Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Μετά τη βιοχημικη που περασα αδιαθετησα μετα απο λιγες μερες, μια κανονική περιοδο σε ροη και σε πονο, καθαρισα κανονικά  και σημερα ειμαι 13η του κυκλου με ελευθερες επαφες κανονικα! Απο τη 10η μερα του κυκλου εχω ενοχληση χαμηλα, βαρος σαν να περιμενω περιοδο, οχι κάτι εντονο, αλλά το νιωθω.. στην αρχη δεν εδωσα σημασια.. το ειχα και την επομενη και σημερα παλι.. δεν νομιζω να ειναι ωορρηξια γιατι την καταλαβαινω οταν συμβαίνει και ειναι διαφορετική η ενοχληση .. τωρα δεν μπορω να παω και για υπερηχο λογω γιορτων.. αλλα εχω ραντεβου στις 8 Γεναρη για να κάνω και το μικροβιωμα.. φυσιολογικο σας φαινεται πάντως; Παιζει να είναι απο φάρμακα και τη βιοχημικη;  

2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Έχεις δίκιο αλλά κάπως έχουν πέσει οι δικοί μου άνθρωποι από πάνω μου και μου προτείνουν. Έχω ήδη κλείσει 3 γιατρούς και σκεφτόμουν για 4ο. Καταλήγω να κάνω αυτό που δεν ήθελα εξαρχής, να γυρνάω γύρω γύρω και να μη ξέρω από που να το πιάσω πάλι.

Θα συμφωνήσω να μη δεις πολλούς γιατρους γιατι θα χαωθεις.. και μην επηρεαζεσαι απο τριτους που δεν εχουν προσωπικη εμπειρια.. ολοι εχουν εναν γιατρο να μας προτεινουν και φυσικα θα ειναι πολλοί οι καλοι γιατροί εκει εξω.. αλλα θεωρω καλυτερα να πας σε κάποιον που στον εχει προτεινει ή καποιος αλλος γιατρος ή μια κοπελα που ειχε προσωπική επαφη και εμπειρία μαζι του..  

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Κορίτσια εμένα το αίμα συνεχίζει.... βασικά από ροζ και καφέ τώρα το γύρισε σε κατακόκκινο κυρίως στο σκούπισμα αλλά γεμίζει το χαρτί. Χτες πήγα και μου έκανε μια ένεση ο γιατρός. Περίμενα να σταματήσει αλλά ακόμη και τώρα έχω αίμα... Στο γιο μου δεν είχα τίποτα και με τρομάζει λίγο αυτο....Ακούσαμε ξανά καρδιά, όλα είναι μια χαρά. Αν δε σταματησει και με την ένεση και ξάπλα που είμαι τι θα γίνει? 

1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα σε όλες! 
μια ήθελα να σας πω λίγο τις διεγερσεις μου μπας και έχετε καμία ιδέα! 
1η ηλικία 34 με βραχύ πρωτόκολλο: 5 ωάρια, 1 ωριμο

2η & 3η ηλικια 36 με βραχύ: 9 ωάρια, 7 κατάλληλα . 8 ωάρια, 6 κατάλληλα  

4η ηλικία 37 με μακρύ: 15 ωάρια, 12 κατάλληλα

5η ηλικία 37,7 με μακρύ: 2 ωάρια

6η ηλικία  37,10 με elonva: 2 ωάρια 

7η ηλικία 37,10 με φεμαρα και 150 puregon: 1 ωαριο 

ο γιατρός δεν μπορεί να καταλάβει τι συνέβαινει γιατί οι ορμονικές μου είναι καλές, έχω μπόλικες καταβολές και οι ωοθήκες μου λειτουργούν πολύ καλά. 

τι θα μπορούσα να ψάξω;; 

Καλημέρα κορίτσι μου! Αρχικά δε μας λες σε πόσα και τι ποιότητας έμβρυας έβγαλε η κάθε προσπάθεια. Επίσης είναι λογικό να μη βγάζεις τα ίδια ωάρια με τις πρώτες φορές καθώς με τις διεγερσεις μειώνεται και η δυναμική τους με τα χρόνια. Επίσης αν δεν αφήσεις και τον οργανισμό σου λίγο να ξεκουραστεί, δε γινεται να σου αποδώσει κάθε φορά. Η ΑΜΗ σου πόσο είναι? 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 27 λεπτά , Eternity είπε:

Νομίζω σε 2 ώρες έχει απορροφηθεί. Όμως αν κάνεις συχνά εμετούς θα έλεγα να ρωτήσεις τον ενδοκρινολογο σου για σίγουρα. 

Φυσικά και έχεις ελπίδα! Εδώ έχουμε δει άλλες κι άλλες περιπτώσεις να προχωρανε. Ελπίζω μέχρι την επαναληπτική να έχει πάρει μπρος το Σποράκι!!! 

Αντε να περάσει το σουκου τωρα.. σε ευχαριστώ.. αν και δεν ειμαι αισιοδοξη αυτη τη στιγμη, προσπαθω να εχω θετικη ενεργεια, τζαμπα ειναι στην τελικη! Τουλαχιστον αν δεν πανε καλα τα πραγματα θα το μαθω νωρις ...

πρίν από 2 λεπτά , Nima21 είπε:

Αντε να περάσει το σουκου τωρα.. σε ευχαριστώ.. αν και δεν ειμαι αισιοδοξη αυτη τη στιγμη, προσπαθω να εχω θετικη ενεργεια, τζαμπα ειναι στην τελικη! Τουλαχιστον αν δεν πανε καλα τα πραγματα θα το μαθω νωρις ...

Γενικά εγώ αυτό που ευχόμουν πάντα ήταν πώς αν είναι κάτι να μην προχωρήσει, να σταματήσει το συντομότερο δυνατό. Κάθε φορά όμως πρέπει να είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξες είτε δούμε διψήφιο είτε τριψήφιο νούμερο χοριακης. Μακάρι όλα τα άγχη να τέλειωναν με μια θετική χοριακη. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 34 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια εμένα το αίμα συνεχίζει.... βασικά από ροζ και καφέ τώρα το γύρισε σε κατακόκκινο κυρίως στο σκούπισμα αλλά γεμίζει το χαρτί. Χτες πήγα και μου έκανε μια ένεση ο γιατρός. Περίμενα να σταματήσει αλλά ακόμη και τώρα έχω αίμα... Στο γιο μου δεν είχα τίποτα και με τρομάζει λίγο αυτο....Ακούσαμε ξανά καρδιά, όλα είναι μια χαρά. Αν δε σταματησει και με την ένεση και ξάπλα που είμαι τι θα γίνει? 

Καλημέρα κορίτσι μου! Αρχικά δε μας λες σε πόσα και τι ποιότητας έμβρυας έβγαλε η κάθε προσπάθεια. Επίσης είναι λογικό να μη βγάζεις τα ίδια ωάρια με τις πρώτες φορές καθώς με τις διεγερσεις μειώνεται και η δυναμική τους με τα χρόνια. Επίσης αν δεν αφήσεις και τον οργανισμό σου λίγο να ξεκουραστεί, δε γινεται να σου αποδώσει κάθε φορά. Η ΑΜΗ σου πόσο είναι? 

Η 1η 2 έμβρυα 3ης ημέρας το 1 πολύ καλό και έμεινα έγκυος και το 2ο κακό. 
2η: 2 έμβρυα 3ης ημέρας κακής ποιότητας. 
3η: 2 βλαστοκύστες κακής και μέτριας ποιότητας. Δεν έχω βαθμολογία από αυτά, δεν έδινε το νοσοκομείο. 
4η: 3 μέτρια έμβρυα 3ης ημέρα 

5η: 1 έμβρυο άριστο 3ης ημέρα 

6η: 1 έμβρυο καλό 3ης ημέρας. Αναμένω τη ποιότητα αναλυτικά αυτών. 

και την πρώτη φορά δεν είχε αποδοσει ο οργανισμός μου στα φάρμακα. Άφηνα ένα 6μηνο για κάθε προσπάθεια εκτός από τις 2 τελευταίες. 
Είχαμε κακό σπερμα από την αρχή και τώρα αλλά από τις 3 τελευταίες προσπάθειες απαλλάχθηκε από μικρόβια 

πρίν από 9 λεπτά , Eternity είπε:

Γενικά εγώ αυτό που ευχόμουν πάντα ήταν πώς αν είναι κάτι να μην προχωρήσει, να σταματήσει το συντομότερο δυνατό. Κάθε φορά όμως πρέπει να είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξες είτε δούμε διψήφιο είτε τριψήφιο νούμερο χοριακης. Μακάρι όλα τα άγχη να τέλειωναν με μια θετική χοριακη. 

Ετσι ειναι.. το ταξιδι ειναι μεγαλο και εχει ανηφορες και κατηφορες κ εσυ το ξερεις καλύτερα απο πολλες εδω μεσα!αυτη η φορα ομως θα ειναι η τυχερη σου!!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

3η: 2 βλαστοκύστες κακής και μέτριας ποιότητας. Δεν έχω βαθμολογία από αυτά, δεν έδινε το νοσοκομείο. 

και την πρώτη φορά δεν είχε αποδοσει ο οργανισμός μου στα φάρμακα. Άφηνα ένα 6μηνο για κάθε προσπάθεια εκτός από τις 2 τελευταίες. 
Είχαμε κακό σπερμα από την αρχή και τώρα αλλά από τις 3 τελευταίες προσπάθειες απαλλάχθηκε από μικρόβια 

Η δυναμική του σπέρματος φαίνεται μετά την 3η ημέρα. Έχετε κάνει έλεγχο στο σπέρμα για κατακερματισμο? Έχει ελεγχθεί στα πάντα ο άντρας σου? 

Ο έλεγχος της γυναίκας δε σταματάει και ποτέ όμως τα βασικά τα έχεις ελέγξει? Υστεροσκοπηση, μικρόβια, tsh, θρομβοφιλια, αντίσταση στην ινσουλίνη? 

πρίν από 8 λεπτά , Nima21 είπε:

Ετσι ειναι.. το ταξιδι ειναι μεγαλο και εχει ανηφορες και κατηφορες κ εσυ το ξερεις καλύτερα απο πολλες εδω μεσα!αυτη η φορα ομως θα ειναι η τυχερη σου!!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Για όλες μας είναι ένας δύσκολος δρόμος, για άλλες πιο σύντομος, για άλλες πολύ πιο μακρύς. Σημασία είναι να βγούμε πιο δυνατές από όλη αυτή την προσπάθεια και με υγιή μωράκια στην αγκαλιά μας!!! 

• Ευχή 1

Just now, Katiamaxiking είπε:

πρίν από 4 λεπτά , Eternity είπε:

Η δυναμική του σπέρματος φαίνεται μετά την 3η ημέρα. Έχετε κάνει έλεγχο στο σπέρμα για κατακερματισμο? Έχει ελεγχθεί στα πάντα ο άντρας σου? 

Ο έλεγχος της γυναίκας δε σταματάει και ποτέ όμως τα βασικά τα έχεις ελέγξει? Υστεροσκοπηση, μικρόβια, tsh, θρομβοφιλια, αντίσταση στην ινσουλίνη? 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Για όλες μας είναι ένας δύσκολος δρόμος, για άλλες πιο σύντομος, για άλλες πολύ πιο μακρύς. Σημασία είναι να βγούμε πιο δυνατές από όλη αυτή την προσπάθεια και με υγιή μωράκια στην αγκαλιά μας!!! 

Τα έχουμε ελέγξει όλα!! 
έχω έναν ενδοιασμό μόνο στην αντίσταση στην ινσουλίνη. Για αυτή δεν είμαι σίγουρη..

πρίν από 7 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Τα έχουμε ελέγξει όλα!! 
έχω έναν ενδοιασμό μόνο στην αντίσταση στην ινσουλίνη. Για αυτή δεν είμαι σίγουρη..

Αυτή γίνεται με μέτρηση του σακχάρου και της ινσουλίνης;;;

πρίν από 16 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Τα έχουμε ελέγξει όλα!! 

Αυτή γίνεται με μέτρηση του σακχάρου και της ινσουλίνης;;;

Ναι, ουσιαστικά καμπύλη σακχάρου με την οποία ελέγχεις και τις τιμές της ινσουλίνης. Μπορεί να υπάρχει θέμα στο 1ο μισάωρο, μπορεί και στο 2ωρο άρα πρέπει να ρωτήσεις κάποιον ειδικό τι χρόνο να κάνεις. 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Να κάνω μια χαζή ερώτηση! Έκανα μόλις εμετό και πριν 2 ώρες είχα πάρει το χάπι του θυρεοειδή.Πρεπει να το ξανά πάρω;

Καλημέρα!Έχει απορροφηθεί στις 2ωρες μην ανησυχείς 😊 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Eternity είπε:

Ναι, ουσιαστικά καμπύλη σακχάρου με την οποία ελέγχεις και τις τιμές της ινσουλίνης. Μπορεί να υπάρχει θέμα στο 1ο μισάωρο, μπορεί και στο 2ωρο άρα πρέπει να ρωτήσεις κάποιον ειδικό τι χρόνο να κάνεις. 

Πήρα τώρα τηλ το μικροβιολογικό και είπε ότι γίνεται με την μέτρηση σακχάρου και ινσουλίνης. Δεν είπε για καμπύλη. 
αυτές τις μετρήσεις τις έχω κάνει και είχαν βγει φυσιολογικές. 
καμπύλη σακχάρου έχω κάνει 4 φορές αλλά μέτρηση μόνο σακχάρου όχι και ινσουλίνης. 

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Πήρα τώρα τηλ το μικροβιολογικό και είπε ότι γίνεται με την μέτρηση σακχάρου και ινσουλίνης. Δεν είπε για καμπύλη. 
αυτές τις μετρήσεις τις έχω κάνει και είχαν βγει φυσιολογικές. 
καμπύλη σακχάρου έχω κάνει 4 φορές αλλά μέτρηση μόνο σακχάρου όχι και ινσουλίνης. 

Κοιτα, αυτά συνήθως έχουν θέμα μαζί. Δηλαδή εγώ όταν έκανα υπογλυκαιμία είχα αύξηση της ινσουλίνης. Από τη στιγμή που η καμπύλη του σακχάρου σου ήταν καλή, νομίζω είσαι οκ, χωρίς να είμαι ειδικός πάντα. 

Just now, Eternity είπε:

Κοιτα, αυτά συνήθως έχουν θέμα μαζί. Δηλαδή εγώ όταν έκανα υπογλυκαιμία είχα αύξηση της ινσουλίνης. Από τη στιγμή που η καμπύλη του σακχάρου σου ήταν καλή, νομίζω είσαι οκ, χωρίς να είμαι ειδικός πάντα. 

Ο γιατρός σου πως προτεινει να συνεχίσετε? Για παράδειγμα εμείς με την κλασσική διέγερση, το βραχυ πρωτόκολλο, επειδή εκανα νωρίς ωοληψια, φοβόταν μήπως από τα φάρμακα "καίγονταν" τα ωάρια και είπαμε να δοκιμάσουμε το μακρύ πρωτόκολλο που προσομοιάζει περισσότερο στη φύση. Κι όντως από το μακρύ πήρα τη βλαστοκυστη 5ΑΑ. Εσύ βέβαια έχεις κάνει και μακρύ. 

πρίν από 8 λεπτά , Eternity είπε:

Ο γιατρός σου πως προτεινει να συνεχίσετε? Για παράδειγμα εμείς με την κλασσική διέγερση, το βραχυ πρωτόκολλο, επειδή εκανα νωρίς ωοληψια, φοβόταν μήπως από τα φάρμακα "καίγονταν" τα ωάρια και είπαμε να δοκιμάσουμε το μακρύ πρωτόκολλο που προσομοιάζει περισσότερο στη φύση. Κι όντως από το μακρύ πήρα τη βλαστοκυστη 5ΑΑ. Εσύ βέβαια έχεις κάνει και μακρύ. 

Έχω κάνει όλα τα πρωτόκολλα! Δεν ξέρω πως θα συνέχιζε; Γιατί αναμένω αναλυτικά τη κατάσταση των εμβρύων και θέλω να προχωρήσω σε εμβρυομεταφορά. Οπότε την περιμένω και μετά θα τον καλέσω να το συζητήσουμε. 

πρίν από 4 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Έχω κάνει όλα τα πρωτόκολλα! Δεν ξέρω πως θα συνέχιζε; Γιατί αναμένω αναλυτικά τη κατάσταση των εμβρύων και θέλω να προχωρήσω σε εμβρυομεταφορά. Οπότε την περιμένω και μετά θα τον καλέσω να το συζητήσουμε. 

Δεν έχεις προχωρήσει ποτέ σε εμβρυομεταφορα? Μαζεύατε έμβρυα? Αν θυμάμαι είπες ότι είχες μια εγκυμοσύνη. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...