Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• On 4/12/2024 at 2:14 ΜΜ, alex280108 είπε:

@ioanna222

Τελικα ποιο ήταν  το αποτέλεσμα σου;εμένα αρνητικό και θα ξεκινήσω τη διαδικασία εξωσωματικής

Αρνητική και η δική μου δυστυχώς. Θα προχωρήσω και εγώ με εξωσωματική, αναμένω το ραντεβού μου με τον ΕΟΠΥΥ.... Απο το νέο έτος θα γίνει η προσπάθεια. Μου κακοφάνηκε που έχω αυτο το κενό αλλά ίσως το χρειαζόμουν ένα break απο τις προσπάθειες. Σου εύχομαι καλή αρχή και γρήγορα θετικά αποτελέσματα! 

• Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

On 9/12/2024 at 10:49 ΜΜ, Makelen είπε:

Η αληθεια ειναι οτι εγω δεν ξερω αν θα τα ξαναεκανα ολα αυτα απο την αρχη. Παρακινηθηκα να προσπαθησω για 2ο επειδη ειχα ετοιμα. Ωστοσο πιστευω πως εφοσον εχεις σκοπο να κανεις ολη αυτη τη διαδικασια.. να την κανεις οσο πιο συντομα γινεται.. γτ θυμασαι τι τραβηγμα εχει με τις εξετασεις και τα ραντεβου.. κι ολα τα συναφη! Επισης καλο ειναι τα παιδακια να εχουν οσο το δυνατον κοντινοτερη ηλικια. Εχω την εντυπωση παντως, οτι τα φαρμακα τα καλυπτει η επιτροπη και για 2η διεγερση χωρις δικαιολογητικα απο την αρχη. Τα κοριτσια εδω στο φορουμ θα ξερουν! Ευχομαι να μην χρειαζονται ολα αυτα παλι! Οπως και να εχει ευχομαι τα καλυτερα!! Εδω θα ειμαστε να τα λεμε! Βημα βημα μεχρι να πετυχουμε και παλι τον στοχο μας! Ειναι μεγαλη ευτυχια τα παιδια.. Μακαρι να ημουν νεοτερη.. θα ηθελα να κανω περισσοτερα..

Ναι είναι πολύ δύσκολο να γίνουν όλα από την αρχή. Μακάρι τουλάχιστον να μην χρειάζονται όλες οι εξετάσεις και το τρέξιμο για την επιτροπη. Αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν θα τα γλιτώσω. Όταν τα έκανα την πρώτη φορά δεν με ένοιαζε γιατί δεν είχα την μικρή. Τώρα θα είναι δύσκολα γιατί είναι πολύ κολλημένη πάνω μου και δε ξέρω πως θα τα κάνω όλα αυτά με τη μικρή. Δεν έχω συνηθίσει να την αφήνω κιόλας. Είμαστε μαζί σπίτι συνέχεια! 

Καλύτερα που δεν έκανες σήμερα τίποτα. Να περάσεις τις γιορτές σου ήσυχα και χωρίς άγχος αν είσαι έγκυος ή όχι και τα βάζεις μετά ήσυχη! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Δεν ποναει καθολου, ειναι σαν τεστ παπ, ισως και πιο light. Σε αφηνουν ξαπλωμενη λιγα λεπτα. Εμενα με ειχαν αφησει 10. Μπορει να σε αφησουν ακομα και 15-20. Αναλογως τι θα πει ο γιατρος. Ωστοσο εγω εκατσα 10 και μολις σηκωθηκα πηγα τουαλετα. Μου ειπε.. ολα κανονικα! Εφυγα.. πηγα στα κτελ.. περιμενα 2 ωρες.. και ταξιδεψα 3!! Μια χαρα γατζωθηκαν τα εμβρυα! Οποτε δεν υπαρχει καμια ανησυχια για τις κινησεις σου μολις σηκωθεις! Μην αρχισεις κι εσυ να περπατας σαν καποιες που πανε λες και και θα σπασουν τα αβγα!😂

Χαχαχαχαχ φαντάζεσαι; Όχι πως δε με έχω ικανή δηλαδή 😅 Αλλά λέω να είμαι χαλαρή αλλά οκ όχι τόσο ώστε να πάω στο πάρτυ που με καλέσαν μια μέρα μετά 😛

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Και μετά σε βάζουν να ξαπλώσεις λίγο πριν φύγεις ε; Έτσι έχω διαβάσει. Επίσης, όχι πως έχει καμμία σημασία αλλά πονάει; Προφανώς έχω περάσει πολύ χειρότερα. Αν είναι να πονέσει τώρα, δε με απασχολεί καθόλου.

Επισης με μύκητες νομίζω πως δεν έχω καθαρίσει εντελώς. Εννοώ, ίσως είναι σε λήθαργο με τα φάρμακα. Δεν έχω ενόχληση πλέον αλλά φοβάμαι μη μου τα σκάσει μετά. Βέβαια μου είπε πως οι μύκητες αντιμετωπίζονται και μετά αν εμφανιστούν πάλι κ δεν επηρεάζουν την ετ.

Δεν επηρεάζουν, όχι. Ξαπλώνεις για λίγο μην φανταστείς. Εγώ πήγα σχεδόν κατευθείαν τουαλέτα! Δεν πόνεσα όχι.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 5 λεπτά , Kallo είπε:

Ναι είναι πολύ δύσκολο να γίνουν όλα από την αρχή. Μακάρι τουλάχιστον να μην χρειάζονται όλες οι εξετάσεις και το τρέξιμο για την επιτροπη. Αλλά πολύ φοβάμαι ότι δεν θα τα γλιτώσω. Όταν τα έκανα την πρώτη φορά δεν με ένοιαζε γιατί δεν είχα την μικρή. Τώρα θα είναι δύσκολα γιατί είναι πολύ κολλημένη πάνω μου και δε ξέρω πως θα τα κάνω όλα αυτά με τη μικρή. Δεν έχω συνηθίσει να την αφήνω κιόλας. Είμαστε μαζί σπίτι συνέχεια! 

Καλύτερα που δεν έκανες σήμερα τίποτα. Να περάσεις τις γιορτές σου ήσυχα και χωρίς άγχος αν είσαι έγκυος ή όχι και τα βάζεις μετά ήσυχη! 

Ναι ναι συμφωνω! Ωστοσο επειδη κι εγω με τον γιο μου ετσι ειμαστε, οταν παω πχ. Αγια υπερηχους, παμε ολοι μαζι με τον αντρα μου.. κ κανουν βολτα μεχρι να τελειωσω!

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Χαχαχαχαχ φαντάζεσαι; Όχι πως δε με έχω ικανή δηλαδή 😅 Αλλά λέω να είμαι χαλαρή αλλά οκ όχι τόσο ώστε να πάω στο πάρτυ που με καλέσαν μια μέρα μετά 😛

Η 2η και η 3η μερα θελουν μι ψιλοξεκουραση. Τοτε παιρνουν θεση τα εμβρυα στο ενδομητριο. Απο 4η τελος. Ο.τι ειναι να γινει.. θα εχει ηδη γινει. Ολα κανονικα.. μονο οχι πολυ βαρος..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Ναι ναι συμφωνω! Ωστοσο επειδη κι εγω με τον γιο μου ετσι ειμαστε, οταν παω πχ. Αγια υπερηχους, παμε ολοι μαζι με τον αντρα μου.. κ κανουν βολτα μεχρι να τελειωσω!

Η 2η και η 3η μερα θελουν μι ψιλοξεκουραση. Τοτε παιρνουν θεση τα εμβρυα στο ενδομητριο. Απο 4η τελος. Ο.τι ειναι να γινει.. θα εχει ηδη γινει. Ολα κανονικα.. μονο οχι πολυ βαρος..

Βάρος δε σηκώνω τις καλές μέρες, δε νομίζω να συμβεί τωρα. Γυμναστική θα ακυρώσω. Γενικά τις πρώτες 3-4 μέρες είναι καλύτερα να μείνεις σπίτι απ’οτι καταλαβαίνω. 

Διαφημίσεις

Just now, MK2012 είπε:

Βάρος δε σηκώνω τις καλές μέρες, δε νομίζω να συμβεί τωρα. Γυμναστική θα ακυρώσω. Γενικά τις πρώτες 3-4 μέρες είναι καλύτερα να μείνεις σπίτι απ’οτι καταλαβαίνω. 

Ναι.. ειναι οτι πρεπει!

Just now, MK2012 είπε:

Εγώ πήρα άδεια οκτώ μέρες. Ο γιατρός μου επέβαλε σχεδόν να βγαίνω βόλτες ,να περπατάω. Έβγαινα εδώ Θεσσαλονίκη παραλία για περπάτημα, πήγα σε εκθέσεις στη ΔΕΘ, αλλά ήμουν μακριά από το άγχος της δουλειάς.

• Μου αρέσει 4

πρίν από 3 λεπτά , Neverstop είπε:

Εγώ πήρα άδεια οκτώ μέρες. Ο γιατρός μου επέβαλε σχεδόν να βγαίνω βόλτες ,να περπατάω. Έβγαινα εδώ Θεσσαλονίκη παραλία για περπάτημα, πήγα σε εκθέσεις στη ΔΕΘ, αλλά ήμουν μακριά από το άγχος της δουλειάς.

Αύριο θα πάω κανονικά γραφείο αλλά πολύ χαλαρά. Πέμπτη είναι η ΕΤ. Λέω να ξαναπάω δουλειά ή Τρίτη ή Τετάρτη άρα να κάτσω από Πέμπτη 5-6 ημέρες.

Και παραπάνω μπορώ οπότε θα δω πως θα νιώσω.

• Μου αρέσει 3

1 ώρα πρίν, Alex@ είπε:

Πω πω μη μου λες τέτοια!! Εγώ δεν βλέπω κ όνειρα!! Αν κ δεν ρωτήσαμε τον γιατρό για επαφές αν επιτρέπεται, ο άντρας μου δεν το συζητάει καν, δεν αισθάνεται καλά λέει ενώ κουβαλάω τα παιδιά μας!!

Εμείς στην κόρη μου δεν κάναμε καθόλου, φοβόμασταν και οι δυο.Και τώρα μια απ' τα ίδια.Κανει ο άντρας μου μόνος του🤣

• Χαχα 3

Κορίτσια να ρωτήσω είναι καμιά που έκανε εξωσωματικη σε δημόσιο νοσοκομείο? Στο Ελενας? Ή όλες είστε σε ιδιωτικό. Και εγώ το πρώτο τι έκανα σε ιδιωτικό αλλά τώρα για το δεύτερο έχω αρχίσει να σκέφτομαι και το δημόσιο γιατί είναι δύσκολα τα οικονομικά 

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω είναι καμιά που έκανε εξωσωματικη σε δημόσιο νοσοκομείο? Στο Ελενας? Ή όλες είστε σε ιδιωτικό. Και εγώ το πρώτο τι έκανα σε ιδιωτικό αλλά τώρα για το δεύτερο έχω αρχίσει να σκέφτομαι και το δημόσιο γιατί είναι δύσκολα τα οικονομικά 

Δεν έχω εμπειρία από Αθήνα, Θεσσαλονίκη που είχα ξεκινήσει από δημόσιο ήταν χάος, είχα πέσει και σε περίοδο κορονοιου, συν τεράστιες αναμονες για ραντεβού κτλ. Κι έβγαινε και 1350 με μικρογονιμοποιηση. Ίσως αν ήμουν νεότερη περίμενα αλλά δεν μ έπαιρνε ηλικιακά και έφυγα. 

Αθήνα νομίζω είναι τελείως δωρεάν. 

• Μου αρέσει 1

10 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι απ’οτι φαίνεται. Ακόμα δε μπορώ να το πιστέψω βέβαια, νιώθω πως όλο κάτι θα συμβεί μετά απ’όσα περάσαμε. 

Ερωτηση: υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω μια μέρα πριν; Πέρα από το να είμαι ήρεμη φυσικά. Θα πάω δουλειά κανονικά και θα γυρίσω σπίτι εγκαίρως να ξεκουραστώ.

Όλα κανονικά κορίτσι μου ,ηρεμία και όλα θα πάνε καλά 

• Ευχή 1

@ΜΚ2012 καλή επιτυχία να έχεις!! 
όλα να πάνε κατ’ευχην!!
Σε ποιο κέντρο είσαι ; Και με ποιον γιατρό ; Αν θέλεις τα μοιράζεσαι! 
Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!! Δύναμη και ψυχραιμία σε ότι κατάσταση και αν βρισκόμαστε! 

• Μου αρέσει 2

11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Πω πω μη μου λες τέτοια!! Εγώ δεν βλέπω κ όνειρα!! Αν κ δεν ρωτήσαμε τον γιατρό για επαφές αν επιτρέπεται, ο άντρας μου δεν το συζητάει καν, δεν αισθάνεται καλά λέει ενώ κουβαλάω τα παιδιά μας!!

Ρε παιδια τι παθαίνουν; 😂 Εμένα μου είπε πως αν μας αφήσει ο γιατρός δεν είναι σίγουρος ότι μπορεί με το παιδί!!! 

11 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι απ’οτι φαίνεται. Ακόμα δε μπορώ να το πιστέψω βέβαια, νιώθω πως όλο κάτι θα συμβεί μετά απ’όσα περάσαμε. 

Ερωτηση: υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω μια μέρα πριν; Πέρα από το να είμαι ήρεμη φυσικά. Θα πάω δουλειά κανονικά και θα γυρίσω σπίτι εγκαίρως να ξεκουραστώ.

Κορίτσι μου με το καλό σου εύχομαι! Μόλις γυρίσεις από δουλειά κάνε ένα ζεστο μπάνιο και ότι άλλο σε χαλαρώνει! Όλα θα πάνε καλά και μη φοβάσαι ουτε πονάει ούτε τίποτα, νιώθεις ακριβώς ότι και στο Παπ. Ίσα ίσα η μεταφορά είναι και η πιο ωραία διαδικασία!!! Πότε κανονίσατε τελικά; Με συγχωρείς αν το χεις γράψει και δεν το προσεξα

11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Με διδυμμα ξέχασε το μόνο στα όνειρα.  

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...