Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• On 4/12/2024 at 2:14 ΜΜ, alex280108 είπε:

@ioanna222

Τελικα ποιο ήταν  το αποτέλεσμα σου;εμένα αρνητικό και θα ξεκινήσω τη διαδικασία εξωσωματικής

Αρνητική και η δική μου δυστυχώς. Θα προχωρήσω και εγώ με εξωσωματική, αναμένω το ραντεβού μου με τον ΕΟΠΥΥ.... Απο το νέο έτος θα γίνει η προσπάθεια. Μου κακοφάνηκε που έχω αυτο το κενό αλλά ίσως το χρειαζόμουν ένα break απο τις προσπάθειες. Σου εύχομαι καλή αρχή και γρήγορα θετικά αποτελέσματα! 

• Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 10 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Κατάλαβα. Σε αυτήν την περίπτωση δεν μπορείτε να δοκιμάσετε με απευθείας δείγμα από τις όρχεις μήπως βρεθούν ζωντανά; 

Αν απευθείας δείγμα εννοούμε τη βιοψία, εννοείται! Όλα θα τα κάνουμε  και ο,τι δουλέψει, αν δουλέψει αλλιώς προχωράμε! Όπως λέω αφού μπήκαμε στον χορό θα χορέψουμε ..

@gigi19 καλωσήρθες στο φόρουμ και λυπάμαι για τις απογοητεύσεις που έχετε περάσει με αυτές τις προσπάθειες. Το PRP έχω ακούσει ότι έρχονται στην Ελλάδα για να το κάνουν μέχρι και από το εξωτερικό γιατί είναι μια πρωτοποριακή θεραπεία και ίσως βοηθάει. Αυτό που σκέφτηκα διαβάζοντας το μήνυμα σου είναι (α) αν θα ήθελες μια ακόμα γνώμη από άλλο κέντρο/ιατρό και (β) αν νιώθεις ότι έχουν διερευνήσει τα πάντα και δεν βρίσκουν κάποια άλλη εξήγηση πέρα από την ποιότητα. Ελπίζω κάποια κοπέλα που ξέρει περισσότερα να σε βοηθήσει! 

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 4 λεπτά , Cristina93 είπε:

Αν απευθείας δείγμα εννοούμε τη βιοψία, εννοείται! Όλα θα τα κάνουμε  και ο,τι δουλέψει, αν δουλέψει αλλιώς προχωράμε! Όπως λέω αφού μπήκαμε στον χορό θα χορέψουμε ..

@gigi19 καλωσήρθες στο φόρουμ και λυπάμαι για τις απογοητεύσεις που έχετε περάσει με αυτές τις προσπάθειες. Το PRP έχω ακούσει ότι έρχονται στην Ελλάδα για να το κάνουν μέχρι και από το εξωτερικό γιατί είναι μια πρωτοποριακή θεραπεία και ίσως βοηθάει. Αυτό που σκέφτηκα διαβάζοντας το μήνυμα σου είναι (α) αν θα ήθελες μια ακόμα γνώμη από άλλο κέντρο/ιατρό και (β) αν νιώθεις ότι έχουν διερευνήσει τα πάντα και δεν βρίσκουν κάποια άλλη εξήγηση πέρα από την ποιότητα. Ελπίζω κάποια κοπέλα που ξέρει περισσότερα να σε βοηθήσει! 

Όπως νιώθετε εσείς. Δοκιμαστέ ότι σας πούμε, πάρτε και άλλες γνώμες. Και με δωρεά να προχωρήσετε δεν αλλάζει κάτι. Το αποτέλεσμα μετράει, Παιδί σας θα είναι, με όποιο τρόπο και αν γίνει!  

πρίν από 8 λεπτά , Makelen είπε:

Αναμενομενη εγκυμοσυνη.. ολα αψογα! Με τι ενδομητριο την εβαλες;?

αναμενόμενη λόγω προεμφυτευτικού. Επειδή διαβάζω τις απαντήσεις σου τελευταία, που πας με τα στατιστικά. Έχουν διαψευσθεί πολλές φορές. Η αξιολόγηση γίνετε με την εμπειρία των εμβρυολόγων, με την εικόνα. Το τι συμβαίνει εσωτερικά  στην βλαστοκύστη μόνο ο προμφυτευτικός μπορεί να το δείξει. Στον κύκλο μου οι περισσότερες έμειναν έγκυος με 4ΑΑ - 4ΒΑ - 4ΑΒ. με 5 όχι, έδωσαν θετικές χωριακές, άλλα έδωσαν βιοχημικές και παλίνδρομες. 

πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Όπως νιώθετε εσείς. Δοκιμαστέ ότι σας πούμε, πάρτε και άλλες γνώμες. Και με δωρεά να προχωρήσετε δεν αλλάζει κάτι. Το αποτέλεσμα μετράει, Παιδί σας θα είναι, με όποιο τρόπο και αν γίνει!  

αναμενόμενη λόγω προεμφυτευτικού. Επειδή διαβάζω τις απαντήσεις σου τελευταία, που πας με τα στατιστικά. Έχουν διαψευσθεί πολλές φορές. Η αξιολόγηση γίνετε με την εμπειρία των εμβρυολόγων, με την εικόνα. Το τι συμβαίνει εσωτερικά  στην βλαστοκύστη μόνο ο προμφυτευτικός μπορεί να το δείξει. Στον κύκλο μου οι περισσότερες έμειναν έγκυος με 4ΑΑ - 4ΒΑ - 4ΑΒ. με 5 όχι, έδωσαν θετικές χωριακές, άλλα έδωσαν βιοχημικές και παλίνδρομες. 

και πολλές εγκυμοσύνες με ΒΒ, που είναι αρκετά κάτω κατηγορία και πόσες απέτυχαν με 5 και 6 ΑΑ.  Το λέω για να το διαβάσουν και άλλες κοπέλες, που έχουν στην κατοχή τους τέτοιες κατηγορίες. Πετυχαίνουν και αυτές. 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 13 λεπτά , Makelen είπε:

Αναμενομενη εγκυμοσυνη.. ολα αψογα! Με τι ενδομητριο την εβαλες;?

Η τελευταία μέτρηση που κάναμε την 8η μέρα ήταν 8,4, μετά δεν ξαναέκανα υπέρηχο πήγα κατευθείαν για την εμβρυομεταφορα την 16η μέρα. Κατά τα λεγόμενα του γιατρού η εικόνα του ενδομητρίου ήταν άψογη. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 9 λεπτά , Xristina96 είπε:

και πολλές εγκυμοσύνες με ΒΒ, που είναι αρκετά κάτω κατηγορία και πόσες απέτυχαν με 5 και 6 ΑΑ.  Το λέω για να το διαβάσουν και άλλες κοπέλες, που έχουν στην κατοχή τους τέτοιες κατηγορίες. Πετυχαίνουν και αυτές. 

Αυτο που ξερω εγω ειναι οτι οποιαδηποτε βλαστοκυστη μπορει να δωσει εγκυμοσυνη. Αν ειναι υγιες το εμβρυο ή οχι δεν το ξερεις απο πριν (εκτος αν εχει προηγηθει εμφυτευτικος υποθετω). Η διαφορα ειναι οτι ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ εμφυτευονται πιο ευκολα οι αριστες. Αυτο δε σημαινει οτι μια βλαστοκυστη πχ.3ΒΒ, δεν μπορει να σου δωσει μωρο, ενω μια 4ΑΑ να σου φερει μια μηδενικη χοριακη. Αυτα δεν ειναι η γνωμη μου, αλλα τα γραφουν ολα τα ιατρικα site εξωσωματικης στο ιντερνετ αλλα ειναι κ τα λεγομενα των εξωσωματιστων.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , Makelen είπε:

Αυτο που ξερω εγω ειναι οτι οποιαδηποτε βλαστοκυστη μπορει να δωσει εγκυμοσυνη. Αν ειναι υγιες το εμβρυο ή οχι δεν το ξερεις απο πριν (εκτος αν εχει προηγηθει εμφυτευτικος υποθετω). Η διαφορα ειναι οτι ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ εμφυτευονται πιο ευκολα οι αριστες. Αυτο δε σημαινει οτι μια βλαστοκυστη πχ.3ΒΒ, δεν μπορει να σου δωσει μωρο, ενω μια 4ΑΑ να σου φερει μια μηδενικη χοριακη. Αυτα δεν ειναι η γνωμη μου, αλλα τα γραφουν ολα τα ιατρικα site εξωσωματικης στο ιντερνετ αλλα ειναι κ τα λεγομενα των εξωσωματιστων.

Τότε θα ζητήσω συγνώμη αν φάνηκε κάπως το μήνυμα μου, αυτό που γράφεις εννοώ και εγώ. Απλά ήθελα να το τονίσω ότι δίνουν και οι υπόλοιπες βλαστοκύστες εγκυμοσύνη και δεν σημαίνει το ΒΒ είτε 5 είτε 3 ότι δεν θα δώσει ή ότι αν δώσει δεν θα είναι υγιές. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

14 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Μου είπε μόνο να πάω τουαλέτα όταν ξυπνήσω και μετά να μη ξαναπάω. Θα πρέπει να έχω πιει πολλά νερά; Θα πάρω να ρωτήσω διευκρινίσεις.

Ναι θέλει 2 με 3 ποτήρια νερό....εγώ έμεινα ξαπλα 20 λεπτά μετά την μεταφορά αλλά μετά δεν την πάλευα άλλο θα έσκαγε η φούσκα μου..χαχαχχα

Και κατι αλλο αν δε στο ειπαν....την μέρα της μεταφοράς όχι κρεμα σώματος και όχι αρώματα!!!Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!να πάνε φανταστικά όλα!!!

1 ώρα πρίν, Angel83 είπε:

Πήρα κ τη δεύτερη χοριακη 1.310!!!! Η πρώτη ήταν 526. Περιμένω τώρα να μιλήσω με το γιατρό.. Λέτε να ζητήσει κ άλλη επανάληψη?? 

Φανταστικά ανεβαίνει!!!πολύ καλα!!!εμένα μ ζήτησε χοριακη μέχρι να περάσουμε τις 2500 μονάδες..έτσι για να έχουν και μια εικόνα κοντά στον υπέρηχο!!!οι τιμές σου είναι τέλειες όμως...μπράβο κορίτσι μου!περιμένω τα νέα σου από τον υπέρηχο!!!!

πρίν από 58 λεπτά , gigi19 είπε:

Καλησπέρα σε όλες.  Είμαι καινούρια στην ομάδα εάν κ σας διαβάζω καιρό. Ήθελα κ εγώ να πω την εμπειρία μου μήπως κ κάποια κοπέλα μπορεί να με βοηθήσει. Ξεκινήσαμε το 2022 με 2 εμβρυομεταφορες 2 αριστων βλαστοκυστεων ανά ε.τ αλλά η χοριακή 0 και στις 2. Δεν έχω καλή ανταπόκριση στο φάρμακα. Από 2-5 ωαρια. Αλλάζουμε γιατρό το 2023 μου βρίσκει ενδομητριωση 2 βαθμού χωρίς να καυτηριασει τις εστιες μόνο με διακοπή περιοδου για 3 μήνες. Στη συνέχεια κάνω 2 διεγερσεις με ανταγωνιστη  από 2-3 ωαρια κάθε φορά,  αλλά δεν γονιμοποιηθηκε κανένα. Μας προτεινε δωρεα λογω κακης ποιοτητας ωαριων. Φτάσαμε στο 2024, 39 χρονών πλεον, αλλάζω γιατρο και κάνω 3 φυσικούς. Ολες τις φορές πήραμε ωαριο αλλά δεν προχωρούσε στη γονιμοποιηση εκτός 1 3μέρας. Ο γιατρός θέλει βλαστοκυστες. Με δική μας πρωτοβουλία κάνει ο σύζυγος κατακερματισμο και βρισκουμε 42%. Ενημερωνω το γιατρο και του εδωσε βιταμινες. Εμενα μου αλλάζει πρωτόκολλο σε τρόπ. Φ.κ. Ενώ έχουν περασει 15 μέρες από τότε που ξεκίνησε ο σύζυγος τις βιταμίνες μας λέει ότι θα μας κάνει τη μέθοδο pisci κ δεν πειραζει που δεν εχει ολοκλησωσει τη θεραπεια του. Αποτέλεσμα 6 ωάρια, 3 γονιμοποιηθηκαν,  2 κακές βλαστοκυστες. Τώρα προτείνει να κάνω prp οωθηκων. Κορίτσια έχω μπερδευτεί. δεν ξέρω πως πρέπει να προχωρήσω και εαν το prp θα με βοηθησει ή ειναι χασιμο χρονου κ χρηματος. Έαν μπορεί κάποια να μου πει τη γνωμη θα το εκτιμουσα.  Σας ευχαριστώ.

@gigi19 μου έχεις περασει πολλα και λυπάμαι...οσον αγορα το prp κάποιοι ειναι αρκετά θετικοί και κάποιοι εντελώς αρνητικοί...έχει σημασία όμως πως ειναι και οι εξετάσεις σου οι ορμονικές...τι αμη έχεις???μετράτε την fsh σε κάθε κύκλο?τι τιμές έχεις περίπου???

Για να σου πω τη δική μου εμπειρία εγώ έκανα prp ωοθηκών στα 33 μου κάπου...με χαμηλή αμη μεν αλλά οι υπόλοιπες ορμονικές ηταν σχετικά καλές...θεωρώ πως δούλεψε και μαζέψαμε ωαρια...και είχα πετύχει και εγκυμοσύνη που το χάσαμε όμως από σύνδρομο...δε ξέρω κατά πόσο είχε σχέση....δύο τρια χρόνια μετά που το σκέφτηκα μήπως κάναμε ξανά ο γιατρός ήταν κάθετος πως με τις εξετάσεις και την εικόνα μου δε θα δουλέψει και είναι κρίμα να δώσουμε τόσα λεφτά και η μόνη λύση ήταν η δωρεα...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ναι θέλει 2 με 3 ποτήρια νερό....εγώ έμεινα ξαπλα 20 λεπτά μετά την μεταφορά αλλά μετά δεν την πάλευα άλλο θα έσκαγε η φούσκα μου..χαχαχχα

Και κατι αλλο αν δε στο ειπαν....την μέρα της μεταφοράς όχι κρεμα σώματος και όχι αρώματα!!!Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!να πάνε φανταστικά όλα!!!

Φανταστικά ανεβαίνει!!!πολύ καλα!!!εμένα μ ζήτησε χοριακη μέχρι να περάσουμε τις 2500 μονάδες..έτσι για να έχουν και μια εικόνα κοντά στον υπέρηχο!!!οι τιμές σου είναι τέλειες όμως...μπράβο κορίτσι μου!περιμένω τα νέα σου από τον υπέρηχο!!!!

@gigi19 μου έχεις περασει πολλα και λυπάμαι...οσον αγορα το prp κάποιοι ειναι αρκετά θετικοί και κάποιοι εντελώς αρνητικοί...έχει σημασία όμως πως ειναι και οι εξετάσεις σου οι ορμονικές...τι αμη έχεις???μετράτε την fsh σε κάθε κύκλο?τι τιμές έχεις περίπου???

Για να σου πω τη δική μου εμπειρία εγώ έκανα prp ωοθηκών στα 33 μου κάπου...με χαμηλή αμη μεν αλλά οι υπόλοιπες ορμονικές ηταν σχετικά καλές...θεωρώ πως δούλεψε και μαζέψαμε ωαρια...και είχα πετύχει και εγκυμοσύνη που το χάσαμε όμως από σύνδρομο...δε ξέρω κατά πόσο είχε σχέση....δύο τρια χρόνια μετά που το σκέφτηκα μήπως κάναμε ξανά ο γιατρός ήταν κάθετος πως με τις εξετάσεις και την εικόνα μου δε θα δουλέψει και είναι κρίμα να δώσουμε τόσα λεφτά και η μόνη λύση ήταν η δωρεα...

Λυπάμαι πολύ για την εξέλιξη. Είναι πολύ δύσκολο να φτάνουμε κοντά στο στόχο και να μη γίνεται αυτό που τόσο επιθυμούμε. Ομως στο τέλος θα πάνε όλα καλά! ΑΜΗ έχω 2,52.  Σε κάθε κυκλο μετράμε  2η μερα fsh 10.8, E2 39.0,  prg 0.64, lh 1.74. Εντωμεταξύ σκεφτόμαστε να πάμε σε ανδρολογο για να βεβαιωθούμε ότι το σπερμα μπορεί να γονιμοποιεί και δεν μας δημιουργεί και αυτό πρόβλημα.

2 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

Καλημέρα, με όμορφα νέα@Angel83 πολύ χάρηκα με το μήνυμα σου !!!  @Kallo σήμερα μου αφαίρεσε το σπιράλ και ζήτησε καλλιέργειες μήπως έχω πάθει κάποια λοίμωξη αν κατάλαβα σωστά. Επίσης είπε να μην προχωρήσουμε κάτι στις γιορτές οπότε αρχές Φεβρουαρίου και αν καταφέρουμε να έχουμε κάτι θα το ψύξουμε και θα μεταφέρουμε σε επόμενο μήνα πχ Μάρτιο. Για το σπέρμα πέρα από 3μηνο με βιταμίνες και clomiphen που δε λειτούργησε τώρα δοκιμάσαμε tamoxiphen για 2μηνο αλλά ούτε αυτό βοήθησε δηλαδή σήμερα  βρήκαν 2 σπερματοζωάρια στο δείγμα, κακής μορφολογίας και ακίνητα. Θα κάνουμε και βιοψία αλλά  τα προγνωστικά (inhibin B και FSH) καθώς και το ιστορικό δείχνουν ότι η εικόνα που βγαίνει προς τα έξω είναι αυτή που υπάρχει και στους όρχεις οπότε μας έχουν μιλήσει για δότη αν θέλουμε να μην χάνουμε χρόνια (ήδη θα κλείσουμε έτος χωρίς καμία προσπάθεια , μόνο χρήματα εδώ κι εκεί). Έχουμε κόψει αλκοόλ καφέ και ζάχαρη σε μεγάλο βαθμό και έχουμε κάνει αλλαγές στη διατροφή. Κοινώς προσπαθούμε όπως όλοι εδώ! 
Για το δημόσιο ΕΛΕΝΑ στείλε μου τι πληροφορίες θέλεις, τα έχω όλα σημειωμένα γιατί ήταν να πάμε! 

@Xristina96 σε παραπέμπω σε προηγούμενο post για τα αποτελέσματα με τη σημείωση ότι δεν έχουμε κάνει προσπάθεια τελικά. 

Εμένα ο άντρας μου έπαιρνε τα profertil και τον βοήθησαν και δεν κάναμε αυτό να πάρουμε από τους όρχεις. Δεν θυμάμαι πως λέγεται. Έχει περάσει καιρός και τα έχω ξεχάσει. Επίσης την ημέρα που έδωσα εγώ τα ωάρια έδωσε και αυτός σπερματοζωαρια αλλά τον έβαλαν δύο φορές να δώσει εκείνη την ημέρα. Ήταν λίγο δύσκολο γι αυτόν αυτό αλλά ευτυχώς πήγαν όλα καλά. 

πρίν από 3 λεπτά , gigi19 είπε:

Λυπάμαι πολύ για την εξέλιξη. Είναι πολύ δύσκολο να φτάνουμε κοντά στο στόχο και να μη γίνεται αυτό που τόσο επιθυμούμε. Ομως στο τέλος θα πάνε όλα καλά! ΑΜΗ έχω 2,52.  Σε κάθε κυκλο μετράμε  2η μερα fsh 10.8, E2 39.0,  prg 0.64, lh 1.74. Εντωμεταξύ σκεφτόμαστε να πάμε σε ανδρολογο για να βεβαιωθούμε ότι το σπερμα μπορεί να γονιμοποιεί και δεν μας δημιουργεί και αυτό πρόβλημα.

Η αμυ σου είναι τέλεια η fsh νομίζω είναι ανεβασμένη λίγο εχεις πολυκιστυκες?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 51 λεπτά , gigi19 είπε:

Οι εξετάσεις σου μου φαίνονται αρκετά καλές...γιατί εγω σκεψου fsh ειχα πανω απο 20....θα συμφωνήσω πολύ με το σπερμα να το ψάξετε και αυτό....ίσως οφείλεται εκεί το πρόβλημα!!!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, gigi19 είπε:

Καλησπέρα σε όλες.  Είμαι καινούρια στην ομάδα εάν κ σας διαβάζω καιρό. Ήθελα κ εγώ να πω την εμπειρία μου μήπως κ κάποια κοπέλα μπορεί να με βοηθήσει. Ξεκινήσαμε το 2022 με 2 εμβρυομεταφορες 2 αριστων βλαστοκυστεων ανά ε.τ αλλά η χοριακή 0 και στις 2. Δεν έχω καλή ανταπόκριση στο φάρμακα. Από 2-5 ωαρια. Αλλάζουμε γιατρό το 2023 μου βρίσκει ενδομητριωση 2 βαθμού χωρίς να καυτηριασει τις εστιες μόνο με διακοπή περιοδου για 3 μήνες. Στη συνέχεια κάνω 2 διεγερσεις με ανταγωνιστη  από 2-3 ωαρια κάθε φορά,  αλλά δεν γονιμοποιηθηκε κανένα. Μας προτεινε δωρεα λογω κακης ποιοτητας ωαριων. Φτάσαμε στο 2024, 39 χρονών πλεον, αλλάζω γιατρο και κάνω 3 φυσικούς. Ολες τις φορές πήραμε ωαριο αλλά δεν προχωρούσε στη γονιμοποιηση εκτός 1 3μέρας. Ο γιατρός θέλει βλαστοκυστες. Με δική μας πρωτοβουλία κάνει ο σύζυγος κατακερματισμο και βρισκουμε 42%. Ενημερωνω το γιατρο και του εδωσε βιταμινες. Εμενα μου αλλάζει πρωτόκολλο σε τρόπ. Φ.κ. Ενώ έχουν περασει 15 μέρες από τότε που ξεκίνησε ο σύζυγος τις βιταμίνες μας λέει ότι θα μας κάνει τη μέθοδο pisci κ δεν πειραζει που δεν εχει ολοκλησωσει τη θεραπεια του. Αποτέλεσμα 6 ωάρια, 3 γονιμοποιηθηκαν,  2 κακές βλαστοκυστες. Τώρα προτείνει να κάνω prp οωθηκων. Κορίτσια έχω μπερδευτεί. δεν ξέρω πως πρέπει να προχωρήσω και εαν το prp θα με βοηθησει ή ειναι χασιμο χρονου κ χρηματος. Έαν μπορεί κάποια να μου πει τη γνωμη θα το εκτιμουσα.  Σας ευχαριστώ.

Καλώς ήρθες στο παρεάκι μας. Να σε ρωτήσω; Για την μη γονιμοποίηση σου έχουν πει πως τα ωάρια σου δεν είναι «ώριμα» δλδ δεν είναι στην φάση Μίτωσης ΙΙ; Κάνατε μικρογονιμοποίηση σε κάθε περίπτωση; Η PICSI ενδείκνυται όταν υπάρχει υψηλός κατακερματισμός όντως αλλά γιατί υπάρχει υψηλός κατακερματισμός; Αυτό το διερευνήσατε; Η προσωπική μου εμπειρία είναι πως πρέπει να ζητάμε λεπτομερή αναφορά για το τι κάνουν εντός εργαστηρίου. Αν ήμουν στην θέση σου θα έβλεπα έναν εξειδικευμένο ανδρολογο. Δεν ακούω τον γυναικολόγο σε θέματα σπέρματος καθόλου. 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 54 λεπτά , Sisheido είπε:

@Alex@ και τώρα και μετά χαχαχχα επιβεβαιώνει η διδυμομανα!!!

Έτσι κι αλλιώς το είχα ξεχασμένο αχαχχαχαχ ο σύζυγος μου το ξεκοψε από την αρχή, δεν νιώθει άνετα λέει χαχαχαχα

• Χαχα 1

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Η αμυ σου είναι τέλεια η fsh νομίζω είναι ανεβασμένη λίγο εχεις πολυκιστυκες?

Είχα υποτίθεται όταν ήμουν 20. Τώρα όχι, δεν έχουν πει κάτι τέτοιο.τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ίσως έχω πολυκιστικες??

1 ώρα πρίν, gigi19 είπε:

Η fsh σου είναι μέσα στις φυσιολογικές τιμές κ η αμη σου καλή είναι. Πιστεύω μπορείς να πάρεις έμβρυα με δικά σου ωάρια, όπως λένε κ τα κορίτσια θα πρέπει να δείτε το σπέρμα.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...