Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Μετά τη βιοχημικη που περασα αδιαθετησα μετα απο λιγες μερες, μια κανονική περιοδο σε ροη και σε πονο, καθαρισα κανονικά  και σημερα ειμαι 13η του κυκλου με ελευθερες επαφες κανονικα! Απο τη 10η μερα του κυκλου εχω ενοχληση χαμηλα, βαρος σαν να περιμενω περιοδο, οχι κάτι εντονο, αλλά το νιωθω.. στην αρχη δεν εδωσα σημασια.. το ειχα και την επομενη και σημερα παλι.. δεν νομιζω να ειναι ωορρηξια γιατι την καταλαβαινω οταν συμβαίνει και ειναι διαφορετική η ενοχληση .. τωρα δεν μπορω να παω και για υπερηχο λογω γιορτων.. αλλα εχω ραντεβου στις 8 Γεναρη για να κάνω και το μικροβιωμα.. φυσιολογικο σας φαινεται πάντως; Παιζει να είναι απο φάρμακα και τη βιοχημικη;  

2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Έχεις δίκιο αλλά κάπως έχουν πέσει οι δικοί μου άνθρωποι από πάνω μου και μου προτείνουν. Έχω ήδη κλείσει 3 γιατρούς και σκεφτόμουν για 4ο. Καταλήγω να κάνω αυτό που δεν ήθελα εξαρχής, να γυρνάω γύρω γύρω και να μη ξέρω από που να το πιάσω πάλι.

Θα συμφωνήσω να μη δεις πολλούς γιατρους γιατι θα χαωθεις.. και μην επηρεαζεσαι απο τριτους που δεν εχουν προσωπικη εμπειρια.. ολοι εχουν εναν γιατρο να μας προτεινουν και φυσικα θα ειναι πολλοί οι καλοι γιατροί εκει εξω.. αλλα θεωρω καλυτερα να πας σε κάποιον που στον εχει προτεινει ή καποιος αλλος γιατρος ή μια κοπελα που ειχε προσωπική επαφη και εμπειρία μαζι του..  

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλες! 
μια ήθελα να σας πω λίγο τις διεγερσεις μου μπας και έχετε καμία ιδέα! 
1η ηλικία 34 με βραχύ πρωτόκολλο: 5 ωάρια, 1 ωριμο

2η & 3η ηλικια 36 με βραχύ: 9 ωάρια, 7 κατάλληλα . 8 ωάρια, 6 κατάλληλα  

4η ηλικία 37 με μακρύ: 15 ωάρια, 12 κατάλληλα

5η ηλικία 37,7 με μακρύ: 2 ωάρια

6η ηλικία  37,10 με elonva: 2 ωάρια 

7η ηλικία 37,10 με φεμαρα και 150 puregon: 1 ωαριο 

ο γιατρός δεν μπορεί να καταλάβει τι συνέβαινει γιατί οι ορμονικές μου είναι καλές, έχω μπόλικες καταβολές και οι ωοθήκες μου λειτουργούν πολύ καλά. 

τι θα μπορούσα να ψάξω;; 

πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Η μια ειδικότητα με την άλλη δεν έχουν σχέση γι'αυτό μην ανχωνεσε δεν πας σε άλλο γυναικολόγο απλά ψάχνεις άλλα θέματα στον οργανισμό σου που δεν αφορούν τον εξωσωματικο σου. Οπότε δεν τον παρακάμτεις αν σε ανχωνει αυτό. Κ αν θες δικαιολογία πες είχες ενοχλήσεις Κ έψαξες ενδοκρινολογικά Κ ανοσολογικά.

Εννοείτε μην πας στα τυφλά . Αποτυχία εξωσωματικής χωρίς εξετάσεις μετά σημαίνει πας για δεύτερη αποτυχία. 

Μην κολλάς σε ένα γιατρο εδώ μέσα εχει γίνει μάθημα σε όλες . Κ ο πατέρας σου ο ίδιος να ήταν γιατρός σου περισσότερο από εσένα δεν θέλει να πετύχεις . Οπότε ψάξε Κ ψάξε Κ μην ντρέπεστε . 

Linaa μου σευχαριστω....κ όλες όσες είστε εδώ μέσα. Δε φαντάζουν ποτέ τα "συναισθήματα" αυτού του δρόμου. Να είστε όλες καλά, γερές με τα μωρά σας αγκαλιά σύντομα!!

Έτσι όπως τα λες.... φοβάμαι μια δεύτερη αποτυχία τόσο πολύ.

Κ έλα που είναι κ ενδοκρινολόγος στην ειδικότητα..κ ναι είμαι κολλημένη μαζί του φουλ κ δε ξέρω αυτό που θα μου βγει

Όμως ναι.... μόνο εγώ ξέρω πόσο πολύ θέλω να πετύχει. 

πρίν από 27 λεπτά , Goulaki είπε:

Καλημέρα!!

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση eternity!!

Όπως τα λες πάνω κάτω.... έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις για την έγκριση των φαρμάκων μέσω ΕΟΠΥΥ. Εκεί φάνηκε η μία σάλπιγγα με μικρή απόφραξη και ο σύζυγος με μικρό θέμα στην ποιότητα. Το ότι έφτασε μόνο ένα σε βλαστοκυστη...κ αυτό μου είπε δεν είναι καλό! Επίσης έκανα αντιπηκτικες μετά την έμβρυο μεταφορά. Μαζί με ένα σωρό φάρμακα.

Τσεκαρα την κ Οικονομόπουλου που μου έγραψες!! Σευχαριστω πολύ! Θα την έχω υπόψη.... Φοβάμαι μόνο μη παρακάμψω το γιατρό....αν δεν του έχω εμπιστοσύνη δε γίνεται κ δε μου φαίνεται ιδιαίτερα "ομιλητικός".Πως θα του πω πήγα εκεί μόνη μου?? Τον είχα από μικρή σα γυναικολόγο κ ξέρω τον χαρακτήρα του κ τον αποδέχομαι, ιδιαίτερα εξαιτίας κάποιων περιπτώσεων που είχα δει στο στενό μου κύκλο. 

Από την άλλη αυτό που λες ...πως το αφήνεις αυτό το θέμα χωρίς να το ψάξεις ο ίδιος?!

Κ βιταμίνες διάφορες έχει δώσει κ ρεβεσβατρολη τώρα κ στους δύο.

γυμναστική θα ξεκινήσω τώρα μπας κ χάσω κ κάνα κιλό ...

Κι εμένα ο γιατρός που γέννησα το γιο μου δεν ήταν ιδιαίτερα ομιλητικος όμως εγώ τον είχα επιλέξει ως επιστήμονα και αυτό είχε σημασία για μένα. Μετά την 1η μου αποβολή, τον πίεσα για να κάνουμε έλεγχο θρομβοφιλιας. Αυτός ο έλεγχος σύμφωνα με τα πρωτόκολλα τους γίνεται όταν έχεις περισσότερες αποβολές. Γιατί ομως πρέπει να φτάσω να το ζήσω παραπάνω από μια φορές για να ελέγξω κάτι που θέλει απλά να δώσω αίμα για να γίνει η εξέταση? Θέλω να σου πω ότι ενώ του είχα εμπιστοσύνη, για πολλά πράγματα τον πιεζα κι εγώ ή τον τρέλαινα στις ερωτήσεις. Δε χρειάζεται να μάθει ότι θα πας στην Οικονομοπουλου. Ειδικά αν είναι όλα εντάξει. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Eternity είπε:

Κι εμένα ο γιατρός που γέννησα το γιο μου δεν ήταν ιδιαίτερα ομιλητικος όμως εγώ τον είχα επιλέξει ως επιστήμονα και αυτό είχε σημασία για μένα. Μετά την 1η μου αποβολή, τον πίεσα για να κάνουμε έλεγχο θρομβοφιλιας. Αυτός ο έλεγχος σύμφωνα με τα πρωτόκολλα τους γίνεται όταν έχεις περισσότερες αποβολές. Γιατί ομως πρέπει να φτάσω να το ζήσω παραπάνω από μια φορές για να ελέγξω κάτι που θέλει απλά να δώσω αίμα για να γίνει η εξέταση? Θέλω να σου πω ότι ενώ του είχα εμπιστοσύνη, για πολλά πράγματα τον πιεζα κι εγώ ή τον τρέλαινα στις ερωτήσεις. Δε χρειάζεται να μάθει ότι θα πας στην Οικονομοπουλου. Ειδικά αν είναι όλα εντάξει. 

ΑΥΤΌ!!! ΓΙΑΤΊ ΝΑ ΤΟ ΖΉΣΩ ΑΥΤΌ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΦΟΡΕΣ ΌΤΑΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΕΞΕΤΆΣΕΙΣ!! Τόσα φάρμακα παίρνουμε...

Σ' ευχαριστώ.....θα τον ταράξω στις ερωτήσεις τότε!! Ελπίζω να μη με διώξει μόνο😝😝.

Να ρωτήσω αν ξέρει κάποια.... ότι εξετάσεις έκανα στο Ιασώ τις άφηνα εκεί κ έμπαιναν στο φάκελο μου.ανοσολογικες κτλ (όχι τις πρώτες της επιτροπής) Δεν τις έχω σε αντίγραφα. Πώς μπορώ να πάρω αντίγραφο του φακέλου μου από εκεί για να μπορέσω να πάω κ αλλού για γνώμη??

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Goulaki είπε:

ΑΥΤΌ!!! ΓΙΑΤΊ ΝΑ ΤΟ ΖΉΣΩ ΑΥΤΌ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΦΟΡΕΣ ΌΤΑΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΕΞΕΤΆΣΕΙΣ!! Τόσα φάρμακα παίρνουμε...

Σ' ευχαριστώ.....θα τον ταράξω στις ερωτήσεις τότε!! Ελπίζω να μη με διώξει μόνο😝😝.

Να ρωτήσω αν ξέρει κάποια.... ότι εξετάσεις έκανα στο Ιασώ τις άφηνα εκεί κ έμπαιναν στο φάκελο μου.ανοσολογικες κτλ (όχι τις πρώτες της επιτροπής) Δεν τις έχω σε αντίγραφα. Πώς μπορώ να πάρω αντίγραφο του φακέλου μου από εκεί για να μπορέσω να πάω κ αλλού για γνώμη??

Το ζητάς υπογράφεις Κ στο στέλνουν σε mail μετά από καμία 10αρια μέρες . 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα !

Αίματος, ούρων και υπερήχους στήθους και θυρεοειδή έχω κάνει και εγώ. Καλλιέργεια κολπικού υγρού είχα κάνει επίσης μόνη μου όταν ξεκίνησε η διαδικασία αλλά κοντεύει χρόνος. Μέχρι και γυμναστική ξεκίνησα. Τη διατροφή μου προσπαθώ ακόμα να τη φτιάξω γιατί τρώω άτσαλα μέσα στη μερα. Σε κάθε περίπτωση, συμφωνώ πως πρέπει να υπάρχει και μια κατεύθυνση από το γιατρό. Τον είχα ρωτήσει θυμαμαι αν πρέπει να κάνω άλλη εξέταση όταν ξεκινήσαμε.

Καλημέρα! Προσπαθώ να μη φορτίζομαι αλλά όπως καταλαβαίνεις από χθες είμαι στα κάγκελα. Ο σύζυγος επιμένει να μη βιάζομαι να ακυρώσω τον κύκλο μόνη μου και να περιμένουμε να μας πει ο γιατρός. Βλέπουμε λοιπόν..

Να κάνεις έμβρυο μεταφορά όταν θα νιώθεις εσύ ήρεμη και χωρίς αμφιβολίες! Περίμενε και το αυριανό ραντεβού και βλέπεις.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 27 λεπτά , Goulaki είπε:

Φαντάζομαι απλά θα τα ζητήσεις! Να οργανώσεις καλά το φάκελο σου από τώρα για να μην ψάχνεσαι. Πχ στην εγκυμοσύνη θα πρέπει να ανοίξεις άλλο φάκελο, να έχεις τον προγεννητικό σου έλεγχο και να συμπληρώνεις με ο, τι εξετάσεις έχεις. Αυτό που τα κέντρα κρατάνε τις εξετάσεις σας δε μπορώ να το καταλάβω... αφού αυτοί τις κρατάνε στο σύστημα, εσείς δεν έπρεπε να έχετε τις πρωτότυπες? 

πρίν από 24 λεπτά , Goulaki είπε:

Γενικά να ξέρεις επειδή υπάρχουν άπειρες εξετάσεις οι γιατροί πάντα έχουν ένα φόβο μην βαλουν πολλές εξετάσεις Κ βρεθούν μετά εκτεθημενοι ότι βαλαν τον ασθενή σε ένα φαύλο κύκλο εξετάσεων Κ θεραπειών . Οπότε αποκλείουν τα σπάνια Κ τα περίεργα Κ πάνε μόνο με τα περπάτημενα . Μέχρι να βγουν σε αδιέξοδο . 

Είναι το σύστημα τέτοιο ώστε να αποφεύγονται πολλές εξετάσεις . 

Σκέψου ότι για να κανείς πχ προεμφυτικο πρέπει να έχεις 3 αποτυχίες ή να έχεις διαπιστωμένο πρόβλημα γοδιακο κληρονομικό. 

Που αν κάναν όλες οι κοπέλες πχ προεμφυτικο θα είχαν αποφύγει τουλάχιστον τις μισές εξωσωματικές . Απλά έτσι δουλεύει το σύστημα. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 42 λεπτά , Goulaki είπε:

Linaa μου σευχαριστω....κ όλες όσες είστε εδώ μέσα. Δε φαντάζουν ποτέ τα "συναισθήματα" αυτού του δρόμου. Να είστε όλες καλά, γερές με τα μωρά σας αγκαλιά σύντομα!!

Κ έλα που είναι κ ενδοκρινολόγος στην ειδικότητα..κ ναι είμαι κολλημένη μαζί του φουλ κ δε ξέρω αυτό που θα μου βγει

Καλημέρα κορίτσι μου! Επειδή τα κορίτσια τα έχουν πει σχεδόν όλα εγώ αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι είχα τον γυναικολόγο μου 9 χρόνια.. δεν τον άλλαζα με τίποτα.. μόλις ξεκινήσαμε τα πιο εξειδικευμένα σπερματεγχυσεις κλπ δεν θα μπω σε λεπτομέρειες κατάλαβα πολλα... Τον άλλαξα και αυτή τη στιγμή είμαι στην αρχή της εγκυμοσύνης μου.. τον άλλαξα γιατί δεν μου έκανε καμμία εξέταση και μου έλεγε μετά από 1μιση χρόνο προσπαθειών άνω των 35 να συνεχίσουμε να προσπαθούμε μόνοι μας.. ψάξου λίγο παραπάνω δεν είναι κακό και ούτε ντροπή! Εσύ μετράς πάνω από όλα και όχι αν αλλάξεις γιατρό τι θα πει εκείνος!  Επίσης μπορείς να πάρεις απλώς 2η γνώμη και αν δεν σαρεσει κάτι γυρίζεις στον δικό σου. Σου εύχομαι ότι καλύτερο!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 hour ago, Goulaki είπε:

Κορίτσι μου αρχικά να σου ευχηθώ να πάνε όλα καλά και η επόμενη να είναι η τυχερή σας!!!!

Η αλήθεια είναι πως τα κορίτσια σου τα είπαν πάρα πολύ σωστά...υπήρξα και εγώ κολλημένη με ένα γιατρό και σε νοιώθω φουλ...και δεν τον άλλαζα...αλλαααα μετά από αρκετές αποτυχίες κάπου πρέπει να βάλεις τον ευατο σου πρώτο...εγώ  δε σου λέω να τον αλλάξεις...αλλά ψάξου για περαιτέρω εξετασεις πριν προχωρήσετε ξανά...

1 hour ago, Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Να κάνω μια χαζή ερώτηση! Έκανα μόλις εμετό και πριν 2 ώρες είχα πάρει το χάπι του θυρεοειδή.Πρεπει να το ξανά πάρω;

Όχι Κατερινάκι νομίζω πως μετά από δύο ώρες είσαι οκ...δε χρειάζεται να το πάρεις ξανά...

πρίν από 19 λεπτά , Nima21 είπε:

Κοριτσια καλημερα και χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν!

Εκανα χοριακη σημερα 9 μερες μετα τη εμβρυομεταφορα.. 39,3 η τιμη...

Εχω ελπιδα να παλευει κατι εκει κατω;;;

Καλημέρα κορίτσι μου!!!φυσικά και υπάρχει ελπίδα!!η χοριακη σου είναι θετική...ναι μεν κάπως χαμηλή...αλλά θετική...και σημασία εχει να διπλασιαζεται τώρα το ξέρεις!!!λογικά τη Δευτέρα θα πας πάλι ε???

πρίν από 8 λεπτά , *Vasoula είπε:

Κορίτσι μου αρχικά να σου ευχηθώ να πάνε όλα καλά και η επόμενη να είναι η τυχερή σας!!!!

Η αλήθεια είναι πως τα κορίτσια σου τα είπαν πάρα πολύ σωστά...υπήρξα και εγώ κολλημένη με ένα γιατρό και σε νοιώθω φουλ...και δεν τον άλλαζα...αλλαααα μετά από αρκετές αποτυχίες κάπου πρέπει να βάλεις τον ευατο σου πρώτο...εγώ  δε σου λέω να τον αλλάξεις...αλλά ψάξου για περαιτέρω εξετασεις πριν προχωρήσετε ξανά...

Όχι Κατερινάκι νομίζω πως μετά από δύο ώρες είσαι οκ...δε χρειάζεται να το πάρεις ξανά...

Καλημέρα κορίτσι μου!!!φυσικά και υπάρχει ελπίδα!!η χοριακη σου είναι θετική...ναι μεν κάπως χαμηλή...αλλά θετική...και σημασία εχει να διπλασιαζεται τώρα το ξέρεις!!!λογικά τη Δευτέρα θα πας πάλι ε???

Και ο γυναικολογος μου αυτο ειπε.. οτι ειναι οκ και περιμενουμε την επαναληπτικη... Περιμένω απο το κεντρο να μου πει ποτε θα ξαναπαω..

Στην προηγουμενη που ήταν παλινδρομη η πρώτη ηταν πανω απο 100.. αλλα οπως και να εχει ήταν παλινδρομη και τελικα ολα ειναι σχετικα οπως εχουμε καταλαβει εδω μεσα.. θετικη ενεργεια τωρα και υπομονη... 

• Ευχή 4

1 ώρα πρίν, Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Να κάνω μια χαζή ερώτηση! Έκανα μόλις εμετό και πριν 2 ώρες είχα πάρει το χάπι του θυρεοειδή.Πρεπει να το ξανά πάρω;

Νομίζω σε 2 ώρες έχει απορροφηθεί. Όμως αν κάνεις συχνά εμετούς θα έλεγα να ρωτήσεις τον ενδοκρινολογο σου για σίγουρα. 

πρίν από 42 λεπτά , Nima21 είπε:

Κοριτσια καλημερα και χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν!

Εκανα χοριακη σημερα 9 μερες μετα τη εμβρυομεταφορα.. 39,3 η τιμη...

Εχω ελπιδα να παλευει κατι εκει κατω;;;

Φυσικά και έχεις ελπίδα! Εδώ έχουμε δει άλλες κι άλλες περιπτώσεις να προχωρανε. Ελπίζω μέχρι την επαναληπτική να έχει πάρει μπρος το Σποράκι!!! 

• Ευχαριστώ 1
  • Ευχή 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...