Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Αχ τι ωραία νέα!Μπράβο όλα καλά!Το φύλο πότε το βλέπουν;❤️❤️🩷

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Α ναι;? Αν εκανες 25η, ειναι σα να παω εγω 3 μερες μετα την Τριτη οπως πρωτοειπες. Τι να πω.. μπορει ετσι να πρεπει να γινει! Το αφηνω ανοιχτο λοιπον.. και το κοιταω..! Εσυ με 8.5 ενδομητριο τα επιασες τα μωρακια;?

Εμένα μετά την 14η μέρα που ήταν στο 8,5 με ξανά είδε την 19η μέρα που ήταν στο 9,7 και την 25η κάναμε την εμβρυομεταφορά. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 4 λεπτά , Neverstop είπε:

Μπράβο!! Μακάρι να χάσω κι εγώ αυτά που θέλω. Γρήγορα τα έχασες. Με τις θερμίδες ασχολούμαι μια εβδομάδα τώρα. Και καταλαβα πως έτρωγα πολλές περισσότερες από όσες έπρεπε😂😂😂😂

Ειμαι σιγουρη οτι ετρωγες παραπανω.. οπως ολοι!!! Οταν ειδα ποσες θερμιδες ειχαν αυτα που ετρωγα.. ειχα παθει εγκεφαλικα!!Υποσιτιζομουν ομως μετρωντας θερμιδες.. κι αυτο δεν ηταν καλο. Απλως ειχα φαει κολλημα να τα χασω. Ετσι ξαφνικα.. χωρις λογο. Δεν ξεκινησα καν προγραμματισμενα! Ειχαν περασει τα χριστουγεννα και ειχα παχυνει παλι λιγο ακομα. Ειδα οτι δεν μου κουμπωνε τιποτα.. και δεν ειχα λεφτα να αλλαζω γκαρνταρομπα. Λεω θα κοψω για ενα μηνα τα γλυκα και τα απ εξω. Χωρις διαιτα.. χωρις πεινα. Εχασα 4.5 κιλα. Ετσι απλα. Γλυκαθηκα και ειπα να χασω λιγο ακομα. Και μετα με πηρε η κατω βολτα!😂 Βαρεθηκα τοσα χρονια χαμενα.. χωρις να μπορω να βαλω ενα ρουχο.. να αποφευγω τον καθρεφτη.. προγουλια.. κοιλιες.. κτλ. Τσαμπα τοσα χρονια. Αν και εχω φαει για 10 ζωες!

πρίν από 3 λεπτά , Katker είπε:

Εμένα μετά την 14η μέρα που ήταν στο 8,5 με ξανά είδε την 19η μέρα που ήταν στο 9,7 και την 25η κάναμε την εμβρυομεταφορά. 

Ωπα! Αφου ηταν 8.5.. γιατι σου ειπε να ξανακανεις υπερηχο μετα απο 5 ολοκληρες μερες; γιατι δεν σε προχωρησε με το 8.5;? τι σου ειπε γι αυτο;?

Just now, Makelen είπε:

Ειμαι σιγουρη οτι ετρωγες παραπανω.. οπως ολοι!!! Οταν ειδα ποσες θερμιδες ειχαν αυτα που ετρωγα.. ειχα παθει εγκεφαλικα!!Υποσιτιζομουν ομως μετρωντας θερμιδες.. κι αυτο δεν ηταν καλο. Απλως ειχα φαει κολλημα να τα χασω. Ετσι ξαφνικα.. χωρις λογο. Δεν ξεκινησα καν προγραμματισμενα! Ειχαν περασει τα χριστουγεννα και ειχα παχυνει παλι λιγο ακομα. Ειδα οτι δεν μου κουμπωνε τιποτα.. και δεν ειχα λεφτα να αλλαζω γκαρνταρομπα. Λεω θα κοψω για ενα μηνα τα γλυκα και τα απ εξω. Χωρις διαιτα.. χωρις πεινα. Εχασα 4.5 κιλα. Ετσι απλα. Γλυκαθηκα και ειπα να χασω λιγο ακομα. Και μετα με πηρε η κατω βολτα!😂 Βαρεθηκα τοσα χρονια χαμενα.. χωρις να μπορω να βαλω ενα ρουχο.. να αποφευγω τον καθρεφτη.. προγουλια.. κοιλιες.. κτλ. Τσαμπα τοσα χρονια. Αν και εχω φαει για 10 ζωες!

Έτσι νιώθω όπως τα λες! Και δεν θέλω να αγοράσω άλλα ρούχα! Ενάμισι της εγκυμοσύνης έμεινε και συνεχίζω με της εξωσωματικής. Ευχαριστώ που το μοιράστηκες μαζί μας😁

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

Έτσι νιώθω όπως τα λες! Και δεν θέλω να αγοράσω άλλα ρούχα! Ενάμισι της εγκυμοσύνης έμεινε και συνεχίζω με της εξωσωματικής. Ευχαριστώ που το μοιράστηκες μαζί μας😁

Ευχομαι να χασεις συντομα τοσα οσα σε κανουν να νιωθεις καλα! Και μην σταματησεις την προσπαθεια λογω γιορτων.. γιατι κινδυνευεις να βαλεις κι αλλα! Ωστοσο εκεινες τις μερες οκ.. φαε παραπανω.. αλλα με μετρο. Και τις υπολοιπες του μηνα.. στο προγραμμα σου! Καλο κουραγιοοο! Οι διαιτες δεν ειναι ευκολο σπορ ειναι η αληθεια!!❤

• Χαχα 1

Κορίτσια τα cyclacur πέρα από την χρήση τους για την προετοιμασία, μετά από την έμβρυομεταφορά για ποιο λόγο μπορεί να τα συνεχίζουμε ξέρετε; Εμένα μου είπαν να τα συνεχίσω όλα όσα έκανα και για τις επόμενες εβδομάδες μέχρι την χοριακή. Υπάρχει περίπτωση για να μου κρατήσει το ενδομήτριο που την τελευταία φορά αδιαθετήσα νωρίτερα παρά τα φάρμακα; Παρατήρησα ότι μου αύξησε και φάρμακα της προγεστερόνης αυτή την φορά, δεν είναι διαφορετικά απλά αυξημένα.

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , Makelen είπε:

Ωπα! Αφου ηταν 8.5.. γιατι σου ειπε να ξανακανεις υπερηχο μετα απο 5 ολοκληρες μερες; γιατι δεν σε προχωρησε με το 8.5;? τι σου ειπε γι αυτο;?

Εγω έκανα κάθε φορά και ορμονικές και δεν ήταν ανεβασμένη η οιστραδιολη όσο θα ήθελε γιαυτο με ξανά είδε. Δεν είχε να κάνει με το ενδομήτριο. 

πρίν από 9 λεπτά , Maraki S. είπε:

Κορίτσια τα cyclacur πέρα από την χρήση τους για την προετοιμασία, μετά από την έμβρυομεταφορά για ποιο λόγο μπορεί να τα συνεχίζουμε ξέρετε; Εμένα μου είπαν να τα συνεχίσω όλα όσα έκανα και για τις επόμενες εβδομάδες μέχρι την χοριακή. Υπάρχει περίπτωση για να μου κρατήσει το ενδομήτριο που την τελευταία φορά αδιαθετήσα νωρίτερα παρά τα φάρμακα; Παρατήρησα ότι μου αύξησε και φάρμακα της προγεστερόνης αυτή την φορά, δεν είναι διαφορετικά απλά αυξημένα.

Είναι οιστρογόνα σε φυσικές συλλήψεις ο οργανισμός δίνει αυτόματα την οδηγία να αυξηθούν όλα οι ορμόνες . Τώρα που είναι η διαδικασία εξωτερική ο οργανισμός δεν μπορεί να πάρει την εντολή να αυξήσει τα οιστρογόνα οπότε χρειάζονται τα χάπια . Συνήθως τα συνεχίζεις Κ τους πρώτους μήνες εγκυμοσύνης . 

Προφανώς την πρώτη φορά που αδιαθετησες νωρίτερα κάτι δεν είχε υπολογιστεί σωστά Κ ο οργανισμός σου δεν απορρόφησε σωστές ποσότητες φαρμάκων . 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Katker είπε:

Εγω έκανα κάθε φορά και ορμονικές και δεν ήταν ανεβασμένη η οιστραδιολη όσο θα ήθελε γιαυτο με ξανά είδε. Δεν είχε να κάνει με το ενδομήτριο. 

Τι να πω.. μαλλον μονο εγω δεν κανω εξετασεις. Μονο υπερηχους μου βαζει να κανω! Ελπιζω να μου παει καλα κ αυτη τη φορα.. γτ ουτως ή αλλως.. ο.τι εχω σε κρυοσυντηρημενο θα βαλω. Διεγερση αλλη δεν θα κανω.

• Ευχή 1

πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Τι να πω.. μαλλον μονο εγω δεν κανω εξετασεις. Μονο υπερηχους μου βαζει να κανω! Ελπιζω να μου παει καλα κ αυτη τη φορα.. γτ ουτως ή αλλως.. ο.τι εχω σε κρυοσυντηρημενο θα βαλω. Διεγερση αλλη δεν θα κανω.

Στο εύχομαι πραγματικά την τρίτη που θα πας να είναι πάνω απο 8 και να είναι όλα καλά και να προχωρήσεις με την εμβρυομεταφορα σου και να πετύχει! 🤞🏻

πρίν από 11 λεπτά , Katker είπε:

Στο εύχομαι πραγματικά την τρίτη που θα πας να είναι πάνω απο 8 και να είναι όλα καλά και να προχωρήσεις με την εμβρυομεταφορα σου και να πετύχει! 🤞🏻

Μακαρι κοριτσι μου.. σ ευχαριαστω παρα πολυ!!❤ Κι εσυ ο.τι καλυτερο!❤ Η εμπειρια σου απο την εγκυμοσυνη διδυμων ποια ειναι; Ζορικη;? 

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Έχουμε πέρασει το δύσκολο κομμάτι της εξωσωματικής και στα κιλά θα κολλήσουμε! Έχεις να φας ξενύχτια που δε θα καταλάβεις πως θα φυγουν! Σημασία έχει να μην ξεφύγεις και να μην πάρεις πολλά στην εγκυμοσύνη. Μετά χάνονται, λίγο πιο δύσκολα αν αποφασίσεις να θηλάσεις. Εγώ θήλασα και 2 χρόνια όμως πραγματικά νομίζω ότι έχοντας περάσει από το Γολγοθά της εξωσωματικής, όλα τα άλλα είναι παιχνιδάκι! 

Τύπου personal με ελατήρια, βάρη, λάστιχα, trx και αερόβια. Μη φανταστείς καθημερινα. 2 ή 3 φορες την εβδομάδα. Αργεί μετά την ηλικία των 40 να πάρει ο οργανισμός μπροστά όμως θέλει επίμονη και υπομονή. Επειδή έκλεινα ραντεβού που δε μπορούσα να ακυρώσω απλά επειδή βαριέμαι να πάω, αυτό με βοήθησε ειδικά στην αρχή μέχρι να προσαρμοστω. Έφευγα από εκεί με απίστευτη ευεξία! 

Δυστυχώς δεν είναι στανταρ το ότι χάνονται τα κιλά με το θηλασμο και τα ξενύχτια.Εγω πχ στην εγκυμοσύνη έβαλα μόνο 9 κιλά γιατί έκανα εμετούς κάθε μέρα,όμως έβαλα 17 στις εμβρυομεταφορες και στο θηλασμο.Μολις γέννησα πεινούσα συνέχεια και όταν πήγα στον διαιτολόγο,μου είπε ότι ο οργανισμός στο θηλασμό αποθηκεύει λίπος για να ανταπεξέλθει και πως θα χάσω τα κιλά πιο εύκολα μόλις αποθηλασω,όπως και έγινε.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , Makelen είπε:

Πάντως ούτε εμένα μου έκανε εξετάσεις κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Μόνο την πρώτη φορά που έβαλα φρέσκα έκανα μια εξέταση οιστραδιόλης και δεν την επανέλαβα. Αυτή τη φορά τίποτα δεν μου έβαλε να κάνω, μόνο με τους υπέρηχους.

πρίν από 1 λεπτό , Maraki S. είπε:

Πάντως ούτε εμένα μου έκανε εξετάσεις κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Μόνο την πρώτη φορά που έβαλα φρέσκα έκανα μια εξέταση οιστραδιόλης και δεν την επανέλαβα. Αυτή τη φορά τίποτα δεν μου έβαλε να κάνω, μόνο με τους υπέρηχους.

Εσυ κοριτσι μου με τι ενδομητριο την εκανες.. και ποιες ηταν οι μετρησεις σου;?

πρίν από 4 λεπτά , Maraki S. είπε:

Τα ίδια και εμένα πάντως...από όταν ξεκινήσαμε προετοιμασία με cyclacur και τέτοια μ είπε δεν εχει κανένα νόημα να κάνουμε τώρα εξετάσεις...και κάναμε μόνο υπέρηχο...

πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Μακαρι κοριτσι μου.. σ ευχαριαστω παρα πολυ!!❤ Κι εσυ ο.τι καλυτερο!❤ Η εμπειρια σου απο την εγκυμοσυνη διδυμων ποια ειναι; Ζορικη;? 

Σε ευχαριστώ 💕 Ε μέχρι τώρα δεν έχω καταλάβει ότι έχω δυο. Φαντάζομαι και με ένα τις ίδιες αναγουλες, καούρες και την υπνηλία  θα είχα. 
τώρα περιμένω την Δευτέρα για να κάνω την αυχενική. 

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...