Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• On 4/12/2024 at 2:14 ΜΜ, alex280108 είπε:

@ioanna222

Τελικα ποιο ήταν  το αποτέλεσμα σου;εμένα αρνητικό και θα ξεκινήσω τη διαδικασία εξωσωματικής

Αρνητική και η δική μου δυστυχώς. Θα προχωρήσω και εγώ με εξωσωματική, αναμένω το ραντεβού μου με τον ΕΟΠΥΥ.... Απο το νέο έτος θα γίνει η προσπάθεια. Μου κακοφάνηκε που έχω αυτο το κενό αλλά ίσως το χρειαζόμουν ένα break απο τις προσπάθειες. Σου εύχομαι καλή αρχή και γρήγορα θετικά αποτελέσματα! 

• Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κοπέλες πέρασαν οι μέρες..αργά και βασανιστικά! Αύριο παώ για χοριακή! Από όλη αυτή τη διαδικασία δε με ενοχλεί τίποτα παρά μόνο αυτή η αναμονή μετά την εμβρυομεταφορά. Είναι η τέταρτη φορά που περνάω αυτή τη διαδικασία και αυτό που κατάλαβα είναι δε συνηθίζεται με τίποτα! Αντίθετα κάθε φορά η αγωνία είναι και πιο έντονη από την προηγούμενη φορά. Δεν είμαι πολύ αισιόδοξη! Δεν ξέρω γιατί..εδώ και 10 μέρες είμαι κομμάτια. Έχω χάσει τον εαυτό μου. Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ στη δουλειά, έχω μείνει μακριά από φίλους, δεν ξέρω τι να λέω και τι όχι στους δικούς μου ανθρώπους. Αν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό....Θα βρω τον τρόπο! Είμαι σίγουρη! Θα βρω τη δύναμη όπως και τις προηγούμενες φορές! Είναι όμως αυτή η αναμονή! Θέλω απλά να περάσει η αυριανή μέρα! Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα..θέλω απλά να περάσει! 

Καταρχην σου ευχομαι το αποτελεσμα να ειναι θετικο. Κατα δευτερον.. οι σκεψεις που αποτυπωσες εκφραζουν πολλες κοπελες, συμπεριλαμβανομενου και του εαυτου μου οταν ειχα κανει εμβρυομεταφορα. Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ψυχολογικη πιεση απο αυτες της μερες αναμονης της χοριακης. Κι αυτο το βραδυ θα σου ειναι δυσκολο, ευχομαι να σε παρει ο υπνος οσο το δυνατον πιο ευκολα. Να πανε ολα καλα κοριτσι μου αυριο.. ωστε τουλαχιστον να αξιζε αυτη η αναμονη. Περιμενουμε νεα σου..!❤

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 28 λεπτά , ZetaK είπε:

Κούκλα μου εύχομαι τα καλύτερά αποτελέσματα !

σε πια εβδομάδα θα βρίσκεσαι για την αυχενική ; 😍

Σ' ευχαριστώ πολύ ❤️ Δε θυμάμαι..τώρα είμαι 8+5 και η αυχενική είναι στις 2/1..

πρίν από 32 λεπτά , ZetaK είπε:

Κούκλα μου εύχομαι τα καλύτερά αποτελέσματα !

σε πια εβδομάδα θα βρίσκεσαι για την αυχενική ; 😍

Α τώρα το είδα,το έβαλα στο σάιτ της ελευθεια,που υπολογίζει τις εβδομάδες εγκυμοσύνης. Στις 2/1 θα είμαι 12+2

• Μου αρέσει 1
  • Λουλούδια 2

2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοιτα.. για καποιες κοπελες εδω μεσα.. εχω μια αισθηση. Οταν επιβεβαιωθηκαν οι εγκυμοσυνες πηγαινα να γραψω τυπου.. τι κανει η μπεμπα ή ο μπεμπης. Σε σενα.. μου βγαινει η αισθηση για αγορακι απο την αρχη. Εννοειται παντα θελουμε ενα υγιες μωρο αλλα παντα εχουμε την επιθυμια για καποιο φυλο. Για μενα παντα μπερδευομαι. Και για την επιθυμια.. και με την διαισθηση. Ξεκινησα να λεω αγορι.. μετα κοριται.. μετα διδυμα.. και κατεληξα οτι θα παρω μια μηδενικη χοριακη να εχω να την θυμαμαι. Δυστυχως δεν νιωθω και πολυ αισιοδοξη για μενα πλεον. Ισως φταιει η ταλαιπωρια με το ενδομητριο που με 'χαλασε'. Δεν περιμενα οτι θα σκαλωσει εκει το θεμα. Οπότε.. δεν ξερω και την πορεια του πραγματος. 

Ο, τι κι αν είναι το σίγουρο είναι θα σε γεμίσει με νέα και διαφορετικά συναισθήματα! Εγώ έχω λατρεία στο γιο μου, πάντα ήθελα αγόρι, είναι απίστευτο το δέσιμο με τη μητέρα! Αφού ώρες ώρες στεναχωριεμαι μήπως στεναχωρεθει όταν του το ανακοινώσουμε με το καλό. Μικρότερος μου ζητούσε αδερφάκι, καταλαβαινε όταν με έβλεπε να κάνω ενεσεις ότι προσπαθούσα και νομίζω ότι από ένα σημείο και μετά σταμάτησε να το θέλει γιατί με έβλεπε να ταλαιπωρούμαι. Τώρα που τον ρωτάω αν θέλει νειριαζει και μου λέει όχι, ότι είναι ευτυχισμένος που είμαστε οι τρεις μας. Βέβαια δεν έχω αμφιβολία ότι θα το αγαπάει γιατί τον έχω δει πόσο καλός είναι με μικρά αδέρφια φίλων του. Στην περίπτωση μου θα έχουν 8 χρόνια διαφορά, πολλά οπότε το έχω ένα άγχος. Ας φτάσουμε με το καλό μέχρι εκεί και θα μιλήσουμε με κάποιο ειδικό για το πώς θα το διαχειριστουμε. Βασικά αν γινόταν να τον ρωτήσω τώρα τι θα ήθελε αυτός να είναι, θα ήθελα απλά το ίδιο. Παρόλο που είμαι κοπέλα που προσέχω την εμφάνισή μου και από μικρή με φρούτα φρου και αρώματα, δε νομίζω ότι τρελαίνομαι για κορίτσι. Με τα αγόρια είναι όλα πιο απλά! Από τα ρούχα, τα μαλλιά, τα παιχνίδια! Άσε που μου αρέσει να έχω πολλούς άντρες να με προσέχουν και να με αγαπάνε! Τώρα ο άντρας μου μου λέει ότι θα νιώσει περίεργα με κορίτσι ενώ με αγόρι ξέρει πώς να φερθεί, τι να περιμένει. Οπότε πάντα καταλήγουμε απλά να είναι καλά! Τώρα για δίδυμα ούτε να το σκέφτομαι δεν ήθελα για πολλούς λόγους. Μεγαλύτερη επικίνδυνο τητας εγκυμοσύνη, οικονομικοί λόγοι αλλά και λόγοι αντοχής. Δεν είμαι και νιατο και δεν έχουμε και φοβερή βοήθεια οπότε ήδη το δεύτερο παιδί απαιτεί πολύ δύναμη και κουράγιο. Τώρα για σένα αν θες δίδυμα σου το εύχομαι από καρδιάς! Εσείς βέβαια και άλλα έμβρυα να βάλεις ξανά οπότε το αποφασίσεις για το 3ο!Οσο για το ενδομητριο μη ξεχνάς ότι υπάρχει και το prp αν δεις να μην παχαίνει. Βέβαια το 8 πιστεύω θα το πιάσεις άνετα! 

πρίν από 5 λεπτά , Eternity είπε:

Ο, τι κι αν είναι το σίγουρο είναι θα σε γεμίσει με νέα και διαφορετικά συναισθήματα! Εγώ έχω λατρεία στο γιο μου, πάντα ήθελα αγόρι, είναι απίστευτο το δέσιμο με τη μητέρα! Αφού ώρες ώρες στεναχωριεμαι μήπως στεναχωρεθει όταν του το ανακοινώσουμε με το καλό. Μικρότερος μου ζητούσε αδερφάκι, καταλαβαινε όταν με έβλεπε να κάνω ενεσεις ότι προσπαθούσα και νομίζω ότι από ένα σημείο και μετά σταμάτησε να το θέλει γιατί με έβλεπε να ταλαιπωρούμαι. Τώρα που τον ρωτάω αν θέλει νειριαζει και μου λέει όχι, ότι είναι ευτυχισμένος που είμαστε οι τρεις μας. Βέβαια δεν έχω αμφιβολία ότι θα το αγαπάει γιατί τον έχω δει πόσο καλός είναι με μικρά αδέρφια φίλων του. Στην περίπτωση μου θα έχουν 8 χρόνια διαφορά, πολλά οπότε το έχω ένα άγχος. Ας φτάσουμε με το καλό μέχρι εκεί και θα μιλήσουμε με κάποιο ειδικό για το πώς θα το διαχειριστουμε. Βασικά αν γινόταν να τον ρωτήσω τώρα τι θα ήθελε αυτός να είναι, θα ήθελα απλά το ίδιο. Παρόλο που είμαι κοπέλα που προσέχω την εμφάνισή μου και από μικρή με φρούτα φρου και αρώματα, δε νομίζω ότι τρελαίνομαι για κορίτσι. Με τα αγόρια είναι όλα πιο απλά! Από τα ρούχα, τα μαλλιά, τα παιχνίδια! Άσε που μου αρέσει να έχω πολλούς άντρες να με προσέχουν και να με αγαπάνε! Τώρα ο άντρας μου μου λέει ότι θα νιώσει περίεργα με κορίτσι ενώ με αγόρι ξέρει πώς να φερθεί, τι να περιμένει. Οπότε πάντα καταλήγουμε απλά να είναι καλά! Τώρα για δίδυμα ούτε να το σκέφτομαι δεν ήθελα για πολλούς λόγους. Μεγαλύτερη επικίνδυνο τητας εγκυμοσύνη, οικονομικοί λόγοι αλλά και λόγοι αντοχής. Δεν είμαι και νιατο και δεν έχουμε και φοβερή βοήθεια οπότε ήδη το δεύτερο παιδί απαιτεί πολύ δύναμη και κουράγιο. Τώρα για σένα αν θες δίδυμα σου το εύχομαι από καρδιάς! Εσείς βέβαια και άλλα έμβρυα να βάλεις ξανά οπότε το αποφασίσεις για το 3ο!Οσο για το ενδομητριο μη ξεχνάς ότι υπάρχει και το prp αν δεις να μην παχαίνει. Βέβαια το 8 πιστεύω θα το πιάσεις άνετα! 

Καλά κάτσε να κάνεις κορίτσι Κ θα εκπλαγεις άλλο level τα κορίτσια ΧΑ ΧΑ 

• Μου αρέσει 3

4 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !ήθελα να κάνω μια ερώτηση …η γυναικολόγος μου είπε να ξεκινήσουμε βιταμίνες και εγώ και ο άντρας μου για βελτίωση ωαρίων και σπέρματος αλλά το άφησε πάνω μας στο ποιες να πάρουμε ..έχετε να μου προτείνετε κάποιες ;;;γιατί βρήκα πολλές στο ίντερνετ  αλλά δεν ξέρω επι της ουσίας ποιες είναι καλές ..ευχαριστώ !

Καλησπέρα! Και εγω ειχα μπερδευτεί και δεν ηξερα ποιες να παρω.. έπαιρνα για πολυ καιρο με διαλειμματα τις strong start της lamberts.. τελικα το τελευταιο 3μηνο πριν την 2η ωοληψια ειπα να παρω τις πολυδιαφημισμενες fertillimax που ειναι διχασμενες οι γνωμες.. ο γυναικολογος μου ειχε εγκυμοσυνη λεει σε γυναίκα με πολυ χαμηλή αμη οσο τις επαιρνε και η ενδοκρινολογος μου τις συστηνε κ αυτη.. η ωοληψια παντως σε σχεση με την πρωτη πηγε ανελπιστα καλυτερα...τυχαιο; Δεν ξερω.. Τωρα στην πραξη θα φανεί τι ποιότητας εμβρυακια καταψυξαμε..

Ο συζυγος που ειχε θεματακια με ποσοτητα κυρίως επαιρνε profertil που τις πιστευω πολυ και ο γυναικολογος μου του προτεινε 2 φορες την εβδομαδα να παιρνει και της lamberts τις advanced over 50.. ναι καλα ακουσες και εμείς φρικαραμε οταν το ειδαμε, αλλα απο οτι φαίνεται ειναι τουρμπο ! Ρωτα και τους γιατρους σου, τσεκαρε και αξιολογησεις και βλεπεις

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, Angel83 είπε:

Ευχαριστώ πολύ!!! Μια άριστη βλαστοκυστη εβαλα ελεγμένη με προεμφυτευτικο. 

Ευχαριστώ πολύ!! Μακάρι να πάνε όλα όπως τα λες!! 

Καλησπέρα θα ήθελα λίγο να μου πείτε για τον προεμφυτευτικο! Εχουμε κάνει αίτηση πριν ένα μήνα αλλά δεν έχουμε απάντηση ακόμα .. Θα κάνε πολύ καιρό σε σας ;  επίσης  βάλατε ένα υγιή έμβρυο ή δύο ; Αγχώνομαι πως παρόλο που αν εγκριθεί ίσως αποτύχει με ένα που μου προτείνουν ! Είμαι 31 με δύο αποβολές αγνώστου λόγου .. άργησε να εγκριθεί σε σας ; Κάνατε πρόσφατα αίτηση ; Με το καλό σας εύχομαι  

Καλησπέρα , ετοιμάζομαι για διέγερση αλλά είμαστε σε αναμονή για να εγκριθεί η αίτηση  προεμφυτευτικου ελέγχου .. υπάρχει κοπέλα που να έκανε πρόσφατα να μου πει λίγο πόσο καιρό έκανε να βγει το αποτέλεσμα; Διάβασα πως είναι δύσκολο να εγκριθεί ..

Καλησπέρα κορίτσια. Έχω καιρό να μπω στο φόρουμ. Έχω ήδη ένα κοριτσάκι 18 μηνών από εξωσωματική και τώρα σκεφτόμαστε να ξεκινήσουμε σιγά σιγά τις διαδικασίες και για δεύτερο. Η αλήθεια είναι ότι μου φαίνεται δύσκολο να το περάσω πάλι όλο αυτό αλλά τι να κάνουμε που είναι αναγκαίο. Επίσης φοβάμαι ότι επειδή έχει περάσει καιρός θα πρέπει να κάνουμε πάλι όλες τις διαδικασίες από την αρχή. Εννοώ εξετάσεις και τα λοιπά για να περάσουμε πάλι επιτροπή και μου φαίνονται όλα βουνό. Πείτε μου όσες πάτε για δεύτερο μωράκι πως πήγε όλο αυτο. Ευχαριστώ 

• Δύναμη! 1

πρίν από 34 λεπτά , Eternity είπε:

έχω 11 χρόνια διαφορά με τον αδερφό μ! με πρόσεχε έχω να σου πω πααααρα πολύ και βοηθούσε τρομερά τη μαμά! με το καλό!!!!

@Blue Velvet φτάνουμε και στην αυχενική σιγά σιγά ε;;; άντε όλα τέλεια θα ναι, θα μπει το 25 και αμέσως θα πάρεις τη χαρά!! 

1 ώρα πρίν, Blue Velvet είπε:

Αύριο έχω εξέταση ζαχάρου και θέλω να φάω σοκολάτα ρε σεις.Ποσες ώρες πρέπει να περάσουν για να μη μου βγει η εξέταση ο,τι να ναι? 

είναι ήδη αργά τώρα που σ ήρθε η όρεξη! χαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

πρίν από 23 λεπτά , Sofm είπε:

Καλησπέρα θα ήθελα λίγο να μου πείτε για τον προεμφυτευτικο! Εχουμε κάνει αίτηση πριν ένα μήνα αλλά δεν έχουμε απάντηση ακόμα .. Θα κάνε πολύ καιρό σε σας ;  επίσης  βάλατε ένα υγιή έμβρυο ή δύο ; Αγχώνομαι πως παρόλο που αν εγκριθεί ίσως αποτύχει με ένα που μου προτείνουν ! Είμαι 31 με δύο αποβολές αγνώστου λόγου .. άργησε να εγκριθεί σε σας ; Κάνατε πρόσφατα αίτηση ; Με το καλό σας εύχομαι  

Καλησπέρα , ετοιμάζομαι για διέγερση αλλά είμαστε σε αναμονή για να εγκριθεί η αίτηση  προεμφυτευτικου ελέγχου .. υπάρχει κοπέλα που να έκανε πρόσφατα να μου πει λίγο πόσο καιρό έκανε να βγει το αποτέλεσμα; Διάβασα πως είναι δύσκολο να εγκριθεί ..

Καλησπέρα, νομίζω έκανε εναμιση μήνα να εγκριθεί κ περίπου ένα μήνα κάνουν μετά κ τα αποτελέσματα να βγουν αφού στείλεις έμβρυα για έλεγχο. Εφόσον πλήρεις κάποια από τις προϋποθέσεις που υπάρχουν φυσικά θα εγκριθεί. Ένα βάλαμε εμείς κ έχουμε κ ακόμη ένα υγιές στην κατάψυξη. Το υγιές έμβρυο από μόνο του αυξάνει πάρα πολύ τις πιθανότητες εγκυμοσύνης, εφόσον δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα, οπότε εγώ δεν ήθελα να ρισκάρω με δίδυμη κύηση που πολλά μπορούν να πάνε στραβά, είμαι και 41. Επίσης αν για κάποιο λόγο κάτι δεν πάει καλά στον κύκλο που θα κάνεις εμβρυομεταφορα γιατί να έχεις χαραμισει 2 υγιή εμβρυακια.. Ολα είναι σχετικά βέβαια γιατί εκτός από το να είναι υγιή παίζει το  ρόλο του κ το ποσό καλά είναι μορφολογικα. Εγώ αυτό που έβαλα ήταν υγιές και άριστο. Μην αγχώνεσαι κ μη τα σκέφτεσαι ολα μαζί... Βήμα βήμα... Πάρε την έγκριση κάνε την ωοληψια με το καλό κ ανάλογα με τα αποτελέσματα που θα πάρετε αποφασίζετε πως θα προχωρήσετε. 

1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ ❤️ Δε θυμάμαι..τώρα είμαι 8+5 και η αυχενική είναι στις 2/1..

Α τώρα το είδα,το έβαλα στο σάιτ της ελευθεια,που υπολογίζει τις εβδομάδες εγκυμοσύνης. Στις 2/1 θα είμαι 12+2

Έχουμε κάποιες μέρες διαφορά λιγότερο και από εβδομάδα θα πάω την τρίτη για υπέρηχο  και λογικά κάπου εκεί θα κάνω και εγώ αυχενική !

είμαστε τόσες πολλές εδώ μέσα και δεν συγκρατώ ονόματα ! 🙏😍❤️

• Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Καλά κάτσε να κάνεις κορίτσι Κ θα εκπλαγεις άλλο level τα κορίτσια ΧΑ ΧΑ 

Εχεις και αγόρι και κορίτσι? Γιατί αν δεν έχεις αγόρι τότε θα σου πω κι εγώ κάτσε να κάνεις αγόρι και 8με θυμηθείς!!! Χάχαχαααα! Καλά να είναι τα μωράκια μας και ας είναι ο, τι είναι γραφτό να γίνει! 

πρίν από 41 λεπτά , Sofm είπε:

Καλησπέρα, θέλει 2μηνο η απόφαση περίπου.

Εγώ που είχα 2 μου ειπανε πως συνιστάται να γίνει με ένα εμβρυομεταφορά για την αποφυγή διδυμης κύησης.

Εγώ όταν έκανα ήμουν 41, δεν μου ειπανε κατι για δυσκολία έγκρισης, δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο η ηλικία μου.

Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!

πρίν από 20 λεπτά , Angot είπε:

έχω 11 χρόνια διαφορά με τον αδερφό μ! με πρόσεχε έχω να σου πω πααααρα πολύ και βοηθούσε τρομερά τη μαμά! με το καλό!!!!

@Blue Velvet φτάνουμε και στην αυχενική σιγά σιγά ε;;; άντε όλα τέλεια θα ναι, θα μπει το 25 και αμέσως θα πάρεις τη χαρά!! 

είναι ήδη αργά τώρα που σ ήρθε η όρεξη! χαχαχα

Τελικά όλα μπορούν να κυλησουν όμορφα ομαλά αν υπάρχει σωστή διαχείριση και αντιμετώπιση από τους γονείς. Γι αυτό είπαμε να συμβουλευτουμε κάποιο ειδικό. Με το καλό βέβαια να προχωρήσουμε και θα βρεθούν οι λύσεις βήμα βήμα. 

10 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Εγώ είχα αίμα από την 8η μέρα έμβρυο μεταφοράς, πήγα και έκανα χοριακη νωρίτερα για να κόψω τα φάρμακα. Πρώτη φορά είδα εξετάσεις με απάθεια καΙ πρώτη φορά πήρα θετική χοριακη . Αίμα 5 εβδομάδες με τεράστια πηγματα, πονο τρομερό είχα τις πρώτες 6-10 μέρες. Έκανε όλες τις αιματολογικές εξετάσεις και δεν βρέθηκε κάτι. Ο γυναικολόγος μου είχε πει ίσως φταινε τα ciclacur. 10η εβδομάδα ένα πρωί απλά σταμάτησαν. Η αιματολόγος μου είπε ότι μπορεί να ήταν δυο τα έμβρυα υο ίδιο και ένας δεύτερος γυναικολόγος που πήγα για δεύτερη γνώμη. 

Έκανα και εξετάσεις για παράγοντες πήξης. Δεν βρέθηκε τίποτα. 

Επίσης σχετικά με τους εμετούς. Εμενα σταμάτησαν 14η περίπου και ξεκινησα να τρώω και να πίνω νερό και να μην μου μυρίζουν άσχημα τα παντού κάπου 5-6 μηνών. Μετά μέχρι το τέλος ήμουν τέλεια με συσπάσεις 😂. Κάθε εγκυμοσύνη διαφέρει. Ελπίζω οι αναγούλες να σου σταματήσουν και να μην έχεις 9 μηνες.

Τα συμπτώματα σε κάθε εγκυμοσύνη διαφέρουν. Το συμπτωμα τις αηδίας δεν είναι λίγο. Επίσης, μια μέρα τα έχεις έντονα μια μέρα είναι ποιο χαλαρά. 
Είναι φυσιολογικό μέχρι να σταθεροποιηθούν οι ορμόνες σου. 

Επειδή δεν έχω ιδέα για τα cyclacure που έχω ξεκινήσει, μήπως θα μπορούσες να μου πεις γιατί τα δίνουν και πόσο καιρό τα πήρες και έχουν αυτές τις συνέπειες; Εγώ είχα τόσο παχύ ενδομήτριο που μου έλεγαν ότι δεν θα μου έκαναν έμβρυο μεταφορά αν υποθετικά είχαμε καταφέρει να πάρουμε έμβρυο από τη διαδικασία. Και ξαφνικά μετά την υστεροσκοπηση μου έδωσε cyclacure που νόμιζα ότι είναι για λεπτό ενδομήτριο. Όποτε έχω μπερδευτεί.. ευχαριστώ πολύ! 

4 ώρες πρίν, Pepi88 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ !θα την ρωτήσω κιόλας !οταν λες έμεινες ευχαριστημένη εννοεις ότι ειχεσ υγιή κύηση μετα από αυτές ;

Για τις βιταμίνες κι εμείς το είχαμε ψάξει πολύ και είχαμε πάρει και κάποιες ακριβές για τον άντρα μου γιατί δεν έχουμε σπέρμα καθόλου (καμία φορά 1-2 σπερματοζωάρια) και εγώ πήρα κάποιες που κυκλοφορούν πολύ Αγγλία και Αμερική. Επειδή όλο αυτό είναι από τον Απρίλιο και είναι πολλά χρήματα έχουμε καταλήξει να παίρνουμε και οι 2 μεμονωμένα οποία συμπληρώματα παίρνουμε (συχνά και τα ίδια) δηλαδή όχι σε πολυβιταμίνες. Αν σε ενδιαφέρει μπορώ να σου στείλω αναλυτικά τι έχουμε δοκιμάσει και από πού τα προμηθεύομαι ·κυρίως COQ10, φυλλικό οξύ, Ω3, βιταμίνη D3, βιταμίνη Ε (αυτή μόνο ο άντρας), μαγνήσιο (μόνο εγώ). Επίσης εγώ καταναλώνω πολλά προβιοτικά -νομίζω πλέον έχω δοκιμάσει τα πάντα εκεί έξω- και κατά καιρούς σίδηρο. Μπορώ να σου πω ότι αν έχουν αυτά που σε ενδιαφέρουν και είναι μια σχετικά καλή εταιρεία θα είσαι οκ με ότι επιλέξεις. Απλά εγώ δεν ήθελα να παίρνω συστατικά που δεν μου χρειάζονται (ειδικά κάποια στις πολυβιταμίνες τα έχουν σε τεράστιες ποσότητες) και προσπαθώ να έχω καλύτερη διατροφή γιατί είναι πολύ σημαντικό.. 

4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Μόλις γύρισα από τον υπέρηχο και όλα είναι σούπερ! Ενώ ημερολογιακά είμαι 8+5,ο υπέρηχος μου βγάζει 9+4,το μικρούλι ξεπετάχτηκε και ακούσαμε και εύκολα την καρδούλα❤️ Άρα σταματάω τα σαλοσπιρ και αύριο θα κλείσω ραντεβού με την αιματολογο.Δε.γινεται να παίρνω και αντιπηκτικες.και σαλοσπιρ ενώ δεν έχω καν θρομβοφιλια!Σκεφτείτε ότι τα παίρνω όλα αυτά προληπτικά.Ο γυναικολόγος μου είπε ότι είναι υπερβολικά όλα αυτά,οπότε θα δούμε τι θα μου πει και αυτή όταν πάω από κοντά 

Άντε μπράβο δόξα το θεό!!! Χαλάρωσε τώρα λιγάκι και ξεκουράσου! Αυτό το ραντεβου με την αιματολογο περιμένω κι εγώ να κάνω αφού κι εγώ προληπτικά παίρνω σαλοσπιρ και αντιπηκτικες.. με έχουν κουράσει..

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...