Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλως ήρθες κοπέλα μου! είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα και έχω ακριβώς της ίδιες φοβίες!ξεκινάω φάρμακα μέσα Μαρτίου!εγώ περιμένω την απόφαση της επιτροπής, έχω αγοράσει ήδη τα έξτρα φάρμακα και σκέψου με συμμετοχή ήδη έχω δώσει 80 ευρώ. Το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή αν το καλύψεις μόνη σου είναι μεγάλο..σκέψου το ένα μπουκαλάκι από τα ενέσιμα είναι πάνω κάτω 45 ευρώ...οπότε καταλαβαίνεις.Την συζήτηση για τα  δυο έμβρυα  την είχα εχτές με τον άντρα μου και με τρομάζει και εμένα η αλήθεια είναι!Καλή αρχή να σου ευχηθώ και θα τα λέμε!Μην πελαγώνεις , θα τα καταφέρουμε!!!💖

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 36 λεπτά , Sisheido είπε:

@Eternity είχα και στις 2 κυησης μου αιμορροιες μεχρι περιπου την 9η-10η εβδομάδα! Κάθε 7 με 10 μερες έβλεπα αίμα... άλλοτε λιγότερο, άλλοτε περισσότερο... στον υπέρηχο ποτέ δεν φάνηκε κάτι και ο γιατρος το απέδιδε σε αγγεία που εσπαζαν καθώς μεγάλωνε η μήτρα! Στη πρώτη κύηση έκανα κι εγώ 2 φορές την lentogest (αν θυμάμαι καλα)... Στη 2η κύηση είχα περισσότερο αίμα... γέμιζα σερβιέτα κάποιες φορές... σταματούσαμε το σαλοσπιρ και ανεβάζαμε τη προγεστερονη για σιγουριά... όλα πηγαν καλα! Το ίδιο πιστεύω και εύχομαι για σένα και κάθε μία που το περνάει αυτό... καταλαβαίνω το σοκ και το άγχος κάθε φορά... στη 2η κυηση που ήταν και διδυμη ήμουν πιο κουλ με την όλη κατάστασή...

Μου είναι πρωτόγνωρο γιατί στο γιο μου δεν είχα τίποτα. Πήγα κι εγώ χτες στο γιατρό και μου έκανε την lentogest. Ακόμη δεν έχω δει φοβερή μείωση αλλά περιμένω. Ξάπλα είμαι και ελπίζω να μη συνεχιστεί για πολύ καιρό αυτο. 

πρίν από 3 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Αν έχεις αντίσταση παίζει ρόλο και στην εμβρυομεταφορά;; 
σ ευχαριστώ πολύ πολύ 🥰🥰🥰

Εμενα μου το βρήκαν μετά από έλεγχο λόγω αποβολών άρα παίζει ρόλο φαντάζομαι και στο να κρατηθεί και να εξελιχθεί ομαλά μια εγκυμοσύνη. Τα γεύματα σου να προσέχεις, να μην ξεκινάς το πρωί με γλυκά, το γλυκό με γεμάτο στομάχι. Αν μπορείς να ξεκινήσεις και άσκηση θα ήταν πολύ βοηθητικό 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 30 λεπτά , Eternity είπε:

Μου είναι πρωτόγνωρο γιατί στο γιο μου δεν είχα τίποτα. Πήγα κι εγώ χτες στο γιατρό και μου έκανε την lentogest. Ακόμη δεν έχω δει φοβερή μείωση αλλά περιμένω. Ξάπλα είμαι και ελπίζω να μη συνεχιστεί για πολύ καιρό αυτο. 

Εμενα μου το βρήκαν μετά από έλεγχο λόγω αποβολών άρα παίζει ρόλο φαντάζομαι και στο να κρατηθεί και να εξελιχθεί ομαλά μια εγκυμοσύνη. Τα γεύματα σου να προσέχεις, να μην ξεκινάς το πρωί με γλυκά, το γλυκό με γεμάτο στομάχι. Αν μπορείς να ξεκινήσεις και άσκηση θα ήταν πολύ βοηθητικό 

Μωρέ τα κάνω όλα αυτά..θα πάω να κάνω έναν έλεγχο να είμαι σίγουρη! Ευχαριστώ πολύ και πάλι!!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Στην 4η διέγερση με τα πολλά ωάρια, είχαμε 3 έμβρυα όπου ένα έφτασε να είναι άριστο αλλά γονιμοποιήθηκε την 2η μέρα και 2 μέτρια. 
οπότε θα έδινες και άλλη ευκαιρία στο μακρύ;; 
3ης μέρας θα βάλω γιατί έμεινα έγκυος με 3ης μέρας λέει ο γιατρός. 
άρα θα πρέπει να κάνω καμπύλη ινσουλίνης για να είμαι σίγουρη ε; 
υπάρχει μετά κάποια θεραπεία; 

Τότε ακόμη το σπερμα είχε μικρόβια 

Μακάρι!! Σ ευχαριστώ πάρα πολύ 🥰🥰🥰

Βιταμίνες έχω πάρει πολλές και διαφόρων εταιριών. Μια περιουσία και αυτές!! 
το βιβλίο το έχω διαβάσει! 
Είναι σε ψυχοθεραπεία πολλά χρόνια τώρα, ευτυχώς!!! 
Σ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου 🥰

Πότε δεν μου το έχουν πει αυτό! Πως είναι όταν έχεις εικόνα πολυκυστικών; 
να πω ότι η περίοδος μου είναι ρολόι χωρίς πόνο. 

Σίγουρα θα πρέπει η lh να έχει μεγαλύτερη τιμή από την fsh, στις  υπέρηχο φαίνεται από τα πολλά ωοθυλακια απλά στην εικόνα πολυκυστικων δεν γίνονται κυστικα  είναι όπως πρέπει στο σχήμα. Εγώ έχω εικόνα, όχι συνδρομο, κ η περιοδος μου έρχεται κανονικά κάθε μήνα 

Κορίτσια μου ερώτηση μήπως γνωρίζετε, αφού έπεσε εντελώς η χωριακη μου ήρθε η περίοδος, μου τελείωσε πριν δυο μέρες χθες έκανα γουτσου γουτσου και σήμερα είχα λίγο αίμα στο σκούπισμα ροζ θα το έλεγα, τι γίνεται??? Να πάρω τηλ στο κέντρο ή είναι φυσιολογικό? 

Κορίτσια μου ερώτηση μήπως γνωρίζετε, αφού έπεσε εντελώς η χωριακη μου ήρθε η περίοδος, μου τελείωσε πριν δυο μέρες χθες έκανα γουτσου γουτσου και σήμερα είχα λίγο αίμα στο σκούπισμα ροζ θα το έλεγα, τι γίνεται??? Να πάρω τηλ στο κέντρο ή είναι φυσιολογικό? 

1 hour ago, kate82 είπε:

Κορίτσια μου ερώτηση μήπως γνωρίζετε, αφού έπεσε εντελώς η χωριακη μου ήρθε η περίοδος, μου τελείωσε πριν δυο μέρες χθες έκανα γουτσου γουτσου και σήμερα είχα λίγο αίμα στο σκούπισμα ροζ θα το έλεγα, τι γίνεται??? Να πάρω τηλ στο κέντρο ή είναι φυσιολογικό? 

Κορίτσια μου ερώτηση μήπως γνωρίζετε, αφού έπεσε εντελώς η χωριακη μου ήρθε η περίοδος, μου τελείωσε πριν δυο μέρες χθες έκανα γουτσου γουτσου και σήμερα είχα λίγο αίμα στο σκούπισμα ροζ θα το έλεγα, τι γίνεται??? Να πάρω τηλ στο κέντρο ή είναι φυσιολογικό? 

Θεωρώ ότι είναι υπολείμματα από την περίοδο λόγω επαφής. Εχει συμβεί και σε μενα στο παρελθόν. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι ανησυχητικό. Θα σε δει καθολου ο γιατρος αυτές τις μερες;

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Katker είπε:

Θεωρώ ότι είναι υπολείμματα από την περίοδο λόγω επαφής. Εχει συμβεί και σε μενα στο παρελθόν. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι ανησυχητικό. Θα σε δει καθολου ο γιατρος αυτές τις μερες;

Όχι δεν έχω ραντεβού, 11 Ιανουαρίου θα πάω.

Κοριτσια διαβαζω τα νεα σας.. αλλα ειμαι παλι στο τρεξιμο με το παιδι. Αυριο το πρωι θα παω παλι για μετρηση ενδομητριου (13η μερα), οποτε μεσα στη μερα θα σας ενημερωσω. Ελπιζω αυτη τη φορα να ειναι καλα τα νεα. ❤

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 4

πρίν από 20 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω τα νεα σας.. αλλα ειμαι παλι στο τρεξιμο με το παιδι. Αυριο το πρωι θα παω παλι για μετρηση ενδομητριου (13η μερα), οποτε μεσα στη μερα θα σας ενημερωσω. Ελπιζω αυτη τη φορα να ειναι καλα τα νεα. ❤

Καλή επιτυχία κορίτσι μου ! Όλα να πάνε καλά !

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Katker είπε:

Καλημέρα. Ευχομαι η επόμενη φορά να είναι η τυχερή 🤞🏻

Σ ευχαριστώ  πολύ κορίτσι μου 

Μακάρι γιατί δεν υπάρχουν άλλες αντοχές, όσο άσχημο και ν ακούγεται είναι η αλήθεια 

πρίν από 46 λεπτά , kate82 είπε:

Μακάρι γιατί δεν υπάρχουν άλλες αντοχές, όσο άσχημο και ν ακούγεται είναι η αλήθεια 

Να θυμασαι ότι η ζωή είναι έτσι Κ αλλιώς τέλεια ! Την προσπάθεια σου την κάνεις για εσένα κ για κανέναν άλλο . Δεν ακούγετε καθόλου άσχημο ότι δεν έχεις άλλες αντοχές γιατί πολύ απλα δεν είναι αγώνας ζωής Κ θανάτου είναι απλά ένας αγώνας να κάνεις ένα παιδάκι . Ακόμα Κ να κουραστείς δεν τρέχει τίποτα η ζωή σου θα είναι Κ πάλι τέλεια υγεία να έχεις Κ να κανείς ότι σε κάνει χαρούμενη . 

• Μου αρέσει 7

1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσι μου όσο πιο πρόσφατη είναι μια αποτυχία όλα φαίνονται βουνό. Όταν περνάει λίγο ο χρόνος και βλέπεις τα πράγματα λίγο πιο ήρεμα, βρίσκεις τη δύναμη να προσπαθήσεις ξανά. Όλες εδώ είμαστε εδώ για να στηρίζουμε η μία την άλλη γιατί μόνο εμείς καταλαβαίνουμε πόσο επηρεαζομαστε ψυχικά αλλά και σωματικά από τη διαδικασία αυτή. Να ευχόμαστε να είμαστε γερές και δυνατές για να μπορούμε να παλεύουμε για τα όνειρά μας! Και πράγματι, μη ξεχνάμε ότι η ζωή είναι πολύ ωραία ούτως ή άλλως! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 48 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσι μου όσο πιο πρόσφατη είναι μια αποτυχία όλα φαίνονται βουνό. Όταν περνάει λίγο ο χρόνος και βλέπεις τα πράγματα λίγο πιο ήρεμα, βρίσκεις τη δύναμη να προσπαθήσεις ξανά. Όλες εδώ είμαστε εδώ για να στηρίζουμε η μία την άλλη γιατί μόνο εμείς καταλαβαίνουμε πόσο επηρεαζομαστε ψυχικά αλλά και σωματικά από τη διαδικασία αυτή. Να ευχόμαστε να είμαστε γερές και δυνατές για να μπορούμε να παλεύουμε για τα όνειρά μας! Και πράγματι, μη ξεχνάμε ότι η ζωή είναι πολύ ωραία ούτως ή άλλως! 

Ευχαριστώ πολύ όλες σας ,έχω αλλά τρία που περιμένουν θα ξαναπρπαπαθησω με το καλό μετά τις γιορτές αλλά είπα είναι η τελευταία φορά και ότι γίνει..  οικονομικά έχουμε τεντωσει 

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...