Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 29 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου ευχομαι αυτή τη φορά να πάνε όλα κατευχην! Που με ελεγμένη όλα θα πάνε μια χαρά! Τρόπος να μη σκέφτεσαι δεν υπάρχει πάει αυτόματα το μυαλό εκεί από μόνο του! Η @Cristina93 πιο πάνω στα έγραψε σχεδόν όλα δοκίμασε τα και ότι σε κάνει να περνάς πιο ευχάριστα! Εγώ ήμουν της ταινίας περισσότερο! Ότι χρειαστείς όλες εδώ είμαστε!!!

Κορίτσια να μοιραστώ κάτι; Όχι ότι δεν είμαι ευγνώμων αλίμονο.. καταλαβαίνετε άλλωστε πως θα το πω είμαι σίγουρη.. αλλά πειράζει που λιγο στεναχωρήθηκα που δεν ήταν δύο τα μωράκια αλλά ένα; Δεν ξέρω γιατί είχα πιστέψει ότι θα πιαστούν και τα δύο ίσως επειδή το ήθελα πολύ αλλά έπιασα τον εαυτό μου σήμερα να το σκέφτεται

Καταλαβαίνω πως το λες και είναι λογικό. Πιστεύω όλες μας όσες βάλαμε δύο και ήταν μόνο το ένα τελικά θα στεναχωριόμασταν για το δεύτερο. Είναι πολύ λογικό. Και πιστεύω είναι κάτι που κάποιες φορές θα έρχεται στο μυαλό σου και στο μέλλον όχι κακοπροαίρετα. Αλλά το θεωρώ λογικό να υπάρχει η σκέψη του δεύτερου. 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 37 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου ευχομαι αυτή τη φορά να πάνε όλα κατευχην! Που με ελεγμένη όλα θα πάνε μια χαρά! Τρόπος να μη σκέφτεσαι δεν υπάρχει πάει αυτόματα το μυαλό εκεί από μόνο του! Η @Cristina93 πιο πάνω στα έγραψε σχεδόν όλα δοκίμασε τα και ότι σε κάνει να περνάς πιο ευχάριστα! Εγώ ήμουν της ταινίας περισσότερο! Ότι χρειαστείς όλες εδώ είμαστε!!!

Κορίτσια να μοιραστώ κάτι; Όχι ότι δεν είμαι ευγνώμων αλίμονο.. καταλαβαίνετε άλλωστε πως θα το πω είμαι σίγουρη.. αλλά πειράζει που λιγο στεναχωρήθηκα που δεν ήταν δύο τα μωράκια αλλά ένα; Δεν ξέρω γιατί είχα πιστέψει ότι θα πιαστούν και τα δύο ίσως επειδή το ήθελα πολύ αλλά έπιασα τον εαυτό μου σήμερα να το σκέφτεται

Δεν είναι θέμα αχαριστίας εννοείται και είναι απόλυτα φυσιολογικό να το σκεφτείς...και γιατί το ήθελες...και για αυτό που "χαθηκε"..και δεν πειράζει καθολου και να νοιώθεις ότι θέλεις!!!δε θα νοιώθουμε και τύψεις που στεναχωριομαστε!!ε μα πια!!! 😄

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 57 λεπτά , Lila86 είπε:

Με το καλό κορίτσι μου. Θα σου πω ότι το κοριτσάκι μου είναι 1,5 χρονών και συχνά μπορεί να σκεφτώ τα άλλα τρία που "χάθηκαν". Μην νιώθεις τύψεις για αυτό το συναίσθημα. Είναι φυσιολογικό. Είναι τα μωράκια μας όλα, εμφυτευθούν δεν εμφυτευθούν, αυτό δεν αλλάζει. 

• Ευχαριστώ 1

14 ώρες πρίν, Fotinimel είπε:

Ναι 2 βλαστοκυστες αλλά ήταν μέτριας ποιότητας, η αλήθεια ειναι λέω να περιμένω μέχρι την Πέμπτη,να τα κάνω όλα όπως μου πρότεινε π γιατρός!Εσείς ρε κορίτσια δεν είχατε καθόλου "καλα" συμπτωματα?Επίσης έχω πολλές εξαψεις

Αυτό με τα συμπτώματα έκανα μελέτη χρόνια καθότι έχω στο ενεργητικό μου 4 αποβολές, 1 εγκυμοσύνη τελειομηνη και τώρα είμαι έγκυος στο 1ο τρίμηνο. Εγώ πχ δεν είχα τίποτα στο στήθος, ούτε πρήξιμο ούτε τίποτα. Άλλες κοπέλες όμως έχουν! Κοινώς δε μπορείς να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα. Κι άλλα συμπτώματα ήταν μπερδεμένα κάθε φορά. Αυτή τη φορά επειδή είχα πονοκεφάλους όπως πρίν αδιαθετησω, νόμιζα ότι θα πάρω κουλούρα και τελικά είμαι έγκυος με πολύ ήπια συμπτώματα ακόμη και τώρα. Καλή σου επιτυχία και μη βασανίζεις το μυαλό σου! 

πρίν από 37 λεπτά , Cristina93 είπε:

@amelena πολύ καλή η ιδέα για το ταξίδι (κι εγώ ήθελα να κάνω ένα τέτοιο deal με τον άντρα μου αλλά επειδή είναι άπειρα τα έξοδα όταν μας ξεσκονίζουν και τους 2 σχεδόν κάθε μήνα συν χειρουργεία του άντρα μου ή δικά μου συν μεταφορικά για το γενετικό υλικό που θα βολτάρει στην Αθήνα, θα αρκεστώ μάλλον σε 1 μασάζ ανά τρίμηνο που είναι γύρω στα 20€). Δε χρειάζεται να σκέφτεσαι τίποτα για συμφυσεις (είναι από προηγούμενη υστεροσκοπηση εξ ου και η απορία μου γιατί δεν μας αφήνουν σε ησυχία αν είναι να τα σκαλίζουν και να τα κάνουν χειρότερα ώστε μετά να θέλεις ξανά χειρουργείο ή νέα φάρμακα).. 

@Lila86 ό,τι νιώθεις το νιώθεις! Έχουμε μια τάση να περνάμε όχι μόνο αυτά που κάνουμε αλλά και αυτά που σκεφτόμαστε από κόσκινο (ή ιερά εξέταση). Αν μπορεί να βοηθήσει σε κάτι, εγώ σκέφτομαι ότι αυτά που νιώθω είναι κύματα, τα αφήνω να έρθουν και ξέρω ότι όπως ήρθαν είναι να φύγουν και ίσως έρθουν αλλά μικρά ή μεγαλύτερα κύματα ή και τα ίδια. 

Σε ευχαριστώ πολυ, πρέπει να είναι βοηθητικό να σκέφτεσαι ότι είναι κύματα... Δεν το χα σκεφτεί ποτέ έτσι όμως θα το προσπαθήσω τώρα 🙂

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Μου είπε να πάω ξανά σε δύο εβδομάδες,τώρα μου έγραψε τις εξετάσεις πρώτου τριμήνου και μου είπε να κλείσω ραντεβού για αυχενική 

Υπομονή 2 βδομάδες λοιπόν!! 

Εντάξει αν σου είπε να κλείσεις ραντεβού για αυχενική όλα καλά θα είναι αλλιώς θα περίμενε κ το επόμενο ραντεβού σας.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

πρίν από 5 λεπτά , Eternity είπε:

Αυτό με τα συμπτώματα έκανα μελέτη χρόνια καθότι έχω στο ενεργητικό μου 4 αποβολές, 1 εγκυμοσύνη τελειομηνη και τώρα είμαι έγκυος στο 1ο τρίμηνο. Εγώ πχ δεν είχα τίποτα στο στήθος, ούτε πρήξιμο ούτε τίποτα. Άλλες κοπέλες όμως έχουν! Κοινώς δε μπορείς να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα. Κι άλλα συμπτώματα ήταν μπερδεμένα κάθε φορά. Αυτή τη φορά επειδή είχα πονοκεφάλους όπως πρίν αδιαθετησω, νόμιζα ότι θα πάρω κουλούρα και τελικά είμαι έγκυος με πολύ ήπια συμπτώματα ακόμη και τώρα. Καλή σου επιτυχία και μη βασανίζεις το μυαλό σου! 

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!!!Απλά με τον άντρα μ είμαστε 16 χρόνια μαζί και παλεύουμε σχεδόν 5 χρόνια και θέλω τόσο πολύ να δω ένα θετικό!!!

• Καλή τύχη! 1

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις απαντήσεις σας! 🩷 Και ναι ρε @*Vasoula μου έχεις δίκιο άστο καλό πια που θα πρέπει να νιώθουμε και τύψεις!!!χαχα 

Από πάντα σκεφτομουν ότι αν γινομουν ποτέ μανούλα ήθελα δίδυμα! Ήταν πολύ καλά τα έμβρυα και πολύ καλό ενδομήτριο και το πίστεψα  ότι θα γίνει.. δεν πειράζει να είναι καλά το μωράκι μου και ευτυχώς που εμφυτεύτηκε, χθες ήμουν τρίσευτυχισμένη που το είδα απλώς σκέφτηκα που είναι το άλλο; Βέβαια κακά τα ψέματα μια ανακούφιση ο σύζυγός την ένιωσε!!! 😂😂

πρίν από 17 λεπτά , Fotinimel είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!!!Απλά με τον άντρα μ είμαστε 16 χρόνια μαζί και παλεύουμε σχεδόν 5 χρόνια και θέλω τόσο πολύ να δω ένα θετικό!!!

Είναι απόλυτα κατανοητό αυτό που νιώθεις. Κι εμείς με τον άντρα μου ήμασταν 16 χρόνια μαζί όταν γεννήθηκε ο γιος μας. Τι ηλικία έχεις? Αν η αιτία είναι ανεξήγητη υπογονιμοτητα, να μην ξεχνάτε να προσπαθείτε και μόνοι σας! 

13 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

έχω μια απορία 😁: δυσκολεύτηκε για να ακούσει την καρδούλα ο γιατρός,δεν τη βρήκε αμέσως δλδ.Πως γίνεται ενώ αύριο θα είμαι 8+1 να μην την ακούμε τοσο καθαρά,ενώ άλλες κοπέλες ακούνε καρδούλα από την 6-7η εβδομάδα??Και τον ρώτησα γιατί δεν την ακούσαμε εύκολα και μου είπε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα 🤷 το μηχάνημα του δεν είναι παλιό πάντως 

Λοιπόν θα σου πω τι συνέβη με εμένα. Έβαλε τον υπέρηχο κι εγώ περίμενα να ακούσω ήχο και να δω παλμούς. Μου έδειχνε μια μπίλια που ήταν σα να αναβοσβήνει, ο άντρας μου την έβλεπε, εγώ όχι! Με τα χίλια ζόρια την είδα! Ήχο έβαλε για πολύ λίγη ώρα και είδα και παλμούς όμως μου είπε ότι δεν πρέπει να επιμένουμε με τα μηχανήματα που έχουν οι γυναικολόγοι. Στο γιο μου, είχα πάει σε εμβρυολογο για να ακούσω καρδιά και ήταν όλα πιο ξεκάθαρα. Αν θέλεις να σου φύγει το άγχος, εκεί που θα κανονίσεις την αυχενική ρώτα μήπως μπορεί να σου κάνει έναν υπέρηχο. Πες του την αγωνία σου. 

Εγω τώρα έχω άλλες σκέψεις ώρες ωρες... μη σταματήσει η καρδιά... Ξέρω δεν είναι και το πιο πιθανό όμως έχει συμβεί σε κοπέλες. Πλέον όμως λέω μέσα μου πως αν είναι να γίνει κάτι, να γίνει το νωρίτερο δυνατό. Κάπου βέβαια διάβασα, ότι στις ηλικίες άνω των 40, ένα κακό έμβρυο δεν προχωράει σε μετέπειτα στάδια, παλλινδρομει νωρίς. Να και ένα θετικό να είσαι μεγάλη! 

1 ώρα πρίν, Lila86 είπε:

Οι σκέψεις μας είναι οι επιθυμίες μας και δεν είναι κακό να εκφράζονται. Το λες από την άποψη ότι ήθελες να ξεμπερδεύεις με δύο παιδιά? Γιατί εγώ θυμάμαι τον εαυτό μου να μην το θέλω ποτέ. Το θεωρούσα τόσο δύσκολο να είμαστε μόνοι με δύο μωρά, στην Αθήνα τότε, χωρίς βοήθεια ουσιαστικη. Εκτός αυτού τη φοβόμουν τη δίδυμη κύηση και ήθελα να βιώσω και τη φυσιολογικη γέννα. 

Τωρα που ο γιος μου είναι πλέον 7 ετών, λέω τι ωραία να είχε γεννηθεί με δίδυμο αδερφό ή αδερφη! Να είχα ξεμπερδέψει κι εγώ με εγκυμοσύνες και τα σχετικά! Τώρα πρέπει να το πάρω όλο φτου και από την αρχή! Βέβαια αν καθίσεις και τα σκεφτείς, όλα έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους. 

• Ευχή 1

1 ώρα πρίν, Eternity είπε:

Είναι απόλυτα κατανοητό αυτό που νιώθεις. Κι εμείς με τον άντρα μου ήμασταν 16 χρόνια μαζί όταν γεννήθηκε ο γιος μας. Τι ηλικία έχεις? Αν η αιτία είναι ανεξήγητη υπογονιμοτητα, να μην ξεχνάτε να προσπαθείτε και μόνοι σας! 

Λοιπόν θα σου πω τι συνέβη με εμένα. Έβαλε τον υπέρηχο κι εγώ περίμενα να ακούσω ήχο και να δω παλμούς. Μου έδειχνε μια μπίλια που ήταν σα να αναβοσβήνει, ο άντρας μου την έβλεπε, εγώ όχι! Με τα χίλια ζόρια την είδα! Ήχο έβαλε για πολύ λίγη ώρα και είδα και παλμούς όμως μου είπε ότι δεν πρέπει να επιμένουμε με τα μηχανήματα που έχουν οι γυναικολόγοι. Στο γιο μου, είχα πάει σε εμβρυολογο για να ακούσω καρδιά και ήταν όλα πιο ξεκάθαρα. Αν θέλεις να σου φύγει το άγχος, εκεί που θα κανονίσεις την αυχενική ρώτα μήπως μπορεί να σου κάνει έναν υπέρηχο. Πες του την αγωνία σου. 

Εγω τώρα έχω άλλες σκέψεις ώρες ωρες... μη σταματήσει η καρδιά... Ξέρω δεν είναι και το πιο πιθανό όμως έχει συμβεί σε κοπέλες. Πλέον όμως λέω μέσα μου πως αν είναι να γίνει κάτι, να γίνει το νωρίτερο δυνατό. Κάπου βέβαια διάβασα, ότι στις ηλικίες άνω των 40, ένα κακό έμβρυο δεν προχωράει σε μετέπειτα στάδια, παλλινδρομει νωρίς. Να και ένα θετικό να είσαι μεγάλη! 

Οι σκέψεις μας είναι οι επιθυμίες μας και δεν είναι κακό να εκφράζονται. Το λες από την άποψη ότι ήθελες να ξεμπερδεύεις με δύο παιδιά? Γιατί εγώ θυμάμαι τον εαυτό μου να μην το θέλω ποτέ. Το θεωρούσα τόσο δύσκολο να είμαστε μόνοι με δύο μωρά, στην Αθήνα τότε, χωρίς βοήθεια ουσιαστικη. Εκτός αυτού τη φοβόμουν τη δίδυμη κύηση και ήθελα να βιώσω και τη φυσιολογικη γέννα. 

Τωρα που ο γιος μου είναι πλέον 7 ετών, λέω τι ωραία να είχε γεννηθεί με δίδυμο αδερφό ή αδερφη! Να είχα ξεμπερδέψει κι εγώ με εγκυμοσύνες και τα σχετικά! Τώρα πρέπει να το πάρω όλο φτου και από την αρχή! Βέβαια αν καθίσεις και τα σκεφτείς, όλα έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους. 

Οχι ούτε καν δεν το λέω για θέμα ξεμπερδεματος δεν με ενδιαφέρει αυτό! Ήθελα από πάντα και έχουμε στην οικογένεια κληρονομικότητα και γενικά το έβλεπα ως φυσιολογικό! Ότι είναι της μοίρας δεν το συζητώ αλλά πάντα ήταν η επιθυμία μου να είναι δύο ταυτόχρονα! Ούτε με τρόμαζε ούτε με αγχωνε! Ίσως λίγο στην αρχή που θα ήταν μωρά μωρα το σκεφτόμουν πως θα κουμανταρονται αλλά η φύση ξέρει.. θα τα καταφερνα!!! Όπως και να χει ας πάνε όλα καλά κι έχει ο Θεος!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Lila86 είπε:

Οχι ούτε καν δεν το λέω για θέμα ξεμπερδεματος δεν με ενδιαφέρει αυτό! Ήθελα από πάντα και έχουμε στην οικογένεια κληρονομικότητα και γενικά το έβλεπα ως φυσιολογικό! Ότι είναι της μοίρας δεν το συζητώ αλλά πάντα ήταν η επιθυμία μου να είναι δύο ταυτόχρονα! Ούτε με τρόμαζε ούτε με αγχωνε! Ίσως λίγο στην αρχή που θα ήταν μωρά μωρα το σκεφτόμουν πως θα κουμανταρονται αλλά η φύση ξέρει.. θα τα καταφερνα!!! Όπως και να χει ας πάνε όλα καλά κι έχει ο Θεος!!!

Κι εγώ έχω κληρονομικότητα! Η γιαγιά μου με δίδυμο αδερφό, η αδερφή της επίσης με δίδυμο αδερφό και από τον άντρα μου, ο παππούς του με δίδυμο αδερφό! Κι εγώ το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μας όταν προσπαθουσαμε. Βέβαια κάπου διάβασα ότι αν εκφραστεί είναι σε σχετικά νεαρή ηλικία, 30 με 33 ετών. Σου εύχομαι όταν πας με το καλό για το 2ο, να σκάσουν εκεί τα δίδυμα! (αν το θες φυσικά!) 

• Μου αρέσει 1

Πάντως για τα συμπτώματα που λέτε,για μένα ένα είναι το πιο έντονο απ'ολα: οι αναγουλες.Δυσκολα να έχει μια γυναίκα και να μην είναι θετικό το τεστ.Εγω ξεκίνησα να έχω από την έκτη μέρα της εμβρυομεταφοράς και σταδιακά γίνονται όλο και πιο έντονες,πλέον περνάω δύσκολα,αλλά δεν πειράζει 😊Όταν είχα βιοχημική κύηση και μηδενική χοριακη,δεν είχα καθόλου αναγουλες

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Eternity είπε:

34 χρόνων είμαι,η αλήθεια ειναι ότι έχω ενδομητριωση με ένα χειρουργείο και σχεδόν μια άχρηστη ωοθηκη 

Κοριτσια πηγα για μετρηση ενδομητριου το πρωι και ηταν 6.5 τελικα. Θα πρεπει να ξαναπαω το Σαββατο και βλεπουμε. Ευτυχως βρηκα εναν γυναικολογο και θα παει να ανοιξει το ιατρειο για να μου κανει τον υπερηχο. Γιατι αυτη που μου συστησε ο εξωσωματιστης.. επαιρνε τα ωραιοτατα 50ευρα αλλα δεν μπορουσε να με εξυπηρετησει. Τα λεω χαλαρα τωρα.. αλλα απο το πρωι με εχουν με τα μυαλα στα καγκελα. Εν τω μεταξυ για να παω Αθηνα μιση μερα με το κτελ (καταλαβαινετε ταλαιπωρια), πρεπει ο αντρας μου να παρει αδεια να κρατησει το παιδι. Ρωταω λοιπον τη γραμματεα-μαια του γιατρου.. οτι αν ειναι οκ το Σαββατο.. θα παμε για ετ Παρασκευη; και δεν ηξερε.. γτ δεν ξερει προφανως ποτε βολευει τον γιατρο. Μπορει μου λεει να τα βαλει 6η.. μπορει και 7η μερα.. αναλογως το ενδομητριο. Ντοινγκ!

1 hour ago, Fotinimel είπε:

34 χρόνων είμαι,η αλήθεια ειναι ότι έχω ενδομητριωση με ένα χειρουργείο και σχεδόν μια άχρηστη ωοθηκη 

Αν δεν έχεις λύσει το θέμα με την ενδομητριωση μην προχωρήσεις σε εμβρυομεταφορα και σπαταλησεις έμβρυα. Η ηλικία σου είναι μεγάλο θετικό. Οπλισου με υπομονή, δύναμη και πείσμα! Όλα θα πάνε καλά!!! 

πρίν από 31 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσια πηγα για μετρηση ενδομητριου το πρωι και ηταν 6.5 τελικα. Θα πρεπει να ξαναπαω το Σαββατο και βλεπουμε. Ευτυχως βρηκα εναν γυναικολογο και θα παει να ανοιξει το ιατρειο για να μου κανει τον υπερηχο. Γιατι αυτη που μου συστησε ο εξωσωματιστης.. επαιρνε τα ωραιοτατα 50ευρα αλλα δεν μπορουσε να με εξυπηρετησει. Τα λεω χαλαρα τωρα.. αλλα απο το πρωι με εχουν με τα μυαλα στα καγκελα. Εν τω μεταξυ για να παω Αθηνα μιση μερα με το κτελ (καταλαβαινετε ταλαιπωρια), πρεπει ο αντρας μου να παρει αδεια να κρατησει το παιδι. Ρωταω λοιπον τη γραμματεα-μαια του γιατρου.. οτι αν ειναι οκ το Σαββατο.. θα παμε για ετ Παρασκευη; και δεν ηξερε.. γτ δεν ξερει προφανως ποτε βολευει τον γιατρο. Μπορει μου λεει να τα βαλει 6η.. μπορει και 7η μερα.. αναλογως το ενδομητριο. Ντοινγκ!

Εγω ξέρω ότι από τη στιγμή που είναι οκ το ενδομήτριο και ξεκινάς προγεστερονη, 5 ημέρες μετά βάζεις τα έμβρυα αν είναι βλαστοκυστες. Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι άλλο... Εκτός κι αν εννοούσε ότι θα αφήσει άλλες 2 ημέρες να ξαναδείτε το ενδομήτριο. Εγώ πχ 18η ημέρα τα έβαλα. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...