Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ήταν οκ αλλά θέλει να αυξήσει και άλλο τα οιστρογόνα λέει παρότι αυξήθηκαν από την τελευταία φορά που ήταν οριακά τη Δευτέρα. Πρακτικά θα είναι η 3η αιματολογική που θα κάνω το Σάββατο. Σήμερα είναι 12η μέρα κύκλου και αρα Σάββατο 14η μερα που θα δει πάλι ενδομήτριο και αιματολογικές και αν όλα είναι καλά ξεκινάω utrogestan για 5 μέρες για να γίνει μεταφορά την 19η μερα του κύκλου.. Ρώτησα αν 19η μερα είναι οκ ή είναι πολύ μακριά και είπε πως είμαστε οκ από άποψη χρόνου… Να αγχωθώ; 😂

Επισης να σημειώσω πως τώρα θα παίρνω 10 cyclacur τη μερα. 

Δέκα;; Χαρά στο κουράγιο σου κορίτσι μου!!! Μια χαρά είναι η 19η μέρα! Να μην αγχωθεις καθόλου!!! Όλα θα πάνε καλά!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Ψυχραιμια κοριτσι μου.. τωρα ειναι το πιο δυσκολο κομματι! Αποφασισες ποτε θα πας για την χοριακη;? (Θα μου θυμισεις τι εχεις βαλει; σορρυ αν σε εχω ξαναρωτησει.. αλλα ειμαστε πολλες εδω και ξεχναω. Ειμαι κ μεγαλη γυναικα!!)

Τι κλαις παιδι μου.. δεν χαθηκε και ο κοσμος αν ακυρωθει! Ξερω οτι ειναι σπαστικο αλλα ενταξει.. δε θα σκασουμε κιολας! Να περιμενεις να δεις τι θα σου πει.. μπορει να ειναι οκ! Ή να επαναλαβεις. Το θεμα ειναι να γινουν ολα σωστα για να κανεις την ετ χωρις να εχεις απροοπτα.

Αν διάβασα καλά για αυτά τα 2 που χαρακτηρίζονται ως «αμφιβολα» θέλουν μήνες θεραπεία.  Για αυτό έχω φρικάρει κυρίως. Πέρα του ότι δε ξερω τι είναι.

πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Αν διάβασα καλά για αυτά τα 2 που χαρακτηρίζονται ως «αμφιβολα» θέλουν μήνες θεραπεία.  Για αυτό έχω φρικάρει κυρίως. Πέρα του ότι δε ξερω τι είναι.

Παρε στο διαγνωστικο και ρωτα αν θελεις. Αυτοι το εγραψαν. Πες.. θελω να ρωτησω τι εννοουν 'αμφιιβολο'.. Βρισκομαι σε διαδικασια εξωσωματικης και θελω αμεσα διευκρινιση. Μπας και σου πουν εκεινοι. Δε χανεις τιποτα

πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Κορίτσι μου μέχρι να πάρεις απαντήσεις ηρέμησε...δεν βοηθάει κάπου ο πανικός.. όλα είναι αντιμετωπίσιμα... Επίσης καταλαβαίνω το πως νιώθεις για το αν ακυρωθεί ο κυκλος αλλά να ξέρεις καλύτερα να είναι όλα κατάλληλα για να έρθει και το θετικό αποτέλεσμα παρά να βιαστεις.. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 13 λεπτά , MK2012 είπε:

Υπάρχει περίπτωση το αμφίβολο αποτέλεσμα να είναι πως απλά δεν έχουν ξεκάθαρη εικόνα και θέλει επανάληψη??δε ξέρω υποθέσεις κανω...δε το εχω ξανακούσει....

Πες μας όταν μάθεις....αλλά μην απογοητευεσαι.....

Διαφημίσεις

πρίν από 37 λεπτά , MK2012 είπε:

Πήγα Δευτέρα κ έκανα την καλλιέργεια. Τρίτη βράδυ πήρα και το κολπικο υπόθετο. Βγήκαν τα αποτέλεσμα της Δευτερας μόλις. Πέρα του ότι υπάρχουν μύκητες λέει πως για mycoplasma και ureoplasma το αποτέλεσμα είναι αμφίβολο γιατί π πρέπει να κάνω επανέλεγχο μετά από την θεραπεία για μύκητες. Έχω πάθει κρίση πανικού, τα έχω στείλει στο γιατρό κ περιμένω. Δε ξερω τι να πω. Δεν έχω κανένα σύμπτωμα για τίποτα. Τι σημαίνει αμφίβολο αποτέλεσμα; Πάλι δε με βλέπω για εμβρυομεταφορα. 

Αν τι θέμα είναι οι μηκυτες, δε θα έχεις κανένα πρόβλημα για εμβρυομεταφορα. Τώρα αυτό που λες για το αμφίβολο αποτέλεσμα δεν το ξέρω... μήπως οι μηκυτες που υπάρχουν δεν κάνουν αξιόπιστη την εξέταση? Θα πρέπει να περιμένεις να δεις τι θα σου πει ο γιατρός. Το ξέρω ότι ανυπομονείς όμως δε θα θυσιάσεις τα έμβρυα σου αν υπάρχει θέμα, έτσι δεν είναι? Εγώ περίμενα 1 ακριβώς χρόνο για να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες. 

πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Παρε στο διαγνωστικο και ρωτα αν θελεις. Αυτοι το εγραψαν. Πες.. θελω να ρωτησω τι εννοουν 'αμφιιβολο'.. Βρισκομαι σε διαδικασια εξωσωματικης και θελω αμεσα διευκρινιση. Μπας και σου πουν εκεινοι. Δε χανεις τιποτα

@Lila86 @Eternity @*Vasoula  @Makelen

Κοριτσια πήρα στο διαγνωστικό και μου είπαν πως λόγω μεγάλης έκτασης μυκήτων δε μπορεί να δει το αποτέλεσμα σίγουρα αλλά πιστεύει 90% αρνητικό. Παρόλα αυτά δε μπορούν να το πάρουν πάνω τους για αυτό το λόγο. Εξήγησα πως η εξέταση ήταν πριν το κολπικο υπόθετο και μου είπε η μικροβιολόγος πως δεν αρκεί το υπόθετο κατά τη γνώμη της. Μετά με πήρε η μαία και μου είπε να πάρω άλλα 3 υποθετα και χάπια από το στομα 3 μέρες. Μου είπε πως ακόμα και μετά τη μεταφορά αν έχω μύκητες δίνεται αντιβίωση. Τη ρώτησα για το μυκοπλασμα και ουρεοπλασμα πως αν όντως υπάρχουν («αμφίβολο αποτέλεσμα») τότε ξερω πως επηρεάζουν την εγκυμοσύνη. Μου είπε θα μιλήσει πάλι με το γιατρό και θα με πάρει. Είμαι απόλυτα μπερδεμένη. Ότι τι; Πρέπει να αποφασίσω εγώ τώρα;

πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Κοριτσια πήρα στο διαγνωστικό και μου είπαν πως λόγω μεγάλης έκτασης μυκήτων δε μπορεί να δει το αποτέλεσμα σίγουρα αλλά πιστεύει 90% αρνητικό. Παρόλα αυτά δε μπορούν να το πάρουν πάνω τους για αυτό το λόγο. Εξήγησα πως η εξέταση ήταν πριν το κολπικο υπόθετο και μου είπε η μικροβιολόγος πως δεν αρκεί το υπόθετο κατά τη γνώμη της. Μετά με πήρε η μαία και μου είπε να πάρω άλλα 3 υποθετα και χάπια από το στομα 3 μέρες. Μου είπε πως ακόμα και μετά τη μεταφορά αν έχω μύκητες δίνεται αντιβίωση. Τη ρώτησα για το μυκοπλασμα και ουρεοπλασμα πως αν όντως υπάρχουν («αμφίβολο αποτέλεσμα») τότε ξερω πως επηρεάζουν την εγκυμοσύνη. Μου είπε θα μιλήσει πάλι με το γιατρό και θα με πάρει. Είμαι απόλυτα μπερδεμένη. Ότι τι; Πρέπει να αποφασίσω εγώ τώρα;

Με ξαναπηρε η μαια και είπε να μην πάρω χάπια και να πάω να κάνω εξέταση μόνο για μυκοπλασμα και θα μου πει αύριο τι να κάνω. Ο,τι να’ναι γενικά. Απορώ πως δε την έβρισα.

Για κάτι τόσο σοβαρό ίσως να ζητήσεις να μιλήσεις απευθείας με τον/την γιατρό που σε παρακολουθεί και όχι με τη μαία. Σίγουρα παίζει ρόλο το τι θελουμε να κάνουμε και οφείλει να σε ακούσει και να σεβαστεί την επιθυμία σου αλλά πρώτα πρέπει να σου πει ποια είναι η άποψη του τεκμηριωμένα και γιατί πιστεύει ότι είναι καλύτερο. 

πρίν από 9 λεπτά , MK2012 είπε:

Με μπερδεύει λίγο αυτό που σου λέει το εργαστήριο γιατί εμένα με πάρα πολλούς μηκυτες δεν υπήρχε θέμα για να βγάλουν αποτέλεσμα για τα υπόλοιπα. Μήπως να μιλήσεις με το γιατρό να δείτε αν έχει νόημα να επαναλάβεις την εξέταση σε κάποιο καλύτερο εργαστήρι? Και να μην έχεις βάλει κολπικό υπόθετο πριν την εξέταση. Εγώ σου λέω μόνο από το στόμα πήρα αγωγή και μάλιστα τη 2η φορά ήταν ένα χαπάκι εφάπαξ. 

πρίν από 12 λεπτά , MK2012 είπε:

Με ξαναπηρε η μαια και είπε να μην πάρω χάπια και να πάω να κάνω εξέταση μόνο για μυκοπλασμα και θα μου πει αύριο τι να κάνω. Ο,τι να’ναι γενικά. Απορώ πως δε την έβρισα.

Ποσο χρονο θελουν οι απαντησεις για το μυκοπλασμα;?

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Cristina93 είπε:

Για κάτι τόσο σοβαρό ίσως να ζητήσεις να μιλήσεις απευθείας με τον/την γιατρό που σε παρακολουθεί και όχι με τη μαία. Σίγουρα παίζει ρόλο το τι θελουμε να κάνουμε και οφείλει να σε ακούσει και να σεβαστεί την επιθυμία σου αλλά πρώτα πρέπει να σου πει ποια είναι η άποψη του τεκμηριωμένα και γιατί πιστεύει ότι είναι καλύτερο. 

Ο συγκεκριμενος γιατρός μιλάει μόνο δια αντιπροσώπου. Σπάνια μιλάμε μαζί. Κυρίως δίνει οδηγίες στη μαία και τος διαβιβάζει. Δε θα έπρεπε να είναι έτσι το ξερω, αλλά με αυτούς που είναι και καλά ονόματα πληρώνεις αυτό το τίμημα.

πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Ποσο χρονο θελουν οι απαντησεις για το μυκοπλασμα;?

3 εργάσιμες. Τώρα δε ξερω αν είναι να παω σήμερα η αύριο. Είναι ανοιχτά ως τις 7 λέει. Για μύκητες δε μου είπε να κάνω τίποτα. Δε μπορώ να καταλάβω. Οριακά δεν άρχισα να φωνάζω.

πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ο συγκεκριμενος γιατρός μιλάει μόνο δια αντιπροσώπου. Σπάνια μιλάμε μαζί. Κυρίως δίνει οδηγίες στη μαία και τος διαβιβάζει. Δε θα έπρεπε να είναι έτσι το ξερω, αλλά με αυτούς που είναι και καλά ονόματα πληρώνεις αυτό το τίμημα.

3 εργάσιμες. Τώρα δε ξερω αν είναι να παω σήμερα η αύριο. Είναι ανοιχτά ως τις 7 λέει. Για μύκητες δε μου είπε να κάνω τίποτα. Δε μπορώ να καταλάβω. Οριακά δεν άρχισα να φωνάζω.

Εβαλα τον σύζυγο να πάρει τηλ γιατί πραγματικά έχω χάσει τη ψυχραιμία μου και θα αρχίσω να βρίζω και δε θα παει καλά αυτό.

πρίν από 9 λεπτά , MK2012 είπε:

Εβαλα τον σύζυγο να πάρει τηλ γιατί πραγματικά έχω χάσει τη ψυχραιμία μου και θα αρχίσω να βρίζω και δε θα παει καλά αυτό.

Να συνεχίσω εγώ τα 1 εκατομμύριο cyclacur που παίρνω τη μερα χωρίς να έχω συγκεκριμένο πλάνο του τι πρέπει να γίνει δλδ ;! Εν τω μεταξύ μου λέει· αφού θα σε δούμε το Σάββατο έτσι κ αλλιώς για τις αιματολογικές και τον υπέρηχο όποτε θα δούμε τότε. Πραγματικά μου έχει ανεβεί η πίεση. 

1 hour ago, Makelen είπε:

Ψυχραιμια κοριτσι μου.. τωρα ειναι το πιο δυσκολο κομματι! Αποφασισες ποτε θα πας για την χοριακη;? (Θα μου θυμισεις τι εχεις βαλει; σορρυ αν σε εχω ξαναρωτησει.. αλλα ειμαστε πολλες εδω και ξεχναω. Ειμαι κ μεγαλη γυναικα!!)

Τι κλαις παιδι μου.. δεν χαθηκε και ο κοσμος αν ακυρωθει! Ξερω οτι ειναι σπαστικο αλλα ενταξει.. δε θα σκασουμε κιολας! Να περιμενεις να δεις τι θα σου πει.. μπορει να ειναι οκ! Ή να επαναλαβεις. Το θεμα ειναι να γινουν ολα σωστα για να κανεις την ετ χωρις να εχεις απροοπτα.

@MK2012 κορίτσι στο προηγούμενο κύκλο που ακυρώθηκε δεν είχες κάνει καλλιεργια ??? Η αλήθεια είναι από όσο ξέρω ότι δεν προχωράνε αν βρουν κάποιο μικρόβιο, αλλά δεν κατάλαβα το αμφίβολο τι γράφει ακριβώς από δίπλα?

Εχω τσατιστει πολυ με το θεμα της @MK2012 και τρελαινομαι με ολους αυτους τους δηθεν επαγγελματιες.. απο εξωσωματιστες μεχρι διαγνωστικα, που σε παιρνουν στο λαιμο τους χωρις καμια ενσυναισθηση για αυτο που περνας. Για να μην φτασω στο αλλο ακρο αναφεροντας ολες αυτες που κανουν ενα σεξ, μενουν εγκυες.. και σκεφτονται κι απο πανω αν θα το κρατησουν. Ξερω οτι δε βοηθάω κανεναν με αυτα που λεω αλλα αγανακτησα..!

πρίν από 9 λεπτά , kate82 είπε:

@MK2012 κορίτσι στο προηγούμενο κύκλο που ακυρώθηκε δεν είχες κάνει καλλιεργια ??? Η αλήθεια είναι από όσο ξέρω ότι δεν προχωράνε αν βρουν κάποιο μικρόβιο, αλλά δεν κατάλαβα το αμφίβολο τι γράφει ακριβώς από δίπλα?

Δε μου είχε ζητηθεί να κάνω καλλιέργεια. Είχα κάνει μόνο υστεροσκοπηση κατόπιν δίκης μου επιθυμίας. Έτσι βρέθηκε το μικροβιωμα και ξεκίνησα αντιβίωση. Ο κύκλος ακυρώθηκε λόγω υψηλής προγεστερονης.

πρίν από 6 λεπτά , Makelen είπε:

Εχω τσατιστει πολυ με το θεμα της @MK2012 και τρελαινομαι με ολους αυτους τους δηθεν επαγγελματιες.. απο εξωσωματιστες μεχρι διαγνωστικα, που σε παιρνουν στο λαιμο τους χωρις καμια ενσυναισθηση για αυτο που περνας. Για να μην φτασω στο αλλο ακρο αναφεροντας ολες αυτες που κανουν ενα σεξ, μενουν εγκυες.. και σκεφτονται κι απο πανω αν θα το κρατησουν. Ξερω οτι δε βοηθάω κανεναν με αυτα που λεω αλλα αγανακτησα..!

Δεν χρειάζονται νεύρα δεν έχεις άδικο, αλλά εμείς για αυτό που προσπαθούμε θέλει ηρεμία, ας το πάρουμε ότι κάθε εμπόδιο για καλό 

Just now, MK2012 είπε:

Δε μου είχε ζητηθεί να κάνω καλλιέργεια. Είχα κάνει μόνο υστεροσκοπηση κατόπιν δίκης μου επιθυμίας. Έτσι βρέθηκε το μικροβιωμα και ξεκίνησα αντιβίωση. Ο κύκλος ακυρώθηκε λόγω υψηλής προγεστερονης.

Μάλιστα επειδή δεν θα βγάλεις άκρη ότι και να τους πεις αυτό είναι το μόνο σίγουρο, να επιμείνεις να μην σε προχωρήσουν για εμβρυομεταφορα εφόσον έχεις μικρόβιο, και επίσης αν ακολουθήσεις αγωγη πρέπει να την ακολουθήσει και ο σύζυγος εννοείτε γιατί εσύ θα καθαρίσεις αλλά αν έχει κάτι και ο σύζυγος θα ξανακολλησεις 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...