Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• On 4/12/2024 at 2:14 ΜΜ, alex280108 είπε:

@ioanna222

Τελικα ποιο ήταν  το αποτέλεσμα σου;εμένα αρνητικό και θα ξεκινήσω τη διαδικασία εξωσωματικής

Αρνητική και η δική μου δυστυχώς. Θα προχωρήσω και εγώ με εξωσωματική, αναμένω το ραντεβού μου με τον ΕΟΠΥΥ.... Απο το νέο έτος θα γίνει η προσπάθεια. Μου κακοφάνηκε που έχω αυτο το κενό αλλά ίσως το χρειαζόμουν ένα break απο τις προσπάθειες. Σου εύχομαι καλή αρχή και γρήγορα θετικά αποτελέσματα! 

• Από την διαχείριση / Admin news

• 13 ώρες πρίν, gigi19 είπε:

Καλή σου μέρα! Έχω ακούσει για αυτόν τον γιατρό. Ευχαριστώ πολύ!

Ναι ψαξτον στο ίντερνετ. Αν θυμάμαι καλά είναι στην Γλυφάδα. Θα βάλει τον άντρα σου να κάνεις κάποιες εξετάσεις αν δεν έχει κάνει κσι γενικά σου μιλάει και σου εξηγεί. Εμάς αυτός έδωσε στον άντρα μου το profertil 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, Angot είπε:

έχω 11 χρόνια διαφορά με τον αδερφό μ! με πρόσεχε έχω να σου πω πααααρα πολύ και βοηθούσε τρομερά τη μαμά! με το καλό!!!!

@Blue Velvet φτάνουμε και στην αυχενική σιγά σιγά ε;;; άντε όλα τέλεια θα ναι, θα μπει το 25 και αμέσως θα πάρεις τη χαρά!! 

είναι ήδη αργά τώρα που σ ήρθε η όρεξη! χαχαχα

Σ' ευχαριστώ πολύ!!❤️Να περάσει κ αυτό και μετά θα ηρεμήσω πιο πολύ,το υπόσχομαι 😁

5 ώρες πρίν, ZetaK είπε:

Έχουμε κάποιες μέρες διαφορά λιγότερο και από εβδομάδα θα πάω την τρίτη για υπέρηχο  και λογικά κάπου εκεί θα κάνω και εγώ αυχενική !

είμαστε τόσες πολλές εδώ μέσα και δεν συγκρατώ ονόματα ! 🙏😍❤️

Όντως είμαστε αρκετές!15/7 έχω πητ.Ενα μωράκι κ εσύ?Ολα να πάνε σούπερ και να χαρούμε τα παιδάκια μας!Εύχομαι σε όλες τις κοπέλες να γίνουν πολύ σύντομα μανουλες ❤️

4 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Άντε μπράβο δόξα το θεό!!! Χαλάρωσε τώρα λιγάκι και ξεκουράσου! Αυτό το ραντεβου με την αιματολογο περιμένω κι εγώ να κάνω αφού κι εγώ προληπτικά παίρνω σαλοσπιρ και αντιπηκτικες.. με έχουν κουράσει..

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Είναι τρομακτικό να βλέπεις αίμα κάθε τρεις και λίγο και ειλικρινά δε θέλω άλλο! Εφόσον με καλύπτουν οι αντιπηκτικες,δεν βρίσκω λόγο να παίρνω και σαλοσπιρ. Στην κόρη μου μόνο τις ενέσεις έκανα.Λογικο να σε κούρασαν τόσα φάρμακα,μια τρυπουλα κάνουμε με την ένεση και το αίμα σταματάει την άλλη μέρα με τόσα αντιπηκτικά!Όλα να πάνε καλά,ελπίζω η αιματολογος να σου κόψει έστω τα σαλοσπιρ 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

11 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Νομιζω πως θα ηθελα ενα κοριτσακι τωρα. Να ζησω ολο αυτο με τα κορδελακια κ τα φορεματακια. Και να δω τον αντρα μου να χοροπηδαει απο την χαρα του! Απο την αλλη.. αν μου ελεγαν αγορι.. νομιζω πως την ιδια χαρα θα ενιωθα. Δυο παιδια ολοδικά μου.. να εχουν αδυναμια σε μενα. Δυο γιους! Μεγαλη χαρα και στις 2 περιπτωσεις. Ειδες.. παλι μπερδευτηκα! Ισως διδυμα.. ενα αγορι κ ενα κοριτσι να ειναι η λυση! Αλλα θα φοβομουν πολυ και για την εκβαση της εγκυμοσυνης (εχω τον μικρο.. εχω σκυλους.. ζω απομονωμενα.. δεν εχω βοηθεια..κα).. αλλα και για το οικονομικο μετεπειτα! Οπότε πες μου εσυ που το βλεπεις σαν τριτος.. τι θα ταιριαζε στην περιπτωση μου!

Βασικα προβληματιζομαι. Οτι αν δεν ανεβει το ενδομητριο τωρα.. μπορει να μην ανεβαινει ουτε τους επομενους μηνες. Αυτο..!

Καλημέρα κορίτσι μου μην προτρέχεις 

11 ώρες πρίν, isdim είπε:

Σε ευχαριστώ! Να σε ρωτήσω αν ξέρεις φυσικά… λόγω οβιτρελ μπορεί αύριο να δείξει και 120 π.χ ή αν είναι αρκετά υψηλή η τιμή μπορεί να μην οφείλεται στην οβιτρελ; Σίγουρα ο διπλασιασμός μετά από 2 μέρες θα δείξει σίγουρα απλά ρωτάω αν ξερεις

Δεν το γνωρίζω δυστυχώς. . Γιατί είναι πρόσφατη η τρίτη οβιτρελ που έκανες.

Καλημέρα κορίτσια! 3η μέρα από ετ εδώ! Χαλαρά σπίτι κι ηρεμώ! Για χοριακη παμε στις 16/12.

Τσιμπηματακια κάτω χαμηλά που έρχονται και φεύγουν είναι φυσιολογικα; 

• Καλή τύχη! 4
  • Ευχή 1

On 6/12/2024 at 10:58 ΠΜ, *Vasoula είπε:

Κορίτσι μου αρχικά να σου ευχηθώ να πάνε όλα καλά και η επόμενη να είναι η τυχερή σας!!!!

Η αλήθεια είναι πως τα κορίτσια σου τα είπαν πάρα πολύ σωστά...υπήρξα και εγώ κολλημένη με ένα γιατρό και σε νοιώθω φουλ...και δεν τον άλλαζα...αλλαααα μετά από αρκετές αποτυχίες κάπου πρέπει να βάλεις τον ευατο σου πρώτο...εγώ  δε σου λέω να τον αλλάξεις...αλλά ψάξου για περαιτέρω εξετασεις πριν προχωρήσετε ξανά...

Όχι Κατερινάκι νομίζω πως μετά από δύο ώρες είσαι οκ...δε χρειάζεται να το πάρεις ξανά...

Καλημέρα κορίτσι μου!!!φυσικά και υπάρχει ελπίδα!!η χοριακη σου είναι θετική...ναι μεν κάπως χαμηλή...αλλά θετική...και σημασία εχει να διπλασιαζεται τώρα το ξέρεις!!!λογικά τη Δευτέρα θα πας πάλι ε???

Το όνειρο για μενα τέλειωσε παλι.. νωρις αυτη τη φορα.. 37 η χοριακη απο 39... Λογικα βιοχημικη;

2 άριστα έμβρυα υποτιθεται 4ΑΑ..

Ειμαι πολυ θυμωμενη, περισσότερο θυμωμενη παρα θλιμμενη... 

• Λυπημένη/-ος 11

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

Το όνειρο για μενα τέλειωσε παλι.. νωρις αυτη τη φορα.. 37 η χοριακη απο 39... Λογικα βιοχημικη;

Καλημέρα μιλά με τον γιατρό σου ,πάρε τα πάνω σου μην πέφτεις, το πέρασα πριν δυο βδομάδες ακριβώς το ίδιο... ξέσπασε όσο μπορείς και κοίτα μπροστά τίποτα δεν τελείωσε 

• Λυπημένη/-ος 1

10 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Ο, τι κι αν είναι το σίγουρο είναι θα σε γεμίσει με νέα και διαφορετικά συναισθήματα! Εγώ έχω λατρεία στο γιο μου, πάντα ήθελα αγόρι, είναι απίστευτο το δέσιμο με τη μητέρα! Αφού ώρες ώρες στεναχωριεμαι μήπως στεναχωρεθει όταν του το ανακοινώσουμε με το καλό. Μικρότερος μου ζητούσε αδερφάκι, καταλαβαινε όταν με έβλεπε να κάνω ενεσεις ότι προσπαθούσα και νομίζω ότι από ένα σημείο και μετά σταμάτησε να το θέλει γιατί με έβλεπε να ταλαιπωρούμαι. Τώρα που τον ρωτάω αν θέλει νειριαζει και μου λέει όχι, ότι είναι ευτυχισμένος που είμαστε οι τρεις μας. Βέβαια δεν έχω αμφιβολία ότι θα το αγαπάει γιατί τον έχω δει πόσο καλός είναι με μικρά αδέρφια φίλων του. Στην περίπτωση μου θα έχουν 8 χρόνια διαφορά, πολλά οπότε το έχω ένα άγχος. Ας φτάσουμε με το καλό μέχρι εκεί και θα μιλήσουμε με κάποιο ειδικό για το πώς θα το διαχειριστουμε. Βασικά αν γινόταν να τον ρωτήσω τώρα τι θα ήθελε αυτός να είναι, θα ήθελα απλά το ίδιο. Παρόλο που είμαι κοπέλα που προσέχω την εμφάνισή μου και από μικρή με φρούτα φρου και αρώματα, δε νομίζω ότι τρελαίνομαι για κορίτσι. Με τα αγόρια είναι όλα πιο απλά! Από τα ρούχα, τα μαλλιά, τα παιχνίδια! Άσε που μου αρέσει να έχω πολλούς άντρες να με προσέχουν και να με αγαπάνε! Τώρα ο άντρας μου μου λέει ότι θα νιώσει περίεργα με κορίτσι ενώ με αγόρι ξέρει πώς να φερθεί, τι να περιμένει. Οπότε πάντα καταλήγουμε απλά να είναι καλά! Τώρα για δίδυμα ούτε να το σκέφτομαι δεν ήθελα για πολλούς λόγους. Μεγαλύτερη επικίνδυνο τητας εγκυμοσύνη, οικονομικοί λόγοι αλλά και λόγοι αντοχής. Δεν είμαι και νιατο και δεν έχουμε και φοβερή βοήθεια οπότε ήδη το δεύτερο παιδί απαιτεί πολύ δύναμη και κουράγιο. Τώρα για σένα αν θες δίδυμα σου το εύχομαι από καρδιάς! Εσείς βέβαια και άλλα έμβρυα να βάλεις ξανά οπότε το αποφασίσεις για το 3ο!Οσο για το ενδομητριο μη ξεχνάς ότι υπάρχει και το prp αν δεις να μην παχαίνει. Βέβαια το 8 πιστεύω θα το πιάσεις άνετα! 

Καλα για διδυμα δε νομιζω οτι θα τα καταφερω.. δεν το συζητω. Ενα παιδακι δευτερο θα ηθελα ιδανικα και ως εκει. Για 3ο δεν θα παω αν πιασω εστω ενα. Θα τα καταστρεψω τα υπολοιπα. Τωρα οσον αφορα το ενδομητριο, δεν ξερω αν μπορει να πιασει το 8, γιατι αφου πηγε απο 6.5 στο 7 σε τρεις μερες.., θα παει 8 σε ακομα τρεις; δυσκολο αλλα οκ ας του δωσουμε μια ευκαιρια..!

πρίν από 8 λεπτά , kate82 είπε:

Καλημέρα μιλά με τον γιατρό σου ,πάρε τα πάνω σου μην πέφτεις, το πέρασα πριν δυο βδομάδες ακριβώς το ίδιο... ξέσπασε όσο μπορείς και κοίτα μπροστά τίποτα δεν τελείωσε 

Θελω χρονο νομιζω.. δεν θελω αμεσα να το ξανακανω.. εσυ μπορείς; Εχεις εμβρυα; Μπράβο σε αυτες που θελουν στο καπακι.. εγω νομιζω θελω να αποστασιοποιηθω.. κουραστηκα..

4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ!!❤️Να περάσει κ αυτό και μετά θα ηρεμήσω πιο πολύ,το υπόσχομαι 😁

Όντως είμαστε αρκετές!15/7 έχω πητ.Ενα μωράκι κ εσύ?Ολα να πάνε σούπερ και να χαρούμε τα παιδάκια μας!Εύχομαι σε όλες τις κοπέλες να γίνουν πολύ σύντομα μανουλες ❤️

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Είναι τρομακτικό να βλέπεις αίμα κάθε τρεις και λίγο και ειλικρινά δε θέλω άλλο! Εφόσον με καλύπτουν οι αντιπηκτικες,δεν βρίσκω λόγο να παίρνω και σαλοσπιρ. Στην κόρη μου μόνο τις ενέσεις έκανα.Λογικο να σε κούρασαν τόσα φάρμακα,μια τρυπουλα κάνουμε με την ένεση και το αίμα σταματάει την άλλη μέρα με τόσα αντιπηκτικά!Όλα να πάνε καλά,ελπίζω η αιματολογος να σου κόψει έστω τα σαλοσπιρ 

Σε ευχαριστώ πολύ! 🙂 Με τόσα φαρμακα πια νιώθω να έχω μπουκωσει! Νιώθω πολύ κούραση καθημερινά.. άλλη δουλειά κάνει το σαλοσπιρ άλλο η αντιπηκτική. Ρώτησα τον γιατρό, μου εξήγησε αλλά επειδή κατάλαβα ότι θα αργήσω να τα κόψω δεν έδωσα βάση στη απάντηση!! Κάτι ψιλοθυμαμαι αλλά επειδή είναι σοβαρά πράγματα δεν θέλω να γράψω ότι να ναι

• Μου αρέσει 1

10 ώρες πρίν, Angot είπε:

έχω 11 χρόνια διαφορά με τον αδερφό μ! με πρόσεχε έχω να σου πω πααααρα πολύ και βοηθούσε τρομερά τη μαμά! με το καλό!!!!

@Blue Velvet φτάνουμε και στην αυχενική σιγά σιγά ε;;; άντε όλα τέλεια θα ναι, θα μπει το 25 και αμέσως θα πάρεις τη χαρά!! 

είναι ήδη αργά τώρα που σ ήρθε η όρεξη! χαχαχα

Κοριτσακι μου τι κανεις;? με θυμασαι;?; εχουμε να τα πουμε απο το 2022!! Εχω ενα αγορακι τωρα 2 χρονων και ξεκινησα προσπαθεια για 2ο! Εχεις κανει παιδακι ειχα δει, ετσι;? τα νεα σου;?!!!

πρίν από 23 λεπτά , Nima21 είπε:

Λυπαμαι πολυ κοριτσι μου..! Ηταν η πρωτη σου ετ; 

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , Nima21 είπε:

Θελω χρονο νομιζω.. δεν θελω αμεσα να το ξανακανω.. εσυ μπορείς; Εχεις εμβρυα; Μπράβο σε αυτες που θελουν στο καπακι.. εγω νομιζω θελω να αποστασιοποιηθω.. κουραστηκα..

Να πάρεις όσο χρόνο θέλεις.. δεν είναι καθόλου εύκολο αυτό που περνάμε.. κοίτα να χαρείς τις γιορτουλες σου όσο μπορείς και θες και θα τα βρεις όλα! 🩷

πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσακι μου τι κανεις;? με θυμασαι;?; εχουμε να τα πουμε απο το 2022!! Εχω ενα αγορακι τωρα 2 χρονων και ξεκινησα προσπαθεια για 2ο! Εχεις κανει παιδακι ειχα δει, ετσι;? τα νεα σου;?!!!

Λυπαμαι πολυ κοριτσι μου..! Ηταν η πρωτη σου ετ; 

Η 2η ετ απο τη 2η ωοληψια.. η πρωτη μου εδωσε 2 βλαστοκυστες και μια παλινδρομη κυηση ... Τωρα εχω εμβρυακια στην καταψυξη απο τη 2η, αλλα εχει φοβηθει το ματι μου.. 

Ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καμια.. υπαρχει περιπτωση μετα την αποψυξη των βλαστοκυστεων για τη μεταφορά τους να βελτιωθει η ποιοτητα τους; Πχ απο ΒΑ να γινουν ΑΑ; Εχω λογο που ρωταω.. γιατι το ανάποδο μπορει να συμβει..

1 hour ago, Nima21 είπε:

Η 2η ετ απο τη 2η ωοληψια.. η πρωτη μου εδωσε 2 βλαστοκυστες και μια παλινδρομη κυηση ... Τωρα εχω εμβρυακια στην καταψυξη απο τη 2η, αλλα εχει φοβηθει το ματι μου.. 

Ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καμια.. υπαρχει περιπτωση μετα την αποψυξη των βλαστοκυστεων για τη μεταφορά τους να βελτιωθει η ποιοτητα τους; Πχ απο ΒΑ να γινουν ΑΑ; Εχω λογο που ρωταω.. γιατι το ανάποδο μπορει να συμβει..

Κορίτσι μου λυπάμαι ειλικρινά... κλάψε, ξέσπασε όμως μην αφήσεις να χαθεί χρόνος από τη ζωή σου. Εννοώ μη σε ακινητοποιήσει η στεναχώρια. Βγες έξω, ζήσε! Κάνε ένα διάλειμμα και επέστρεψε πιο δυνατή! Θύμισε μου πόσο χρονών είσαι? 

Όσο για αυτό που ρωτάς για τις βλαστοκυστες, μια εμβρυολογος μου είχε πει:" η βλαστοκυστη είναι ένα έμβρυο σε πολύ δυναμική κατάσταση, μπορεί να το δω στις 11 το πρωι να είναι 2ΒΒ να το δω στις 3 και να είναι 3ΑC και να το δω το απόγευμα και να είναι 3BB. Γι αυτο δεν πρέπει να κολλάει κάποιος στο σκορ. Σημασία έχει να έχει γίνει ένα έμβρυο μια καλή βλαστοκυστη την 5η ή 6η μέρα. Τότε έχει καλή πιθανότητα εμφυτευσης" Ακριβώς τα λόγια της σου μετέφερα. Βέβαια μετά από κατάψυξη δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο. Πάντως οι βλαστοκύστες είναι ανθεκτικές στην απόψυξη. Δύσκολο να χαθούν. 

• Ευχαριστώ 1

@Makelen βέβαια σε θυμάμαι κορίτσι μ, με το καλό σου εύχομαι! σας θαυμάζω όλες που μπαίνετε πάλι στη διαδικασία!! εγώ ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω ν αρχίσω τα ίδια! έχω ένα αγοράκι , γίναμε  6 μηνών  προχθές , μικρό θηρίο 9,5 κιλα και 75 πόντους! ζωή να χει !! 

@Blue Velvet χαχαχααχχ μας επεισες!!! έκανες εξέταση;;

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...