Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Μετά τη βιοχημικη που περασα αδιαθετησα μετα απο λιγες μερες, μια κανονική περιοδο σε ροη και σε πονο, καθαρισα κανονικά  και σημερα ειμαι 13η του κυκλου με ελευθερες επαφες κανονικα! Απο τη 10η μερα του κυκλου εχω ενοχληση χαμηλα, βαρος σαν να περιμενω περιοδο, οχι κάτι εντονο, αλλά το νιωθω.. στην αρχη δεν εδωσα σημασια.. το ειχα και την επομενη και σημερα παλι.. δεν νομιζω να ειναι ωορρηξια γιατι την καταλαβαινω οταν συμβαίνει και ειναι διαφορετική η ενοχληση .. τωρα δεν μπορω να παω και για υπερηχο λογω γιορτων.. αλλα εχω ραντεβου στις 8 Γεναρη για να κάνω και το μικροβιωμα.. φυσιολογικο σας φαινεται πάντως; Παιζει να είναι απο φάρμακα και τη βιοχημικη;  

2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Έχεις δίκιο αλλά κάπως έχουν πέσει οι δικοί μου άνθρωποι από πάνω μου και μου προτείνουν. Έχω ήδη κλείσει 3 γιατρούς και σκεφτόμουν για 4ο. Καταλήγω να κάνω αυτό που δεν ήθελα εξαρχής, να γυρνάω γύρω γύρω και να μη ξέρω από που να το πιάσω πάλι.

Θα συμφωνήσω να μη δεις πολλούς γιατρους γιατι θα χαωθεις.. και μην επηρεαζεσαι απο τριτους που δεν εχουν προσωπικη εμπειρια.. ολοι εχουν εναν γιατρο να μας προτεινουν και φυσικα θα ειναι πολλοί οι καλοι γιατροί εκει εξω.. αλλα θεωρω καλυτερα να πας σε κάποιον που στον εχει προτεινει ή καποιος αλλος γιατρος ή μια κοπελα που ειχε προσωπική επαφη και εμπειρία μαζι του..  

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Εχω τσατιστει πολυ με το θεμα της @MK2012 και τρελαινομαι με ολους αυτους τους δηθεν επαγγελματιες.. απο εξωσωματιστες μεχρι διαγνωστικα, που σε παιρνουν στο λαιμο τους χωρις καμια ενσυναισθηση για αυτο που περνας. Για να μην φτασω στο αλλο ακρο αναφεροντας ολες αυτες που κανουν ενα σεξ, μενουν εγκυες.. και σκεφτονται κι απο πανω αν θα το κρατησουν. Ξερω οτι δε βοηθάω κανεναν με αυτα που λεω αλλα αγανακτησα..!

Ξέρεις τι; Έχω 3 βλαστοκυστες, έχουμε δώσει περίπου 12 χιλιάρικα και παραπάνω από την αρχή του 2024. Παρόλα αυτά έχω τη μαία να με παίρνει να μου λέει «τι να σου πω βρε κορίτσι μου». Τι να μου πεις; Σίγουρα να μη μου αλλάζεις 35 γνώμες σε ένα τηλεφώνημα και να μου πεις τι να κάνω. Καλά έχω γίνει τρελή. Παίρνει τηλ ο σύζυγος και του το κλείνει γιατί είναι σε ραντεβού.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Δεν χρειάζονται νεύρα δεν έχεις άδικο, αλλά εμείς για αυτό που προσπαθούμε θέλει ηρεμία, ας το πάρουμε ότι κάθε εμπόδιο για καλό 

Μάλιστα επειδή δεν θα βγάλεις άκρη ότι και να τους πεις αυτό είναι το μόνο σίγουρο, να επιμείνεις να μην σε προχωρήσουν για εμβρυομεταφορα εφόσον έχεις μικρόβιο, και επίσης αν ακολουθήσεις αγωγη πρέπει να την ακολουθήσει και ο σύζυγος εννοείτε γιατί εσύ θα καθαρίσεις αλλά αν έχει κάτι και ο σύζυγος θα ξανακολλησεις 

Θυμάμαι ότι είχε ακυρωθεο για την προγεστερονη ,τα λέγαμε τότε γιατί και εγώ ήμουν στην ιδια φαση με σένα 

πρίν από 3 λεπτά , kate82 είπε:

Δεν χρειάζονται νεύρα δεν έχεις άδικο, αλλά εμείς για αυτό που προσπαθούμε θέλει ηρεμία, ας το πάρουμε ότι κάθε εμπόδιο για καλό 

Μάλιστα επειδή δεν θα βγάλεις άκρη ότι και να τους πεις αυτό είναι το μόνο σίγουρο, να επιμείνεις να μην σε προχωρήσουν για εμβρυομεταφορα εφόσον έχεις μικρόβιο, και επίσης αν ακολουθήσεις αγωγη πρέπει να την ακολουθήσει και ο σύζυγος εννοείτε γιατί εσύ θα καθαρίσεις αλλά αν έχει κάτι και ο σύζυγος θα ξανακολλησεις 

Αγαπημένη, δεν εχουμε επαφές σίγουρα εδώ και ένα μήνα ακριβώς επειδή φοβόμουν για μικρόβια. Δεν επιμένω να με συνεχίσει για μεταφορά, επιμένω να μου πει όμως τι να κάνω! Αν είναι να σταματήσω να μου το πει τώρα, όχι να συνεχίσω 10 cyclacur τη μερα χωρίς να ξερω τι πρέπει ξεκάθαρα να κάνω!

Just now, MK2012 είπε:

Αγαπημένη, δεν εχουμε επαφές σίγουρα εδώ και ένα μήνα ακριβώς επειδή φοβόμουν για μικρόβια. Δεν επιμένω να με συνεχίσει για μεταφορά, επιμένω να μου πει όμως τι να κάνω! Αν είναι να σταματήσω να μου το πει τώρα, όχι να συνεχίσω 10 cyclacur τη μερα χωρίς να ξερω τι πρέπει ξεκάθαρα να κάνω!

Σ αυτό ναι είμαι μαζί σου εννοείτε 

Just now, kate82 είπε:

Που βρίσκεσαι αν επιτρέπεται, να παίρνεις κάθε 10 λεπτά τηλ μέχρι να πάρεις τις απαντήσεις που πρέπει 

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Θυμάμαι ότι είχε ακυρωθεο για την προγεστερονη ,τα λέγαμε τότε γιατί και εγώ ήμουν στην ιδια φαση με σένα 

Ναι ακριβώς για αυτό είχε ακυρωθεί. Δεν μας είχε πει να κάνω καλλιέργεια βέβαια.

πρίν από 3 λεπτά , kate82 είπε:

Που βρίσκεσαι αν επιτρέπεται, να παίρνεις κάθε 10 λεπτά τηλ μέχρι να πάρεις τις απαντήσεις που πρέπει 

Αθήνα βρίσκομαι και εγώ και ο γιατρός. Μιλησε  ο σύζυγος μαζί της. Να κάνω λέει εξέταση μόνο για μυκοπλασμα (για το ουρεόπλασμα ούτε λόγος) και να περιμένουμε να βγουν γιατί αν δεν είναι σε μεγάλη συγκέντρωση δεν είναι λέει θέμα. Ανάλογα τι θα δείξουν οι εξετάσεις λέει όταν βγουν σε 3 εργάσιμες θα δει αν θα προχωρήσουμε. Να συνεχίσω cyclacur κανονικά και να μη πάρω κάποια άλλη αγωγή για μύκητες ή κάτι άλλο. Εξακολουθώ να μην έχω λόγια. 

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Ναι ακριβώς για αυτό είχε ακυρωθεί. Δεν μας είχε πει να κάνω καλλιέργεια βέβαια.

Περίεργο αυτό, εγώ θυμάμαι Σεπτέμβριο που έκανα υστεροσκοπηση με είχε πει μετά από 14 μέρες και υπερυχο για να δουν αν όλα ήταν καλά και καλλιεργεια και μούτρα είχαν κάνει καπως τα παραπεπτικα ώστε να μην πληρώσω ,γιατί τώρα δικαιούμαστε μέχρι 60 .βουρ στα τηλέφωνα, για να καταλάβω τους έστειλες τα αποτελέσματα που δείχνουν ότι έχεις μικρόβιο και σ είπαν συνεχίζεις??οι αιματολογικες όλα καλά?

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Περίεργο αυτό, εγώ θυμάμαι Σεπτέμβριο που έκανα υστεροσκοπηση με είχε πει μετά από 14 μέρες και υπερυχο για να δουν αν όλα ήταν καλά και καλλιεργεια και μούτρα είχαν κάνει καπως τα παραπεπτικα ώστε να μην πληρώσω ,γιατί τώρα δικαιούμαστε μέχρι 60 .βουρ στα τηλέφωνα, για να καταλάβω τους έστειλες τα αποτελέσματα που δείχνουν ότι έχεις μικρόβιο και σ είπαν συνεχίζεις??οι αιματολογικες όλα καλά?

Ναι έστειλα τις εξετάσεις καλλιέργειας που έκανα μόνη μου μετά από παρότρυνση από εσάς κορίτσια τη Δευτέρα. Βγήκαν σήμερα κ τα έστειλα κ έγινε αυτή η κουβέντα που ανέφερα. Οι αιματολογικές είναι καλές αλλά τι να το κάνω; Εδώ τώρα δε ξερω που πατάω και που βρίσκομαι.

πρίν από 9 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι έστειλα τις εξετάσεις καλλιέργειας που έκανα μόνη μου μετά από παρότρυνση από εσάς κορίτσια τη Δευτέρα. Βγήκαν σήμερα κ τα έστειλα κ έγινε αυτή η κουβέντα που ανέφερα. Οι αιματολογικές είναι καλές αλλά τι να το κάνω; Εδώ τώρα δε ξερω που πατάω και που βρίσκομαι.

Το κέντρο είναι μακριά???

Διαφημίσεις

Πραγματικά έλεος.. κι εμείς με ένας γιατρό είχαμε ένα διάλογο όπου άλλαζε γνώμη για το τι πρέπει να γίνει κάθε 5 λεπτά ανάλογα τις ερωτήσεις μου (που κατηύθυνα προς τη μια ή την άλλη μεριά) και μετά θυμάμαι ότι ήμουν έξαλλη γιατί αλίμονο αν πέφτει πάνω μας το βάρος.. μετά αν κάτι δεν πάει καλά (χτυπα ξύλο) δεν είναι πιθανό να κατηγορούμε τον εαυτό μας; 

πρίν από 1 λεπτό , Cristina93 είπε:

Πραγματικά έλεος.. κι εμείς με ένας γιατρό είχαμε ένα διάλογο όπου άλλαζε γνώμη για το τι πρέπει να γίνει κάθε 5 λεπτά ανάλογα τις ερωτήσεις μου (που κατηύθυνα προς τη μια ή την άλλη μεριά) και μετά θυμάμαι ότι ήμουν έξαλλη γιατί αλίμονο αν πέφτει πάνω μας το βάρος.. μετά αν κάτι δεν πάει καλά (χτυπα ξύλο) δεν είναι πιθανό να κατηγορούμε τον εαυτό μας; 

Δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά, αλλά με ηρεμια όλα γινονται

πρίν από 31 λεπτά , MK2012 είπε:

Ξέρεις τι; Έχω 3 βλαστοκυστες, έχουμε δώσει περίπου 12 χιλιάρικα και παραπάνω από την αρχή του 2024. Παρόλα αυτά έχω τη μαία να με παίρνει να μου λέει «τι να σου πω βρε κορίτσι μου». Τι να μου πεις; Σίγουρα να μη μου αλλάζεις 35 γνώμες σε ένα τηλεφώνημα και να μου πεις τι να κάνω. Καλά έχω γίνει τρελή. Παίρνει τηλ ο σύζυγος και του το κλείνει γιατί είναι σε ραντεβού.

Σκεψου καλα και συζητησε με τον αντρα σου. 2 ειναι οι δρομοι για μενα. Ο ενας ειναι αυτος που σου λεει να κανεις ο εξωσωματιστης. Προχωρας ακριβως ετσι. Ο δευτερος ειναι.. τα σταματας ολα τωρα.. ακυρωνεις μονη σου.. και πας αλλου. Αλλαζεις και γιατρο και κεντρο. Αν θες ψαχνω το τηλ για να κανονισεις να σου μεταφερουν τα εμβρυα σου. Κι αν θες να μιλησουμε, στειλε μου προσωπικο μηνυμα να ανταλλαξουμε τηλεφωνα.

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Όχι είναι 40-45’ από το σπίτι μου με κίνηση. Στο Μαρούσι, Αθήνα.

Επειδή κοντεύουμε να γίνουμε γιατροί όλοι εδώ μέσα, χωρίς να το θέλουμε φυσικά αλλά προσπαθώντας να προστατέψουμε τον εαυτό μας, εγώ προσπαθώντας να μπω στη θέση σου θα σου πω τα εξής. Αρχικά εγώ κατάλαβα ότι δε θέλει να επαναλάβεις την εξέταση για μηκυτες καθότι το ξέρεις ότι έχεις σίγουρα. Το ότι δε θέλει να πάρεις όμως κάποιο χάπι γι αυτό δεν το καταλαβαίνω. Το γεγονός ότι μένεις Αθήνα, μήπως σε βοηθάει στο να βρεις κάποιον άλλο γυναικολόγο ο οποίος να σε βοηθήσει σχετικά με το τι να κάνεις? Σα δεύτερη γνώμη ας πούμε? Να πας άμεσα βέβαια για καλλιέργεια και ίσως και σε κάποιο καλύτερο εργαστηριο. Θέλουν νομίζω και 3 ημέρες να βγουν τα αποτελέσματα. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Σκεψου καλα και συζητησε με τον αντρα σου. 2 ειναι οι δρομοι για μενα. Ο ενας ειναι αυτος που σου λεει να κανεις ο εξωσωματιστης. Προχωρας ακριβως ετσι. Ο δευτερος ειναι.. τα σταματας ολα τωρα.. ακυρωνεις μονη σου.. και πας αλλου. Αλλαζεις και γιατρο και κεντρο. Αν θες ψαχνω το τηλ για να κανονισεις να σου μεταφερουν τα εμβρυα σου. Κι αν θες να μιλησουμε, στειλε μου προσωπικο μηνυμα να ανταλλαξουμε τηλεφωνα.

Θα συμφωνήσω με την Ελένη @MK2012 ούτε είναι φυσιολογικό να μη σου δώσει θεραπεία για μύκητες ούτε να αλλάζει γνώμες.. το ουρεοπλασμα άστο στην άκρη ότι και να κάνεις φεύγει και έρχεται το είχαμε και οι δύο ενάμιση μήνα αντιβίωση και αποτέλεσμα τίποτα.. δεν επηρεάζει κάπου αν είναι χαμηλά τα επίπεδα.. κι εγώ μόνο με τη μαία μιλούσα αλλά ουδε ποτέ δεν είχα πρόβλημα και ειδικά όταν νόμιζα ότι έχω ουρολοίμωξη πριν από τη μεταφορά, μου έγραψε κατευθείαν να κάνω τα πάντα. Μου είπε θα τα τσεκαρει ο γιατρός και μου έλεγε τι να κάνω. Όμως υπήρχε συνενόηση..σωστή συνενόηση...εδώ με αυτό που γίνεται με σένα είναι εξοργιστικο. Θα περιμένεις με μύκητες μέχρι το Σάββατο για να δεις τι θα σου πει από κοντά; Επίσης ρε κορίτσι μου την απορία την έχω.. γιατί δέκα σικλακουρ; Τόσο χαμηλό είναι το ενδομήτριο; Μονο σε μένα φαίνονται πολλά;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...