Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• On 4/12/2024 at 2:14 ΜΜ, alex280108 είπε:

@ioanna222

Τελικα ποιο ήταν  το αποτέλεσμα σου;εμένα αρνητικό και θα ξεκινήσω τη διαδικασία εξωσωματικής

Αρνητική και η δική μου δυστυχώς. Θα προχωρήσω και εγώ με εξωσωματική, αναμένω το ραντεβού μου με τον ΕΟΠΥΥ.... Απο το νέο έτος θα γίνει η προσπάθεια. Μου κακοφάνηκε που έχω αυτο το κενό αλλά ίσως το χρειαζόμουν ένα break απο τις προσπάθειες. Σου εύχομαι καλή αρχή και γρήγορα θετικά αποτελέσματα! 

• Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κοπέλες πέρασαν οι μέρες..αργά και βασανιστικά! Αύριο παώ για χοριακή! Από όλη αυτή τη διαδικασία δε με ενοχλεί τίποτα παρά μόνο αυτή η αναμονή μετά την εμβρυομεταφορά. Είναι η τέταρτη φορά που περνάω αυτή τη διαδικασία και αυτό που κατάλαβα είναι δε συνηθίζεται με τίποτα! Αντίθετα κάθε φορά η αγωνία είναι και πιο έντονη από την προηγούμενη φορά. Δεν είμαι πολύ αισιόδοξη! Δεν ξέρω γιατί..εδώ και 10 μέρες είμαι κομμάτια. Έχω χάσει τον εαυτό μου. Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ στη δουλειά, έχω μείνει μακριά από φίλους, δεν ξέρω τι να λέω και τι όχι στους δικούς μου ανθρώπους. Αν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό....Θα βρω τον τρόπο! Είμαι σίγουρη! Θα βρω τη δύναμη όπως και τις προηγούμενες φορές! Είναι όμως αυτή η αναμονή! Θέλω απλά να περάσει η αυριανή μέρα! Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα..θέλω απλά να περάσει! 

Καταρχην σου ευχομαι το αποτελεσμα να ειναι θετικο. Κατα δευτερον.. οι σκεψεις που αποτυπωσες εκφραζουν πολλες κοπελες, συμπεριλαμβανομενου και του εαυτου μου οταν ειχα κανει εμβρυομεταφορα. Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ψυχολογικη πιεση απο αυτες της μερες αναμονης της χοριακης. Κι αυτο το βραδυ θα σου ειναι δυσκολο, ευχομαι να σε παρει ο υπνος οσο το δυνατον πιο ευκολα. Να πανε ολα καλα κοριτσι μου αυριο.. ωστε τουλαχιστον να αξιζε αυτη η αναμονη. Περιμενουμε νεα σου..!❤

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 51 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δες μήπως ανεβάσεις πυρετό, μην έχεις κάποια αλλεργική αντίδραση. Τον ενημέρωσες;;

Πίνεις τα καφέ; θα πάρεις όλο το πακέτο;

Έχω εδώ το θερμόμετρο που με δείχνει λίγο με δέκατα για τα δικά μου δεδομένα αλλά σε κανονικές τιμές κατά τ άλλα και το παρακολουθώ. Τα έχω ξεκινήσει με τη σειρά και θέλει να τα πάρω για 21 μέρες όλα (άσπρα και καφέ). Ευχαριστώ πολύ που απάντησες.. είχα πανικοβληθεί εκείνη τη στιγμή. Τώρα λέω ότι είναι να γίνει ας γίνει, ένα χειρουργείο μπορεί να στραβώσει οπότε πρέπει να είμαι πιο προετοιμασμένη ψυχολογικά ότι υπάρχουν ρίσκα και δεν είναι μόνο αν θα πετύχουμε ή όχι το επιθυμητό αλλά παίζεται το να είμαστε κι εμείς καλά. Θα πάω στο ιατρείο να μου αφαιρέσει το σπιράλ με κίνδυνο να ξανά αποκτήσω συμφύσεις που είχε πει ότι δεν βοηθανε την εγκυμοσύνη γι αυτό και έγινε η επεμβατική υστεροσκοπηση. Επειδή είναι τόσο δύσκολη η περίπτωση μας που δεν έχουμε ιδέα καν αν θα βρούμε σπερματοζωάρια όχι να θα έχουμε γονιμοποιημένα ωάρια μου φαίνεται λίγο ότι κολλάμε σε λεπτομέρειες και τα κάνουμε χειρότερα πιθανόν γιατί τώρα αυτό μας έλειπε να πάθω καμία μόλυνση ή να μην μπορούν να βγάλουν το σπιράλ γιατί έχει πάει αλλού και να θέλω άλλο χειρουργείο. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Για αυτο ισως θυμωνω γιατι θυσιαζω στιγμες, οπως ολες εδω μεσα.. παταμε pause στην υπολοιπη ζωη μας για να δωσουμε προτεραιοτητα σε αυτο και τελικα σε πιανει ματαιωση.. στο τελος αν πετυχουμε ξερουμε οτι αξιζε.. αλλα τωρα το συναισθημα ειναι αλλιως.. 

Εγω ειμαι 38, μολις τα εκλεισα.. στην εμβρυομεταφορα η μια βλαστοκυστη που μου ειπαν οτι ηταν 4ΑΑ στην πρωτη αναφορα που μου εδωσαν εγραφε 4ΒΑ.. για αυτο δεν εχω καταλαβει.. βελτιωθηκε η ποιοτητα μετα την αποψυξη ή μπερδεύτηκαν οι εμβρυολογοι .. μολις πεσει τελειως η χοριακη θα μιλησω και μαζι τους... Να ξερω, τι γινεται και με αυτες που εχω καβαντζα... Ο εξωσωματικος εκεινη την ημέρα με ειπε φαβορι.. και νομιζα οτι απλως το λεει σε ολες..

Αχ βρε κορίτσι μου τον νοιώθω το θυμό σου....και όντως όλη η ζωή σε μια παύση...μην κάνεις αυτό γιατίια ετοιμαστεις για εξωσωματική...μην κανονίσεις ταξίδι....γιατί μπορεί να κάνεις μεταφορά...αλήθεια λυπάμαι που δε σου πήγε καλά...

Δεν το έχω ξανακούσει για βελτίωση ποιότητας μετά από απόψυξη...ρώτησε τους!!!

• Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, Angot είπε:

@Makelen βέβαια σε θυμάμαι κορίτσι μ, με το καλό σου εύχομαι! σας θαυμάζω όλες που μπαίνετε πάλι στη διαδικασία!! εγώ ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω ν αρχίσω τα ίδια! έχω ένα αγοράκι , γίναμε  6 μηνών  προχθές , μικρό θηρίο 9,5 κιλα και 75 πόντους! ζωή να χει !! 

@Blue Velvet χαχαχααχχ μας επεισες!!! έκανες εξέταση;;

Καλέ αντρακλας, εμείς τώρα φτάσαμε τα εννιά κιλά😄😄🥰 να σας ζήσει!!!

πρίν από 30 λεπτά , Nima21 είπε:

Ναι θυμαμαι που τα συζητούσαμε και Καλα κανεις και το επισημαινεις για να το ακους κ εσυ!! Αν εχεις ηδη ενα παιδακι, εχεις τον πιο σημαντικο λογο να ξυπνας το πρωι.. αλλα ακομα και αν δεν εχεις η ομορφια ειναι παντου γυρως μας.. και προσωπικα χαιρομαι γιατι εχω τον σύντροφο μου που χωρις αυτον δεν θα ειχα λογο να προσπαθω τοσο για παιδι! Κανω ψυχοθεραπεια και εννοειται το συστηνω φουλ, γιατι με εχει βοηθησει πολυ! Αν μου ελεγε καποιος πριν 2 χρονια τι θα διαχειριζομουν στην πορεία δεν θα τον πιστευα! 

Σχετικα με τις βλαστοκυστες δυστυχως δεν μπορουν να ξερουν κ αυτοι ακριβως τι παιζει... Αλλα σίγουρα θα μιλησω μαζι τους μολις ηρεμησω! Σε ευχαριστω και καλες γιορτες! Να εχουμε ολες ηρεμες γιορτές και ας ειναι το 25 πιο τυχερό για ολες μας ..

Σκέψου ότι πολλοί άνθρωποι δεν έχουν καν ένα σύντροφο για να πορευονται μαζί... αλλά και πάλι υπάρχει ομορφιά στη ζωή εκεί έξω! Και πολλές φορές όσα δε φέρνει ο χρόνος, μπορεί να τα φέρει μια στιγμη. Εύχομαι το 2025 να δικαιώσει τον αγώνα πολλών κοριτσιών και να οπλισει με δύναμη και πίστη όσες τωρα ξεκινούν το δύσκολο αυτό ταξίδι. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 2

2 ώρες πρίν, Angot είπε:

μωρέ εχω ακόμα 5 βλαστοκύστες ! οχι όχι δεν το σκέφτομαι! σκέψου  δίνω τα πράγματα, λίκνα , αποστείρωσες ρούχα κλπ!

Ο κανόνας λέει να τα κρατήσεις δύο χρόνια τα πράγματα😁 είσαι και μικρούλα ακόμα μην βιάζεσαι.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , Cristina93 είπε:

Έχω εδώ το θερμόμετρο που με δείχνει λίγο με δέκατα για τα δικά μου δεδομένα αλλά σε κανονικές τιμές κατά τ άλλα και το παρακολουθώ. Τα έχω ξεκινήσει με τη σειρά και θέλει να τα πάρω για 21 μέρες όλα (άσπρα και καφέ). Ευχαριστώ πολύ που απάντησες.. είχα πανικοβληθεί εκείνη τη στιγμή. Τώρα λέω ότι είναι να γίνει ας γίνει, ένα χειρουργείο μπορεί να στραβώσει οπότε πρέπει να είμαι πιο προετοιμασμένη ψυχολογικά ότι υπάρχουν ρίσκα και δεν είναι μόνο αν θα πετύχουμε ή όχι το επιθυμητό αλλά παίζεται το να είμαστε κι εμείς καλά. Θα πάω στο ιατρείο να μου αφαιρέσει το σπιράλ με κίνδυνο να ξανά αποκτήσω συμφύσεις που είχε πει ότι δεν βοηθανε την εγκυμοσύνη γι αυτό και έγινε η επεμβατική υστεροσκοπηση. Επειδή είναι τόσο δύσκολη η περίπτωση μας που δεν έχουμε ιδέα καν αν θα βρούμε σπερματοζωάρια όχι να θα έχουμε γονιμοποιημένα ωάρια μου φαίνεται λίγο ότι κολλάμε σε λεπτομέρειες και τα κάνουμε χειρότερα πιθανόν γιατί τώρα αυτό μας έλειπε να πάθω καμία μόλυνση ή να μην μπορούν να βγάλουν το σπιράλ γιατί έχει πάει αλλού και να θέλω άλλο χειρουργείο. 

όχι όχι, μην τα σκέφτεσαι αυτά! δεν έχει συμβεί τίποτα από όλα αυτά. απλά δεν αντέχεις το σπιράλ. Το ίδιο συμβεί με την μαμά μου. έχουμε όλες οπίσθια μήτρα στην οικογένεια και καμία μας δεν αντέχει το σπιράλ. Οπότε αυτό θα συμβαίνει. Αν είχες πάθεις εσωτερική αιμοραγία, που ανέφερες μην έχει τρυπήσει κάτι. θα πόναγες τρομερά στην κοιλιά και θα είχες υψηλό πυρετό και κατά πάσα πιθανότητα εμετούς. 

Τα σκεφτόμαστε όλα γιατί θέλουμε όλα τα υπόλοιπα να είναι τέλεια και να ασχοληθούμε με το πρόβλημα που ξέρουμε ότι υπάρχει. την θεωρώ φυσιολογική αντίδραση. Σπερματοζωάρια θα πάρετε απευθείας με βιοψία; Τι αποτελέσματα έχετε και είσαι τόσο απογοητευμένη;

2 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Ουάου! Τι παιχνίδια μας παίζει ο οργανισμός.. όταν προσπαθούσαμε φυσικά όλα τα συμπτώματα της φαντασίας και τώρα που έχουμε τεκμηριωμένα έμβρυα στην μήτρα μέσω εξωσωματικής, αργεί λες και το κάνει επίτηδες!

Ισχυει!! Οταν επεμενα τοτε στον αντρα μου οτι δεν ειμαι εγκυος και τελος.. να το παρει αποφαση.. , ηταν σιγουρος οτι θα ειχα θετικη χοριακη. Μου ειπε οτι ηταν η πρωτη φορα που δεν ειχα συμπτωματα οπως τις προηγουμενες φορες (οταν προσπαθουσαμε μονοι μας) που περιμενα θετικα αποτεσματα. Οποτε.. καταλαβε οτι αυτη τη φορα τα ειχαμε καταφερει..!

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Το όνειρο για μενα τέλειωσε παλι.. νωρις αυτη τη φορα.. 37 η χοριακη απο 39... Λογικα βιοχημικη;

2 άριστα έμβρυα υποτιθεται 4ΑΑ..

Ειμαι πολυ θυμωμενη, περισσότερο θυμωμενη παρα θλιμμενη... 

μην σε παίρνει από κάτω κορίτσι μου! Και μην το βάζεις κάτω. Μίλα με τον γιατρό σου να δείτε τι φταίει και ανάλογα να προχωρήσετε. Κοιτα να περάσεις καλά τώρα τις γιορτές γέμισε τις μπαταρίες σου και ξανά κάνε την προσπάθεια σου μετά . 

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Kallo είπε:

Καλησπέρα. Και εγώ είμαι παλιά εδώ. Έχω ένα κοριτσάκι 18 μηνών. Νομίζω σας θυμάμαι και τις δύο. Τι κάνετε κορίτσια? Και εγώ θέλω να προσοαθησω για δεύτερο. Πως πάει η προσπάθεια που ξεκίνησες? Είχες έτοιμα ή πας από την αρχή? Εγώ δυστυχώς δεν έχω τίποτα και πρέπει να γίνουν όλα από την αρχή 

Εννοειται οτι κι εγω σε θυμαμαι κοριτσι μου.. κ χαιρομαι παλι που βλεπω γνωριμες κοπελες παλι εδω! Να σου ζησει η μικρουλα σου!❤ Λοιπον εγω στη διεγερση του 2022 ειχα 8 βλαστοκυστες. Εβαλα τις 2 οπου επιασα τον γιο μου.. και τωρα αποφασισα να βαλω τις επομενες 2, περιπου ιδιας ποιοτητας με τις πρωτες. Εχω ξεκινησει μετρησεις ενδομητριου αλλα δεν εχει παει καλα. Βρισκομαι στο 7, και περιμενω αυριο το απογευμα να κανω αλλον εναν υπερηχο, κι αν τυχον πιασω 8, κανω κανω ετ την επομενη εβδομαδα. Αυτα μεχρι στιγμης! Εσυ τι σκεφτεσαι να κανεις;?

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Angot είπε:

μωρέ εχω ακόμα 5 βλαστοκύστες ! οχι όχι δεν το σκέφτομαι! σκέψου  δίνω τα πράγματα, λίκνα , αποστείρωσες ρούχα κλπ!

Κι εγω τα ιδια ελεγα και εκανα περυσι! Φετος μετραω ενδομητριο!😂😂

• Χαχα 1

Κορίτσια καλησπέρα !! Οι μύκητες στον άντρα στα γεννητικά όργανα φεύγουν εύκολα ; Έχω σοκαριστεί είναι σε πέντε μέρες να επανεξετάσουμε το σπερμα και ξαφνικά σήμερα εμφάνισε κάτι  ‘μπιμπικακια’ σε ένα σημείο στα γεννητικά όργανα  και νομίζω είναι μύκητες !!! τ γίνετε σε αυτή την περίπτωση γνωρίζει κάποια κοπέλα ;;;

Κοριτσια επειδη αυτες τι μερες εχω ψοφισει στους υπολογισμους.. μπορειτε να μου πειτε με τι ενδομητριο προχωρησατε σε ετ και πετυχατε εμφυτευση;? (Οπως καταλαβαινετε, επειδη ειμαι των στατιστικων, συλλεγω αποτελεσματα για να αποφασισω αυριο τι θα κανω!)

32 minutes ago, Makelen said:

Κοριτσια επειδη αυτες τι μερες εχω ψοφισει στους υπολογισμους.. μπορειτε να μου πειτε με τι ενδομητριο προχωρησατε σε ετ και πετυχατε εμφυτευση;? (Οπως καταλαβαινετε, επειδη ειμαι των στατιστικων, συλλεγω αποτελεσματα για να αποφασισω αυριο τι θα κανω!)

@Makelen γεια σου κοπελα μου. Παρακολουθώ μέρες την εξέλιξη του ενδομητρίου σου και αγωνιώ μαζί σου. Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά!!! 

Εγώ θέλω να σου πω την δική μου περίπτωση. (Προγραμματισμένη έμβρυομεταφορά την 19η μέρα που ξεκίνησα τα cyclacur). 14η μέρα cyclacur το ενδομήτριο ήταν 9 και ξεκίνησα την ίδια μέρα κολπικά προγεστερόνη. 18η μέρα το ενδομήτριο είχε πέσει στο 8 η 7.8 δεν θυμάμαι ακριβώς. Πανικοβλήθηκα εγώ εκεί. Ο γιατρός μου όμως με ηρέμησε και μου εξήγησε πως η προγεστερόνη κάνει διορθώσεις στο ενδομήτριο. Οταν ήταν 9 δεν ήταν τριζωνικο. Στο 7.8 ήταν όμως τριζωνικο και πραγματικά καμία σχέση το σχήμα την 14ημερα με την 18η . Προχωρήσαμε σε έμβρυομεταφορά την επόμενη μέρα χωρίς άγχος μιας και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο γιατρό και ήξερα ότι δεν θα προχωρούσαμε αν κάτι δεν του άρεσε. Την 9η μέρα είχα θετική χοριακη. 

Σου εύχομαι να σου πάνε όλα όπως θέλεις. 

πρίν από 14 λεπτά , Sonne είπε:

@Makelen γεια σου κοπελα μου. Παρακολουθώ μέρες την εξέλιξη του ενδομητρίου σου και αγωνιώ μαζί σου. Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά!!! 

Εγώ θέλω να σου πω την δική μου περίπτωση. (Προγραμματισμένη έμβρυομεταφορά την 19η μέρα που ξεκίνησα τα cyclacur). 14η μέρα cyclacur το ενδομήτριο ήταν 9 και ξεκίνησα την ίδια μέρα κολπικά προγεστερόνη. 18η μέρα το ενδομήτριο είχε πέσει στο 8 η 7.8 δεν θυμάμαι ακριβώς. Πανικοβλήθηκα εγώ εκεί. Ο γιατρός μου όμως με ηρέμησε και μου εξήγησε πως η προγεστερόνη κάνει διορθώσεις στο ενδομήτριο. Οταν ήταν 9 δεν ήταν τριζωνικο. Στο 7.8 ήταν όμως τριζωνικο και πραγματικά καμία σχέση το σχήμα την 14ημερα με την 18η . Προχωρήσαμε σε έμβρυομεταφορά την επόμενη μέρα χωρίς άγχος μιας και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο γιατρό και ήξερα ότι δεν θα προχωρούσαμε αν κάτι δεν του άρεσε. Την 9η μέρα είχα θετική χοριακη. 

Σου εύχομαι να σου πάνε όλα όπως θέλεις. 

Σε ευχαριστω παρα πολυ κοριτσι μου που μοιραστηκες την ιστορια σου αλλα κ που εδειξες ενδιαφερον στην δικη μου περιπτωση. Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω αυριο και θα εχω πολυ λιγο χρονο να το επεξεργαστω. Μετα το ραντεβου για τον υπερηχο, θα πρεπει να παρω τον εξωσωματιστη τηλεφωνο να του πω τα νεα κ να δουμε πως προχωραμε. Η συμφωνια ηταν να ακυρωσουμε αν εχω κατω απο 8. Καποιες κοπελες εδω στο φορουμ, μου ειπαν πως με παιρνει να του δωσω ακομα τρεις μερες αν αυριο δεν εχει πιασει καλα το 8αρι (αν ειναι κατω απο 7.5 δεν το συζηταμε). Απο την αλλη δεν ξερω αν μπορω να πιασω 9 ή 10 σε αλλον κυκλο για να ειμαι πιο σιγουρη. Κι εχω μπερδευτει. Ελπιζω να εχω ή ενα πολυ καλο ενδομητριο αυριο ή ενα πολυ μικρο, ωστε να μην μπαινω σε διλημματα κ σκεψεις. Τα οικονομικα μου ειναι πολυ μετρημενα και τα 50ευρα στους υπερηχους με φερνουν κι αλλο εκτος προυπολογισμου. Ολα μαζι.. μου φερνουν πονοκεφαλο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...