Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• On 4/12/2024 at 2:14 ΜΜ, alex280108 είπε:

@ioanna222

Τελικα ποιο ήταν  το αποτέλεσμα σου;εμένα αρνητικό και θα ξεκινήσω τη διαδικασία εξωσωματικής

Αρνητική και η δική μου δυστυχώς. Θα προχωρήσω και εγώ με εξωσωματική, αναμένω το ραντεβού μου με τον ΕΟΠΥΥ.... Απο το νέο έτος θα γίνει η προσπάθεια. Μου κακοφάνηκε που έχω αυτο το κενό αλλά ίσως το χρειαζόμουν ένα break απο τις προσπάθειες. Σου εύχομαι καλή αρχή και γρήγορα θετικά αποτελέσματα! 

• Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κοπέλες πέρασαν οι μέρες..αργά και βασανιστικά! Αύριο παώ για χοριακή! Από όλη αυτή τη διαδικασία δε με ενοχλεί τίποτα παρά μόνο αυτή η αναμονή μετά την εμβρυομεταφορά. Είναι η τέταρτη φορά που περνάω αυτή τη διαδικασία και αυτό που κατάλαβα είναι δε συνηθίζεται με τίποτα! Αντίθετα κάθε φορά η αγωνία είναι και πιο έντονη από την προηγούμενη φορά. Δεν είμαι πολύ αισιόδοξη! Δεν ξέρω γιατί..εδώ και 10 μέρες είμαι κομμάτια. Έχω χάσει τον εαυτό μου. Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ στη δουλειά, έχω μείνει μακριά από φίλους, δεν ξέρω τι να λέω και τι όχι στους δικούς μου ανθρώπους. Αν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό....Θα βρω τον τρόπο! Είμαι σίγουρη! Θα βρω τη δύναμη όπως και τις προηγούμενες φορές! Είναι όμως αυτή η αναμονή! Θέλω απλά να περάσει η αυριανή μέρα! Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα..θέλω απλά να περάσει! 

Καταρχην σου ευχομαι το αποτελεσμα να ειναι θετικο. Κατα δευτερον.. οι σκεψεις που αποτυπωσες εκφραζουν πολλες κοπελες, συμπεριλαμβανομενου και του εαυτου μου οταν ειχα κανει εμβρυομεταφορα. Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ψυχολογικη πιεση απο αυτες της μερες αναμονης της χοριακης. Κι αυτο το βραδυ θα σου ειναι δυσκολο, ευχομαι να σε παρει ο υπνος οσο το δυνατον πιο ευκολα. Να πανε ολα καλα κοριτσι μου αυριο.. ωστε τουλαχιστον να αξιζε αυτη η αναμονη. Περιμενουμε νεα σου..!❤

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

1 hour ago, Eternity είπε:

Κορίτσι μου λυπάμαι ειλικρινά... κλάψε, ξέσπασε όμως μην αφήσεις να χαθεί χρόνος από τη ζωή σου. Εννοώ μη σε ακινητοποιήσει η στεναχώρια. Βγες έξω, ζήσε! Κάνε ένα διάλειμμα και επέστρεψε πιο δυνατή! Θύμισε μου πόσο χρονών είσαι? 

Όσο για αυτό που ρωτάς για τις βλαστοκυστες, μια εμβρυολογος μου είχε πει:" η βλαστοκυστη είναι ένα έμβρυο σε πολύ δυναμική κατάσταση, μπορεί να το δω στις 11 το πρωι να είναι 2ΒΒ να το δω στις 3 και να είναι 3ΑC και να το δω το απόγευμα και να είναι 3BB. Γι αυτο δεν πρέπει να κολλάει κάποιος στο σκορ. Σημασία έχει να έχει γίνει ένα έμβρυο μια καλή βλαστοκυστη την 5η ή 6η μέρα. Τότε έχει καλή πιθανότητα εμφυτευσης" Ακριβώς τα λόγια της σου μετέφερα. Βέβαια μετά από κατάψυξη δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο. Πάντως οι βλαστοκύστες είναι ανθεκτικές στην απόψυξη. Δύσκολο να χαθούν. 

Για αυτο ισως θυμωνω γιατι θυσιαζω στιγμες, οπως ολες εδω μεσα.. παταμε pause στην υπολοιπη ζωη μας για να δωσουμε προτεραιοτητα σε αυτο και τελικα σε πιανει ματαιωση.. στο τελος αν πετυχουμε ξερουμε οτι αξιζε.. αλλα τωρα το συναισθημα ειναι αλλιως.. 

Εγω ειμαι 38, μολις τα εκλεισα.. στην εμβρυομεταφορα η μια βλαστοκυστη που μου ειπαν οτι ηταν 4ΑΑ στην πρωτη αναφορα που μου εδωσαν εγραφε 4ΒΑ.. για αυτο δεν εχω καταλαβει.. βελτιωθηκε η ποιοτητα μετα την αποψυξη ή μπερδεύτηκαν οι εμβρυολογοι .. μολις πεσει τελειως η χοριακη θα μιλησω και μαζι τους... Να ξερω, τι γινεται και με αυτες που εχω καβαντζα... Ο εξωσωματικος εκεινη την ημέρα με ειπε φαβορι.. και νομιζα οτι απλως το λεει σε ολες..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 14 λεπτά , Nima21 είπε:

Για αυτο ισως θυμωνω γιατι θυσιαζω στιγμες, οπως ολες εδω μεσα.. παταμε pause στην υπολοιπη ζωη μας για να δωσουμε προτεραιοτητα σε αυτο και τελικα σε πιανει ματαιωση.. στο τελος αν πετυχουμε ξερουμε οτι αξιζε.. αλλα τωρα το συναισθημα ειναι αλλιως.. 

Εγω ειμαι 38, μολις τα εκλεισα.. στην εμβρυομεταφορα η μια βλαστοκυστη που μου ειπαν οτι ηταν 4ΑΑ στην πρωτη αναφορα που μου εδωσαν εγραφε 4ΒΑ.. για αυτο δεν εχω καταλαβει.. βελτιωθηκε η ποιοτητα μετα την αποψυξη ή μπερδεύτηκαν οι εμβρυολογοι .. μολις πεσει τελειως η χοριακη θα μιλησω και μαζι τους... Να ξερω, τι γινεται και με αυτες που εχω καβαντζα... Ο εξωσωματικος εκεινη την ημέρα με ειπε φαβορι.. και νομιζα οτι απλως το λεει σε ολες..

Θα σου έλεγα να ζητήσεις μια διευκρίνηση από το εργαστήριο για να ξέρεις τι έγινε. Έχω βάλει κι εγώ στο παρελθόν 4ΑΑ η όποια μου έδωσε μηδενική χοριακη. Θυμάμαι ότι ο γιατρός τότε ήταν πολύ χαρούμενος και να φανταστείς ότι δεν εκφραζοταν γενικά ως άνθρωπος. Μακάρι κι αυτοί να ήξεραν, πάνε με τις πιθανότητες. 

Όσα αφορά τις χαμένες στιγμές, τη ζωή που θυσιάζεις, τα χρήματά που φεύγουν (που όταν δε σου χυνονται σημαίνει ότι τα στερείς από άλλες ανάγκες) σε καταλαβαίνω όσο δε φαντάζεσαι. Τα τελευταία 3,5 χρόνια δεν έχασα μόνο τη δική μου ζωή αλλά και στιγμές από το γιο μου μη μπορώντας να κάνω πράγματα μαζί του. Δεν ξέρεις πόσο με πονάει αυτό ακόμη και τώρα παρόλο που ίσως τα καταφέρω και του χαρισω τελικά ένα αδερφάκι. Στην τελευταια μου προσπάθεια... Γι αυτό το λέω, όσο μπορώ να ταρακούνησω, να βοηθήσω κοπέλες να μην κάνω το ίδιο λάθος. Να πέσουν για λίγο στα πατώματα, να κλάψουν, να ξεσπάσουν όμως μετά να βγουν πιο δυνατές και να δουν ότι η ζωή είναι όμορφη και είναι μπροστά μας. 

Εχεις μια πολύ καλή ηλικία οπότε έχεις και το χρόνο να κάνεις το διάλειμμα που χρειάζεσαι για να επανέλθεις πιο δυνατή. Εμείς όλες είμαστε εδώ για σένα όμως αν νιώθεις ότι χρειάζεται να μιλήσεις με κάποιον ειδικό μη διαστάσεις. Το έχω κάνει παλιότερα που έπεσα σε κατάθλιψη και πραγματικά με βοήθησε να σταθώ και πάλι στα πόδια μου. 

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Angel83 είπε:

562!!!!! Δεν το πιστεύω!! 10η μέρα σήμερα... 

Συγχαρητηριααα!! Εισαι πολυυ εγκυος τελικα! Υπομονή και για την μεθαυριανη να δεις αν ειναι 1 ή 2.. και ξεκινας!!❤❤

1 hour ago, Angot είπε:

@Makelen βέβαια σε θυμάμαι κορίτσι μ, με το καλό σου εύχομαι! σας θαυμάζω όλες που μπαίνετε πάλι στη διαδικασία!! εγώ ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω ν αρχίσω τα ίδια! έχω ένα αγοράκι , γίναμε  6 μηνών  προχθές , μικρό θηρίο 9,5 κιλα και 75 πόντους! ζωή να χει !! 

@Blue Velvet χαχαχααχχ μας επεισες!!! έκανες εξέταση;;

Να σου ζησει! Θηριο οντως.. να τον χαιρεσαι! Παντως τωρα σιγουρα θα εισαι αρνητικη για 2ο. Σε εναν χρονο ομως που θα εχεις μπει σε μια σειρα.. μπορει να το ξανασκεφτεις. Εχεις κρυοσυντηρημενα; οταν εχεις ετοιμα ειναι πιο ευκολο να το αποφασισεις. Η διεγερση ειναι το ζορι. Και αλλο κοστος φυσικα.

• Μου αρέσει 4

13 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

Επειδή δεν έχω ιδέα για τα cyclacure που έχω ξεκινήσει, μήπως θα μπορούσες να μου πεις γιατί τα δίνουν και πόσο καιρό τα πήρες και έχουν αυτές τις συνέπειες; Εγώ είχα τόσο παχύ ενδομήτριο που μου έλεγαν ότι δεν θα μου έκαναν έμβρυο μεταφορά αν υποθετικά είχαμε καταφέρει να πάρουμε έμβρυο από τη διαδικασία. Και ξαφνικά μετά την υστεροσκοπηση μου έδωσε cyclacure που νόμιζα ότι είναι για λεπτό ενδομήτριο. Όποτε έχω μπερδευτεί.. ευχαριστώ πολύ! 

Για τις βιταμίνες κι εμείς το είχαμε ψάξει πολύ και είχαμε πάρει και κάποιες ακριβές για τον άντρα μου γιατί δεν έχουμε σπέρμα καθόλου (καμία φορά 1-2 σπερματοζωάρια) και εγώ πήρα κάποιες που κυκλοφορούν πολύ Αγγλία και Αμερική. Επειδή όλο αυτό είναι από τον Απρίλιο και είναι πολλά χρήματα έχουμε καταλήξει να παίρνουμε και οι 2 μεμονωμένα οποία συμπληρώματα παίρνουμε (συχνά και τα ίδια) δηλαδή όχι σε πολυβιταμίνες. Αν σε ενδιαφέρει μπορώ να σου στείλω αναλυτικά τι έχουμε δοκιμάσει και από πού τα προμηθεύομαι ·κυρίως COQ10, φυλλικό οξύ, Ω3, βιταμίνη D3, βιταμίνη Ε (αυτή μόνο ο άντρας), μαγνήσιο (μόνο εγώ). Επίσης εγώ καταναλώνω πολλά προβιοτικά -νομίζω πλέον έχω δοκιμάσει τα πάντα εκεί έξω- και κατά καιρούς σίδηρο. Μπορώ να σου πω ότι αν έχουν αυτά που σε ενδιαφέρουν και είναι μια σχετικά καλή εταιρεία θα είσαι οκ με ότι επιλέξεις. Απλά εγώ δεν ήθελα να παίρνω συστατικά που δεν μου χρειάζονται (ειδικά κάποια στις πολυβιταμίνες τα έχουν σε τεράστιες ποσότητες) και προσπαθώ να έχω καλύτερη διατροφή γιατί είναι πολύ σημαντικό.. 

Καλησπέρα, 

Τα ciclacur είναι για να παχύνει το ενδομήτριο, για την ακρίβεια είναι οιστρογόνα που κάνουν αυτή την δουλειά. Τα παίρνεις μέχρι 10-12η εβδομάδα. Τα κόβεις σταδιακά. Επειδή στην εξωσωματική είναι όλο "τεχνιτό" μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας και να σταθεροποιηθούν οι ορμόνες , που παίρνει 3 μήνες περίπου, παίρνεις προγεστερόνη και οιστρογόνα. Τι ενδομήτριο είχες; εμένα φτάνει τα 22mm στην μέση του κύκλου. Μήπως χάθηκε το triple line; γιατί αυτό που εγώ γνωρίζω είναι ότι όσο μεγαλύτερο το ενδομήτριο τόσο το καλύτερο. Αυτό έλεγαν σε εμένα οι γιατροί. Από εκεί και πέρα, για τις αιμορραγίες που είχα, ήταν όλα εικασίες, γιατί στις αιματολογικές εξετάσεις έβγαιναν όλα καλά πέρα από την προγεστερόνη. Όπου εκεί έπαιρνα 6 utrogestan 200  και 1 prolutex την ημέρα και δυστυχώς δεν είδαμε διαφορά. Για αυτό και η αιματολόγος μου είπε πιστεύει ήταν 2. 

Επίσης τα ciclacur έχουν λευκά και καφέ. Αν πάρεις όλο το κουτί είναι για να λειτουργήσει ρολόι ο κύκλος σου για να αδιαθετήσεις σωστά. τα χρησιμοποιούν σαν αντισυλληπτικά αν πάρεις και τα καφέ. Στην εμβρυομεταφορά παίρνεις μόνο τα λευκά. 

Συγχαρητήρια !! Πολύ υψηλή! πας για δύο πιστεύω. Καλούς διπλασιασμούς!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 23 λεπτά , Makelen είπε:

Συγχαρητηριααα!! Εισαι πολυυ εγκυος τελικα! Υπομονή και για την μεθαυριανη να δεις αν ειναι 1 ή 2.. και ξεκινας!!❤❤

Να σου ζησει! Θηριο οντως.. να τον χαιρεσαι! Παντως τωρα σιγουρα θα εισαι αρνητικη για 2ο. Σε εναν χρονο ομως που θα εχεις μπει σε μια σειρα.. μπορει να το ξανασκεφτεις. Εχεις κρυοσυντηρημενα; οταν εχεις ετοιμα ειναι πιο ευκολο να το αποφασισεις. Η διεγερση ειναι το ζορι. Και αλλο κοστος φυσικα.

μωρέ εχω ακόμα 5 βλαστοκύστες ! οχι όχι δεν το σκέφτομαι! σκέψου  δίνω τα πράγματα, λίκνα , αποστείρωσες ρούχα κλπ!

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Rozi92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 3η μέρα από ετ εδώ! Χαλαρά σπίτι κι ηρεμώ! Για χοριακη παμε στις 16/12.

Τσιμπηματακια κάτω χαμηλά που έρχονται και φεύγουν είναι φυσιολογικα; 

Καλή επιτυχία κορίτσι μου σου εύχομαι! Φυσιολογικότατα όλα τα τσιμπήματα και τα ελαφριά πονακια περιόδου!

1 ώρα πρίν, Angel83 είπε:

Συγχαρητήριαααα!!! Όλα καλά να πάνε! Περιμένουμε να μας πεις και την επόμενη χοριακη!

• Μου αρέσει 1

Συγχαρητήρια! Είχες συμπτώματα όσο περίμενες; εγώ δεν θα τολμούσα να κάνω τεστ πριν την χοριακή αλλά αυτή η αναμονή σκοτώνει. Θα έπρεπε να είχαμε ένα θέμα αποκλειστικά για ενθάρρυνση όσων περιμένουν αλλά δεν έχουν κανένα απολύτως σύμπτωμα.

πρίν από 1 λεπτό , Maraki S. είπε:

Συγχαρητήρια! Είχες συμπτώματα όσο περίμενες; εγώ δεν θα τολμούσα να κάνω τεστ πριν την χοριακή αλλά αυτή η αναμονή σκοτώνει. Θα έπρεπε να είχαμε ένα θέμα αποκλειστικά για ενθάρρυνση όσων περιμένουν αλλά δεν έχουν κανένα απολύτως σύμπτωμα.

Εγω εγω θα ενθαρρυνω! Οταν ημουν εγκυος.. (παλι εδω εγραφα και κλαιγομουν).. δεν ειχα ουτε υγρα! Καθολου στηθος πρησμενο.. καθολου ενοχλησεις περιοδου.. καθολου τραβηγματα! Μια νεκρη κατασταση! Ημουν 1000% σιγουρη οτι ηταν αρνητικο! Τη μερα της χοριακης εμφανιστηκε το πρωτο συμπτωμα!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Angot είπε:

@Makelen βέβαια σε θυμάμαι κορίτσι μ, με το καλό σου εύχομαι! σας θαυμάζω όλες που μπαίνετε πάλι στη διαδικασία!! εγώ ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω ν αρχίσω τα ίδια! έχω ένα αγοράκι , γίναμε  6 μηνών  προχθές , μικρό θηρίο 9,5 κιλα και 75 πόντους! ζωή να χει !! 

@Blue Velvet χαχαχααχχ μας επεισες!!! έκανες εξέταση;;

Πήγα έκανα ορμονολογικες κ γενική αίματος και ούρων. Μίλησα και με την αιματολογο και τέλος το σαλοσπιρ, συνεχίζω μόνο με αντιπηκτικες😊

• Μου αρέσει 5

πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Εγω εγω θα ενθαρρυνω! Οταν ημουν εγκυος.. (παλι εδω εγραφα και κλαιγομουν).. δεν ειχα ουτε υγρα! Καθολου στηθος πρησμενο.. καθολου ενοχλησεις περιοδου.. καθολου τραβηγματα! Μια νεκρη κατασταση! Ημουν 1000% σιγουρη οτι ηταν αρνητικο! Τη μερα της χοριακης εμφανιστηκε το πρωτο συμπτωμα!

Ουάου! Τι παιχνίδια μας παίζει ο οργανισμός.. όταν προσπαθούσαμε φυσικά όλα τα συμπτώματα της φαντασίας και τώρα που έχουμε τεκμηριωμένα έμβρυα στην μήτρα μέσω εξωσωματικής, αργεί λες και το κάνει επίτηδες!

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσακι μου τι κανεις;? με θυμασαι;?; εχουμε να τα πουμε απο το 2022!! Εχω ενα αγορακι τωρα 2 χρονων και ξεκινησα προσπαθεια για 2ο! Εχεις κανει παιδακι ειχα δει, ετσι;? τα νεα σου;?!

Καλησπέρα. Και εγώ είμαι παλιά εδώ. Έχω ένα κοριτσάκι 18 μηνών. Νομίζω σας θυμάμαι και τις δύο. Τι κάνετε κορίτσια? Και εγώ θέλω να προσοαθησω για δεύτερο. Πως πάει η προσπάθεια που ξεκίνησες? Είχες έτοιμα ή πας από την αρχή? Εγώ δυστυχώς δεν έχω τίποτα και πρέπει να γίνουν όλα από την αρχή 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια εγώ μάλλον κάνω αντίδραση στο σπιράλ που μου έβαλε μετά την υστεροσκοπηση και είμαι χάλια.. πέρα από το πρήξιμο που νόμιζα ότι είναι από τα cyclacure κοντεύω να λιποθυμήσω, πονάω.. θα πάω αύριο να μου το βγάλει αλλά φοβάμαι μη κάνω νέες συμφύσεις (υποτίθεται ότι αυτές διορθώσαμε και μπήκε το σπιράλ για να αποτρέψει τη δημιουργία νέων). Επίσης φοβάμαι μην έχει τρυπήσει τη μήτρα που διάβασα ότι συμβαίνει αν έχει οπίσθιας κλίση η μήτρα όπως η δική μου (αυτό μάλλον δεν το θυμόταν ο γιατρός). Έχετε καθόλου εικόνα για το θέμα; 

@Xristina96 δεν έχω ξεκινήσει ούτε ενέσεις ακόμα, μου έδωσε τα cyclacure μετά την υστεροσκοπηση οπότε ίσως είναι διαφορετικά εκεί..  

πρίν από 22 λεπτά , Cristina93 είπε:

Κορίτσια εγώ μάλλον κάνω αντίδραση στο σπιράλ που μου έβαλε μετά την υστεροσκοπηση και είμαι χάλια.. πέρα από το πρήξιμο που νόμιζα ότι είναι από τα cyclacure κοντεύω να λιποθυμήσω, πονάω.. θα πάω αύριο να μου το βγάλει αλλά φοβάμαι μη κάνω νέες συμφύσεις (υποτίθεται ότι αυτές διορθώσαμε και μπήκε το σπιράλ για να αποτρέψει τη δημιουργία νέων). Επίσης φοβάμαι μην έχει τρυπήσει τη μήτρα που διάβασα ότι συμβαίνει αν έχει οπίσθιας κλίση η μήτρα όπως η δική μου (αυτό μάλλον δεν το θυμόταν ο γιατρός). Έχετε καθόλου εικόνα για το θέμα; 

@Xristina96 δεν έχω ξεκινήσει ούτε ενέσεις ακόμα, μου έδωσε τα cyclacure μετά την υστεροσκοπηση οπότε ίσως είναι διαφορετικά εκεί..  

Δες μήπως ανεβάσεις πυρετό, μην έχεις κάποια αλλεργική αντίδραση. Τον ενημέρωσες;;

Πίνεις τα καφέ; θα πάρεις όλο το πακέτο;

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Εκτός από κάποια τραβήγματα χαμηλά κυρίως όταν στεκόμουν όρθια κ λίγο πρησμένο στήθος, που αυτά είναι κ από τα φάρμακα, δεν είχα τίποτα... Κ εγώ ήταν η πρώτη φορά που έκανα τεστ γιατί έπεφτε Κυριακή η 9η μέρα, οπότε είπα αντί για χοριακη να κανω τεστ! 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Θα σου έλεγα να ζητήσεις μια διευκρίνηση από το εργαστήριο για να ξέρεις τι έγινε. Έχω βάλει κι εγώ στο παρελθόν 4ΑΑ η όποια μου έδωσε μηδενική χοριακη. Θυμάμαι ότι ο γιατρός τότε ήταν πολύ χαρούμενος και να φανταστείς ότι δεν εκφραζοταν γενικά ως άνθρωπος. Μακάρι κι αυτοί να ήξεραν, πάνε με τις πιθανότητες. 

Όσα αφορά τις χαμένες στιγμές, τη ζωή που θυσιάζεις, τα χρήματά που φεύγουν (που όταν δε σου χυνονται σημαίνει ότι τα στερείς από άλλες ανάγκες) σε καταλαβαίνω όσο δε φαντάζεσαι. Τα τελευταία 3,5 χρόνια δεν έχασα μόνο τη δική μου ζωή αλλά και στιγμές από το γιο μου μη μπορώντας να κάνω πράγματα μαζί του. Δεν ξέρεις πόσο με πονάει αυτό ακόμη και τώρα παρόλο που ίσως τα καταφέρω και του χαρισω τελικά ένα αδερφάκι. Στην τελευταια μου προσπάθεια... Γι αυτό το λέω, όσο μπορώ να ταρακούνησω, να βοηθήσω κοπέλες να μην κάνω το ίδιο λάθος. Να πέσουν για λίγο στα πατώματα, να κλάψουν, να ξεσπάσουν όμως μετά να βγουν πιο δυνατές και να δουν ότι η ζωή είναι όμορφη και είναι μπροστά μας. 

Εχεις μια πολύ καλή ηλικία οπότε έχεις και το χρόνο να κάνεις το διάλειμμα που χρειάζεσαι για να επανέλθεις πιο δυνατή. Εμείς όλες είμαστε εδώ για σένα όμως αν νιώθεις ότι χρειάζεται να μιλήσεις με κάποιον ειδικό μη διαστάσεις. Το έχω κάνει παλιότερα που έπεσα σε κατάθλιψη και πραγματικά με βοήθησε να σταθώ και πάλι στα πόδια μου. 

Ναι θυμαμαι που τα συζητούσαμε και Καλα κανεις και το επισημαινεις για να το ακους κ εσυ!! Αν εχεις ηδη ενα παιδακι, εχεις τον πιο σημαντικο λογο να ξυπνας το πρωι.. αλλα ακομα και αν δεν εχεις η ομορφια ειναι παντου γυρως μας.. και προσωπικα χαιρομαι γιατι εχω τον σύντροφο μου που χωρις αυτον δεν θα ειχα λογο να προσπαθω τοσο για παιδι! Κανω ψυχοθεραπεια και εννοειται το συστηνω φουλ, γιατι με εχει βοηθησει πολυ! Αν μου ελεγε καποιος πριν 2 χρονια τι θα διαχειριζομουν στην πορεία δεν θα τον πιστευα! 

Σχετικα με τις βλαστοκυστες δυστυχως δεν μπορουν να ξερουν κ αυτοι ακριβως τι παιζει... Αλλα σίγουρα θα μιλησω μαζι τους μολις ηρεμησω! Σε ευχαριστω και καλες γιορτες! Να εχουμε ολες ηρεμες γιορτές και ας ειναι το 25 πιο τυχερό για ολες μας ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...