλο κέντρο. Κ στην ουσία δεν πιστευε ότι φταίει το σπερμα αλλά τα ωάρια μου παρόλο που δεν προχωρούσαν οι γονιμοποιησεις. Μέχρι που του πήγα το αποτέλεσμα. Για να μη σας κουράζω. Θα πάμε σε ανδρολογο είναι το επόμενο μας βήμα. Εαν έχετε κάτι στα υπόψιν με χαρά θα το ακούσω. 

Καλά από «τοπ» γιατρούς έχει καεί η γούνα μου. Σε καταλαβαίνω απόλυτα! 😔 

Σου εύχομαι να βγάλεις άκρη και να γίνουν όλα αυτά μια κακιά ανάμνηση. ❤️ 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , gigi19 είπε:

Καθολου δεν μας κουράζεις κορίτσι μου! Αλλά θα πρεπε να σου πει ο γιατρός πως το σπέρμα ανανεώνεται κάθε 3μηνο και οι άριστες βλαστοκυστες που κάνατε πριν δύο χρόνια είναι κάτι που δεν θα έπρεπε να επαναπαυθει!!! Ανδρολογοι δεν είναι αλλά ξέρουν αρκετά πράγματα για να σε κατευθύνουν! Δυστυχώς ούτε εγώ γνωρίζω κάποιον ανδρολογο να σου συστησω

• Μου αρέσει 2

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Καθολου δεν μας κουράζεις κορίτσι μου! Αλλά θα πρεπε να σου πει ο γιατρός πως το σπέρμα ανανεώνεται κάθε 3μηνο και οι άριστες βλαστοκυστες που κάνατε πριν δύο χρόνια είναι κάτι που δεν θα έπρεπε να επαναπαυθει!!! Ανδρολογοι δεν είναι αλλά ξέρουν αρκετά πράγματα για να σε κατευθύνουν! Δυστυχώς ούτε εγώ γνωρίζω κάποιον ανδρολογο να σου συστησω

Δεν πειράζει. Μου έστειλε ήδη μια κοπέλα προσωπικό μνμ με ονόματα, οπότε με βοηθήσατε αρκετά με όλες τις πληροφορίες που δυστχως οι γιατροι δεν εχουννκανει ως τωρα. Θα ασχοληθούμε με το σύζυγο, κ θα επανέλθω δριμύτερη με νέες απορίες χάχα. 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, gigi19 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου. Καλός ανδρολογος είναι ο ασβεστης. Είχαμε πάει και σε έναν άλλο καλό αλλά δυστυχώς το έχω ξεχάσει το όνομα του. Αν το βρω θα στο στείλω 

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Έτσι κι αλλιώς το είχα ξεχασμένο αχαχχαχαχ ο σύζυγος μου το ξεκοψε από την αρχή, δεν νιώθει άνετα λέει χαχαχαχα

Εντάξει τον καταλαβαίνω αλλά δεν θα σας άφηνε και ο γιατρος... Όσο για το μετα μη σε απελπιζω... εμείς έχουμε άλλον ένα 5χρονο να κυκλοφορεί στον σπίτι που για να τύχει μα κοιμούνται και τα 3 ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά σπάνιο κι εκείνη την ωρα να έχεις και κουράγιο, όρεξη κλπ κλπ

• Μου αρέσει 1

Βρε κορίτσια χθες είχα ένα τηλέφωνο με αρκετή ένταση κ με έπιασε κ μια έντονη ταχυπαλμια για λίγο.. Λέτε να έκανα κανένα κακό στο μωράκι μου?? Το σκέφτομαι συνέχεια από χθες... Σαν να μειώθηκαν κ τα συμπτώματα που είχα... 

πρίν από 21 λεπτά , Angel83 είπε:

Βρε κορίτσια χθες είχα ένα τηλέφωνο με αρκετή ένταση κ με έπιασε κ μια έντονη ταχυπαλμια για λίγο.. Λέτε να έκανα κανένα κακό στο μωράκι μου?? Το σκέφτομαι συνέχεια από χθες... Σαν να μειώθηκαν κ τα συμπτώματα που είχα... 

Καλημέρα κορίτσι μου 

Πρωινή και εσύ 

Δεν έχεις κάνει κάτι κακό ηρέμησε όλα είναι καλά 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Angel83 είπε:

Καλημέρα, 

Μην αγχώνεσαι καθόλου με αυτά. Κανένα μωράκι δεν έπαθε κάτι που η μαμά είχε νεύρα ή φώναξε. Μόνο μην πιέζεσαι. Αν θες να κλάψεις θα κλάψεις, αν θες να φωνάξεις, κάντο. Τώρα ότι νιώθεις είναι ποιο έντονα λόγω ορμονών. 

Έχω ρίξει εγώ τσακωμούς ενώ είχα και αιμορραγίες ουυυυυυ. Βέβαια το κοριτσάκι μου είναι πολύ ζωηρό, μήπως φταίει αυτό τελικά; χαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...