Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Απόλυτα  σωστή! Αυτή είναι η σειρά  των βημάτων.. δεύτερη δοτρια..και αν δεν..τότε διπλή.. αλλά αυτά είναι από τα όχι συχνά..όταν το σπερμα  είναι καλό..  

Τι κάνουν τα μικρά villi? Αν θυμάμαι  καλα..2?

Όχι όχι, ένα αγοράκι έχω. Είναι πολύ πολύ καλά, έγινε δύο χρονών και είναι το αυτοκολλητάκι μου. 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα,είμαι καινούρια στο φόρουμ, λοιπόν είμαι στην 12η μερα εμβρυομεταφορας πάω για χοριακη την Πέμπτη,είναι η 2η εξωσωματικη,αλλά κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα,μέχρι εχθές ήμουν πολύ χαλαρή αλλά από το πρωί σήμερα έχω αγχωθεί πολύ,όλες τις ημέρες έχω πονους περιοδου αλλά σήμερα είναι πολύ πιο έντονοι,και έχω ακι τσιμπηματα στον αφαλο,και είχα και ταση για εμετο που προφανώς είναι από το άγχος!Ξέρω πως συμπτωματα δεν υπάρχουν στάνταρ αλλά ήθελα κάπου να τα πω!

• Ευχή 5

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , Fotinimel είπε:

Κορίτσια καλησπέρα,είμαι καινούρια στο φόρουμ, λοιπόν είμαι στην 12η μερα εμβρυομεταφορας πάω για χοριακη την Πέμπτη,είναι η 2η εξωσωματικη,αλλά κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα,μέχρι εχθές ήμουν πολύ χαλαρή αλλά από το πρωί σήμερα έχω αγχωθεί πολύ,όλες τις ημέρες έχω πονους περιοδου αλλά σήμερα είναι πολύ πιο έντονοι,και έχω ακι τσιμπηματα στον αφαλο,και είχα και ταση για εμετο που προφανώς είναι από το άγχος!Ξέρω πως συμπτωματα δεν υπάρχουν στάνταρ αλλά ήθελα κάπου να τα πω!

Οι πόνοι περιόδου είναι πολύ θετικό σημάδι ! Με το καλό η χοριακη μια μέρα έμεινε στην ουσία . 

Just now, linaa είπε:

Οι πόνοι περιόδου είναι πολύ θετικό σημάδι ! Με το καλό η χοριακη μια μέρα έμεινε στην ουσία . 

Σε ευχαριστώ πολύ!Ναι θετικό το έχω διαβάσει αλλά είναι να αδιαθετησω κανονικά την Παρασκευή!οπότε μπορεί να είναι και από αυτό!Ναι μια μερα μα τι μερα!!!

πρίν από 6 λεπτά , Fotinimel είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!Ναι θετικό το έχω διαβάσει αλλά είναι να αδιαθετησω κανονικά την Παρασκευή!οπότε μπορεί να είναι και από αυτό!Ναι μια μερα μα τι μερα!!!

Με τα φάρμακα που περνεις δεν αδιαθετεις αν δεν τα σταματήσεις . Αν όλα έχουν γίνει σωστά τα φάρμακα αναστέλλουν την περίοδο ο οργανισμός νομίζει ότι είναι έγκυος για να δεχθεί τα έμβρυα αυτός είναι ο σκοπός των φαρμάκων 

πρίν από 14 λεπτά , Fotinimel είπε:

Με το καλό η χοριακη σου κορίτσι μου! Καλά έκανες και τα είπες! Γι'αυτό είμαστε εδώ για να τα λέμε!!! Σου εύχομαι θετικά αποτελέσματα! 🤞🏼

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , linaa είπε:

Με τα φάρμακα που περνεις δεν αδιαθετεις αν δεν τα σταματήσεις . Αν όλα έχουν γίνει σωστά τα φάρμακα αναστέλλουν την περίοδο ο οργανισμός νομίζει ότι είναι έγκυος για να δεχθεί τα έμβρυα αυτός είναι ο σκοπός των φαρμάκων 

Ναι το γνωρίζω αυτό αλλά στην πρώτη σκέψου ότι μου ήρθε την ημέρα της χοριακης 

πρίν από 10 λεπτά , Lila86 είπε:

Με το καλό η χοριακη σου κορίτσι μου! Καλά έκανες και τα είπες! Γι'αυτό είμαστε εδώ για να τα λέμε!!! Σου εύχομαι θετικά αποτελέσματα! 🤞🏼

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ ❤️

πρίν από 4 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα σε όλες,ξεκινησα προετοιμασια για ετ γυρω στις 20/12 θα την κανω,γνωριζει καποια ποσο πρεπει να ειναι το ιδανικο ενδομητριο για να προχωρησουμε?

Καλησπέρα,εμένα ο γιατρός μου στο 10.5 μου είπε ότι είχαμε ένα ΤΕΛΕΙΟ ενδομητριο

πρίν από 37 λεπτά , Fotinimel είπε:

Με το καλό να πάρεις μια μεγάλη χοριακη! Να μην αγχώνεσαι καθόλου. Έβαλες βλαστοκύστη; Μπορείς να την κάνεις και αύριο αν μπορείς την χοριακη σου να σου φύγει το άγχος. 

πρίν από 6 λεπτά , Katker είπε:

Με το καλό να πάρεις μια μεγάλη χοριακη! Να μην αγχώνεσαι καθόλου. Έβαλες βλαστοκύστη; Μπορείς να την κάνεις και αύριο αν μπορείς την χοριακη σου να σου φύγει το άγχος. 

Ναι 2 βλαστοκυστες αλλά ήταν μέτριας ποιότητας, η αλήθεια ειναι λέω να περιμένω μέχρι την Πέμπτη,να τα κάνω όλα όπως μου πρότεινε π γιατρός!Εσείς ρε κορίτσια δεν είχατε καθόλου "καλα" συμπτωματα?Επίσης έχω πολλές εξαψεις

πρίν από 33 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα σε όλες,ξεκινησα προετοιμασια για ετ γυρω στις 20/12 θα την κανω,γνωριζει καποια ποσο πρεπει να ειναι το ιδανικο ενδομητριο για να προχωρησουμε?

Καλησπέρα! Από 7-7μιση και πάνω είναι ιδανικό για να προχωρήσεις σε μεταφορα! Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Κορίτσια μόλις γύρισα από υπέρηχο! Είμαι 6+5 και είδαμε ένα μωράκι! Ακούσαμε και καρδουλα δόξα το θεό είναι όλα καλά!!!

Περιμένουμε νέα @Blue Velvet σήμερα δεν έχεις κι εσύ υπέρηχο;;

Μπραβο κοριτσι μου.. ολα τελεια!! Προβλεπω πολυ χαρουμενες γιορτες φετος!!!❤

2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Γυρίσαμε από τον υπέρηχο,είδαμε λεκιθικο και ακούσαμε καρδούλα❤️🥰 125παλμοι,σούπερ το μωράκι μας ❤️ Τώρα θα ηρεμήσω μέχρι την αυχενική 🤣

Ναι σιγα μην ηρεμησεις εσυ!! Αντε.. ολα καλα πηγαν❤.. χαλαρωσε για σημερα.. αγχωνεσαι απο αυριο παλι.. κατι θα σκεφτεις!😂

• Χαχα 1

πρίν από 47 λεπτά , Fotinimel είπε:

Ναι 2 βλαστοκυστες αλλά ήταν μέτριας ποιότητας, η αλήθεια ειναι λέω να περιμένω μέχρι την Πέμπτη,να τα κάνω όλα όπως μου πρότεινε π γιατρός!Εσείς ρε κορίτσια δεν είχατε καθόλου "καλα" συμπτωματα?Επίσης έχω πολλές εξαψεις

Όπως εσύ νιώθεις καλύτερα να κάνεις. 
εγώ προσωπικά το μόνο που είχα ήταν πρήξιμο στο στήθος και κάποια τραβήγματα πότε πότε χαμηλά στην κοιλιά. Μην ψάχνεις για συμπτώματα σε δύο μέρες θα έχεις τα αποτελέσματα στα χέρια σου! Θετικές σκέψεις και όλα θα πάνε καλά! 🤞🏻

1 ώρα πρίν, Fotinimel είπε:

Τα συμπτωματα σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι το ιδιο πιθανο να ειναι απο την εγκυμοσυνη ή απο τα φαρμακα. Οποτε δεν τα υπολογιζουμε. Εγω δεν ειχα κανενα συμπτωμα. Μα κανενα!

1 hour ago, Anna7190 είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου και καλη επιτυχια! Το ενδομητριο πρεπει να ειναι τριζωνο και να ειναι 7 εως 10mm. Βλαστοκυστες θα βαλεις;?

πρίν από 19 λεπτά , Makelen είπε:

Μπραβο κοριτσι μου.. ολα τελεια!! Προβλεπω πολυ χαρουμενες γιορτες φετος!!!❤

Ναι σιγα μην ηρεμησεις εσυ!! Αντε.. ολα καλα πηγαν❤.. χαλαρωσε για σημερα.. αγχωνεσαι απο αυριο παλι.. κατι θα σκεφτεις!😂

έχω μια απορία 😁: δυσκολεύτηκε για να ακούσει την καρδούλα ο γιατρός,δεν τη βρήκε αμέσως δλδ.Πως γίνεται ενώ αύριο θα είμαι 8+1 να μην την ακούμε τοσο καθαρά,ενώ άλλες κοπέλες ακούνε καρδούλα από την 6-7η εβδομάδα??Και τον ρώτησα γιατί δεν την ακούσαμε εύκολα και μου είπε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα 🤷 το μηχάνημα του δεν είναι παλιό πάντως 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...