Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 27 λεπτά , Makelen είπε:

Ναι κοριτσι μου συμφωνω σε ολα. Κι εγω πιστευω πως ολα για καποιο λογο γινονται. Για να δουμε τωρα.. θα κανω δευτερο παιδι τελικα ή τσαμπα τα συζηταμε;😂 Εδω ακομα δεν εχω καν καλο ενδομητριο! Ελπιζω να εχει παρει μπρος μεχρι το Σαββατο..!

Θα πάρει θα πάρει!!! 🤞🏼 Τι στο καλό πια!!! Τίποτα δεν συζητάμε τσάμπα ούτως η άλλως 😉

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μα αυτος το ξερει! Και ειπε οτι αν δε μπορει αυτη το Σαββατο.. να παω τη Δευτερα! Αλλα ιδανικα.. θελει το Σαββατο!! Δεν βρισκεις ακρη κοριτσι μου.. απλα κανεις υπομονη μεχρι να γινει η δουλεια σου!! Ας μεινω εγκυος εγω.. Μήπως θα με ξαναδουν! Κι αυτη η γυναικολογος.. θα μπορουσε να με κρατησει πελατισσα για την εγκυμοσυνη. Τωρα δεν προκειται να ξαναπατησω. Γιατι μπορει να πηγαινω στο δημοσιο για γεννα.. αλλα εχω παραλληλα και ιδιωτη για παρακολουθηση.. για να εχω καλυτερους κ συχνοτερους υπερηχους. Τουλαχιστον αυτο ειχα κανει την πρωτη φορα. Τελος παντων.. αφου βρηκα αυτο τον κυριούλη για το Σαββατο.. παλι καλα!! Με πηρε και η γραμματεας του εξωσωματιστη πριν απο λιγο. Φτιαχνουν λεει τον φακελο μου και μου εγραψαν σε email τι χαρτουρα χρειαζονται να τους στειλω.. αλλα και να με ρωτησουν αν θα βαλω τελικα δυο.. γιατι ειδαμε λεει οτι ειναι αριστα 3 απο τα 6 εμβρυα, κι οτι επειδη την προηγουμενη φορα επιασα με την πρωτη, εχω πιθανοτητες για διδυμα. Της ειπα οτι κι εγω με τις πιθανοτητες παω.. κι οτι δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να βαζω ενα ενα. 

Ουτε εγω ειχα κανει! Απο το φορουμ εδω ειχα μαθει τοτε οτι υπαρχει. Επειδη ηταν η πρωτη μου εξωσωματικη.. ειχα ακολουθησει αυτο που μου ειχε πει ο γιατρος και τα εβαλα 6η. Αφου επιασε.. δεν το εψαξα μετα καθολου..!

Άρα έχει εικόνα ο γιατρός και λογικά θα κινηθεί ομοίως και αυτή τη φορά! 

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Lila86 είπε:

Κατερινάκι πάλι άλλου απάντησες 😂 αλλά πιστεύω θα το δει η @Makelen

Δεν αλλάζω συνήθειες 🤣🤣🤣

πρίν από 9 λεπτά , Makelen είπε:

Ναι εννοειται!!

Προχωράς είμαι σίγουρη...ετοιμάσου 🥰🥰

πρίν από 17 λεπτά , Makelen είπε:

Κι εγω ετσι πιστευω.. αλλα ποτε δεν ξερεις. Θα μαθουμε συντομα! 

Θετικά μόνο θετικά.... και 6.5 να. Είναι αν είναι τριζωνικο είσαι σούπερ ντουπερ...περιμένουμε νέα σου ...

πρίν από 35 λεπτά , kate82 είπε:

Θετικά μόνο θετικά.... και 6.5 να. Είναι αν είναι τριζωνικο είσαι σούπερ ντουπερ...περιμένουμε νέα σου ...

Οταν πρωτοξεκινησαμε cyclacur, του ειπα να παρω περισσοτερα γιατι αυτο ξαναγινε και την πρωτη φορα. Ειχα παει με 6.5 την 10η μερα.. και αυξανοντας τα cyclacur τοτε σε 4, την 13η μερα μου πηγε 9.2 το ενδομητριο. Του το θυμισα αλλα παλι μου εδωσε την ιδια δοσολογια. Ηταν ανενδοτος. Και να παλι τα ιδια! Τωρα ελπιζω και ευχομαι την 13η εστω να πιασω ενα 8. Τι να πω..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...