Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 15 λεπτά , Eternity είπε:

Αν δεν έχεις λύσει το θέμα με την ενδομητριωση μην προχωρήσεις σε εμβρυομεταφορα και σπαταλησεις έμβρυα. Η ηλικία σου είναι μεγάλο θετικό. Οπλισου με υπομονή, δύναμη και πείσμα! Όλα θα πάνε καλά!!! 

Εγω ξέρω ότι από τη στιγμή που είναι οκ το ενδομήτριο και ξεκινάς προγεστερονη, 5 ημέρες μετά βάζεις τα έμβρυα αν είναι βλαστοκυστες. Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι άλλο... Εκτός κι αν εννοούσε ότι θα αφήσει άλλες 2 ημέρες να ξαναδείτε το ενδομήτριο. Εγώ πχ 18η ημέρα τα έβαλα. 

Εχει να κανει με το παραθυρο εμφυτευσης. Μπορεις να βαλεις 5ης μερας εμβρυα την 6η μερα (εγω ετσι επιασα). Επισης μπορεις να βαλεις εμβρυα 5ης κ 6ης μερας μαζι. Μπορεις επισης να κανεις εξεταση για να μαθεις το παραθυρο εμφυτευσης σου, ωστε να ξερεις πότε εισαι πιο δεκτικη για να γινει η ετ. Εμενα ο γιατρος μου ειχε πει τοτε οτι παρ ολο που ηταν 5ης μερας.. θα τα βαζαμε σε 6 μερες γιατι ειχε καλυτερα ποσοστα κυησεων στα στατιστικα του. Και οντως πετυχε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Makelen είπε:

Κοριτσια πηγα για μετρηση ενδομητριου το πρωι και ηταν 6.5 τελικα. Θα πρεπει να ξαναπαω το Σαββατο και βλεπουμε. Ευτυχως βρηκα εναν γυναικολογο και θα παει να ανοιξει το ιατρειο για να μου κανει τον υπερηχο. Γιατι αυτη που μου συστησε ο εξωσωματιστης.. επαιρνε τα ωραιοτατα 50ευρα αλλα δεν μπορουσε να με εξυπηρετησει. Τα λεω χαλαρα τωρα.. αλλα απο το πρωι με εχουν με τα μυαλα στα καγκελα. Εν τω μεταξυ για να παω Αθηνα μιση μερα με το κτελ (καταλαβαινετε ταλαιπωρια), πρεπει ο αντρας μου να παρει αδεια να κρατησει το παιδι. Ρωταω λοιπον τη γραμματεα-μαια του γιατρου.. οτι αν ειναι οκ το Σαββατο.. θα παμε για ετ Παρασκευη; και δεν ηξερε.. γτ δεν ξερει προφανως ποτε βολευει τον γιατρο. Μπορει μου λεει να τα βαλει 6η.. μπορει και 7η μερα.. αναλογως το ενδομητριο. Ντοινγκ!

Συγγνώμη η άλλη δεν μπορούσε να σου κάνει μια εξυπηρέτηση εν μέσω εξωσωματικής; Είμαστε με τα καλά μας; Τα σικλακουρ στα αύξησε ο γιατρός καθόλου;

Καλησπέρα κορίτσια!!

Γνωρίζετε αν ο πονοκέφαλος είναι σύμπτωμα της εγκυμοσύνης; Εδώ και 3 μέρες με πιάνει συνήθως το απόγευμα και δεν ηρεμεί με ντεπον, είναι λόγω των ορμονών προφανώς 

πρίν από 1 λεπτό , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Γνωρίζετε αν ο πονοκέφαλος είναι σύμπτωμα της εγκυμοσύνης; Εδώ και 3 μέρες με πιάνει συνήθως το απόγευμα και δεν ηρεμεί με ντεπον, είναι λόγω των ορμονών προφανώς 

Είναι σύμπτωμα ναι . Αλλά επειδή είσαι Κ έγκυος πρέπει να αγοράσεις Κ ένα πιεσόμετρο να περνεις Κ την πίεση σου για να είσαι καλημενη . Επίσης πινε πάρα πολύ νερό 1 ,5 με 2 λίτρα την μέρα.  

1 hour ago, Makelen είπε:

Εχει να κανει με το παραθυρο εμφυτευσης. Μπορεις να βαλεις 5ης μερας εμβρυα την 6η μερα (εγω ετσι επιασα). Επισης μπορεις να βαλεις εμβρυα 5ης κ 6ης μερας μαζι. Μπορεις επισης να κανεις εξεταση για να μαθεις το παραθυρο εμφυτευσης σου, ωστε να ξερεις πότε εισαι πιο δεκτικη για να γινει η ετ. Εμενα ο γιατρος μου ειχε πει τοτε οτι παρ ολο που ηταν 5ης μερας.. θα τα βαζαμε σε 6 μερες γιατι ειχε καλυτερα ποσοστα κυησεων στα στατιστικα του. Και οντως πετυχε.

Έχει κάνει ομως η κοπέλα εξέταση για το παράθυρο εμφύτευσης? Εγώ δεν είχα κάνει... Ποτέ δε μου το είχε προτείνει κανεις.

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

Είναι σύμπτωμα ναι . Αλλά επειδή είσαι Κ έγκυος πρέπει να αγοράσεις Κ ένα πιεσόμετρο να περνεις Κ την πίεση σου για να είσαι καλημενη . Επίσης πινε πάρα πολύ νερό 1 ,5 με 2 λίτρα την μέρα.  

Ευχαριστώ κορίτσι μου.

Την μέτρησα τώρα και είναι 12 η μεγάλη και 8 η μικρή.Ενταξει είναι;

Νερό προσπαθώ να πίνω όσο μπορώ 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , Kate89 είπε:

Ευχαριστώ κορίτσι μου.

Την μέτρησα τώρα και είναι 12 η μεγάλη και 8 η μικρή.Ενταξει είναι;

Νερό προσπαθώ να πίνω όσο μπορώ 

Η καλύτερη πίεση είναι 12 με 8 👍🏼 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , Eternity είπε:

Έχει κάνει ομως η κοπέλα εξέταση για το παράθυρο εμφύτευσης? Εγώ δεν είχα κάνει... Ποτέ δε μου το είχε προτείνει κανεις.

Ε την εξέταση την κάνουν όταν δεν υπάρχουν εμφυτεύσεις Κ ερευνατε η αιτία αφού εσύ είχες εμφύτευσεις το ήξερες το παράθυρο σου 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ε την εξέταση την κάνουν όταν δεν υπάρχουν εμφυτεύσεις Κ ερευνατε η αιτία αφού εσύ είχες εμφύτευσεις το ήξερες το παράθυρο σου 

Οχι, δεν είχα καμία στις προηγούμενες εμβρυομεταφορες μου. Αλλά απ ότι φαίνεται δεν ήταν το παράθυρο το πρόβλημα. 

Διαφημίσεις

1 hour ago, Lila86 είπε:

Συγγνώμη η άλλη δεν μπορούσε να σου κάνει μια εξυπηρέτηση εν μέσω εξωσωματικής; Είμαστε με τα καλά μας; Τα σικλακουρ στα αύξησε ο γιατρός καθόλου;

Σιγα μην με εξυπηρετουσε!! Ειναι ζωα παιδι μου.. χεστηκανε! Τα cyclacur απο 3, μου τα εκανε 4.

Just now, Makelen είπε:

Σιγα μην με εξυπηρετουσε!! Ειναι ζωα παιδι μου.. χεστηκανε! Τα cyclacur απο 3, μου τα εκανε 4.

Εντάξει απαράδεκτη.. μιλάμε για εξωσωματική δεν μιλάμε για έναν απλό έλεγχο! Όχι ότι θα δώσει βάση αλλά έτσι για το γαμωτο εγώ θα το έλεγα στον εξωσωματικο. 

πρίν από 23 λεπτά , Lila86 είπε:

Εντάξει απαράδεκτη.. μιλάμε για εξωσωματική δεν μιλάμε για έναν απλό έλεγχο! Όχι ότι θα δώσει βάση αλλά έτσι για το γαμωτο εγώ θα το έλεγα στον εξωσωματικο. 

Μα αυτος το ξερει! Και ειπε οτι αν δε μπορει αυτη το Σαββατο.. να παω τη Δευτερα! Αλλα ιδανικα.. θελει το Σαββατο!! Δεν βρισκεις ακρη κοριτσι μου.. απλα κανεις υπομονη μεχρι να γινει η δουλεια σου!! Ας μεινω εγκυος εγω.. Μήπως θα με ξαναδουν! Κι αυτη η γυναικολογος.. θα μπορουσε να με κρατησει πελατισσα για την εγκυμοσυνη. Τωρα δεν προκειται να ξαναπατησω. Γιατι μπορει να πηγαινω στο δημοσιο για γεννα.. αλλα εχω παραλληλα και ιδιωτη για παρακολουθηση.. για να εχω καλυτερους κ συχνοτερους υπερηχους. Τουλαχιστον αυτο ειχα κανει την πρωτη φορα. Τελος παντων.. αφου βρηκα αυτο τον κυριούλη για το Σαββατο.. παλι καλα!! Με πηρε και η γραμματεας του εξωσωματιστη πριν απο λιγο. Φτιαχνουν λεει τον φακελο μου και μου εγραψαν σε email τι χαρτουρα χρειαζονται να τους στειλω.. αλλα και να με ρωτησουν αν θα βαλω τελικα δυο.. γιατι ειδαμε λεει οτι ειναι αριστα 3 απο τα 6 εμβρυα, κι οτι επειδη την προηγουμενη φορα επιασα με την πρωτη, εχω πιθανοτητες για διδυμα. Της ειπα οτι κι εγω με τις πιθανοτητες παω.. κι οτι δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να βαζω ενα ενα. 

1 ώρα πρίν, Eternity είπε:

Ουτε εγω ειχα κανει! Απο το φορουμ εδω ειχα μαθει τοτε οτι υπαρχει. Επειδη ηταν η πρωτη μου εξωσωματικη.. ειχα ακολουθησει αυτο που μου ειχε πει ο γιατρος και τα εβαλα 6η. Αφου επιασε.. δεν το εψαξα μετα καθολου..!

πρίν από 35 λεπτά , Makelen είπε:

Μα αυτος το ξερει! Και ειπε οτι αν δε μπορει αυτη το Σαββατο.. να παω τη Δευτερα! Αλλα ιδανικα.. θελει το Σαββατο!! Δεν βρισκεις ακρη κοριτσι μου.. απλα κανεις υπομονη μεχρι να γινει η δουλεια σου!! Ας μεινω εγκυος εγω.. Μήπως θα με ξαναδουν! Κι αυτη η γυναικολογος.. θα μπορουσε να με κρατησει πελατισσα για την εγκυμοσυνη. Τωρα δεν προκειται να ξαναπατησω. Γιατι μπορει να πηγαινω στο δημοσιο για γεννα.. αλλα εχω παραλληλα και ιδιωτη για παρακολουθηση.. για να εχω καλυτερους κ συχνοτερους υπερηχους. Τουλαχιστον αυτο ειχα κανει την πρωτη φορα. Τελος παντων.. αφου βρηκα αυτο τον κυριούλη για το Σαββατο.. παλι καλα!! Με πηρε και η γραμματεας του εξωσωματιστη πριν απο λιγο. Φτιαχνουν λεει τον φακελο μου και μου εγραψαν σε email τι χαρτουρα χρειαζονται να τους στειλω.. αλλα και να με ρωτησουν αν θα βαλω τελικα δυο.. γιατι ειδαμε λεει οτι ειναι αριστα 3 απο τα 6 εμβρυα, κι οτι επειδη την προηγουμενη φορα επιασα με την πρωτη, εχω πιθανοτητες για διδυμα. Της ειπα οτι κι εγω με τις πιθανοτητες παω.. κι οτι δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να βαζω ενα ενα. 

Ουτε εγω ειχα κανει! Απο το φορουμ εδω ειχα μαθει τοτε οτι υπαρχει. Επειδη ηταν η πρωτη μου εξωσωματικη.. ειχα ακολουθησει αυτο που μου ειχε πει ο γιατρος και τα εβαλα 6η. Αφου επιασε.. δεν το εψαξα μετα καθολου..!

Καλά είπες, καλύτερα να βάλεις δύο αν δεν έχεις θέμα για δίδυμα! Εγω σου εύχομαι να πάνε όλα καλά όσα κι αν είναι 🙂

Ναι εννοείται δεν βγάζεις άκρη και όντως θα μπορούσε να σε κρατήσει,αυτή έχασε το μόνο σίγουρο!αλλά δεν πειράζει όλα για καλό γίνονται τελικά! Μια χαρά στον κυριουλη και μπορεί να είναι και πολύ καλός!

πρίν από 13 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά είπες, καλύτερα να βάλεις δύο αν δεν έχεις θέμα για δίδυμα! Εγω σου εύχομαι να πάνε όλα καλά όσα κι αν είναι 🙂

Ναι εννοείται δεν βγάζεις άκρη και όντως θα μπορούσε να σε κρατήσει,αυτή έχασε το μόνο σίγουρο!αλλά δεν πειράζει όλα για καλό γίνονται τελικά! Μια χαρά στον κυριουλη και μπορεί να είναι και πολύ καλός!

Ναι κοριτσι μου συμφωνω σε ολα. Κι εγω πιστευω πως ολα για καποιο λογο γινονται. Για να δουμε τωρα.. θα κανω δευτερο παιδι τελικα ή τσαμπα τα συζηταμε;😂 Εδω ακομα δεν εχω καν καλο ενδομητριο! Ελπιζω να εχει παρει μπρος μεχρι το Σαββατο..!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...