Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Απόλυτα  σωστή! Αυτή είναι η σειρά  των βημάτων.. δεύτερη δοτρια..και αν δεν..τότε διπλή.. αλλά αυτά είναι από τα όχι συχνά..όταν το σπερμα  είναι καλό..  

Τι κάνουν τα μικρά villi? Αν θυμάμαι  καλα..2?

Όχι όχι, ένα αγοράκι έχω. Είναι πολύ πολύ καλά, έγινε δύο χρονών και είναι το αυτοκολλητάκι μου. 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 16 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Νιώθω έγκυος, είμαι όπως με την κόρη μου και έχω πολύ έντονα συμπτώματα.Κανονικα θα έπρεπε να είμαι ήρεμη,όμως αυτό που με ανησυχεί,είναι που πριν δυομιση εβδομάδες που είχα πάει στο γιατρό και κάναμε διακολπικο υπέρηχο,δεν είδε λεκιθικο και μου είχε πει ότι ήταν πολύ νωρίς.Μου είχε απλά πως είχε πολύ καλό σχήμα ο σακος και ήταν ψηλά στη μητρα..διαβάζω στο φόρουμ ότι στην έκτη εβδομάδα άλλες γυναίκες ακούνε καρδούλα και εμείς δεν είδαμε ούτε λεκιθικο,γι αυτό αγχώνομαι τόσο πολυ

Οριακά ήσουν, η αδερφή μου πχ κι αυτή δεν είχε δεί λεκιθικο έκτη εβδομάδα. Εγώ 5+6 άκουσα και καρδιά. Δεν είναι όλες οι κυήσεις ίδιες, ούτε τα μηχανήματα των γιατρών επίσης. Σήμερα πας?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 13 λεπτά , Neverstop είπε:

Οριακά ήσουν, η αδερφή μου πχ κι αυτή δεν είχε δεί λεκιθικο έκτη εβδομάδα. Εγώ 5+6 άκουσα και καρδιά. Δεν είναι όλες οι κυήσεις ίδιες, ούτε τα μηχανήματα των γιατρών επίσης. Σήμερα πας?

Αύριο στις έξι..μακάρι να είναι όπως τα λες,γιατί αν τελικά είναι ανεμβρυικη κύηση με τόσα συμπτώματα,θα τρελαθώ πραγματικά 

11 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κάπως έτσι, με δικη μου πρωτοβουλία πήραμε τη 2η βλαστοκύστη ενώ ο γιατρός επέμενε πως είναι πολύ μικρά τα ωάρια για να τα πάρει. Του είπα θέλω να έρθω ξανά για υπέρηχο και τελικά όντως προχωρησαμε. Οπως επισης εγώ επέμεινα για την υστεροσκοπηση πριν καν κάνω εμβρυομεταφορα. Ετσι βρέθηκε το μικροβιωμα που είχα διαβάσει ψάχνοντας μόνη μου και μεσω του φόρουμ.
Είναι απίστευτο που μέσα στο άγχος μας πρέπει να παίρνουμε και αυτές τις αποφάσεις. Θα προτιμούσα να έχω έναν άνθρωπο να με καθοδηγεί εξ’ολοκληρου και να μην αμφιβάλω λεπτό. 

Δυστυχώς πρέπει να το κάνουμε κι αυτό.... από την άλλη χαίρομαι που με το γιατρό που ήμουν τωρα συμμεριζοταν τα άγχη και τους προβληματισμούς μου και τα συζητούσαμε. Μπορεί να μου είχε πει ότι δε χρειάζεται να κάνω prp όμως σεβάστηκε ότι εγώ ήθελα να είμαι καλυμμένη από κάθε άποψη. Οι γιατροί θα έπρεπε να έχουν ολόκληρη ομάδα που θα σε παρακολουθεί στενά, μέχρι και ψυχολόγο και να μην κάνουν 100 πράγματα μαζί, εξωσωματικες, γέννες,... Ώρες ώρες λέω που τα προλαβαίνουν... 

• Μου αρέσει 1

17 ώρες πρίν, zvezda είπε:

Όχι τίποτα δεν είναι . Πρώτον έχει υποστεί θερμική επεξεργασία κ έχει πλυθεί πριν  το παντζάρι ,δεύτερων το τοξόπλασμα έξω από το σώμα του ξενιστή ζει 2-3 μέρες ,για να φτάσει Αθήνα το πατζαρι  από τον παραγωγό δεν κάνει κάνα  4-5 μέρες κ είναι σε ψυγείο , τρίτων όλα τα λαχανικά είναι θερμοκηπίου που θα βρεθεί ζώο να το κατουρήσει . Μην αγχώνεις τον εαυτό σου κοιτα να χαρείς αυτήν την όμορφη περίοδο 😻

Ευχαριστώ όλες σας για τις απαντήσεις!!! 

Με έπιασε πανικός! Περισσότερο τα έβαλα με τον εαυτό μου κ όλο έλεγα πόσο ανεύθυνα φερθηκα! Θα κάνω βέβαια κ εξέταση για να μου φύγει κάθε ιδέα.

3 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Νιώθω έγκυος, είμαι όπως με την κόρη μου και έχω πολύ έντονα συμπτώματα.Κανονικα θα έπρεπε να είμαι ήρεμη,όμως αυτό που με ανησυχεί,είναι που πριν δυομιση εβδομάδες που είχα πάει στο γιατρό και κάναμε διακολπικο υπέρηχο,δεν είδε λεκιθικο και μου είχε πει ότι ήταν πολύ νωρίς.Μου είχε απλά πως είχε πολύ καλό σχήμα ο σακος και ήταν ψηλά στη μητρα..διαβάζω στο φόρουμ ότι στην έκτη εβδομάδα άλλες γυναίκες ακούνε καρδούλα και εμείς δεν είδαμε ούτε λεκιθικο,γι αυτό αγχώνομαι τόσο πολυ

Καλησπέρα!! Δεν είναι κακό που είναι ψηλά στη μήτρα και εμένα έτσι μου ειπανε ότι στο κέντρο κ ψηλά πραγμα που είναι καλό κ πως έχει πολύ καλή θέση. Και εγώ όταν πήγα στην 6η βδομάδα δεν φαινόταν τίποτα!! Μου ειπανε είναι νωρίς κ μετά απο 2 βδομαδες τσουπ να δύο εμβρυακια !! Μην αγχώνεσαι καλή μου όλα καλά θα είναι!! Εγώ περιμένω να ακούσω τα ευχάριστα!!❤️

• Ευχή 1

πρίν από 19 λεπτά , Alex@ είπε:

Ευχαριστώ όλες σας για τις απαντήσεις!!! 

Με έπιασε πανικός! Περισσότερο τα έβαλα με τον εαυτό μου κ όλο έλεγα πόσο ανεύθυνα φερθηκα! Θα κάνω βέβαια κ εξέταση για να μου φύγει κάθε ιδέα.

Καλησπέρα!! Δεν είναι κακό που είναι ψηλά στη μήτρα και εμένα έτσι μου ειπανε ότι στο κέντρο κ ψηλά πραγμα που είναι καλό κ πως έχει πολύ καλή θέση. Και εγώ όταν πήγα στην 6η βδομάδα δεν φαινόταν τίποτα!! Μου ειπανε είναι νωρίς κ μετά απο 2 βδομαδες τσουπ να δύο εμβρυακια !! Μην αγχώνεσαι καλή μου όλα καλά θα είναι!! Εγώ περιμένω να ακούσω τα ευχάριστα!!❤️

Όχι όχι,για καλό το είπε ο γιατρός πως το έμβρυο είναι ψηλά στη μητρα😊Εγώ ήμουν 5+3 και δεν φάνηκε έμβρυο και έχω φοβηθεί παρά πολύ..

Πάντως να σου πω την αλήθεια,έχω αγχωθει τρομερά,γιατί διαβάζω διάφορα άρθρα τώρα στο ίντερνετ,τα οποία λένε ότι μπορεί μια γυναίκα να έχει όλα τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης και να ανεβαίνει και η χοριακη της κανονικά και παρόλα αυτά να είναι ανεμβρυικη κύηση...φοβάμαι παρά πολύ για το τι θα δω αύριο στον υπέρηχο.. Σ' ευχαριστώ πολύ ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Όχι όχι,για καλό το είπε ο γιατρός πως το έμβρυο είναι ψηλά στη μητρα😊Εγώ ήμουν 5+3 και δεν φάνηκε έμβρυο και έχω φοβηθεί παρά πολύ..

Πάντως να σου πω την αλήθεια,έχω αγχωθει τρομερά,γιατί διαβάζω διάφορα άρθρα τώρα στο ίντερνετ,τα οποία λένε ότι μπορεί μια γυναίκα να έχει όλα τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης και να ανεβαίνει και η χοριακη της κανονικά και παρόλα αυτά να είναι ανεμβρυικη κύηση...φοβάμαι παρά πολύ για το τι θα δω αύριο στον υπέρηχο.. Σ' ευχαριστώ πολύ ❤️ 

Εγώ λέω αντί να διαβάζεις αυτά τα άρθρα που σου μαραζώνουν το μυαλουδακι να πάρεις να διαβάσεις ένα βιβλίο η να δεις μια ταινία!!! Σίγουρα καλύτερα θα είναι από όλα αυτά!!! Όλες ξέρουμε ότι το ίντερνετ δεν είναι σύμβουλος σε τέτοιες περιπτώσεις!!! Επίσης γιατί να προκαλείς άγχος στον εαυτό σου χωρίς ακόμη να ξέρεις;; Όλα καλά θα είναι αύριο και θα δεις ότι τσάμπα ανησυχούσες!!

• Μου αρέσει 4
  • Ευχή 1

πρίν από 9 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Το αν θα δεις έμβρυο εξαρτάται πολύ από τον υπέρηχο του γιατρού. Οπότε μην ανχωνεσε συμβαίνει συχνά να μην το βλέπουν όταν πας για πρώτο υπέρηχο.   

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 22 λεπτά , linaa είπε:

Το αν θα δεις έμβρυο εξαρτάται πολύ από τον υπέρηχο του γιατρού. Οπότε μην ανχωνεσε συμβαίνει συχνά να μην το βλέπουν όταν πας για πρώτο υπέρηχο.   

Ήμουν 5+3 όταν κάναμε υπέρηχο και δεν είδαμε λεκιθικο και μου είχε πει οι είναι πολύ νωρίς και σ' αυτό το στάδιο της εγκυμοσύνης κοιτάζουμε αν είναι ενδομήτρια κύηση και αν υπάρχει σάκος.Ελπιζω αύριο να ακούσουμε καρδούλα 

3 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Δυστυχώς πρέπει να το κάνουμε κι αυτό.... από την άλλη χαίρομαι που με το γιατρό που ήμουν τωρα συμμεριζοταν τα άγχη και τους προβληματισμούς μου και τα συζητούσαμε. Μπορεί να μου είχε πει ότι δε χρειάζεται να κάνω prp όμως σεβάστηκε ότι εγώ ήθελα να είμαι καλυμμένη από κάθε άποψη. Οι γιατροί θα έπρεπε να έχουν ολόκληρη ομάδα που θα σε παρακολουθεί στενά, μέχρι και ψυχολόγο και να μην κάνουν 100 πράγματα μαζί, εξωσωματικες, γέννες,... Ώρες ώρες λέω που τα προλαβαίνουν... 

Ισχύει, είναι αξιοθαύμαστο που τα προλαβαίνουν αλλά αν δε μπορούν να αναλάβουν σωστά κάτι και με πλήρη αφοσίωση τότε καλύτερα να αναλαμβάνουν λιγότερους πελάτες.. Κάνοντας αυτή τη δουλεια, υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες ευθύνες. 

Παντως πήγα πρωί πρωί κ έκανα καλλιέργεια και περιμένω. Μίλησα και με τη μαία και μου εγραψε ενα κολπικο υπόθετο. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 22 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ήμουν 5+3 όταν κάναμε υπέρηχο και δεν είδαμε λεκιθικο και μου είχε πει οι είναι πολύ νωρίς και σ' αυτό το στάδιο της εγκυμοσύνης κοιτάζουμε αν είναι ενδομήτρια κύηση και αν υπάρχει σάκος.Ελπιζω αύριο να ακούσουμε καρδούλα 

Εντάξει  5+3 μπορείς να τα δεις όλα αλλά εξαρτάται Κ την κύηση από πού ξεκίνησε η χοριακη Κ κυρίως τον υπέρηχο του γιατρού. 

Εγώ έχω τύχει γιατρός να βλέπει εμβρυϊκά στοιχεία Κ κάποιος άλλος να μην βλέπει τίποτα . Ήταν ξεκάθαρα θέμα υπερήχου .  Άμα δεν κάνει ζουμ το μηχάνημα δεν βλέπεις τίποτα . 

πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ισχύει, είναι αξιοθαύμαστο που τα προλαβαίνουν αλλά αν δε μπορούν να αναλάβουν σωστά κάτι και με πλήρη αφοσίωση τότε καλύτερα να αναλαμβάνουν λιγότερους πελάτες.. Κάνοντας αυτή τη δουλεια, υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες ευθύνες. 

Παντως πήγα πρωί πρωί κ έκανα καλλιέργεια και περιμένω. Μίλησα και με τη μαία και μου εγραψε ενα κολπικο υπόθετο. 

Εντάξει οι γιατροί έχουν στο μυαλό τους μια σειρά Κ δεν παρεκκλίνουν για πολλούς λόγους . Δεν είναι θέμα ότι δεν τα κάνουν σωστά ή δεν τα ξέρουν απλά βάζουν προτοκολλα στο μυαλό τους Κ δεν κοιτάζουν τίποτα άλλο. Αυτό εξυπηρετεί Κ πρακτικούς σκοπούς Κ οικονομικούς δικούς τους . 

Διαφημίσεις

1 hour ago, MK2012 είπε:

Κορίτσι σημερα θα εχεις αποτελεσματα απο την καλλιεργεια.. και αυριο μετρηση ενδομητριου;? αυριο θα ειναι η 10η μερα περιοδου;

1 hour ago, Makelen είπε:

Κορίτσι σημερα θα εχεις αποτελεσματα απο την καλλιεργεια.. και αυριο μετρηση ενδομητριου;? αυριο θα ειναι η 10η μερα περιοδου;

Την Πέμπτη μου είπαν! Ναι αύριο θα πάω κ θα είναι 10η μερα!

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Την Πέμπτη μου είπαν! Ναι αύριο θα πάω κ θα είναι 10η μερα!

Καλη επιτυχια!!! Και για τις δυο περιπτωσεις!! Αντε να παιρνουμε σειρα!! Ελπιζω να ειναι αψογο το ενδομητριο αυριοο! 

• Ευχή 1

5 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Εγώ πάντως που είχα το ίδιο άγχος, όταν πήρα τον γιατρό μου στην Ελλάδα(γιατί μένω εξωτερικό) με ρώτησε έχεις αναγούλες λέω ναι, είχα και υπνηλία. Μου λέει αυτά είναι καλά συμπτώματα, όλα θα πάνε καλά! Και όντως πήγαν! 

• Ευχή 1

πρίν από 23 λεπτά , Stef91 είπε:

Εγώ πάντως που είχα το ίδιο άγχος, όταν πήρα τον γιατρό μου στην Ελλάδα(γιατί μένω εξωτερικό) με ρώτησε έχεις αναγούλες λέω ναι, είχα και υπνηλία. Μου λέει αυτά είναι καλά συμπτώματα, όλα θα πάνε καλά! Και όντως πήγαν! 

Μακάρι να πάνε όλα καλά ❤️ Από αναγουλες άλλο τπτ,όλη μέρα εμετό κάνω.Απλα διάβασα ότι αυτό μπορεί να συμβεί ακόμα και αν είναι ανεμβρυικη κύηση και αγχώθηκα παρά πολύ 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...