Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• On 4/12/2024 at 2:14 ΜΜ, alex280108 είπε:

@ioanna222

Τελικα ποιο ήταν  το αποτέλεσμα σου;εμένα αρνητικό και θα ξεκινήσω τη διαδικασία εξωσωματικής

Αρνητική και η δική μου δυστυχώς. Θα προχωρήσω και εγώ με εξωσωματική, αναμένω το ραντεβού μου με τον ΕΟΠΥΥ.... Απο το νέο έτος θα γίνει η προσπάθεια. Μου κακοφάνηκε που έχω αυτο το κενό αλλά ίσως το χρειαζόμουν ένα break απο τις προσπάθειες. Σου εύχομαι καλή αρχή και γρήγορα θετικά αποτελέσματα! 

• Από την διαχείριση / Admin news

• 13 ώρες πρίν, gigi19 είπε:

Καλή σου μέρα! Έχω ακούσει για αυτόν τον γιατρό. Ευχαριστώ πολύ!

Ναι ψαξτον στο ίντερνετ. Αν θυμάμαι καλά είναι στην Γλυφάδα. Θα βάλει τον άντρα σου να κάνεις κάποιες εξετάσεις αν δεν έχει κάνει κσι γενικά σου μιλάει και σου εξηγεί. Εμάς αυτός έδωσε στον άντρα μου το profertil 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα !! Οι μύκητες στον άντρα στα γεννητικά όργανα φεύγουν εύκολα ; Έχω σοκαριστεί είναι σε πέντε μέρες να επανεξετάσουμε το σπερμα και ξαφνικά σήμερα εμφάνισε κάτι  ‘μπιμπικακια’ σε ένα σημείο στα γεννητικά όργανα  και νομίζω είναι μύκητες !!! τ γίνετε σε αυτή την περίπτωση γνωρίζει κάποια κοπέλα ;;;

Δεν επιρεαζουν πουθενά οι εξωτερικοί μύκητες στις εξετάσεις 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Αχ βρε κορίτσι μου τον νοιώθω το θυμό σου....και όντως όλη η ζωή σε μια παύση...μην κάνεις αυτό γιατίια ετοιμαστεις για εξωσωματική...μην κανονίσεις ταξίδι....γιατί μπορεί να κάνεις μεταφορά...αλήθεια λυπάμαι που δε σου πήγε καλά...

Δεν το έχω ξανακούσει για βελτίωση ποιότητας μετά από απόψυξη...ρώτησε τους!!!

Σε ευχαριστώ καλή μου!! Ευτυχωε και οι δικές σας επιτυχίες και μας δίνετε ελπιδα!!! Ολα με το καλό!!

Ναι θα τους ρωτησω και αν μου πουν κατι ενδιαφερον θα το γραψω να το γνωριζετε!!!!

3 ώρες πρίν, Katker είπε:

μην σε παίρνει από κάτω κορίτσι μου! Και μην το βάζεις κάτω. Μίλα με τον γιατρό σου να δείτε τι φταίει και ανάλογα να προχωρήσετε. Κοιτα να περάσεις καλά τώρα τις γιορτές γέμισε τις μπαταρίες σου και ξανά κάνε την προσπάθεια σου μετά . 

Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!!! Θα το παλέψω!! 

Ευχομαι να αδιαθετησω συντομα να τελειωσει ολο αυτο.. φανταζομαι με τοσο χαμηλη χοριακη θα μου ερθει συντομα σωστα;;

2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια επειδη αυτες τι μερες εχω ψοφισει στους υπολογισμους.. μπορειτε να μου πειτε με τι ενδομητριο προχωρησατε σε ετ και πετυχατε εμφυτευση;? (Οπως καταλαβαινετε, επειδη ειμαι των στατιστικων, συλλεγω αποτελεσματα για να αποφασισω αυριο τι θα κανω!)

Ελένη μου την δικιά μου την ιστορία την ξες 6.8 ενδομητριο τριζωνικο ,εμφυτευση έγινε αλλά για άλλους λόγους δεν προχώρησε... μην τρελενεσαι τόσο πολύ κορίτσι μου πάρε βαθιές ανάσες και εμπιστεύσου τον γιατρό σου 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια επειδη αυτες τι μερες εχω ψοφισει στους υπολογισμους.. μπορειτε να μου πειτε με τι ενδομητριο προχωρησατε σε ετ και πετυχατε εμφυτευση;? (Οπως καταλαβαινετε, επειδη ειμαι των στατιστικων, συλλεγω αποτελεσματα για να αποφασισω αυριο τι θα κανω!)

Πέντε μέρες πριν ήταν 7-7,5 δεν θυμάμαι.. πάντως όχι 8. Καλή επιτυχία αύριο!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Makelen said:

Σε ευχαριστω παρα πολυ κοριτσι μου που μοιραστηκες την ιστορια σου αλλα κ που εδειξες ενδιαφερον στην δικη μου περιπτωση. Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω αυριο και θα εχω πολυ λιγο χρονο να το επεξεργαστω. Μετα το ραντεβου για τον υπερηχο, θα πρεπει να παρω τον εξωσωματιστη τηλεφωνο να του πω τα νεα κ να δουμε πως προχωραμε. Η συμφωνια ηταν να ακυρωσουμε αν εχω κατω απο 8. Καποιες κοπελες εδω στο φορουμ, μου ειπαν πως με παιρνει να του δωσω ακομα τρεις μερες αν αυριο δεν εχει πιασει καλα το 8αρι (αν ειναι κατω απο 7.5 δεν το συζηταμε). Απο την αλλη δεν ξερω αν μπορω να πιασω 9 ή 10 σε αλλον κυκλο για να ειμαι πιο σιγουρη. Κι εχω μπερδευτει. Ελπιζω να εχω ή ενα πολυ καλο ενδομητριο αυριο ή ενα πολυ μικρο, ωστε να μην μπαινω σε διλημματα κ σκεψεις. Τα οικονομικα μου ειναι πολυ μετρημενα και τα 50ευρα στους υπερηχους με φερνουν κι αλλο εκτος προυπολογισμου. Ολα μαζι.. μου φερνουν πονοκεφαλο!

Εγώ σας ευχαριστω , όλα τα κορίτσια γιατί μέσα από σας πήρα κουράγιο, έμαθα πολλά και κυρίως μου δώσατε ελπίδα. 

Κοίταξε ο δικός Μ είχε πει ότι δεν θέλει να πάρω cyclacur πάνω από 20 μέρες . Γιατί δεν ξέρω, δεν τον ρώτησα δυστυχώς. 

Μακάρι να μπορούσα να σου δώσω τη λύση. Είμαι σίγουρη όμως ότι αύριο θα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις και θα είναι το καλύτερο για σένα και τα εμβρυακια σου. 

Να ρωτήσω όμως κάτι άλλο? Ο εξωσωματικος αφήνει πλήρως την απόφαση σε σένα? 

Διαφημίσεις

1 hour ago, linaa είπε:

Δεν επιρεαζουν πουθενά οι εξωτερικοί μύκητες στις εξετάσεις 

Σε ευχαριστώ πολύ🙏🏼 το ίδιο μας είπε μόλις και ο γιατρός και πως ίσως είναι από την αντιβίωση που επερνε δύο μήνες και του έδωσε μόνο ένα σαπούνι να πλένετε !!!

πρίν από 26 λεπτά , Sonne είπε:

Εγώ σας ευχαριστω , όλα τα κορίτσια γιατί μέσα από σας πήρα κουράγιο, έμαθα πολλά και κυρίως μου δώσατε ελπίδα. 

Κοίταξε ο δικός Μ είχε πει ότι δεν θέλει να πάρω cyclacur πάνω από 20 μέρες . Γιατί δεν ξέρω, δεν τον ρώτησα δυστυχώς. 

Μακάρι να μπορούσα να σου δώσω τη λύση. Είμαι σίγουρη όμως ότι αύριο θα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις και θα είναι το καλύτερο για σένα και τα εμβρυακια σου. 

Να ρωτήσω όμως κάτι άλλο? Ο εξωσωματικος αφήνει πλήρως την απόφαση σε σένα? 

(Σ ευχαριστω!) Εγω του λεω τι θελω να κανω κι εκεινος μου λεει αν συμφωνει ή οχι. Καπως ετσι το παμε..

2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ καλή μου!! Ευτυχωε και οι δικές σας επιτυχίες και μας δίνετε ελπιδα!!! Ολα με το καλό!!

Ναι θα τους ρωτησω και αν μου πουν κατι ενδιαφερον θα το γραψω να το γνωριζετε!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!!! Θα το παλέψω!! 

Ευχομαι να αδιαθετησω συντομα να τελειωσει ολο αυτο.. φανταζομαι με τοσο χαμηλη χοριακη θα μου ερθει συντομα σωστα;;

Φαντάζομαι θα αδιαθετήσεις και αφού σταματήσεις τα φάρμακα. Τα έχεις σταματήσει; 

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Εννοειται οτι κι εγω σε θυμαμαι κοριτσι μου.. κ χαιρομαι παλι που βλεπω γνωριμες κοπελες παλι εδω! Να σου ζησει η μικρουλα σου!❤ Λοιπον εγω στη διεγερση του 2022 ειχα 8 βλαστοκυστες. Εβαλα τις 2 οπου επιασα τον γιο μου.. και τωρα αποφασισα να βαλω τις επομενες 2, περιπου ιδιας ποιοτητας με τις πρωτες. Εχω ξεκινησει μετρησεις ενδομητριου αλλα δεν εχει παει καλα. Βρισκομαι στο 7, και περιμενω αυριο το απογευμα να κανω αλλον εναν υπερηχο, κι αν τυχον πιασω 8, κανω κανω ετ την επομενη εβδομαδα. Αυτα μεχρι στιγμης! Εσυ τι σκεφτεσαι να κανεις;?

Και εσένα να σου ζήσει ο μικρός. Ααα ωραία. Μακάρι να σου έχει πάει εκεί που θες. Εγώ δυστυχώς δεν έχω άλλα. Πρέπει να τα κάνω όλα από την αρχή και η αλήθεια είναι πως το σκέφτομαι πολύ. Φοβάμαι πως θα θέλει πάλι σαλπιγγογραφια, εξετάσεις σπέρματος και όλα όσα πρέπει να συγκεντρωσουμε για να περάσουμε επιτροπή. Ακόμα δεν έχω παει να μιλήσω με τον γιατρό. Σκέφτομαι με τον καινούριο χρόνο 

6 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

Έχω εδώ το θερμόμετρο που με δείχνει λίγο με δέκατα για τα δικά μου δεδομένα αλλά σε κανονικές τιμές κατά τ άλλα και το παρακολουθώ. Τα έχω ξεκινήσει με τη σειρά και θέλει να τα πάρω για 21 μέρες όλα (άσπρα και καφέ). Ευχαριστώ πολύ που απάντησες.. είχα πανικοβληθεί εκείνη τη στιγμή. Τώρα λέω ότι είναι να γίνει ας γίνει, ένα χειρουργείο μπορεί να στραβώσει οπότε πρέπει να είμαι πιο προετοιμασμένη ψυχολογικά ότι υπάρχουν ρίσκα και δεν είναι μόνο αν θα πετύχουμε ή όχι το επιθυμητό αλλά παίζεται το να είμαστε κι εμείς καλά. Θα πάω στο ιατρείο να μου αφαιρέσει το σπιράλ με κίνδυνο να ξανά αποκτήσω συμφύσεις που είχε πει ότι δεν βοηθανε την εγκυμοσύνη γι αυτό και έγινε η επεμβατική υστεροσκοπηση. Επειδή είναι τόσο δύσκολη η περίπτωση μας που δεν έχουμε ιδέα καν αν θα βρούμε σπερματοζωάρια όχι να θα έχουμε γονιμοποιημένα ωάρια μου φαίνεται λίγο ότι κολλάμε σε λεπτομέρειες και τα κάνουμε χειρότερα πιθανόν γιατί τώρα αυτό μας έλειπε να πάθω καμία μόλυνση ή να μην μπορούν να βγάλουν το σπιράλ γιατί έχει πάει αλλού και να θέλω άλλο χειρουργείο. 

Κορίτσι μου μίλησε με τον γιατρό σου να δεις τι γίνεται. Θα βρείτε μια λύση που να σου ταιριάζει. Για τα σπερματοζωαρια τι έχετε κάνει? Γιατί και εμείς έχουμε θέμα. Παίρνει καμία βιταμίνη ο άντρας σου? Πως θα προχωρήσετε? Μην τα σκέφτεσαι όλα αρνητικά. 1-2 καλά θέλουμε και το θαύμα μπορεί να γίνει! Να σε ενημερώσω πως και εμείς είχαμε μεγάλο θέμα με τα σπερματοζωαρια και τώρα έχω ένα κοριτσάκι 18 μηνών 

πρίν από 16 λεπτά , Kallo είπε:

Και εσένα να σου ζήσει ο μικρός. Ααα ωραία. Μακάρι να σου έχει πάει εκεί που θες. Εγώ δυστυχώς δεν έχω άλλα. Πρέπει να τα κάνω όλα από την αρχή και η αλήθεια είναι πως το σκέφτομαι πολύ. Φοβάμαι πως θα θέλει πάλι σαλπιγγογραφια, εξετάσεις σπέρματος και όλα όσα πρέπει να συγκεντρωσουμε για να περάσουμε επιτροπή. Ακόμα δεν έχω παει να μιλήσω με τον γιατρό. Σκέφτομαι με τον καινούριο χρόνο 

Η αληθεια ειναι οτι εγω δεν ξερω αν θα τα ξαναεκανα ολα αυτα απο την αρχη. Παρακινηθηκα να προσπαθησω για 2ο επειδη ειχα ετοιμα. Ωστοσο πιστευω πως εφοσον εχεις σκοπο να κανεις ολη αυτη τη διαδικασια.. να την κανεις οσο πιο συντομα γινεται.. γτ θυμασαι τι τραβηγμα εχει με τις εξετασεις και τα ραντεβου.. κι ολα τα συναφη! Επισης καλο ειναι τα παιδακια να εχουν οσο το δυνατον κοντινοτερη ηλικια. Εχω την εντυπωση παντως, οτι τα φαρμακα τα καλυπτει η επιτροπη και για 2η διεγερση χωρις δικαιολογητικα απο την αρχη. Τα κοριτσια εδω στο φορουμ θα ξερουν! Ευχομαι να μην χρειαζονται ολα αυτα παλι! Οπως και να εχει ευχομαι τα καλυτερα!! Εδω θα ειμαστε να τα λεμε! Βημα βημα μεχρι να πετυχουμε και παλι τον στοχο μας! Ειναι μεγαλη ευτυχια τα παιδια.. Μακαρι να ημουν νεοτερη.. θα ηθελα να κανω περισσοτερα..

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , Winnie7 είπε:

Καλησπέρα σε όλα τα όμορφα κορίτσια!!

εύχομαι σε όλες θετικές χοριακες και τελειομηνες εγκυμοσυνες.🙏🏻Είμαι στην 5η ετ, μετέφερα δύο βλαστοκύστες και βρίσκομαι  στην ατέλειωτη αναμονή της χοριακης (13/12). Δύσκολος ο δρόμος, η επίτευξη εγκυμοσύνης στο μυαλό μου φαντάζει ακατόρθωτο, βουνό τεράστιο μπροστά μας. Αλλά ( πάντα υπάρχει ένα αλλά) δεν χάνουμε την ελπίδα μας άλλωστε η ελπίδα φεύγει πάντα στο τέλος. Εκεί που φαίνονται αδύνατα , ο Κύριος μπορεί να τα κάνει όλα δυνατά.  
Ηθελα να τα μοιραστώ μαζί σας. 
Σας διαβάζω 3 χρόνια τώρα που παλεύουμε με τις εξωσωματικές αλλά δεν γράφω συχνά. Να είστε όλες καλά! 

Καλη επιτυχία κορίτσι μου! Σου εύχομαι να δεις θετικά αποτελέσματα αυτή τη φορά και όλα να πάνε καλά! Αν θέλεις γράψε μας τα νέα σου!🤞🏼

• Λουλούδια 2

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Καλησπέρα σε όλα τα όμορφα κορίτσια!!

εύχομαι σε όλες θετικές χοριακες και τελειομηνες εγκυμοσυνες.🙏🏻Είμαι στην 5η ετ, μετέφερα δύο βλαστοκύστες και βρίσκομαι  στην ατέλειωτη αναμονή της χοριακης (13/12). Δύσκολος ο δρόμος, η επίτευξη εγκυμοσύνης στο μυαλό μου φαντάζει ακατόρθωτο, βουνό τεράστιο μπροστά μας. Αλλά ( πάντα υπάρχει ένα αλλά) δεν χάνουμε την ελπίδα μας άλλωστε η ελπίδα φεύγει πάντα στο τέλος. Εκεί που φαίνονται αδύνατα , ο Κύριος μπορεί να τα κάνει όλα δυνατά.  
Ηθελα να τα μοιραστώ μαζί σας. 
Σας διαβάζω 3 χρόνια τώρα που παλεύουμε με τις εξωσωματικές αλλά δεν γράφω συχνά. Να είστε όλες καλά! 

Καλή σου επιτυχία!!! Εύχομαι σε 3 ημέρες να μας πεις τα ευχάριστα!!! Να έχεις πίστη και όλα θα γίνουν. 

• Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...