Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια εμένα το αίμα συνεχίζει.... βασικά από ροζ και καφέ τώρα το γύρισε σε κατακόκκινο κυρίως στο σκούπισμα αλλά γεμίζει το χαρτί. Χτες πήγα και μου έκανε μια ένεση ο γιατρός. Περίμενα να σταματήσει αλλά ακόμη και τώρα έχω αίμα... Στο γιο μου δεν είχα τίποτα και με τρομάζει λίγο αυτο....Ακούσαμε ξανά καρδιά, όλα είναι μια χαρά. Αν δε σταματησει και με την ένεση και ξάπλα που είμαι τι θα γίνει? 

Καλημέρα κορίτσι μου! Αρχικά δε μας λες σε πόσα και τι ποιότητας έμβρυας έβγαλε η κάθε προσπάθεια. Επίσης είναι λογικό να μη βγάζεις τα ίδια ωάρια με τις πρώτες φορές καθώς με τις διεγερσεις μειώνεται και η δυναμική τους με τα χρόνια. Επίσης αν δεν αφήσεις και τον οργανισμό σου λίγο να ξεκουραστεί, δε γινεται να σου αποδώσει κάθε φορά. Η ΑΜΗ σου πόσο είναι? 

Είναι πολύ τρομακτικό το αιμα είναι η αλήθεια αλλά εφόσον το σπορακι σου είναι καλά είναι το μόνο π εχει σημασία...λογικά θα σε έχει έχει ξαπλα και με φουλ προγεστερονη μέχρι να σταματήσει κορίτσι μου!!είχα φίλη π πέρασε σχεδόν όλη την εγκυμοσύνη έτσι.. όσο είσαι ξαπλα έχεις πάλι ροή???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Δεν έχεις προχωρήσει ποτέ σε εμβρυομεταφορα? Μαζεύατε έμβρυα? Αν θυμάμαι είπες ότι είχες μια εγκυμοσύνη. 

Έχω κάνει 3 εμβρυομεταφορες από τις 3 πρώτες ωοληψιες. Στην πρώτη είχα μείνει έγκυος. Έχασα το μωρό 30η εβδομάδα ξαφνικά. Μάλλον είχα πάθει θρόμβωση και δεν αναπτυσσόταν σωστά. Εκανα αντιθρομβοτικες από την αρχή αλλά μου τις είχαν κόψει για εμένα διάστημα 1-2 μήνες. Δεν έχω θρομοβοφιλια. 
από τις επόμενες διεγέρσεις έχω 5 έμβρυα 3ης ημέρας. Ένα άριστο, ένα άριστο αλλά γονιμοποιήθηκε την 2η ημέρα, 1 καλό και 2 μέτρια 

πρίν από 5 λεπτά , *Vasoula είπε:

Είναι πολύ τρομακτικό το αιμα είναι η αλήθεια αλλά εφόσον το σπορακι σου είναι καλά είναι το μόνο π εχει σημασία...λογικά θα σε έχει έχει ξαπλα και με φουλ προγεστερονη μέχρι να σταματήσει κορίτσι μου!!είχα φίλη π πέρασε σχεδόν όλη την εγκυμοσύνη έτσι.. όσο είσαι ξαπλα έχεις πάλι ροή???

Ροή μεγάλη στη σερβιέτα δεν έχω όμως στο σκούπισμα είναι έντονο όπως στην περίοδο. Παρόλο που κάναμε την ένεση χτες δεν έχω δει διαφορά ακόμη. Σκέφτομαι μήπως έχει σχέση και με το prp ενδομητρίου που είχα κάνει πριν την εμβρυομεταφορα, μήπως έγινε μπαμπάτσικο το ενδομήτριο και τώρα φεύγει το περιττό! χαχααα! Ακούω πολλές κοπέλες που είχαν αίμα και σταμάτησε το 2ο τρίμηνο και το βασικό ότι όλα πήγαν καλά. Μόνο υπομονή μπορω να κάνω... 

πρίν από 7 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Έχω κάνει 3 εμβρυομεταφορες από τις 3 πρώτες ωοληψιες. Στην πρώτη είχα μείνει έγκυος. Έχασα το μωρό 30η εβδομάδα ξαφνικά. Μάλλον είχα πάθει θρόμβωση και δεν αναπτυσσόταν σωστά. Εκανα αντιθρομβοτικες από την αρχή αλλά μου τις είχαν κόψει για εμένα διάστημα 1-2 μήνες. Δεν έχω θρομοβοφιλια. 
από τις επόμενες διεγέρσεις έχω 5 έμβρυα 3ης ημέρας. Ένα άριστο, ένα άριστο αλλά γονιμοποιήθηκε την 2η ημέρα, 1 καλό και 2 μέτρια 

Απώλεια στην 30η εβδομάδα? Τι λες τώρα? Και δεν το απέδωσαν κάπου? Σίγουρα το θετικό που κρατάς ειναι ότι μένεις έγκυος οπότε αργά ή γρήγορα θα συμβεί ξανά. Θα προχωρήσετε σε εμβρυομεταφορα επομένως άμεσα? 

πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Ροή μεγάλη στη σερβιέτα δεν έχω όμως στο σκούπισμα είναι έντονο όπως στην περίοδο. Παρόλο που κάναμε την ένεση χτες δεν έχω δει διαφορά ακόμη. Σκέφτομαι μήπως έχει σχέση και με το prp ενδομητρίου που είχα κάνει πριν την εμβρυομεταφορα, μήπως έγινε μπαμπάτσικο το ενδομήτριο και τώρα φεύγει το περιττό! χαχααα! Ακούω πολλές κοπέλες που είχαν αίμα και σταμάτησε το 2ο τρίμηνο και το βασικό ότι όλα πήγαν καλά. Μόνο υπομονή μπορω να κάνω... 

Απώλεια στην 30η εβδομάδα? Τι λες τώρα? Και δεν το απέδωσαν κάπου? Σίγουρα το θετικό που κρατάς ειναι ότι μένεις έγκυος οπότε αργά ή γρήγορα θα συμβεί ξανά. Θα προχωρήσετε σε εμβρυομεταφορα επομένως άμεσα? 

Πιθανόν σε θρόμβωση. 
ναι έτσι λέω, μετά τις γιορτές!

• Καλή τύχη! 1

4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα σε όλες! 
μια ήθελα να σας πω λίγο τις διεγερσεις μου μπας και έχετε καμία ιδέα! 
1η ηλικία 34 με βραχύ πρωτόκολλο: 5 ωάρια, 1 ωριμο

2η & 3η ηλικια 36 με βραχύ: 9 ωάρια, 7 κατάλληλα . 8 ωάρια, 6 κατάλληλα  

4η ηλικία 37 με μακρύ: 15 ωάρια, 12 κατάλληλα

5η ηλικία 37,7 με μακρύ: 2 ωάρια

6η ηλικία  37,10 με elonva: 2 ωάρια 

7η ηλικία 37,10 με φεμαρα και 150 puregon: 1 ωαριο 

ο γιατρός δεν μπορεί να καταλάβει τι συνέβαινει γιατί οι ορμονικές μου είναι καλές, έχω μπόλικες καταβολές και οι ωοθήκες μου λειτουργούν πολύ καλά. 

τι θα μπορούσα να ψάξω;; 

Στην 4η διέγερση είχατε πολλά ωάρια , είχατε γονιμοποιήσεις ; Εκεί το μακρύ λειτούργησε πολύ καλά , μετά που ξανά έκανες μακρύ μήπως δεν ήταν κατάλληλος κύκλος ; Όπως είναι η καμπύλη σακχάρου είναι και η καμπύλη ινσουλίνης , έχω αντίσταση στην ινσουλίνη 

Τώρα είδα και τις αλλες απαντήσεις, θα αφήσετε τα έμβρυα για βλαστοκύστες ;  

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Η 1η 2 έμβρυα 3ης ημέρας το 1 πολύ καλό και έμεινα έγκυος και το 2ο κακό. 
2η: 2 έμβρυα 3ης ημέρας κακής ποιότητας. 
3η: 2 βλαστοκύστες κακής και μέτριας ποιότητας. Δεν έχω βαθμολογία από αυτά, δεν έδινε το νοσοκομείο. 
4η: 3 μέτρια έμβρυα 3ης ημέρα 

5η: 1 έμβρυο άριστο 3ης ημέρα 

6η: 1 έμβρυο καλό 3ης ημέρας. Αναμένω τη ποιότητα αναλυτικά αυτών. 

και την πρώτη φορά δεν είχε αποδοσει ο οργανισμός μου στα φάρμακα. Άφηνα ένα 6μηνο για κάθε προσπάθεια εκτός από τις 2 τελευταίες. 
Είχαμε κακό σπερμα από την αρχή και τώρα αλλά από τις 3 τελευταίες προσπάθειες απαλλάχθηκε από μικρόβια 

Καλησπέρα Κάτια  ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις εικόνα πολυκυστικων καθώς διάβασα ότι σε κάποια πρωτόκολλα που έκανες έδωσες αρκετά ωάρια κατάλληλα κ είπε πως οι καταβολές σου είναι ικανοποιητικες

πρίν από 52 λεπτά , Eternity είπε:

Κάνεις αντιπηκτικές ή παίρνεις σαλοσπιρ ; Μήπως έχει να κάνει μ αυτό το αίμα ; Μήπως βοηθούσε να μιλήσεις με αιματολόγο ; Γιατί ιδέα πάει στην οικον στο Ελενα; Απαντάει αμέσως 

επίσης οι εξετάσεις αιματοσ που κάνουμε  ανεβαίνουν στο gov.health οι απαντήσεις 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 15 λεπτά , silvy22 είπε:

Κάνεις αντιπηκτικές ή παίρνεις σαλοσπιρ ; Μήπως έχει να κάνει μ αυτό το αίμα ; Μήπως βοηθούσε να μιλήσεις με αιματολόγο ; Γιατί ιδέα πάει στην οικον στο Ελενα; Απαντάει αμέσως 

επίσης οι εξετάσεις αιματοσ που κάνουμε  ανεβαίνουν στο gov.health οι απαντήσεις 

Κάνω αντιπηκτικες ναι, έστειλα mail και στην Οικονομοπουλου. Μου απάντησε αρχικά για τη δόση και τώρα της έστειλα ξανά για το Αίμα. Μίλησα και με το γι3, δε τον ανησυχεί γιατί συμβαίνει αυτό επειδή το ενδομήτριο φουσκώνει από τα cyclacur. Μου είπε να κάνω εξέταση οιστραδιολη και προγεστερονη. Πήγα τώρα και γυρίζοντας σπίτι με έπιασε πόνος στο έντερο, σταμάτησα το αυτοκίνητο και έκανα εμετό, ένιωθα ότι θα χάσω τις αισθήσεις μου... σπίτι έκανα διάρροια.... συγγνώμη για τις λεπτομέρειες... τώρα είμαι καλύτερα. Βασικά το παθαίνω αυτό από το έντερο. Όμως τα χρειάστηκα... 

πρίν από 41 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Πιθανόν σε θρόμβωση. 
ναι έτσι λέω, μετά τις γιορτές!

Μόλις σου στείλουν την ποιότητα των εμβρύων δείτε με το γιατρό πόσα και ποια να μεταφέρετε και σου εύχομαι να μη χρειαστεί να ασχοληθείς ξανά με ωοληψίες. 

• Μου αρέσει 2

6 hours ago, Goulaki said:

Καλησπέρα σε όλες σας!!

Έκανα εξωσωματική πρώτη φορά αυτές τις μέρες... Είμαι 39. Πήραμε 12 ωάρια, γονιμοποιηθηκαν τα 7.. όταν πήγα για ετ είχε μείνει μια βλαστοκυστη 5 ημερών ΑΒ . Χοριακη 0

Είτε η ποιότητα των ωαρίων μου είτε η ποιότητα του σπέρματος είτε κ τα δύο είπε ο γιατρός ότι ευθύνονται...

Μου είπε για δεύτερη φορά το Φλεβάρη, όλα ξανά από την αρχή αφού είπε να πάρουμε κ οι δυο μας valtrex κ zithromax.

Το θέμα είναι ότι πήγα πρώτη φορά τελείως στα τυφλά.Για να μην αγχωθω. Έχω εμπιστοσύνη στο γιατρό μου. Όμως δεν είναι ιδιαίτερα ομιλητικός!! Μετά την αποτυχία μπήκα κ έψαξα.....

Τόσες εξετάσεις που δεν έχω κάνει... τόση πληροφορία. Υστεροσκοπηση , prp ωοθηκών κτλ κτλ κτλ..... Κ τώρα πια είμαι τρομερά μπερδεμένη.

Να συνεχίσω στα τυφλά, δείχνοντας εμπιστοσύνη?? Είμαι 39..κ το άγχος απίστευτο.

Έκλεισα ήδη να δω ψυχολόγο υποστηρικτικά...

Κορίτσι μου γειά σου, αρχικά λυπάμαι για την 1η σου αποτυχία, εύχομαι να είναι η τελευταία και σύντομα να έχεις το μωράκι σου.

Εγώ πριν κάνω 2η διέγερση, πήρα βιταμίνες ένα τρίμηνο. Πήρε τις ίδιες αλλά σε αντρικές κ ο σύζυγός μου. 

Πήγε πολύ καλύτερα η 2η μου διέγερση, δε σημαίνει βέβαια ότι ήταν λόγω των βιταμινών. Είχαμε αλλάξει κ πρωτόκολλο, πήγα σε άλλο γιατρό. 

Επίσης ένα βιβλίο που πρότειναν τα κορίτσια εδώ, κ το βρήκα διαδικτυακά ειναιβτο it starts with the egg, περιγράφει με πολύ ενδιαφέρον τρόπο, πράγματα που διορθωσε η συγγραφέας στην καθημερινότητα της κ θεωρεί ότι βοήθησαν. Ψάξε το αν θέλεις, είναι ωραίο. Το έχω κ εγώ κατεβασμένο. 

Σίγουρα η ψυχολογική υποστήριξη μόνο καλό θα σου κάνει 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, silvy22 είπε:

Στην 4η διέγερση είχατε πολλά ωάρια , είχατε γονιμοποιήσεις ; Εκεί το μακρύ λειτούργησε πολύ καλά , μετά που ξανά έκανες μακρύ μήπως δεν ήταν κατάλληλος κύκλος ; Όπως είναι η καμπύλη σακχάρου είναι και η καμπύλη ινσουλίνης , έχω αντίσταση στην ινσουλίνη 

Τώρα είδα και τις αλλες απαντήσεις, θα αφήσετε τα έμβρυα για βλαστοκύστες ;  

Στην 4η διέγερση με τα πολλά ωάρια, είχαμε 3 έμβρυα όπου ένα έφτασε να είναι άριστο αλλά γονιμοποιήθηκε την 2η μέρα και 2 μέτρια. 
οπότε θα έδινες και άλλη ευκαιρία στο μακρύ;; 
3ης μέρας θα βάλω γιατί έμεινα έγκυος με 3ης μέρας λέει ο γιατρός. 
άρα θα πρέπει να κάνω καμπύλη ινσουλίνης για να είμαι σίγουρη ε; 
υπάρχει μετά κάποια θεραπεία; 

Just now, Katiamaxiking είπε:

Στην 4η διέγερση με τα πολλά ωάρια, είχαμε 3 έμβρυα όπου ένα έφτασε να είναι άριστο αλλά γονιμοποιήθηκε την 2η μέρα και 2 μέτρια. 

Τότε ακόμη το σπερμα είχε μικρόβια 

πρίν από 42 λεπτά , Eternity είπε:

Κάνω αντιπηκτικες ναι, έστειλα mail και στην Οικονομοπουλου. Μου απάντησε αρχικά για τη δόση και τώρα της έστειλα ξανά για το Αίμα. Μίλησα και με το γι3, δε τον ανησυχεί γιατί συμβαίνει αυτό επειδή το ενδομήτριο φουσκώνει από τα cyclacur. Μου είπε να κάνω εξέταση οιστραδιολη και προγεστερονη. Πήγα τώρα και γυρίζοντας σπίτι με έπιασε πόνος στο έντερο, σταμάτησα το αυτοκίνητο και έκανα εμετό, ένιωθα ότι θα χάσω τις αισθήσεις μου... σπίτι έκανα διάρροια.... συγγνώμη για τις λεπτομέρειες... τώρα είμαι καλύτερα. Βασικά το παθαίνω αυτό από το έντερο. Όμως τα χρειάστηκα... 

Μόλις σου στείλουν την ποιότητα των εμβρύων δείτε με το γιατρό πόσα και ποια να μεταφέρετε και σου εύχομαι να μη χρειαστεί να ασχοληθείς ξανά με ωοληψίες. 

Μακάρι!! Σ ευχαριστώ πάρα πολύ 🥰🥰🥰

πρίν από 22 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου γειά σου, αρχικά λυπάμαι για την 1η σου αποτυχία, εύχομαι να είναι η τελευταία και σύντομα να έχεις το μωράκι σου.

Εγώ πριν κάνω 2η διέγερση, πήρα βιταμίνες ένα τρίμηνο. Πήρε τις ίδιες αλλά σε αντρικές κ ο σύζυγός μου. 

Πήγε πολύ καλύτερα η 2η μου διέγερση, δε σημαίνει βέβαια ότι ήταν λόγω των βιταμινών. Είχαμε αλλάξει κ πρωτόκολλο, πήγα σε άλλο γιατρό. 

Επίσης ένα βιβλίο που πρότειναν τα κορίτσια εδώ, κ το βρήκα διαδικτυακά ειναιβτο it starts with the egg, περιγράφει με πολύ ενδιαφέρον τρόπο, πράγματα που διορθωσε η συγγραφέας στην καθημερινότητα της κ θεωρεί ότι βοήθησαν. Ψάξε το αν θέλεις, είναι ωραίο. Το έχω κ εγώ κατεβασμένο. 

Σίγουρα η ψυχολογική υποστήριξη μόνο καλό θα σου κάνει 

Βιταμίνες έχω πάρει πολλές και διαφόρων εταιριών. Μια περιουσία και αυτές!! 
το βιβλίο το έχω διαβάσει! 
Είναι σε ψυχοθεραπεία πολλά χρόνια τώρα, ευτυχώς!!! 
Σ ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου 🥰

1 hour ago, Alex@ είπε:

Καλησπέρα Κάτια  ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις εικόνα πολυκυστικων καθώς διάβασα ότι σε κάποια πρωτόκολλα που έκανες έδωσες αρκετά ωάρια κατάλληλα κ είπε πως οι καταβολές σου είναι ικανοποιητικες

Πότε δεν μου το έχουν πει αυτό! Πως είναι όταν έχεις εικόνα πολυκυστικών; 
να πω ότι η περίοδος μου είναι ρολόι χωρίς πόνο. 

Διαφημίσεις

@Eternity είχα και στις 2 κυησης μου αιμορροιες μεχρι περιπου την 9η-10η εβδομάδα! Κάθε 7 με 10 μερες έβλεπα αίμα... άλλοτε λιγότερο, άλλοτε περισσότερο... στον υπέρηχο ποτέ δεν φάνηκε κάτι και ο γιατρος το απέδιδε σε αγγεία που εσπαζαν καθώς μεγάλωνε η μήτρα! Στη πρώτη κύηση έκανα κι εγώ 2 φορές την lentogest (αν θυμάμαι καλα)... Στη 2η κύηση είχα περισσότερο αίμα... γέμιζα σερβιέτα κάποιες φορές... σταματούσαμε το σαλοσπιρ και ανεβάζαμε τη προγεστερονη για σιγουριά... όλα πηγαν καλα! Το ίδιο πιστεύω και εύχομαι για σένα και κάθε μία που το περνάει αυτό... καταλαβαίνω το σοκ και το άγχος κάθε φορά... στη 2η κυηση που ήταν και διδυμη ήμουν πιο κουλ με την όλη κατάστασή...

• Ευχαριστώ 1

Just now, Katiamaxiking είπε:

Τότε ακόμη το σπερμα είχε μικρόβια 

Θα χρειαστεί να κάνεις κ αλλαγή διέγερση λες ; Εγώ παίρνω χάπι και θέλει σωστή διατροφή εμένα  μου κάνει υπογλυκαιμίες τα γνωστά ανά τρία ώρες σνακ ή γεύμα σωστοί συνδυασμοί , έχετε δει για ενδομητριωση ; Εμένα το μακρύ την πρώτη φορά μου έδωσε δυο βλαστοκυστες, χοριακη μηδέν , έκανα λαμπαροσκοπηση εκτεταμένη ενδομητριωση και καθάρισε ο γιατρός ότι μπορούσε , συνεχίσαμε με φυσικούς και τροποποιημένους , παράλληλα βρήκα κ την αντίσταση στην ινσουλίνη ξεκίνησα χάπι  , ο συζηγος βιταμίνες φουλ είχε πολλά θέματα τις σπερμα , δεν πήγαιναν καλά οι διεγέρσεις … μετά από όλα αυτά κάνουμε πάλι μακρύ ήταν το τελευταίο που θα έκανα και πήγε πάρα πολύ καλά ίσως βοήθησαν όλα τα παραπάνω αλλά πήρα πολλές μονάδες το μαξ πρέπει να ήταν 4800!!! Έτυχε ο κύκλος ; Βοήθησαν όλα τα άλλα δεν θα μάθουμε ποτε 

πρίν από 6 λεπτά , silvy22 είπε:

Θα χρειαστεί να κάνεις κ αλλαγή διέγερση λες ; Εγώ παίρνω χάπι και θέλει σωστή διατροφή εμένα  μου κάνει υπογλυκαιμίες τα γνωστά ανά τρία ώρες σνακ ή γεύμα σωστοί συνδυασμοί , έχετε δει για ενδομητριωση ; Εμένα το μακρύ την πρώτη φορά μου έδωσε δυο βλαστοκυστες, χοριακη μηδέν , έκανα λαμπαροσκοπηση εκτεταμένη ενδομητριωση και καθάρισε ο γιατρός ότι μπορούσε , συνεχίσαμε με φυσικούς και τροποποιημένους , παράλληλα βρήκα κ την αντίσταση στην ινσουλίνη ξεκίνησα χάπι  , ο συζηγος βιταμίνες φουλ είχε πολλά θέματα τις σπερμα , δεν πήγαιναν καλά οι διεγέρσεις … μετά από όλα αυτά κάνουμε πάλι μακρύ ήταν το τελευταίο που θα έκανα και πήγε πάρα πολύ καλά ίσως βοήθησαν όλα τα παραπάνω αλλά πήρα πολλές μονάδες το μαξ πρέπει να ήταν 4800!!! Έτυχε ο κύκλος ; Βοήθησαν όλα τα άλλα δεν θα μάθουμε ποτε 

Δεν θέλω να κάνω άλλη… θα προχωρήσω σε εμβρυομεταφορά αλλά σκέφτομαι από τώρα το μετά..

έχω κάνει υστεροσκοπηση και έδειξε πολύ ήπια φλεγμονή και πήρα δυο φορές αντιβίωση. 
φαντάσου εγώ στο μακρύ πήρα 5800 μονάδες!! Και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως την μια φορά έβγαλα 15 και την άλλη 2 με το ίδιο πρωτόκολλο.. 

υπογλυκαιαμιες δεν παθαίνω.. 

πρίν από 1 λεπτό , Katiamaxiking είπε:

Δεν θέλω να κάνω άλλη… θα προχωρήσω σε εμβρυομεταφορά αλλά σκέφτομαι από τώρα το μετά..

έχω κάνει υστεροσκοπηση και έδειξε πολύ ήπια φλεγμονή και πήρα δυο φορές αντιβίωση. 
φαντάσου εγώ στο μακρύ πήρα 5800 μονάδες!! Και εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως την μια φορά έβγαλα 15 και την άλλη 2 με το ίδιο πρωτόκολλο.. 

αλλά αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι δεν μπορώ να χάσω κιλά..μου έχουν μείνει τα κιλά της εγκυμοσύνης και τελευταία έβαλα και λίγο βάρος..

πρίν από 7 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

αλλά αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι δεν μπορώ να χάσω κιλά..μου έχουν μείνει τα κιλά της εγκυμοσύνης και τελευταία έβαλα και λίγο βάρος..

Εστίασε στην εμβρυομεταφορα έχεις κοπιάσει παραααα πολύ να μαζέψεις τα εμβρυακια σου , λυπάμαι πολύ για την απώλεια , υπογλυκαιμία ούτε εγώ καταλαβαίνω αλλά σου λέω τις έδειξαν οι καμπύλες , ναι το βάρος με αντίσταση χάνετε δύσκολα I know 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...