Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• On 4/12/2024 at 2:14 ΜΜ, alex280108 είπε:

@ioanna222

Τελικα ποιο ήταν  το αποτέλεσμα σου;εμένα αρνητικό και θα ξεκινήσω τη διαδικασία εξωσωματικής

Αρνητική και η δική μου δυστυχώς. Θα προχωρήσω και εγώ με εξωσωματική, αναμένω το ραντεβού μου με τον ΕΟΠΥΥ.... Απο το νέο έτος θα γίνει η προσπάθεια. Μου κακοφάνηκε που έχω αυτο το κενό αλλά ίσως το χρειαζόμουν ένα break απο τις προσπάθειες. Σου εύχομαι καλή αρχή και γρήγορα θετικά αποτελέσματα! 

• Από την διαχείριση / Admin news

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλησπέρα,

Για όσες παρακολούθησαν και είχαμε μιλήσει, έκανα επαναληπτικές σε διαφορετικά διαγνωστικά για μυκοπλασμα και ουρεόπλασμα και βγήκαν αρνητικά τελικά! (Από «αμφίβολα» που είχαν γράψει την προηγούμενη βδομάδα)

• Μου αρέσει 12
  • Λουλούδια 1

πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα,

Για όσες παρακολούθησαν και είχαμε μιλήσει, έκανα επαναληπτικές σε διαφορετικά διαγνωστικά για μυκοπλασμα και ουρεόπλασμα και βγήκαν αρνητικά τελικά! (Από «αμφίβολα» που είχαν γράψει την προηγούμενη βδομάδα)

Τελειαααα,άρα προχωράς κορίτσι μου 

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια!!

Να σας πω κάτι αλλά μην γελάσετε!!😂 τις τελευταίες μέρες η σεξουαλικη επιθυμία είναι στα ύψη!! Ούτε έφηβο αγόρι να ήμουν χαχαχαχαχ σταματάει κάποια στιγμή ή μέχρι τέλους έτσι παει;;

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

πρίν από 26 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Να σας πω κάτι αλλά μην γελάσετε!!😂 τις τελευταίες μέρες η σεξουαλικη επιθυμία είναι στα ύψη!! Ούτε έφηβο αγόρι να ήμουν χαχαχαχαχ σταματάει κάποια στιγμή ή μέχρι τέλους έτσι παει;;

Μέχρι τέλους έτσι θα είσαι😁Εγώ βλέπω ανωμαλιαρικα όνειρα και περνάω πολύ καλά.Νοερα 🤣Αφού δεν κάνω σεξ στον ξύπνιο μου,τα δίνω όλα στον ύπνο μου

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 8

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας,  είμαστε σε αναμονή απάντησης για το αν θα εγκριθεί ο προεμφυτευτικός έλεγχος και μετά να ξεκινήσουμε διέγερση . Μπορείτε να μου πείτε πόσο καιρό σας πήρε να απαντηθεί ; Κάναμε την αίτηση πριν ένα μήνα . Ευχαριστώ. 

Κοριτσια μου τελικα.. υστερα απο πολυ συζητηση, αποφασισα με ακυρωσουμε τον κυκλο. Τον ενδομητριο ειχε μετρησεις γυρω στο 7.6. Το σχημα του αψογο και τριζωνικο. Ειπαμε οτι μπορει να γινει και τωρα.. αλλα υπαρχει δυνατοτητα και μεγαλυτερου.. οποτε ειπαμε να το κανουμε τον αλλο μηνα. Με διαβεβαιωσε οτι θα ειναι παλι τριζωνικο, οτι αυτο δεν θα αλλαξει σε εναν μηνα. Οποτε αν εχω παλι μετρησεις 7.5+ θα παμε με αυτες. Αλλιως αν ειναι μεγαλο, οπως θελουμε κ ελπιζουμε, θα παμε με τις καλυτερες δυνατες προυποθεσεις. Μου ειπε οτι ξερει οτι αν αποτυχω θα σκεφτομαι οτι φταιει το ενδομητριο.. κι εχει δικιο. Μου ειπε να μειωσω cyclacur κ να παρω δυο εβδομαδες ακομα.. ωστε να αδειαθετησω την τελευταια εβδομαδα του χρονου και να μπορεσουμε να την κανουμε Γεναρη, χωρις να πεσουμε σε γιορτες και αργιες. Αυτα τα νεα μου...

• Μου αρέσει 8

πρίν από 39 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Μέχρι τέλους έτσι θα είσαι😁Εγώ βλέπω ανωμαλιαρικα όνειρα και περνάω πολύ καλά.Νοερα 🤣Αφού δεν κάνω σεξ στον ξύπνιο μου,τα δίνω όλα στον ύπνο μου

Πω πω μη μου λες τέτοια!! Εγώ δεν βλέπω κ όνειρα!! Αν κ δεν ρωτήσαμε τον γιατρό για επαφές αν επιτρέπεται, ο άντρας μου δεν το συζητάει καν, δεν αισθάνεται καλά λέει ενώ κουβαλάω τα παιδιά μας!!

• Χαχα 1

1 hour ago, kate82 είπε:

Τελειαααα,άρα προχωράς κορίτσι μου 

Ναι απ’οτι φαίνεται. Ακόμα δε μπορώ να το πιστέψω βέβαια, νιώθω πως όλο κάτι θα συμβεί μετά απ’όσα περάσαμε. 

Ερωτηση: υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω μια μέρα πριν; Πέρα από το να είμαι ήρεμη φυσικά. Θα πάω δουλειά κανονικά και θα γυρίσω σπίτι εγκαίρως να ξεκουραστώ.

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι απ’οτι φαίνεται. Ακόμα δε μπορώ να το πιστέψω βέβαια, νιώθω πως όλο κάτι θα συμβεί μετά απ’όσα περάσαμε. 

Ερωτηση: υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω μια μέρα πριν; Πέρα από το να είμαι ήρεμη φυσικά. Θα πάω δουλειά κανονικά και θα γυρίσω σπίτι εγκαίρως να ξεκουραστώ.

Προχθες μου εστειλαν τις οδηγιες για την ετ. Το μονο που γραφει ειναι για την ιδια ημερα: ελαφρυ πρωινο. Ολα τ αλλα ειχαν να κανουν με ωρα προσελευσης και δικαιολογητικα!

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Προχθες μου εστειλαν τις οδηγιες για την ετ. Το μονο που γραφει ειναι για την ιδια ημερα: ελαφρυ πρωινο. Ολα τ αλλα ειχαν να κανουν με ωρα προσελευσης και δικαιολογητικα!

Μου είπε μόνο να πάω τουαλέτα όταν ξυπνήσω και μετά να μη ξαναπάω. Θα πρέπει να έχω πιει πολλά νερά; Θα πάρω να ρωτήσω διευκρινίσεις.

πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Να είσαι ήρεμη, όπως το πες. Θέλει γεμάτη κύστη αλλά όχι και να υποφέρεις. Πιες δυο τρία ποτήρια μια ώρα πριν. Και να φοράς άνετα ρούχα.

πρίν από 42 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσια μου τελικα.. υστερα απο πολυ συζητηση, αποφασισα με ακυρωσουμε τον κυκλο. Τον ενδομητριο ειχε μετρησεις γυρω στο 7.6. Το σχημα του αψογο και τριζωνικο. Ειπαμε οτι μπορει να γινει και τωρα.. αλλα υπαρχει δυνατοτητα και μεγαλυτερου.. οποτε ειπαμε να το κανουμε τον αλλο μηνα. Με διαβεβαιωσε οτι θα ειναι παλι τριζωνικο, οτι αυτο δεν θα αλλαξει σε εναν μηνα. Οποτε αν εχω παλι μετρησεις 7.5+ θα παμε με αυτες. Αλλιως αν ειναι μεγαλο, οπως θελουμε κ ελπιζουμε, θα παμε με τις καλυτερες δυνατες προυποθεσεις. Μου ειπε οτι ξερει οτι αν αποτυχω θα σκεφτομαι οτι φταιει το ενδομητριο.. κι εχει δικιο. Μου ειπε να μειωσω cyclacur κ να παρω δυο εβδομαδες ακομα.. ωστε να αδειαθετησω την τελευταια εβδομαδα του χρονου και να μπορεσουμε να την κανουμε Γεναρη, χωρις να πεσουμε σε γιορτες και αργιες. Αυτα τα νεα μου...

Όπως νιώθεις εσύ πιο σίγουρη! Δεν πάνε πουθενά τα έμβρυα!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Μου είπε μόνο να πάω τουαλέτα όταν ξυπνήσω και μετά να μη ξαναπάω. Θα πρέπει να έχω πιει πολλά νερά; Θα πάρω να ρωτήσω διευκρινίσεις.

Οχι οχι μην το κανεις αυτο.. θα σκασεις.. δεν θα μπορεις να σταθεις στην ετ! Μιση ωρα πριν την ωρα προσελευσης σταματας την τουαλετα. Και λιγο πριν μπεις για ετ, την ωρα που πας να αλλαξεις ρουχα, πινεις 1-2 ποτηρια νερο. Οποτε γεμιζει η κυστη και δεν κατουριεσαι 3 ωρες νωριτερα! Ο δικος μου αυτη την οδηγια δινει. Οταν την εκανα τοτε ημουν μια χαρα, ενω αλλες υπεφεραν. Ειχαν πιει απειρα νερα πολυ πριν.. και χωρις τουαλετα..και κρατιονταν μην κατουρηθουν την ωρα του καθετηρα της ετ!

πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

Να είσαι ήρεμη, όπως το πες. Θέλει γεμάτη κύστη αλλά όχι και να υποφέρεις. Πιες δυο τρία ποτήρια μια ώρα πριν. Και να φοράς άνετα ρούχα.

Ναι κοριτσι μου το ξερω. Θα το ειχα αγχος...οτι εκανα βλακεια κι οτι προχωρησα βιαστηκα. Τωρα ειμαι πιο ησυχη απο το να προγραμματιζα την ετ. Το συζητησαμε τον γιατρο και συμφωνησε. Αν ηθελα θα προχωρουσε. Ελπιζω η επομενη να ειναι η τυχερη μου. Τουλαχιστον αν δεν πιασω, να νιωθω οτι εκανα οτι καλυτερο μπορουσα...

• Ευχαριστώ 1
  • Ευχή 3

πρίν από 6 λεπτά , Neverstop είπε:

Και μετά σε βάζουν να ξαπλώσεις λίγο πριν φύγεις ε; Έτσι έχω διαβάσει. Επίσης, όχι πως έχει καμμία σημασία αλλά πονάει; Προφανώς έχω περάσει πολύ χειρότερα. Αν είναι να πονέσει τώρα, δε με απασχολεί καθόλου.

Επισης με μύκητες νομίζω πως δεν έχω καθαρίσει εντελώς. Εννοώ, ίσως είναι σε λήθαργο με τα φάρμακα. Δεν έχω ενόχληση πλέον αλλά φοβάμαι μη μου τα σκάσει μετά. Βέβαια μου είπε πως οι μύκητες αντιμετωπίζονται και μετά αν εμφανιστούν πάλι κ δεν επηρεάζουν την ετ.

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Και μετά σε βάζουν να ξαπλώσεις λίγο πριν φύγεις ε; Έτσι έχω διαβάσει. Επίσης, όχι πως έχει καμμία σημασία αλλά πονάει; Προφανώς έχω περάσει πολύ χειρότερα. Αν είναι να πονέσει τώρα, δε με απασχολεί καθόλου.

Δεν ποναει καθολου, ειναι σαν τεστ παπ, ισως και πιο light. Σε αφηνουν ξαπλωμενη λιγα λεπτα. Εμενα με ειχαν αφησει 10. Μπορει να σε αφησουν ακομα και 15-20. Αναλογως τι θα πει ο γιατρος. Ωστοσο εγω εκατσα 10 και μολις σηκωθηκα πηγα τουαλετα. Μου ειπε.. ολα κανονικα! Εφυγα.. πηγα στα κτελ.. περιμενα 2 ωρες.. και ταξιδεψα 3!! Μια χαρα γατζωθηκαν τα εμβρυα! Οποτε δεν υπαρχει καμια ανησυχια για τις κινησεις σου μολις σηκωθεις! Μην αρχισεις κι εσυ να περπατας σαν καποιες που πανε λες και και θα σπασουν τα αβγα!😂

• Χαχα 5

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...