Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 9 λεπτά , Anna7190 είπε:

Πηγα χθες να κουμπωσω τζιν και λεω:μπηκε στο στεγνωτηριο αλλα τελικα δεν ειχε μπει🤣🤣🤣καμια ελπιδα..

Και εγώ την ίδια ακριβώς σκέψη έκανα. Λέω δε χρησιμοποιώ στεγνωτήριο ξανά για τζιν 😂

πρίν από 26 λεπτά , Anna7190 είπε:

Με τα φαρμακα της διεγερσης με βοηθησε πολυ το τσαι λουιζας το οποιο συνεχιζω κ ολας αλλα βλεπω πως τις τελευταιες μερες δεν με βοηθαει.

Εγώ πάλι στη διέγερση πέρα από το τελευταίο 3ημερο δεν πρηστηκα καθόλου! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση που πρηστηκα στα σικλακουρ! Γενικά υγρά βοηθάνε αλλά δεν θα δεις μεγάλη διαφορά τώρα οι ορμόνες είναι ορμόνες!!!

1 ώρα πρίν, Anna7190 είπε:

Καλημερα κοριτσια,Ελπιζω να σας βρισκω ολες καλα,εχετε καποιο tip για το πριξιμο?παιρνω 3 μερες τα cyclacur και νοιωθω παραφουσκωμενη,μπας και το "προλαβω"καπως.

Εμένα κορίτσι μου με βοηθησε πολυ πέρα από το πολυ νερό και το ότι έκοψα αλάτι...φυσικά και πρηζεσαι πάλι αλλά πολυ λιγότερο!!!

• Μου αρέσει 1

6η μέρα από την εμβρυομεταφορα κ αρχίζει το άγχος να χτυπάει κόκκινο... Διαβάζω από όλες σας πως δεν περνάν οι μέρες μέχρι τη χοριακη και σε μένα συμβαίνει το εξής παράδοξο, δε θέλω να έρθει η μέρα της χοριακης... Τουλάχιστον τώρα έχω την ελπίδα ότι μπορεί κ να τα καταφέραμε κ μπορώ να κάνω σχέδια για το μωράκι που θα ερθει.. Δε θα αντέξω κ άλλη αρνητική χοριακη!!! 

• Καλή τύχη! 4
  • Ευχή 7
  • Δύναμη! 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Μια χαρά θα αυξηθεί το ενδομήτριο θα το δεις. Πήγα και εγώ σήμερα για επαναληπτικές αιματολογικές, δεν μου έκανε υπέρηχο. Μου είπε συνεχίζω τα cyclacur κανονικά μέχρι νεοτέρας.

Πρήξιμο φουλ το cyclacur, δε κλείνουν τα παντελόνια καλά 😂 εγώ έπαιρνα και τον προηγούμενο μήνα που μου ακύρωσε τον κύκλο τελικά όποτε νιώθω οποτε σαν μπαλόνι. Μόνο νεράκι βοηθάει όντως.

Τελικά βγήκαν οι αιματολογικές μου και πρέπει να κάνω νεες εξετάσεις το Σάββατο και να αυξήσω τη δόση cyclacur και άλλο και βλέπουμε.

3 ώρες πρίν, fraupepi είπε:

Καλημέρα,υπάρχει ακόμη διαθέσιμη ή θα την χρειαστείς?

Μου είπε ο γιατρός ότι κρατάει 2 μήνες στο ψυγείο και να την κρατήσω προς το παρόν. Την χρειάζεσαι άμεσα;  

πρίν από 47 λεπτά , MK2012 είπε:

Τελικά βγήκαν οι αιματολογικές μου και πρέπει να κάνω νεες εξετάσεις το Σάββατο και να αυξήσω τη δόση cyclacur και άλλο και βλέπουμε.

Ήταν οκ; Γιατί να κάνεις κι άλλες το Σάββατο;;

1 hour ago, Angel83 είπε:

6η μέρα από την εμβρυομεταφορα κ αρχίζει το άγχος να χτυπάει κόκκινο... Διαβάζω από όλες σας πως δεν περνάν οι μέρες μέχρι τη χοριακη και σε μένα συμβαίνει το εξής παράδοξο, δε θέλω να έρθει η μέρα της χοριακης... Τουλάχιστον τώρα έχω την ελπίδα ότι μπορεί κ να τα καταφέραμε κ μπορώ να κάνω σχέδια για το μωράκι που θα ερθει.. Δε θα αντέξω κ άλλη αρνητική χοριακη!!! 

Κορίτσι μου είναι η μέρα όντως που ξεκινάει το περίμενε... Μόνο υπομονή μπορώ να σου ευχηθώ γιατί δεν είναι εύκολες οι μέρες της αναμονής! Δουλεύεις; Αν όχι κάνε πράγματα να απασχολείς το μυαλό σου όσο μπορείς! Σου εύχομαι να έχεις μια μεγάλη χοριακη και να σου πάνε όλα υπέροχα! Ποτέ σου χουν πει να κάνεις;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , Lila86 είπε:

Ήταν οκ αλλά θέλει να αυξήσει και άλλο τα οιστρογόνα λέει παρότι αυξήθηκαν από την τελευταία φορά που ήταν οριακά τη Δευτέρα. Πρακτικά θα είναι η 3η αιματολογική που θα κάνω το Σάββατο. Σήμερα είναι 12η μέρα κύκλου και αρα Σάββατο 14η μερα που θα δει πάλι ενδομήτριο και αιματολογικές και αν όλα είναι καλά ξεκινάω utrogestan για 5 μέρες για να γίνει μεταφορά την 19η μερα του κύκλου.. Ρώτησα αν 19η μερα είναι οκ ή είναι πολύ μακριά και είπε πως είμαστε οκ από άποψη χρόνου… Να αγχωθώ; 😂

Επισης να σημειώσω πως τώρα θα παίρνω 10 cyclacur τη μερα. 

πρίν από 5 λεπτά , Lila86 είπε:

Κορίτσι μου είναι η μέρα όντως που ξεκινάει το περίμενε... Μόνο υπομονή μπορώ να σου ευχηθώ γιατί δεν είναι εύκολες οι μέρες της αναμονής! Δουλεύεις; Αν όχι κάνε πράγματα να απασχολείς το μυαλό σου όσο μπορείς! Σου εύχομαι να έχεις μια μεγάλη χοριακη και να σου πάνε όλα υπέροχα! Ποτέ σου χουν πει να κάνεις;

Δε δουλεύω πήρα την 7ημερη άδεια μέχρι κ Δευτέρα που θα κάνω τη χοριακη θα κάθομαι... Την Κυριακή λέω να κάνω ένα τεστ γιατί θα είναι 9η μέρα οπότε αν δεν έπεφτε Κυριακή θα έκανα ούτως η άλλως χοριακη.. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Κορίτσια και εγώ μετά από μόλις 2 μέρες cyclacure που λέει ότι το δίνει πάντα μετά την υστεροσκοπηση έχω τρομερό πρήξιμο και αλλά συναφή εντερικά θέματα.. σήμερα πήγα στο γραφείο με φούστα ελαστική που είχα ψωνίσει περιμένοντας άλλου είδους φουσκώματα … τι να πεις, τουλάχιστον δεν πήγε χαμένη η αγορά 🥲

• Μου αρέσει 2

On 1/12/2024 at 11:29 ΜΜ, Eternity είπε:

Να πας αύριο κιόλας να την κάνεις την καλλιέργεια κολπικου υγρού γιατί θέλει και κάποιες ημέρες να βγει. 

Κορίτσι μου προσπάθησε να. η επηρεάζεσαι γιατί στο όνειρο μπορεί να εκφράζεται η επιθυμία σου πχ για δίδυμα και ο φόβος ταυτόχρονα για να είναι υγιή. Κι εγώ όπως είχα ξαναγράψει πριν πάω στο γιατρό είχα δει ότι έμπαινα σε ζαχαροπλαστειο με γλυκά, δεν τα έτρωγα αλλά έψαχνα εναγωνίως να αγοράσω πολλά. Επίσης στο παρελθόν έχω δει όνειρα να χάνω δόντια που σημαίνει θάνατος και να μη συμβαίνει τίποτα. Θα τρελαθούμε με τέτοιες σκέψεις. 

Όταν είχα την ανεμβρυική κύηση, η μαία μου έλεγε, "αν έχεις συμπτώματα, μην αγχώνεσαι". Βέβαια εγώ δεν είχα συμπτώματα ούτε τότε ούτε στο γιο μου μετά ούτε τώρα. Αργότερα άρχισαν. Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι αν έχεις συμπτώματα που συνεχίζουν κανονικά τότε όλα θα είναι μια χαρά!Απο την άλλη πάλι, το να μην έχεις και τίποτα δε σημαίνει κάτι κακό!Δε θέλουν σίγουρα να έχεις πχ πολλά συμπτώματα που θα σταματήσουν απότομα. 

Υπέροχα κορίτσι μου!!! Και τα δύο φύλα και ξεμπερδεύεις με 2 μωράκια!!! Εκτός κι αν θες και 3ο ε!!!Εγω είμαι λίγο αγχωμένη πώς θα είμαι πάλι με μωρό μετά από τόσα χρόνια αλλά λέω εδώ άντεξα τα άσχημα της εξωσωματικής, εκεί θα κολλήσω? 

Πήγα Δευτέρα κ έκανα την καλλιέργεια. Τρίτη βράδυ πήρα και το κολπικο υπόθετο. Βγήκαν τα αποτέλεσμα της Δευτερας μόλις. Πέρα του ότι υπάρχουν μύκητες λέει πως για mycoplasma και ureoplasma το αποτέλεσμα είναι αμφίβολο γιατί π πρέπει να κάνω επανέλεγχο μετά από την θεραπεία για μύκητες. Έχω πάθει κρίση πανικού, τα έχω στείλει στο γιατρό κ περιμένω. Δε ξερω τι να πω. Δεν έχω κανένα σύμπτωμα για τίποτα. Τι σημαίνει αμφίβολο αποτέλεσμα; Πάλι δε με βλέπω για εμβρυομεταφορα. 

• Ευχή 1

3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Σου ειπαν να πας Σαββατο για να παμε μαζι! Λοιπον.. θα ειναι ολα καλα και για τις δυο μας.. θα κανουμε ταυτοχρονα εμβρυομεταφορες.. και θα περασουμε την αναμονη παρεα! Αντε.. λιγο εμεινε!

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Πήγα Δευτέρα κ έκανα την καλλιέργεια. Τρίτη βράδυ πήρα και το κολπικο υπόθετο. Βγήκαν τα αποτέλεσμα της Δευτερας μόλις. Πέρα του ότι υπάρχουν μύκητες λέει πως για mycoplasma και ureoplasma το αποτέλεσμα είναι αμφίβολο γιατί π πρέπει να κάνω επανέλεγχο μετά από την θεραπεία για μύκητες. Έχω πάθει κρίση πανικού, τα έχω στείλει στο γιατρό κ περιμένω. Δε ξερω τι να πω. Δεν έχω κανένα σύμπτωμα για τίποτα. Τι σημαίνει αμφίβολο αποτέλεσμα; Πάλι δε με βλέπω για εμβρυομεταφορα. 

Τωρα το ειδα αυτο που εγραψες! Τρωγοσουν εσυ.. κατι ηξερες! Και ευτυχως που εκανες την εξεταση! Περιμενε να σε παρει ή παρε εσυ.. να δεις τι θα σου πει. Μπορει να μη χρειαστει να ακυρωσει..!

πρίν από 4 λεπτά , Makelen είπε:

Σου ειπαν να πας Σαββατο για να παμε μαζι! Λοιπον.. θα ειναι ολα καλα και για τις δυο μας.. θα κανουμε ταυτοχρονα εμβρυομεταφορες.. και θα περασουμε την αναμονη παρεα! Αντε.. λιγο εμεινε!

Τωρα το ειδα αυτο που εγραψες! Τρωγοσουν εσυ.. κατι ηξερες! Και ευτυχως που εκανες την εξεταση! Περιμενε να σε παρει ή παρε εσυ.. να δεις τι θα σου πει. Μπορει να μη χρειαστει να ακυρωσει..!

Πήρα τη μαία και μου το έκλεισε. Προφανώς δε μπορεί να μιλήσει. Οι μύκητες από αντιβίωση δεν θα επηρεάζουν, έκανα και αγωγή. Τα υπόλοιπα δε μπορώ να καταλάβω τι είναι, τι σημαίνει «αμφίβολο» και πως προέκυψαν. Πρέπει να κλαίω τουλάχιστον μια ώρα. Δε ξερω τι να πω. Περιμενω να με πάρει ο γιατρός.

3 ώρες πρίν, Angel83 είπε:

Ψυχραιμια κοριτσι μου.. τωρα ειναι το πιο δυσκολο κομματι! Αποφασισες ποτε θα πας για την χοριακη;? (Θα μου θυμισεις τι εχεις βαλει; σορρυ αν σε εχω ξαναρωτησει.. αλλα ειμαστε πολλες εδω και ξεχναω. Ειμαι κ μεγαλη γυναικα!!)

Just now, MK2012 είπε:

Πήρα τη μαία και μου το έκλεισε. Προφανώς δε μπορεί να μιλήσει. Οι μύκητες από αντιβίωση δεν θα επηρεάζουν, έκανα και αγωγή. Τα υπόλοιπα δε μπορώ να καταλάβω τι είναι, τι σημαίνει «αμφίβολο» και πως προέκυψαν. Πρέπει να κλαίω τουλάχιστον μια ώρα. Δε ξερω τι να πω. Περιμενω να με πάρει ο γιατρός.

Τι κλαις παιδι μου.. δεν χαθηκε και ο κοσμος αν ακυρωθει! Ξερω οτι ειναι σπαστικο αλλα ενταξει.. δε θα σκασουμε κιολας! Να περιμενεις να δεις τι θα σου πει.. μπορει να ειναι οκ! Ή να επαναλαβεις. Το θεμα ειναι να γινουν ολα σωστα για να κανεις την ετ χωρις να εχεις απροοπτα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...