Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• On 4/12/2024 at 2:14 ΜΜ, alex280108 είπε:

@ioanna222

Τελικα ποιο ήταν  το αποτέλεσμα σου;εμένα αρνητικό και θα ξεκινήσω τη διαδικασία εξωσωματικής

Αρνητική και η δική μου δυστυχώς. Θα προχωρήσω και εγώ με εξωσωματική, αναμένω το ραντεβού μου με τον ΕΟΠΥΥ.... Απο το νέο έτος θα γίνει η προσπάθεια. Μου κακοφάνηκε που έχω αυτο το κενό αλλά ίσως το χρειαζόμουν ένα break απο τις προσπάθειες. Σου εύχομαι καλή αρχή και γρήγορα θετικά αποτελέσματα! 

• Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen said:

Καταρχην σου ευχομαι το αποτελεσμα να ειναι θετικο. Κατα δευτερον.. οι σκεψεις που αποτυπωσες εκφραζουν πολλες κοπελες, συμπεριλαμβανομενου και του εαυτου μου οταν ειχα κανει εμβρυομεταφορα. Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ψυχολογικη πιεση απο αυτες της μερες αναμονης της χοριακης. Κι αυτο το βραδυ θα σου ειναι δυσκολο, ευχομαι να σε παρει ο υπνος οσο το δυνατον πιο ευκολα. Να πανε ολα καλα κοριτσι μου αυριο.. ωστε τουλαχιστον να αξιζε αυτη η αναμονη. Περιμενουμε νεα σου..!❤

🥹 Πόσο όμορφο και λυτρωτικό σε όλη αυτή τη διαδικασία να υπάρχουν άτομα που νιώθουν ακριβώς  αυτά που νιώθεις !! Σε ευχαριστώ πολύ! Θα σας ενημερώσω ❤️

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσι μου είμαι μια από τα ίδια. Μου έκανε ο γιατρός μια ενεση που είναι προγεστερόνη μου είπε σε μορφή λαδιού, άρχισε λίγο να μειώνεται το αίμα, χτες δεν είχα καθόλου και σήμερα ξανά τα ίδια, πάλι αίμα. Ο γιατρός που έκανα την εξωσωματική δεν ανησυχεί γιατί μου είπε ότι συμβαίνει επειδή τα cyclacur παχαίνουν το ενδομήτριο και το κάνουν σαν αφρό. Έχουμε αρχίσει και μειώνουμε τα cyclacur μέχρι να σταματήσω τελείως να τα παίρνω. Μου ζήτησε και εξετάσεις οιστραδιολης και προγεστερονης όμως δεν της έχει δει ακόμη. Κι εγώ σε αναμμένα κάρβουνα κάθομαι. Με είδε ξανά, ακούσαμε πάλι καρδιά, αποκόλληση δεν είχα όμως το αίμα αίμα. Είναι σα νερωμενο αίμα ώρες ώρες και βγάζει και σα βλεννη μαζί. Δεν πας να σε δει? Μη βάζεις το κακό με το μυαλό σου, ξέρω κι εγώ μέσα στο άγχος είμαι. 

Επίσης με την Οικονομοπουλου που μίλησα μου είπε αν έχω αίμα θα πρέπει να σταματήσω τις αντιπηκτικες για 2,3 ημέρες εάν βέβαια το κρίνει και ο θεραπων ιατρός ή ανησυχεί. Ο γιατρός μου είπε ότι δεν ανησυχεί και ότι συμβαίνει στο 1ο τριμηνο. Πιο πολύ μη σου πω φοβάμαι να είμαι ξάπλα και να κόψω και τις αντιπηκτικες. 

Τώρα σταμάτησε τελείως,έγινε ροζ και τώρα δεν έχω καθόλου,δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό.μου έγραψε εξετάσεις ο γιατρός και αύριο το πρωί θα πάω να τις κάνω.Εμενα μου είχε πει να σταματαω το σαλοσπιρ οπότε το παθαίνω αυτό,οπότε σήμερα δεν θα πάρω καθόλου.Ετσι κ αλλιώς έκανα την αντιπηκτική,δεν θα πάθω κάτι.Να δω πως θα είμαι μέχρι το απόγευμα,ελπίζω να μην έχω άλλο αίμα και θα μιλήσω με το γιατρό.Αν δεν έχω άλλο αίμα,θα πάω αύριο να με δει και σίγουρα θα κλείσω ραντεβού με την αιματολογο πριν την αυχενική,μήπως μου μειώσει τη δόση..Πάντως με τους εμετούς και τις αναγουλες το παλεύω,θα αντέξω να το περάσω εννιά μήνες όπως στην κόρη μου,αλλά.με το αίμα τρομάζω παρά πολύ,δεν ξέρω πως θα το αντιμετωπίσω..

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Χωρίς φυσικά να είμαι γιατρός κι εγώ πιστεύω ότι παίζουν ρόλο οι αντιπηκτικες στη ροή του αίματος. Παρόλα αυτά εννοείται κι εγώ θα πήγαινα να με δει για να είμαι ήρεμη ότι όλα είναι καλά! Οπότε μη διστάσεις να του πεις να πας όπως και να χει!

Αυτό μου είχε πει και εκείνος,η φταίνε οι αντιπηκτικες η είναι κάποιο αγγείο της μήτρας..ελπίζω να μην είναι κάτι πιο σοβαρό, ευτυχώς δεν πονάω και το αίμα σταμάτησε 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 15 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τώρα σταμάτησε τελείως,έγινε ροζ και τώρα δεν έχω καθόλου,δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό.μου έγραψε εξετάσεις ο γιατρός και αύριο το πρωί θα πάω να τις κάνω.Εμενα μου είχε πει να σταματαω το σαλοσπιρ οπότε το παθαίνω αυτό,οπότε σήμερα δεν θα πάρω καθόλου.Ετσι κ αλλιώς έκανα την αντιπηκτική,δεν θα πάθω κάτι.Να δω πως θα είμαι μέχρι το απόγευμα,ελπίζω να μην έχω άλλο αίμα και θα μιλήσω με το γιατρό.Αν δεν έχω άλλο αίμα,θα πάω αύριο να με δει και σίγουρα θα κλείσω ραντεβού με την αιματολογο πριν την αυχενική,μήπως μου μειώσει τη δόση..Πάντως με τους εμετούς και τις αναγουλες το παλεύω,θα αντέξω να το περάσω εννιά μήνες όπως στην κόρη μου,αλλά.με το αίμα τρομάζω παρά πολύ,δεν ξέρω πως θα το αντιμετωπίσω..

Αυτό μου είχε πει και εκείνος,η φταίνε οι αντιπηκτικες η είναι κάποιο αγγείο της μήτρας..ελπίζω να μην είναι κάτι πιο σοβαρό, ευτυχώς δεν πονάω και το αίμα σταμάτησε 

Εγω παίρνω τώρα τις ivor των 2500 iu αλλά μου είπε ο γυναικολόγος ότι μετά θα σε συνεχίσω με 3500 iu γιατί αυτές δε με καλύπτουν. Απλά το καθυστερώ λόγω αίματος. Και η Οικονομοπουλου μου είπε ότι δε με καλύπτει η μικρή δόση. Θα πάρω αύριο το γιατρό τηλέφωνο να του πω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και να δούμε τι θα κάνουμε. Κι εγώ. στο γιο μου δεν είχα τίποτα και όλο αυτό με τρομάζει. Οι εμετοι σου επιβεβαιωνουν την καλή εξέλιξη της εγκυμοσύνης. Εγώ πάλι από συμπτώματα μόνο καούρες έχω και μια αηδία στο στόμα το πρωί. Αγχώνομαι που δεν έχω κάτι άλλο. Υπομονή κάνω απλά. 

• Ευχή 1

1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Σ' ευχαριστώ πολύ ❤️ Στην κόρη μου δεν είχα ποτέ αίμα,μόνο όταν απέβαλα το άλλο έμβρυο,αλλά εκεί είχα και πόνους και ρίγος.Τωρα.ειναι η τέταρτη φορά από την εμβρυομεταφορά που έχω αίμα και φοβάμαι πολυ.Ελπιζω να πάνε όλα καλά,τι να πω,Εσύ είχες συχνά αίμα?

Εγώ είχα αίμα από την 8η μέρα έμβρυο μεταφοράς, πήγα και έκανα χοριακη νωρίτερα για να κόψω τα φάρμακα. Πρώτη φορά είδα εξετάσεις με απάθεια καΙ πρώτη φορά πήρα θετική χοριακη . Αίμα 5 εβδομάδες με τεράστια πηγματα, πονο τρομερό είχα τις πρώτες 6-10 μέρες. Έκανε όλες τις αιματολογικές εξετάσεις και δεν βρέθηκε κάτι. Ο γυναικολόγος μου είχε πει ίσως φταινε τα ciclacur. 10η εβδομάδα ένα πρωί απλά σταμάτησαν. Η αιματολόγος μου είπε ότι μπορεί να ήταν δυο τα έμβρυα υο ίδιο και ένας δεύτερος γυναικολόγος που πήγα για δεύτερη γνώμη. 

Έκανα και εξετάσεις για παράγοντες πήξης. Δεν βρέθηκε τίποτα. 

Επίσης σχετικά με τους εμετούς. Εμενα σταμάτησαν 14η περίπου και ξεκινησα να τρώω και να πίνω νερό και να μην μου μυρίζουν άσχημα τα παντού κάπου 5-6 μηνών. Μετά μέχρι το τέλος ήμουν τέλεια με συσπάσεις 😂. Κάθε εγκυμοσύνη διαφέρει. Ελπίζω οι αναγούλες να σου σταματήσουν και να μην έχεις 9 μηνες.

πρίν από 20 λεπτά , Eternity είπε:

Εγω παίρνω τώρα τις ivor των 2500 iu αλλά μου είπε ο γυναικολόγος ότι μετά θα σε συνεχίσω με 3500 iu γιατί αυτές δε με καλύπτουν. Απλά το καθυστερώ λόγω αίματος. Και η Οικονομοπουλου μου είπε ότι δε με καλύπτει η μικρή δόση. Θα πάρω αύριο το γιατρό τηλέφωνο να του πω τα αποτελέσματα των εξετάσεων και να δούμε τι θα κάνουμε. Κι εγώ. στο γιο μου δεν είχα τίποτα και όλο αυτό με τρομάζει. Οι εμετοι σου επιβεβαιωνουν την καλή εξέλιξη της εγκυμοσύνης. Εγώ πάλι από συμπτώματα μόνο καούρες έχω και μια αηδία στο στόμα το πρωί. Αγχώνομαι που δεν έχω κάτι άλλο. Υπομονή κάνω απλά. 

Τα συμπτώματα σε κάθε εγκυμοσύνη διαφέρουν. Το συμπτωμα τις αηδίας δεν είναι λίγο. Επίσης, μια μέρα τα έχεις έντονα μια μέρα είναι ποιο χαλαρά. 
Είναι φυσιολογικό μέχρι να σταθεροποιηθούν οι ορμόνες σου. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

6 ώρες πρίν, Angel83 είπε:

Κορίτσια έκανα τεστ είναι θετικό!!!! Δείτε κ εσείς στο προφίλ μου θα τρελαθώ νομίζω!!!! 9η μέρα σήμερα αύριο θα πάω για χοριακη!! Έδειξε αμέσως μόλις βραχηκε δε χρειάστηκε να περιμένω λέτε να μην έδειξε σωστά???? 

Συγχαρητηρια κοριτσι μου!! Με το καλο.. ολα να πανε τελεια!❤

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα! Έκανα εμβρυομεταφορα 2 βλαστοκυστες στις 30/11. Ο γιατρος μου είπε να κάνω μετα ενέσεις οβιτρελ σε 3 δόσεις. Το Σάββατο έκανα την τελευταία ένεση. Αύριο θα είναι 9 μέρες μετα την εμβρυομεταφορα και σκέφτομαι να κάνω τη χοροακη αν και ο γιατρος μου είπε να την κάνω 14 μέρες μετα. Υπάρχει κάποια κοπέλα που έκανε χοριακη 9 μέρες μετα την εμβρυομεταφορα βλαστοκυστεων έχοντας κάνει και ενέσεις οβιτρελ μετα την εμβρυομεταφορα; Κι αν ναι ποιες τιμές θεωρούνται καλες; 

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , isdim είπε:

Καλησπέρα! Έκανα εμβρυομεταφορα 2 βλαστοκυστες στις 30/11. Ο γιατρος μου είπε να κάνω μετα ενέσεις οβιτρελ σε 3 δόσεις. Το Σάββατο έκανα την τελευταία ένεση. Αύριο θα είναι 9 μέρες μετα την εμβρυομεταφορα και σκέφτομαι να κάνω τη χοροακη αν και ο γιατρος μου είπε να την κάνω 14 μέρες μετα. Υπάρχει κάποια κοπέλα που έκανε χοριακη 9 μέρες μετα την εμβρυομεταφορα βλαστοκυστεων έχοντας κάνει και ενέσεις οβιτρελ μετα την εμβρυομεταφορα; Κι αν ναι ποιες τιμές θεωρούνται καλες; 

Καλησπερα, καλή επιτυχία. 
η οβιτρελ μπορεί να μείνει στον οργανισμό και 10 μέρες. Όποτε καλό είναι να κάνεις την χοριακη υην 14η μέρα. Μην βγει ψεύδος θετικό . 

Φανταζομαι έκανες το προηγούμενο Σάββατο όχι εχθές; 

πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλησπερα, καλή επιτυχία. 
η οβιτρελ μπορεί να μείνει στον οργανισμό και 10 μέρες. Όποτε καλό είναι να κάνεις την χοριακη υην 14η μέρα. Μην βγει ψεύδος θετικό . 

Φανταζομαι έκανες το προηγούμενο Σάββατο όχι εχθές; 

Σε ευχαριστώ.
Το προηγούμενο Σάββατο έκανα την εμβρυομεταφορα και χθες έκανα την τελευταία ένεση οβιτρελ. Ο γιατρος μου είπε να κάνω χοριακη το Σάββατο που μας έρχεται καθώς θα έχουν περάσει 14 μέρες. 

πρίν από 2 λεπτά , isdim είπε:

Σε ευχαριστώ.
Το προηγούμενο Σάββατο έκανα την εμβρυομεταφορα και χθες έκανα την τελευταία ένεση οβιτρελ. Ο γιατρος μου είπε να κάνω χοριακη το Σάββατο που μας έρχεται καθώς θα έχουν περάσει 14 μέρες. 

Έκανες ολόκληρη ένεση ; 250; 
οριακο είναι το Σάββατο , θα είναι 8η μέρα. Λένε ότι φεύγει 8-10 μέρα μετά. Εκείνος θα γνωρίζει καλύτερα. 

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Έκανες ολόκληρη ένεση ; 250; 
οριακο είναι το Σάββατο , θα είναι 8η μέρα. Λένε ότι φεύγει 8-10 μέρα μετά. Εκείνος θα γνωρίζει καλύτερα. 

Μια ολόκληρη έκανα ναι.. ξέρω ότι επηρεάζει τη χοριακη γι αυτό ρώτησα αν έχει κάνει ξανά κάποια κοπέλα χοριακη μετά από εμβρυομεταφορα έχοντας κάνει όμως και οβιτρελ μετά την εμβρυομεταφορα.. σε ευχαριστώ παρα πολύ πάντως!!!

πρίν από 21 λεπτά , isdim είπε:

Μια ολόκληρη έκανα ναι.. ξέρω ότι επηρεάζει τη χοριακη γι αυτό ρώτησα αν έχει κάνει ξανά κάποια κοπέλα χοριακη μετά από εμβρυομεταφορα έχοντας κάνει όμως και οβιτρελ μετά την εμβρυομεταφορα.. σε ευχαριστώ παρα πολύ πάντως!!!

Just now, Xristina96 είπε:
πρίν από 21 λεπτά , isdim είπε:

Για 14η μέρα εμβρυομεταφορας συνήθως η χοριακη είναι γύρο στα 300-400. Όποτε κάτι εκεί κοντά δεν θα έχεις αμφιβολίες μην είναι από την Οβιτρελ

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Το ότι δεν πονάς τουλάχιστον είναι πολύ καλό σημάδι! Όλα καλά θα είναι θα δεις 🙂

• Ευχή 1

Κορίτσια πήρα τηλέφωνο το γιατρο και μου είπε πως αυτες οι σταγόνες είναι από τις αντιπηκτικες και να μην ανησυχώ.Αυριο το πρωί πάω για εξετάσεις αίματος και τον υπέρηχο τον αφήνουμε για τέλος της εβδομάδας η για την άλλη,εκτός απροόπτου βέβαια 

• Μου αρέσει 5

πρίν από 39 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Κορίτσια πήρα τηλέφωνο το γιατρο και μου είπε πως αυτες οι σταγόνες είναι από τις αντιπηκτικες και να μην ανησυχώ.Αυριο το πρωί πάω για εξετάσεις αίματος και τον υπέρηχο τον αφήνουμε για τέλος της εβδομάδας η για την άλλη,εκτός απροόπτου βέβαια 

Ολα καλα να πανε κοριτσακι μου! Ευχομαι να ειναι τελειες οι εξετασεις και συντομα να δειτε την πρωτη εικονα του μωρου! Δεν μας ειπες.. κοριτσι θελεις ή αγορι περισσοτερο; ο αντρας σου; (εννοειται να ειναι γερό.. αλλα συνηθως υπαρχει μια προτιμηση στο φυλο.. ισως λιγο περισσοτερο απο τους αντρες)

2 ώρες πρίν, isdim είπε:

Σε ευχαριστώ.

Ειναι η μονη περιπτωση που θα ακουγα τον γιατρο και θα πηγαινα 14η. Συνηθως ολες τρεχουμε νωριτερα απο μονες μας. Αλλα με ovitrel, δεν θα εισαι σιγπυρη για το αποτελεσμα. Οποτε λιγο ακομα υπομονη!! Ευχομαι μια τετραψηφια χοριακη!! 2 εβαλες;? τι ποιοτητες ξερεις;?

πρίν από 44 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Σου είπε να τις σταματήσεις για κάποιες μέρες ή απλά δε δίνεις σημασία και συνεχίζεις κανονικά? Ποιες ενέσεις κάνεις? 

4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Γιατι παιδι μου θες να νιωθεις χαλια εσυ;? απαπα. Οι υπερηχοι θα σου δειχνουν υην καλη εξελιξη. Αλλωστε ειπαμε οτι αυτο το μωρο.. δεν παθαινει τιποτα! Πότε εχεις αυχενικη;? (Αγορακι ή κοριτσακι θα ηθελες εσυ;)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...