Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά είπες, καλύτερα να βάλεις δύο αν δεν έχεις θέμα για δίδυμα! Εγω σου εύχομαι να πάνε όλα καλά όσα κι αν είναι 🙂

Ναι εννοείται δεν βγάζεις άκρη και όντως θα μπορούσε να σε κρατήσει,αυτή έχασε το μόνο σίγουρο!αλλά δεν πειράζει όλα για καλό γίνονται τελικά! Μια χαρά στον κυριουλη και μπορεί να είναι και πολύ καλός!

Ναι κοριτσι μου συμφωνω σε ολα. Κι εγω πιστευω πως ολα για καποιο λογο γινονται. Για να δουμε τωρα.. θα κανω δευτερο παιδι τελικα ή τσαμπα τα συζηταμε;😂 Εδω ακομα δεν εχω καν καλο ενδομητριο! Ελπιζω να εχει παρει μπρος μεχρι το Σαββατο..!

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 15 λεπτά , Katker είπε:

Όπως εσύ νιώθεις καλύτερα να κάνεις. 
εγώ προσωπικά το μόνο που είχα ήταν πρήξιμο στο στήθος και κάποια τραβήγματα πότε πότε χαμηλά στην κοιλιά. Μην ψάχνεις για συμπτώματα σε δύο μέρες θα έχεις τα αποτελέσματα στα χέρια σου! Θετικές σκέψεις και όλα θα πάνε καλά! 🤞🏻

Το πρήξιμο το διαβάζω απο πολλές κοπέλες εγώ όμως γενικά νιώθω πρησμένη παντού,σαν μπαλόνι 🤣🤣🤣

Στην πρώτη αποτυχημενη είχα πολύ έντονο πόνο στο στήθος κάτι το οποίο δεν έχω αυτή την φορά!Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!Εύχομαι σε όλες τα καλύτερα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 18 λεπτά , amelena είπε:

Εύχομαι να είστε όλες καλά !! Εγώ σημερα έκανα έμβρυο μεταφορά !🤞 Είμαι στην Τετάρτη προσπάθεια. Οι τρεις προηγούμενες ήταν αποτυχία. Δεν υπήρξε καν εμφύτευση. Μεταφέραμε άριστη ελεγμένη  βλαστοκύστη (τα προηγούμενα έμβρυα δεν ήταν ελεγμένα) Θέλω να είμαι αισιόδοξη την ίδια ώρα όμως φοβάμαι. Δεν αντέχω αυτή την αγωνία κάθε φορά. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να μην σκέφτομαι αυτές τις μέρες το αποτέλεσμα ; Πως περνάτε εσείς τις μέρες της αναμονής ;

Καλη επιτυχια κοριτσι μου..! Τι αξιολογηση εχει η βλαστοκυστη σου; και με τι ενδομητριο την εβαλες; (Τωρα οσον αφορα την αναμονη.. η μονη λυση για να τσουλανε οι μερες ειναι να μπαινεις εδω.. να συζητας με ολες.. που περνουν το ιδιο με σενα. Εγω μονο εδω εβρισκα παρηγορια. Οι δικοι μας συνηθως βαριουνται να ακουνε τα ιδια και τα ιδια. Τους φαινομαστε κουραστικες. Ενω εδω.. χαιρομαστε να μιλαμε συνεχεια για τα ιδια και τα ιδια.. γιατι αυτο μας νοιαζει!!)

• Μου αρέσει 3

@MakelenΝαι βλαστοκυστες,επειδη φοβηθηκαν για υπερδιεγερση δεν μου εκανα ετ με φρεσκα....!Ελπιζω ολα να πανε καλα γιατι εχω πολυ αγωνια!Καλη επιτυχια για αυριο και ευχομαι ολα να σου πανε υπεροχα!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

8 minutes ago, Makelen said:

Καλη επιτυχια κοριτσι μου..! Τι αξιολογηση εχει η βλαστοκυστη σου; και με τι ενδομητριο την εβαλες; (Τωρα οσον αφορα την αναμονη.. η μονη λυση για να τσουλανε οι μερες ειναι να μπαινεις εδω.. να συζητας με ολες.. που περνουν το ιδιο με σενα. Εγω μονο εδω εβρισκα παρηγορια. Οι δικοι μας συνηθως βαριουνται να ακουνε τα ιδια και τα ιδια. Τους φαινομαστε κουραστικες. Ενω εδω.. χαιρομαστε να μιλαμε συνεχεια για τα ιδια και τα ιδια.. γιατι αυτο μας νοιαζει!!)

Δε μου είπανε, μου είπαν απλά είναι αριστης ποιότητας. Το ενδομήτριο την τελευταία φορά που το ελέγξαμε ήταν 10 οποτε δεν ανησυχώ για αυτό. Ανηκουμε στην κατηγορία της ανεξήγητης υπογονιμότητας και απλά δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε πλέον ! Άσε που νιώθω ότι κάνω κάτι λάθος και εγώ το δημιουργώ όλο αυτό !  Ευχαριστώ  πολύ ! 🥹Η αλήθεια είναι όμορφο να μοιράζεσαι σκέψεις με άτομα που νιώθουν ακριβώς όπως και εσύ ! 

• Μου αρέσει 4

1 hour ago, amelena είπε:

Εύχομαι να είστε όλες καλά !! Εγώ σημερα έκανα έμβρυο μεταφορά !🤞 Είμαι στην Τετάρτη προσπάθεια. Οι τρεις προηγούμενες ήταν αποτυχία. Δεν υπήρξε καν εμφύτευση. Μεταφέραμε άριστη ελεγμένη  βλαστοκύστη (τα προηγούμενα έμβρυα δεν ήταν ελεγμένα) Θέλω να είμαι αισιόδοξη την ίδια ώρα όμως φοβάμαι. Δεν αντέχω αυτή την αγωνία κάθε φορά. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να μην σκέφτομαι αυτές τις μέρες το αποτέλεσμα ; Πως περνάτε εσείς τις μέρες της αναμονής ;

Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Είναι λογικό να σκεφτείς και το αρνητικό σενάριο αλλά προσπάθησε να μην κρίνεις τον εαυτό σου/ θυμώνεις γιατί είναι προγραμματισμένος ο εγκέφαλος να πηγαίνει προς τα εκεί δυστυχώς για να μας προστατεύσει.. Για να ξεχαστείς αν επιτρέπεται περπάτημα ίσως βοηθάει να μην σκέφτεσαι τόσο, αλλιώς σειρές, καθάρισμα σε παλιές φωτογραφίες, ζωγραφική, επιτραπέζια, παζλ, χαρτιά ή ο,τι άλλο χρειάζεται να είσαι focus εκεί (δεν ξέρω αν πας δουλειά ή έχεις πάρει κάποια άδεια). Μπορείς να δεις και στα αγγλικά πράγματα να κανεις στο 2WW (2 weeks wait, things to do). Όσο μπορείς να εστιάζεις σε μια θετική σκέψη συγκεκριμένη που έχεις ή να προσπαθείς να πηγαίνεις σε καλές αναμνήσεις πχ από ένα ταξίδι ή κάτι άλλο για να απασχολείς το μυαλό. 

Εγώ σήμερα έκανα επεμβατική υστεροσκόπηση, μου τοποθέτησαν και σπιράλ (για να μην γίνουν νέες συμφύσεις), έγινε απόξεση ενδομητρίου και βιοψία. Τώρα ξεκίνησα αντιβίωση, cyclacur για 21 μέρες και προβιοτικά και φυσικά αναρωτιέμαι αν καλώς έγιναν όλα αυτά ή φορτώνουμε τον οργανισμό με περιττά πράγματα αντί να αφήσουμε το σώμα και τις ορμόνες στην ησυχία τους.. Ελπίζω με το νέο έτος να ξεκινήσω επιτέλους μετά από 9 μήνες που πέρασαν με εξετάσεις κλπ. Όχι τίποτα άλλο αλλά θα λήξει και η απόφαση της Επιτροπής μέχρι να το πάρουμε απόφαση 🥲

• Ευχή 1
  • Δύναμη! 1

11 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

@Fotinimel@Lila86 Σας ευχαριστω πολυ,η Αληθεια ειναι πως εχω αγχοθει αρκετα!!!!!Εν τω μεταξυ σαν να μην περνανε οι μερες!!

Ισχύει δεν περνάνε όμως κάνε υπομονή γιατί οι μέρες που έρχονται μετά την έμβρυομεταφορά περνάνε πιο δύσκολα! Μην αγχώνεσαι και ευχαριστησου τις μέρες που έχεις μέχρι τη μεταφορά να κάνεις πράγματα για σένα να χαλαρώνεις!

11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

έχω μια απορία 😁: δυσκολεύτηκε για να ακούσει την καρδούλα ο γιατρός,δεν τη βρήκε αμέσως δλδ.Πως γίνεται ενώ αύριο θα είμαι 8+1 να μην την ακούμε τοσο καθαρά,ενώ άλλες κοπέλες ακούνε καρδούλα από την 6-7η εβδομάδα??Και τον ρώτησα γιατί δεν την ακούσαμε εύκολα και μου είπε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα 🤷 το μηχάνημα του δεν είναι παλιό πάντως 

Ίσως να μην την έπιασε σωστά. Σε έναν από τους προηγούμενους υπερηχους μου, το 2ο μωρακι δεν ακουγόταν καλά η καρδούλα του, ρώτησα αν υπάρχει πρόβλημα με το μωράκι κ ο γιατρός είπε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα απλα ότι δεν έπιασε καλά την καρδούλα κ για να με ξεαγχωσει προσπάθησε ξανά. Ίσως το ίδιο έγινε κ σε εσένα.

Μην αγχώνεσαι. Πότε πας ξανά για υπέρηχο;;

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

πρίν από 30 λεπτά , Anna7190 είπε:

@Lila86 αυτο προσπαθω να κανω,δεν τα καταφερνω βεβαια παντα,τν παρασκευη θα παω γ εξετασεις το πρωι και το απογευμα υπερηχο....Για να δουμε....

Είναι φυσιολογικό κορίτσι μου να μη μπορείς να τα καταφέρεις πάντα! Μια μέρα είναι έτσι μια μέρα είναι αλλιώς! Ζήσε και τις δύο πλευρές αλλά όσο μπορείς μη σκέφτεσαι αρνητικά! Εγώ περισσότερο το έριξα στις ταινίες και εδώ στο φόρουμ! Πραγματικά παρηγορητικό. Μπορείς να πεις οτιδήποτε χωρίς ντροπή!

πρίν από 20 λεπτά , Alex@ είπε:

Ίσως να μην την έπιασε σωστά. Σε έναν από τους προηγούμενους υπερηχους μου, το 2ο μωρακι δεν ακουγόταν καλά η καρδούλα του, ρώτησα αν υπάρχει πρόβλημα με το μωράκι κ ο γιατρός είπε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα απλα ότι δεν έπιασε καλά την καρδούλα κ για να με ξεαγχωσει προσπάθησε ξανά. Ίσως το ίδιο έγινε κ σε εσένα.

Μην αγχώνεσαι. Πότε πας ξανά για υπέρηχο;;

Ευχαριστώ πολύ ❤️ Μου είπε να πάω ξανά σε δύο εβδομάδες,τώρα μου έγραψε τις εξετάσεις πρώτου τριμήνου και μου είπε να κλείσω ραντεβού για αυχενική 

• Μου αρέσει 1

10 hours ago, Cristina93 said:

Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Είναι λογικό να σκεφτείς και το αρνητικό σενάριο αλλά προσπάθησε να μην κρίνεις τον εαυτό σου/ θυμώνεις γιατί είναι προγραμματισμένος ο εγκέφαλος να πηγαίνει προς τα εκεί δυστυχώς για να μας προστατεύσει.. Για να ξεχαστείς αν επιτρέπεται περπάτημα ίσως βοηθάει να μην σκέφτεσαι τόσο, αλλιώς σειρές, καθάρισμα σε παλιές φωτογραφίες, ζωγραφική, επιτραπέζια, παζλ, χαρτιά ή ο,τι άλλο χρειάζεται να είσαι focus εκεί (δεν ξέρω αν πας δουλειά ή έχεις πάρει κάποια άδεια). Μπορείς να δεις και στα αγγλικά πράγματα να κανεις στο 2WW (2 weeks wait, things to do). Όσο μπορείς να εστιάζεις σε μια θετική σκέψη συγκεκριμένη που έχεις ή να προσπαθείς να πηγαίνεις σε καλές αναμνήσεις πχ από ένα ταξίδι ή κάτι άλλο για να απασχολείς το μυαλό. 

Εγώ σήμερα έκανα επεμβατική υστεροσκόπηση, μου τοποθέτησαν και σπιράλ (για να μην γίνουν νέες συμφύσεις), έγινε απόξεση ενδομητρίου και βιοψία. Τώρα ξεκίνησα αντιβίωση, cyclacur για 21 μέρες και προβιοτικά και φυσικά αναρωτιέμαι αν καλώς έγιναν όλα αυτά ή φορτώνουμε τον οργανισμό με περιττά πράγματα αντί να αφήσουμε το σώμα και τις ορμόνες στην ησυχία τους.. Ελπίζω με το νέο έτος να ξεκινήσω επιτέλους μετά από 9 μήνες που πέρασαν με εξετάσεις κλπ. Όχι τίποτα άλλο αλλά θα λήξει και η απόφαση της Επιτροπής μέχρι να το πάρουμε απόφαση 🥲

Καλημέρα Θα προσπαθήσω όσο μπορώ. Συμφωνήσαμε με τον άντρα μου ότι κάθε φορά που θα έχουμε αρνητικό αποτέλεσμα θα κλείνουμε ένα ταξιδάκι (εντός ή και εκτός). Έτσι σαν επιβράβευση για ο,τι έχουμε περάσει. Έχω κάτι να ανυπομονώ τουλάχιστον  😅 
Και εγώ την ίδια ανησυχία έχω για τα πολλά φάρμακα ομως δεν έχουμε επιλογή..εύχομαι όλα να πάνε οπως πρέπει ! Οι συμφύσεις που ανέφερες πως δημιουργήθηκαν ; 

• Μου αρέσει 4

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου ευχομαι αυτή τη φορά να πάνε όλα κατευχην! Που με ελεγμένη όλα θα πάνε μια χαρά! Τρόπος να μη σκέφτεσαι δεν υπάρχει πάει αυτόματα το μυαλό εκεί από μόνο του! Η @Cristina93 πιο πάνω στα έγραψε σχεδόν όλα δοκίμασε τα και ότι σε κάνει να περνάς πιο ευχάριστα! Εγώ ήμουν της ταινίας περισσότερο! Ότι χρειαστείς όλες εδώ είμαστε!!!

Κορίτσια να μοιραστώ κάτι; Όχι ότι δεν είμαι ευγνώμων αλίμονο.. καταλαβαίνετε άλλωστε πως θα το πω είμαι σίγουρη.. αλλά πειράζει που λιγο στεναχωρήθηκα που δεν ήταν δύο τα μωράκια αλλά ένα; Δεν ξέρω γιατί είχα πιστέψει ότι θα πιαστούν και τα δύο ίσως επειδή το ήθελα πολύ αλλά έπιασα τον εαυτό μου σήμερα να το σκέφτεται

@amelena πολύ καλή η ιδέα για το ταξίδι (κι εγώ ήθελα να κάνω ένα τέτοιο deal με τον άντρα μου αλλά επειδή είναι άπειρα τα έξοδα όταν μας ξεσκονίζουν και τους 2 σχεδόν κάθε μήνα συν χειρουργεία του άντρα μου ή δικά μου συν μεταφορικά για το γενετικό υλικό που θα βολτάρει στην Αθήνα, θα αρκεστώ μάλλον σε 1 μασάζ ανά τρίμηνο που είναι γύρω στα 20€). Δε χρειάζεται να σκέφτεσαι τίποτα για συμφυσεις (είναι από προηγούμενη υστεροσκοπηση εξ ου και η απορία μου γιατί δεν μας αφήνουν σε ησυχία αν είναι να τα σκαλίζουν και να τα κάνουν χειρότερα ώστε μετά να θέλεις ξανά χειρουργείο ή νέα φάρμακα).. 

@Lila86 ό,τι νιώθεις το νιώθεις! Έχουμε μια τάση να περνάμε όχι μόνο αυτά που κάνουμε αλλά και αυτά που σκεφτόμαστε από κόσκινο (ή ιερά εξέταση). Αν μπορεί να βοηθήσει σε κάτι, εγώ σκέφτομαι ότι αυτά που νιώθω είναι κύματα, τα αφήνω να έρθουν και ξέρω ότι όπως ήρθαν είναι να φύγουν και ίσως έρθουν αλλά μικρά ή μεγαλύτερα κύματα ή και τα ίδια. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...