Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• On 4/12/2024 at 2:14 ΜΜ, alex280108 είπε:

@ioanna222

Τελικα ποιο ήταν  το αποτέλεσμα σου;εμένα αρνητικό και θα ξεκινήσω τη διαδικασία εξωσωματικής

Αρνητική και η δική μου δυστυχώς. Θα προχωρήσω και εγώ με εξωσωματική, αναμένω το ραντεβού μου με τον ΕΟΠΥΥ.... Απο το νέο έτος θα γίνει η προσπάθεια. Μου κακοφάνηκε που έχω αυτο το κενό αλλά ίσως το χρειαζόμουν ένα break απο τις προσπάθειες. Σου εύχομαι καλή αρχή και γρήγορα θετικά αποτελέσματα! 

• Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

10 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Βάρος δε σηκώνω τις καλές μέρες, δε νομίζω να συμβεί τωρα. Γυμναστική θα ακυρώσω. Γενικά τις πρώτες 3-4 μέρες είναι καλύτερα να μείνεις σπίτι απ’οτι καταλαβαίνω. 

Εμένα προσωπικά μου είχαν συστήσει το πρώτο 3ημερο σπίτι πολυυυ χαλαρά και μετα βόλτες και χαλαρά δουλειές στο σπίτι μαγείρεμα και τετοια μέχρι εκεί που ένιωθα κούραση. Μου είχαν πει να μη πιέζω τον εαυτό μου! Καθόλου βάρος και καθόλου γυμναστική μέχρι τα αποτελέσματα. Μετά κρίνουν αναλόγως! Πχ δεν με έχουν αφήσει ακόμη να γυμναστώ.. μετά το 3μηνο αν είναι όλα καλά κι αυτό ούτε καν αυτά που έκανα πριν! Φυσικά ο κάθε γιατρός δίνει τις δικές του οδηγίες αλλά πάνω κάτω σε αυτά είναι να είσαι χαλαρή και να μη κουράζεσαι.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , Angel83 είπε:

Πήρα κ τη δεύτερη χοριακη 1.310!!!! Η πρώτη ήταν 526. Περιμένω τώρα να μιλήσω με το γιατρό.. Λέτε να ζητήσει κ άλλη επανάληψη?? 

Μπραβο κορίτσι μου! Λογικά όχι θα σου κλείσει ραντεβού για υπέρηχο!

On 9/12/2024 at 10:24 ΜΜ, Kallo είπε:

Και εσένα να σου ζήσει ο μικρός. Ααα ωραία. Μακάρι να σου έχει πάει εκεί που θες. Εγώ δυστυχώς δεν έχω άλλα. Πρέπει να τα κάνω όλα από την αρχή και η αλήθεια είναι πως το σκέφτομαι πολύ. Φοβάμαι πως θα θέλει πάλι σαλπιγγογραφια, εξετάσεις σπέρματος και όλα όσα πρέπει να συγκεντρωσουμε για να περάσουμε επιτροπή. Ακόμα δεν έχω παει να μιλήσω με τον γιατρό. Σκέφτομαι με τον καινούριο χρόνο 

Κορίτσι μου μίλησε με τον γιατρό σου να δεις τι γίνεται. Θα βρείτε μια λύση που να σου ταιριάζει. Για τα σπερματοζωαρια τι έχετε κάνει? Γιατί και εμείς έχουμε θέμα. Παίρνει καμία βιταμίνη ο άντρας σου? Πως θα προχωρήσετε? Μην τα σκέφτεσαι όλα αρνητικά. 1-2 καλά θέλουμε και το θαύμα μπορεί να γίνει! Να σε ενημερώσω πως και εμείς είχαμε μεγάλο θέμα με τα σπερματοζωαρια και τώρα έχω ένα κοριτσάκι 18 μηνών 

Καλημέρα, με όμορφα νέα@Angel83 πολύ χάρηκα με το μήνυμα σου !!!  @Kallo σήμερα μου αφαίρεσε το σπιράλ και ζήτησε καλλιέργειες μήπως έχω πάθει κάποια λοίμωξη αν κατάλαβα σωστά. Επίσης είπε να μην προχωρήσουμε κάτι στις γιορτές οπότε αρχές Φεβρουαρίου και αν καταφέρουμε να έχουμε κάτι θα το ψύξουμε και θα μεταφέρουμε σε επόμενο μήνα πχ Μάρτιο. Για το σπέρμα πέρα από 3μηνο με βιταμίνες και clomiphen που δε λειτούργησε τώρα δοκιμάσαμε tamoxiphen για 2μηνο αλλά ούτε αυτό βοήθησε δηλαδή σήμερα  βρήκαν 2 σπερματοζωάρια στο δείγμα, κακής μορφολογίας και ακίνητα. Θα κάνουμε και βιοψία αλλά  τα προγνωστικά (inhibin B και FSH) καθώς και το ιστορικό δείχνουν ότι η εικόνα που βγαίνει προς τα έξω είναι αυτή που υπάρχει και στους όρχεις οπότε μας έχουν μιλήσει για δότη αν θέλουμε να μην χάνουμε χρόνια (ήδη θα κλείσουμε έτος χωρίς καμία προσπάθεια , μόνο χρήματα εδώ κι εκεί). Έχουμε κόψει αλκοόλ καφέ και ζάχαρη σε μεγάλο βαθμό και έχουμε κάνει αλλαγές στη διατροφή. Κοινώς προσπαθούμε όπως όλοι εδώ! 
Για το δημόσιο ΕΛΕΝΑ στείλε μου τι πληροφορίες θέλεις, τα έχω όλα σημειωμένα γιατί ήταν να πάμε! 

On 21/9/2024 at 10:22 ΠΜ, Cristina93 είπε:

Καλημέρα σε όλες/ους! 
Ξεκινάω σήμερα τον πρώτο κύκλο εξωσωματικής στο Έλενα με gonal 225 και θα προστεθεί αργότερα orgalutran (Ganirelix). Χθες όμως ο εμβρυολόγος του νοσοκομείου δεν βρήκε καθόλου σπερματοζώαρια και θα πρέπει να σκεφτούμε αν θέλουμε να ξεκινήσουμε με προοπτική κατάψυξης των ωαρίων ή με δότη. Εμείς γνωρίζαμε τον Ιούνιο ότι υπάρχουν 50 χιλιάδες σπερματοζωάρια τα οποία τον Σεπτέμβριο μειώθηκαν σε 10 χιλίαδες και πλέον μηδέν μετά από αγωγή με clomiphen citrate που έδωσε στον σύζυγο γυναικολόγος από ιδιωτικό κέντρο εξωσωματικής στο Χαλάνδρι. Να πω επίσης ότι εγώ έχω αποφραγμένες σάλπιγγες, πολύ χαμηλή ΑΜΗ και έχω κάνει εγχείρηση στη μήτρα συν κάποια ακόμα θέματα που δεν πιστεύω να επηρεάζουν πολύ. Ψάχνουμε έναν καλό ανδρολογο ουρολόγο στην Αθήνα ή και ενδοκρινολόγο με ειδίκευση στην ανδρική υπογονιμότητα για να μας πει τι να δοκιμάσουμε ως την επόμενη προσπάθεια. @Kiddo επειδή είδα ότι έχεις κάποιον θα μπορούσες παρακαλώ να μου στείλεις. Κάθε σχόλιο και για τα υπόλοιπα που αναφέρω είναι ευπρόσδεκτο! Η ύπαρξη αυτού του forum με βοήθησε πολύ τους τελευταίους 6 μήνες και ευχαριστώ πραγματικά για όλα!      

@Xristina96 σε παραπέμπω σε προηγούμενο post για τα αποτελέσματα με τη σημείωση ότι δεν έχουμε κάνει προσπάθεια τελικά. 

πρίν από 43 λεπτά , Lila86 είπε:

Μπραβο κορίτσι μου! Λογικά όχι θα σου κλείσει ραντεβού για υπέρηχο!

Ευχαριστώ πολύ!! Μου ζήτησε κ άλλη επανάληψη τελικά κ μου είπε λογικά τέλος της άλλης εβδομάδας αρχές της μεθεπόμενης θα κανονίσουμε τον υπέρηχο!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Angel83 είπε:

Ευχαριστώ πολύ!! Μου ζήτησε κ άλλη επανάληψη τελικά κ μου είπε λογικά τέλος της άλλης εβδομάδας αρχές της μεθεπόμενης θα κανονίσουμε τον υπέρηχο!! 

Και λογικά δύο μωράκια 😊🥰

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα σε όλες.  Είμαι καινούρια στην ομάδα εάν κ σας διαβάζω καιρό. Ήθελα κ εγώ να πω την εμπειρία μου μήπως κ κάποια κοπέλα μπορεί να με βοηθήσει. Ξεκινήσαμε το 2022 με 2 εμβρυομεταφορες 2 αριστων βλαστοκυστεων ανά ε.τ αλλά η χοριακή 0 και στις 2. Δεν έχω καλή ανταπόκριση στο φάρμακα. Από 2-5 ωαρια. Αλλάζουμε γιατρό το 2023 μου βρίσκει ενδομητριωση 2 βαθμού χωρίς να καυτηριασει τις εστιες μόνο με διακοπή περιοδου για 3 μήνες. Στη συνέχεια κάνω 2 διεγερσεις με ανταγωνιστη  από 2-3 ωαρια κάθε φορά,  αλλά δεν γονιμοποιηθηκε κανένα. Μας προτεινε δωρεα λογω κακης ποιοτητας ωαριων. Φτάσαμε στο 2024, 39 χρονών πλεον, αλλάζω γιατρο και κάνω 3 φυσικούς. Ολες τις φορές πήραμε ωαριο αλλά δεν προχωρούσε στη γονιμοποιηση εκτός 1 3μέρας. Ο γιατρός θέλει βλαστοκυστες. Με δική μας πρωτοβουλία κάνει ο σύζυγος κατακερματισμο και βρισκουμε 42%. Ενημερωνω το γιατρο και του εδωσε βιταμινες. Εμενα μου αλλάζει πρωτόκολλο σε τρόπ. Φ.κ. Ενώ έχουν περασει 15 μέρες από τότε που ξεκίνησε ο σύζυγος τις βιταμίνες μας λέει ότι θα μας κάνει τη μέθοδο pisci κ δεν πειραζει που δεν εχει ολοκλησωσει τη θεραπεια του. Αποτέλεσμα 6 ωάρια, 3 γονιμοποιηθηκαν,  2 κακές βλαστοκυστες. Τώρα προτείνει να κάνω prp οωθηκων. Κορίτσια έχω μπερδευτεί. δεν ξέρω πως πρέπει να προχωρήσω και εαν το prp θα με βοηθησει ή ειναι χασιμο χρονου κ χρηματος. Έαν μπορεί κάποια να μου πει τη γνωμη θα το εκτιμουσα.  Σας ευχαριστώ.

πρίν από 39 λεπτά , Cristina93 είπε:

Καλημέρα, με όμορφα νέα@Angel83 πολύ χάρηκα με το μήνυμα σου !!!  @Kallo σήμερα μου αφαίρεσε το σπιράλ και ζήτησε καλλιέργειες μήπως έχω πάθει κάποια λοίμωξη αν κατάλαβα σωστά. Επίσης είπε να μην προχωρήσουμε κάτι στις γιορτές οπότε αρχές Φεβρουαρίου και αν καταφέρουμε να έχουμε κάτι θα το ψύξουμε και θα μεταφέρουμε σε επόμενο μήνα πχ Μάρτιο. Για το σπέρμα πέρα από 3μηνο με βιταμίνες και clomiphen που δε λειτούργησε τώρα δοκιμάσαμε tamoxiphen για 2μηνο αλλά ούτε αυτό βοήθησε δηλαδή σήμερα  βρήκαν 2 σπερματοζωάρια στο δείγμα, κακής μορφολογίας και ακίνητα. Θα κάνουμε και βιοψία αλλά  τα προγνωστικά (inhibin B και FSH) καθώς και το ιστορικό δείχνουν ότι η εικόνα που βγαίνει προς τα έξω είναι αυτή που υπάρχει και στους όρχεις οπότε μας έχουν μιλήσει για δότη αν θέλουμε να μην χάνουμε χρόνια (ήδη θα κλείσουμε έτος χωρίς καμία προσπάθεια , μόνο χρήματα εδώ κι εκεί). Έχουμε κόψει αλκοόλ καφέ και ζάχαρη σε μεγάλο βαθμό και έχουμε κάνει αλλαγές στη διατροφή. Κοινώς προσπαθούμε όπως όλοι εδώ! 
Για το δημόσιο ΕΛΕΝΑ στείλε μου τι πληροφορίες θέλεις, τα έχω όλα σημειωμένα γιατί ήταν να πάμε! 

@Xristina96 σε παραπέμπω σε προηγούμενο post για τα αποτελέσματα με τη σημείωση ότι δεν έχουμε κάνει προσπάθεια τελικά. 

Καλημέρα, 

Κατάλαβα. Σε αυτήν την περίπτωση δεν μπορείτε να δοκιμάσετε με απευθείας δείγμα από τις όρχεις μήπως βρεθούν ζωντανά; 

1 hour ago, Angel83 είπε:

Πήρα κ τη δεύτερη χοριακη 1.310!!!! Η πρώτη ήταν 526. Περιμένω τώρα να μιλήσω με το γιατρό.. Λέτε να ζητήσει κ άλλη επανάληψη?? 

Κοριτσι μου ο αριθμος αυτος ειναι σιγουρα διπλασιασμος, αλλα και σχεδον τριπλασιασμος. Αρα ειναι αμφιβολλος ο αριθμος των εμβρυων που εχουν εμφυτευτει. Ποσες ωρες ειχε αποσταση η μια εξεταση απο την αλλη; αρκετα πανω απο 48;

πρίν από 9 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Και λογικά δύο μωράκια 😊🥰

Ένα έχω βάλει! 

πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι μου ο αριθμος αυτος ειναι σιγουρα διπλασιασμος, αλλα και σχεδον τριπλασιασμος. Αρα ειναι αμφιβολλος ο αριθμος των εμβρυων που εχουν εμφυτευτει. Ποσες ωρες ειχε αποσταση η μια εξεταση απο την αλλη; αρκετα πανω απο 48;

Ακριβώς 48 ώρες διαφορά είχε η μια αιμοληψία από την αλλη... Μια βλαστοκυστη έχω βάλει! Μου ζήτησε άλλη μια χοριακη την Παρασκευή κ μετά την αλλά βδομάδα θα κανονίσουμε υπέρηχο.. 

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Angel83 είπε:

Ένα έχω βάλει! 

Ακριβώς 48 ώρες διαφορά είχε η μια αιμοληψία από την αλλη... Μια βλαστοκυστη έχω βάλει! Μου ζήτησε άλλη μια χοριακη την Παρασκευή κ μετά την αλλά βδομάδα θα κανονίσουμε υπέρηχο.. 

Α και εγώ νόμιζα με τέτοια χοριακη πως έβαλες δύο! Πωπω τεράστιο νουμερο, συγχαρητήρια 🥰

πρίν από 6 λεπτά , Angel83 είπε:

Ένα έχω βάλει! 

Συγχαρητήρια!! Τι βλαστοκύστη βάλατε; 

πρίν από 3 λεπτά , Angel83 είπε:

Ένα έχω βάλει! 

Αν ειναι 48 ωρες, τοτε ειναι πιο πιθανο το 1 εμβρυο. Αν ηταν περισσοτερες ωρες θα μπορουσαμε να μιλαμε για τριπλασιασμο (και τωρα ειναι κοντα στον τριπλασιασμο βεβαια) αρα για 2 εμβρυα. Και αφου εχεις βαλει ενα, θα μιλουσαμε για διαιρεση! Δηλαδη δυο μωρα απο μια βλαστοκυστη..! Ευχομαι μια τελεια χοριακη κ μεθαυριο. Γιατι η σημερινη ειναι αψογη!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...