Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Μετά τη βιοχημικη που περασα αδιαθετησα μετα απο λιγες μερες, μια κανονική περιοδο σε ροη και σε πονο, καθαρισα κανονικά  και σημερα ειμαι 13η του κυκλου με ελευθερες επαφες κανονικα! Απο τη 10η μερα του κυκλου εχω ενοχληση χαμηλα, βαρος σαν να περιμενω περιοδο, οχι κάτι εντονο, αλλά το νιωθω.. στην αρχη δεν εδωσα σημασια.. το ειχα και την επομενη και σημερα παλι.. δεν νομιζω να ειναι ωορρηξια γιατι την καταλαβαινω οταν συμβαίνει και ειναι διαφορετική η ενοχληση .. τωρα δεν μπορω να παω και για υπερηχο λογω γιορτων.. αλλα εχω ραντεβου στις 8 Γεναρη για να κάνω και το μικροβιωμα.. φυσιολογικο σας φαινεται πάντως; Παιζει να είναι απο φάρμακα και τη βιοχημικη;  

2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Έχεις δίκιο αλλά κάπως έχουν πέσει οι δικοί μου άνθρωποι από πάνω μου και μου προτείνουν. Έχω ήδη κλείσει 3 γιατρούς και σκεφτόμουν για 4ο. Καταλήγω να κάνω αυτό που δεν ήθελα εξαρχής, να γυρνάω γύρω γύρω και να μη ξέρω από που να το πιάσω πάλι.

Θα συμφωνήσω να μη δεις πολλούς γιατρους γιατι θα χαωθεις.. και μην επηρεαζεσαι απο τριτους που δεν εχουν προσωπικη εμπειρια.. ολοι εχουν εναν γιατρο να μας προτεινουν και φυσικα θα ειναι πολλοί οι καλοι γιατροί εκει εξω.. αλλα θεωρω καλυτερα να πας σε κάποιον που στον εχει προτεινει ή καποιος αλλος γιατρος ή μια κοπελα που ειχε προσωπική επαφη και εμπειρία μαζι του..  

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 15 λεπτά , Makelen είπε:

Σκεψου καλα και συζητησε με τον αντρα σου. 2 ειναι οι δρομοι για μενα. Ο ενας ειναι αυτος που σου λεει να κανεις ο εξωσωματιστης. Προχωρας ακριβως ετσι. Ο δευτερος ειναι.. τα σταματας ολα τωρα.. ακυρωνεις μονη σου.. και πας αλλου. Αλλαζεις και γιατρο και κεντρο. Αν θες ψαχνω το τηλ για να κανονισεις να σου μεταφερουν τα εμβρυα σου. Κι αν θες να μιλησουμε, στειλε μου προσωπικο μηνυμα να ανταλλαξουμε τηλεφωνα.

Γλυκουλα μου. Είχα σκεφτεί να μεταφέρω τα έμβρυα αλλου. Αλλά μετά έλεγα πως φοβόμουν τη μεταφορά σε άλλο κεντρο και πως αν δε πετύχει αυτή η μια προσπάθεια ( δεν έχω έμβρυα για παραπάνω), μηδενίζω και πάω σε άλλο γιατρό από την αρχή. Είχες μεταφέρει έμβρυα εσυ;  Δεν θέλω να μιλάμε άλλο απρόσωπα, θα σου στείλω στοιχεία σε προσωπικό μήνυμα. 

πρίν από 3 λεπτά , kate82 είπε:

Κάνε επαναληπτικό σε όλα για σιγουριά, και ηρέμησε 

Δε ξερω γιατί πρότεινε να κάνω μόνο μυκοπλασμα ο γιατρός 

πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Επειδή κοντεύουμε να γίνουμε γιατροί όλοι εδώ μέσα, χωρίς να το θέλουμε φυσικά αλλά προσπαθώντας να προστατέψουμε τον εαυτό μας, εγώ προσπαθώντας να μπω στη θέση σου θα σου πω τα εξής. Αρχικά εγώ κατάλαβα ότι δε θέλει να επαναλάβεις την εξέταση για μηκυτες καθότι το ξέρεις ότι έχεις σίγουρα. Το ότι δε θέλει να πάρεις όμως κάποιο χάπι γι αυτό δεν το καταλαβαίνω. Το γεγονός ότι μένεις Αθήνα, μήπως σε βοηθάει στο να βρεις κάποιον άλλο γυναικολόγο ο οποίος να σε βοηθήσει σχετικά με το τι να κάνεις? Σα δεύτερη γνώμη ας πούμε? Να πας άμεσα βέβαια για καλλιέργεια και ίσως και σε κάποιο καλύτερο εργαστηριο. Θέλουν νομίζω και 3 ημέρες να βγουν τα αποτελέσματα. 

Ούτε εγώ το καταλαβαίνω. Ίσως επειδή επηρεάζει τα αποτέλεσματα από το μυκοπλασμα; Στο πρώτο τηλεφώνημα μου είπε να πάρω χάπια και μετά στο δεύτερο να μη πάρω τίποτα και πως να κάνω την εξέταση και μετά θα μιλησουμε μήπως μου δώσει ένα χαπι. Γενικά 50 διαφορετικές πληροφορίες. Θα μπορούσα να πάρω τον κανονικό γυναικολόγο που με παρακολουθεί αλλά αυτό που θα μου πει θα πρέπει να είναι σε συνεννόηση με τον εξωσωματιστη κανονικά και πολύ φοβάμαι μη με μπερδέψει παραπάνω. Αυτός μπορεί να μου πει να πάρω χάπια πχ και ο άλλος να μη θέλει. Εγώ εν τω μεταξύ δεν έχω κανένα σύμπτωμα για τίποτα. Η μικροβιολόγος από το διαγνωστικό είπε πως 90% δεν είναι κάτι αλλά δε μπορεί να φανεί από τους μύκητες της. Μετά με ρώτησε αν πήρα πολλές μέρες αντιβίωση αλλιώς δεν εξηγείται λέει.

πρίν από 9 λεπτά , MK2012 είπε:

Γλυκουλα μου. Είχα σκεφτεί να μεταφέρω τα έμβρυα αλλου. Αλλά μετά έλεγα πως φοβόμουν τη μεταφορά σε άλλο κεντρο και πως αν δε πετύχει αυτή η μια προσπάθεια ( δεν έχω έμβρυα για παραπάνω), μηδενίζω και πάω σε άλλο γιατρό από την αρχή. Είχες μεταφέρει έμβρυα εσυ;  Δεν θέλω να μιλάμε άλλο απρόσωπα, θα σου στείλω στοιχεία σε προσωπικό μήνυμα. 

Δεν ειναι κατι φοβερό η μεταφορά εμβρύων σε άλλο κέντρο..εχει κάποια διαδικαστικά κ χαρτουρα αλλά γίνονται όλα απ'το υπολογιστή στο σπίτι σου.. Φαντάσου μετέφερα από κέντρο σε κέντρο στην Αθήνα κ μενω σε άλλη πολη.. Δν χρειάστηκε να ανεβω Αθήνα για αυτό.. 

Καλη επιτυχία κ καλα ξεμπερδεματα κορίτσι μου με αυτή την κατάσταση που τρέχεις τώρα

j7W7p3.png

πρίν από 2 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Δεν ειναι κατι φοβερό η μεταφορά εμβρύων σε άλλο κέντρο..εχει κάποια διαδικαστικά κ χαρτουρα αλλά γίνονται όλα απ'το υπολογιστή στο σπίτι σου.. Φαντάσου μετέφερα από κέντρο σε κέντρο στην Αθήνα κ μενω σε άλλη πολη.. Δν χρειάστηκε να ανεβω Αθήνα για αυτό.. 

Καλη επιτυχία κ καλα ξεμπερδεματα κορίτσι μου με αυτή την κατάσταση που τρέχεις τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ. Ποσο καιρό χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η μεταφορά θυμάσαι;

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ. Ποσο καιρό χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η μεταφορά θυμάσαι;

Μπορώ να κοιτάξω στα μέηλ αλλά νομίζω καμια 10αρια μέρες λόγω σκ

πρίν από 6 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Το βρήκα... 19/5 έστειλα το 1ο μέιλ και 29/5 ήταν το τελευταίο μειλ από τη μεταφορική ότι προγραμματιστηκε η μεταφορά με τα 2κεντρα στις 1/6..

• Ευχαριστώ 1

j7W7p3.png

πρίν από 42 λεπτά , kate82 είπε:

Κάνε επαναληπτικό σε όλα για σιγουριά, και ηρέμησε 

Πήγα μόλις, έκανα επαναληπτικό και μυκοπλασμα και ουρεόπλασμα παρότι ο γιατρός είπε μόνο για το ένα. Παρακάλεσα να βγουν πιο γρήγορα τα αποτελέσματα από Τρίτη.

πρίν από 17 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Το βρήκα... 19/5 έστειλα το 1ο μέιλ και 29/5 ήταν το τελευταίο μειλ από τη μεταφορική ότι προγραμματιστηκε η μεταφορά με τα 2κεντρα στις 1/6..

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Ξέρουμε ποσο safe είναι η διαδικασία;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , MK2012 είπε:

Πήγα μόλις, έκανα επαναληπτικό και μυκοπλασμα και ουρεόπλασμα παρότι ο γιατρός είπε μόνο για το ένα. Παρακάλεσα να βγουν πιο γρήγορα τα αποτελέσματα από Τρίτη.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Ξέρουμε ποσο safe είναι η διαδικασία;

Τι εννοείς safe? 

Ειναι ειδική courier για μεταφορά βιολογικού υλικού.. 

j7W7p3.png

1 hour ago, MK2012 είπε:

Ούτε εγώ το καταλαβαίνω. Ίσως επειδή επηρεάζει τα αποτέλεσματα από το μυκοπλασμα; Στο πρώτο τηλεφώνημα μου είπε να πάρω χάπια και μετά στο δεύτερο να μη πάρω τίποτα και πως να κάνω την εξέταση και μετά θα μιλησουμε μήπως μου δώσει ένα χαπι. Γενικά 50 διαφορετικές πληροφορίες. Θα μπορούσα να πάρω τον κανονικό γυναικολόγο που με παρακολουθεί αλλά αυτό που θα μου πει θα πρέπει να είναι σε συνεννόηση με τον εξωσωματιστη κανονικά και πολύ φοβάμαι μη με μπερδέψει παραπάνω. Αυτός μπορεί να μου πει να πάρω χάπια πχ και ο άλλος να μη θέλει. Εγώ εν τω μεταξύ δεν έχω κανένα σύμπτωμα για τίποτα. Η μικροβιολόγος από το διαγνωστικό είπε πως 90% δεν είναι κάτι αλλά δε μπορεί να φανεί από τους μύκητες της. Μετά με ρώτησε αν πήρα πολλές μέρες αντιβίωση αλλιώς δεν εξηγείται λέει.

Μπορεί να μη θέλει να πάρεις τώρα κάτι για τους μύκητες μέχρι να κάνει την εξέταση για το μυκοπλασμα. Εν τω μεταξύ δεν έχει νόημα να κάνεις ξανά έλεγχο για μύκητες, ξέρει ότι έχεις, δεν υπάρχει αμφιβολία γι αυτό. Η αμφιβολία είναι για το μυκοπλασμα. Για τους μυκητες μην ανησυχείς, εμένα σου λέω μου έδωσε 1 χάπι από το στόμα εφάπαξ και τέλος. Άσε που δεν επηρεάζουν στην εμβρυομεταφορα. Για το μυκοπλασμα σε νοιάζει τώρα να βγει οκ η εξέταση. 

Just now, Kathrin17 είπε:

Τι εννοείς safe? 

Το κατεψυγμένο εμβρυακι μου που βόλταρε απ'το ένα κέντρο στο άλλο μέσα σε βανακι μεταφορικής, ειναι εδω κ προσπαθει να μπουσουλισει.. Μάιο του 23 εκανα τη διαδικασία όχι το 24

Just now, Kathrin17 είπε:

Το κατεψυγμένο εμβρυακι μου που βόλταρε απ'το ένα κέντρο στο άλλο μέσα σε βανακι μεταφορικής, ειναι εδω κ προσπαθει να μπουσουλισει.. Μάιο του 23 εκανα τη διαδικασία όχι το 24

@MK2012

• Ευχαριστώ 1

j7W7p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Τι εννοείς safe? 

Εννοώ αν είναι ασφαλής ως διαδικασία ή αν ενέχει κάποιον κίνδυνο για τα έμβρυα. Υποθέτω πως εφόσον είναι εξειδικευμένη υπηρεσία όχι αλλά δεν έχω ψάξει σχετικά.

πρίν από 9 λεπτά , Kathrin17 είπε:

@MK2012

Αν μπορούσες να μου στείλεις τα στοιχεία της εν λόγω εταιρείας σε προσωπικό μήνυμα θα το εκτιμούσα. Σε ευχαριστώ πολύ ❤️

πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

Μπορεί να μη θέλει να πάρεις τώρα κάτι για τους μύκητες μέχρι να κάνει την εξέταση για το μυκοπλασμα. Εν τω μεταξύ δεν έχει νόημα να κάνεις ξανά έλεγχο για μύκητες, ξέρει ότι έχεις, δεν υπάρχει αμφιβολία γι αυτό. Η αμφιβολία είναι για το μυκοπλασμα. Για τους μυκητες μην ανησυχείς, εμένα σου λέω μου έδωσε 1 χάπι από το στόμα εφάπαξ και τέλος. Άσε που δεν επηρεάζουν στην εμβρυομεταφορα. Για το μυκοπλασμα σε νοιάζει τώρα να βγει οκ η εξέταση. 

Επανέλεγχο για μύκητες δεν έκανα, έχω το ξέρουμε. Παρότι πήρα το υπόθετο αφού έκανα την εξέταση, δύσκολο να έχουν φύγει τόσο εύκολα. Τώρα για τα αλλά δυο δε μπορώ να καταλάβω που ξεφύτρωσαν. Η μικροβιολόγος είπε πως δεν ήταν σίγουρη για το αποτέλεσμα και όταν δεν είναι προτιμούν να βάλουν αμφίβολο από αρνητικό.

πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Εννοώ αν είναι ασφαλής ως διαδικασία ή αν ενέχει κάποιον κίνδυνο για τα έμβρυα. Υποθέτω πως εφόσον είναι εξειδικευμένη υπηρεσία όχι αλλά δεν έχω ψάξει σχετικά.

Αν μπορούσες να μου στείλεις τα στοιχεία της εν λόγω εταιρείας σε προσωπικό μήνυμα θα το εκτιμούσα. Σε ευχαριστώ πολύ ❤️

Επανέλεγχο για μύκητες δεν έκανα, έχω το ξέρουμε. Παρότι πήρα το υπόθετο αφού έκανα την εξέταση, δύσκολο να έχουν φύγει τόσο εύκολα. Τώρα για τα αλλά δυο δε μπορώ να καταλάβω που ξεφύτρωσαν. Η μικροβιολόγος είπε πως δεν ήταν σίγουρη για το αποτέλεσμα και όταν δεν είναι προτιμούν να βάλουν αμφίβολο από αρνητικό.

Από την επαναληπτική ελπίζω να έχεις μια ξεκάθαρη εικόνα σύντομα και να πάνε όλα καλά!Να μας πεις όταν έχεις τα αποτελέσματα. 

@MK2012 Εχω διαβασει μισα μηνυματα σας γιατι εχω μπλεξει λιγο με τις δουλειες και τον μικρο. Ειδα καπου οτι με ρωτησες για την μεταφορα. Εγω εχω κανει μεταφορα σπερματος. Ειναι ακριβως ιδια διαδικασια με την ιδια εταιρια. Εμεις κανουμε εξωσωματικες γιατι ο αντρας μου ειχε κανει χημειοθεραπειες. Ειχε ομως κρατησει σπερμα σε ενα κεντρο. Θελαμε ομως να παμε στο Ιασ@ για την εξωσωματικη. Ετσι μας συστησαν μια εταιρια. Αυτοι εχουν ενα ειδικο αυτοκινητο που μεταφερει ολα τα κρυοσυντηρημενα στις καταλληλες θερμοκρασιες με μηδεν κινδυνο! Ειναι οπως ας πουμε τα προωρα μωρο που τα μεταφερουν σε αλλο νοσοκομειο για θερμοκοιτιδα. Ολα τα εκανα ηλεκτρονικα. Με το τηλεφωνο και το email. Ζητας την ημερομηνια που θελεις να μεταφερθουν και κανονιζουν εκεινοι. Δεν χρειαζεται να εχεις καμια επαφη με το παλιο κεντρο ή με τον γιατρο. Εκεινοι τα αναλαμβανουν ολα. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

@MK2012 Εχω διαβασει μισα μηνυματα σας γιατι εχω μπλεξει λιγο με τις δουλειες και τον μικρο. Ειδα καπου οτι με ρωτησες για την μεταφορα. Εγω εχω κανει μεταφορα σπερματος. Ειναι ακριβως ιδια διαδικασια με την ιδια εταιρια. Εμεις κανουμε εξωσωματικες γιατι ο αντρας μου ειχε κανει χημειοθεραπειες. Ειχε ομως κρατησει σπερμα σε ενα κεντρο. Θελαμε ομως να παμε στο Ιασ@ για την εξωσωματικη. Ετσι μας συστησαν μια εταιρια. Αυτοι εχουν ενα ειδικο αυτοκινητο που μεταφερει ολα τα κρυοσυντηρημενα στις καταλληλες θερμοκρασιες με μηδεν κινδυνο! Ειναι οπως ας πουμε τα προωρα μωρο που τα μεταφερουν σε αλλο νοσοκομειο για θερμοκοιτιδα. Ολα τα εκανα ηλεκτρονικα. Με το τηλεφωνο και το email. Ζητας την ημερομηνια που θελεις να μεταφερθουν και κανονιζουν εκεινοι. Δεν χρειαζεται να εχεις καμια επαφη με το παλιο κεντρο ή με τον γιατρο. Εκεινοι τα αναλαμβανουν ολα. 

Σε ευχαριστώ πολύ. Αν σου είναι εύκολο θα ήθελα τα στοιχεία τους σε προσωπικό μήνυμα για να το ψάξω λίγο.

πρίν από 13 λεπτά , Eternity είπε:

Από την επαναληπτική ελπίζω να έχεις μια ξεκάθαρη εικόνα σύντομα και να πάνε όλα καλά!Να μας πεις όταν έχεις τα αποτελέσματα. 

Σε ευχαριστώ πολύ. Σκέφτομαι μήπως έκανα βλακεία κ δε πήγα σε άλλο διαγνωστικό να κάνω την επανάληψη. Αν δεν ήξερε η μικροβιολόγος την πρώτη φορά γιατί να ξέρει τώρα; Τελοσπαντων.

πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ. Αν σου είναι εύκολο θα ήθελα τα στοιχεία τους σε προσωπικό μήνυμα για να το ψάξω λίγο.

Σε ευχαριστώ πολύ. Σκέφτομαι μήπως έκανα βλακεία κ δε πήγα σε άλλο διαγνωστικό να κάνω την επανάληψη. Αν δεν ήξερε η μικροβιολόγος την πρώτη φορά γιατί να ξέρει τώρα; Τελοσπαντων.

Στο στελνω τωρα

@MK2012 Βρε κοριτσι μηπως να πηγαινες σε αλλο διαγνωστικο; λογικα προλαβαινεις. Στο ιδιο τι διαφορετικο θα βγαλουν; μην χανεις αλλο χρονο μετα.. Αν αντεχεις..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...