Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Makelen είπε:

Ναι κοριτσι μου συμφωνω σε ολα. Κι εγω πιστευω πως ολα για καποιο λογο γινονται. Για να δουμε τωρα.. θα κανω δευτερο παιδι τελικα ή τσαμπα τα συζηταμε;😂 Εδω ακομα δεν εχω καν καλο ενδομητριο! Ελπιζω να εχει παρει μπρος μεχρι το Σαββατο..!

Θα πάρει θα πάρει!!! 🤞🏼 Τι στο καλό πια!!! Τίποτα δεν συζητάμε τσάμπα ούτως η άλλως 😉

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Τόσα συμπτώματα δύσκολο να είναι από κάτι άλλο!!! Πότε έχετε ραντεβού? 

Δεν έκλεισα ακόμα,αλλά θα τον πάρω αύριο για να πάω την τρίτη.Η απορία μου είναι αν γίνεται να έχεις συμπτώματα μόνο με το σάκο και χωρίς το έμβρυο...πφφφ τόσες εβδομάδες περιμένω,με έχει τρελάνει η αγωνία 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 2 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ήμουν με ιωση αυτές τις μέρες και δεν πήγαμε να δούμε για εμβρυϊκά στοιχεία,οπότε μου είπε να πάω από βδομάδα μια και καλή.Υπαρχει περίπτωση με τέτοια συμπτώματα να είναι κενός σάκος? Θα τρελαθώ άμα μου πει κάτι τέτοιο 

Τι κολλημα εχεις φαει ρε παιδι μου με τον κενο σακο;?; μια χαρα εγκυος εισαι.. 9 εβδομαδων.. με τους εμετους σου.. με τα ολα σου!! Αρα θα λειπει το μωρο λες;?; χαχχαχα 

• Χαχα 2

πρίν από 4 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ήμουν με ιωση αυτές τις μέρες και δεν πήγαμε να δούμε για εμβρυϊκά στοιχεία,οπότε μου είπε να πάω από βδομάδα μια και καλή.Υπαρχει περίπτωση με τέτοια συμπτώματα να είναι κενός σάκος? Θα τρελαθώ άμα μου πει κάτι τέτοιο 

Πραγματικά στο λεω με τέτοια συμπτώματα θα είναι όλα καλά.. αφού τα είχες και στη προηγούμενη εγκυμοσύνη τα ξέρεις...ετοιμάσου για τα ίδια!!! 😁

πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Μακαρι κοριτσι μου να ειναι απο το αγχος το ονειρο. Οσο για τις θετικες σκεψεις κ την χαλαρωτικη μουσικη.. θα το προσπαθησω οντως.. σ ευχαριστω πολυ..! Εσυ πως εισαι.. πως νιωθεις;? Αργει η β' επιπεδου.;?

Την κάναμε τη Δευτέρα!!!και ήταν όλα καλά δόξα το θεό.... 🥰

Αλλά κάναμε και κολπική καλλιέργεια μετα και βρέθηκε στρεπτοκοκκος...και ξεκινησα αντιβίωση και προβιοτικα...μη χαλαρώσουμε βρε παιδάκι μου...με κάτι να αγχωνομαστε....

• Ευχή 1

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Πραγματικά στο λεω με τέτοια συμπτώματα θα είναι όλα καλά.. αφού τα είχες και στη προηγούμενη εγκυμοσύνη τα ξέρεις...ετοιμάσου για τα ίδια!!! 😁

Την κάναμε τη Δευτέρα!!!και ήταν όλα καλά δόξα το θεό.... 🥰

Αλλά κάναμε και κολπική καλλιέργεια μετα και βρέθηκε στρεπτοκοκκος...και ξεκινησα αντιβίωση και προβιοτικα...μη χαλαρώσουμε βρε παιδάκι μου...με κάτι να αγχωνομαστε....

Μπραβο σας!!! Να ειναι γερα και ομορφααα!! Τωρα οσο για τον στρεπτοκοκκο.. ενα εχω να πω.. σε δουλεια να βρισκομαστε! Παντα κατι να μας τη χαλαει.. αλλα ενταξει.. μικρο το κακο!! Φυλα μαθατε; Πητ ποτε εχεις; στα διδυμα υπολογιζουν νωριτερα απο 40, ετσι;

• Μου αρέσει 1

Just now, Makelen είπε:

Μπραβο σας!!! Να ειναι γερα και ομορφααα!! Τωρα οσο για τον στρεπτοκοκκο.. ενα εχω να πω.. σε δουλεια να βρισκομαστε! Παντα κατι να μας τη χαλαει.. αλλα ενταξει.. μικρο το κακο!! Φυλα μαθατε; Πητ ποτε εχεις; στα διδυμα υπολογιζουν νωριτερα απο 40, ετσι;

Μάθαμε ναι!!!ένα και ένα έχουμε!!! 🥰💙💜

Σε ευχαριστώ πολύ!!!!λογικά στις 36 εβδομάδες θεωρει ο γιατρός η και νωριτερα...οπότε από τέλη φλεβάρη(που ελπίζω όχι γιατι θα ειναι νωρίς...)με αρχές Μάρτη!!!7 Μαρτίου μπαίνω στον μήνα μου!!

• Μου αρέσει 2
  • Λουλούδια 7

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , *Vasoula είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!!!!λογικά στις 36 εβδομάδες θεωρει ο γιατρός η και νωριτερα...οπότε από τέλη φλεβάρη(που ελπίζω όχι γιατι θα ειναι νωρίς...)με αρχές Μάρτη!!!7 Μαρτίου μπαίνω στον μήνα μου!!

Ποσο μαγικα.. ποσο τελεια.. ποσο ομορφα..! Συγκινηθηκα κοριτσι μου. 2 μωρακια.. και τα 2 φυλα.. τι υπεροχες γιορτες.. με την τεραστια κοιλια.. την προσμονη της γεννας.. Χαρα και αγχος μαζι.. Σου ευχομαι τα καλυτεραα! Ξεκιναει ενα πανεμορφο ταξιδι...❤❤❤

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Ποσο μαγικα.. ποσο τελεια.. ποσο ομορφα..! Συγκινηθηκα κοριτσι μου. 2 μωρακια.. και τα 2 φυλα.. τι υπεροχες γιορτες.. με την τεραστια κοιλια.. την προσμονη της γεννας.. Χαρα και αγχος μαζι.. Σου ευχομαι τα καλυτεραα! Ξεκιναει ενα πανεμορφο ταξιδι...❤❤❤

Πόσο πολύ σε ευχαριστώ για τις ευχές σου!!!!και σε εσένα εύχομαι ότι καλύτερο!!!!και μόνο χαρές να σου έρθουν...και να αφήσεις πίσω τα κακά ονειρα.. 😉🥰

πρίν από 7 λεπτά , *Vasoula είπε:

Πόσο πολύ σε ευχαριστώ για τις ευχές σου!!!!και σε εσένα εύχομαι ότι καλύτερο!!!!και μόνο χαρές να σου έρθουν...και να αφήσεις πίσω τα κακά ονειρα.. 😉🥰

Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι μου..!❤ Κ θα προσπαθησω να κοιμαμαι πιο ηρεμη πλεον..😊

• Λουλούδια 1

1 hour ago, MK2012 είπε:

Μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω. Μου λέει ο άντρας μου πως είμαι υπερβολική και να περιμένω τον γιατρό την Τριτη να δούμε τι θα πει ... αλλα η καλλιέργεια δεν επηρεάζει κάπου. Έτσι και αλλιώς αυτός την Τρίτη μόνο υπέρηχο θα μου κάνει. Αν είναι να φανεί μικρόβιο μόνο μέσω καλλιέργειας.

Να πας αύριο κιόλας να την κάνεις την καλλιέργεια κολπικου υγρού γιατί θέλει και κάποιες ημέρες να βγει. 

1 hour ago, Makelen είπε:

Ευχαριστω! Στον γιο μου ειχαμε ακουσει 5w&6d. Συνηθως γυρω στην 6η εβδομαδα ναι. Οσο για τα ονειρα.. αστα να πανε! Παντως τα ψαρια=λαχταρα βγηκαν με την πτωση της χοριακης.. ασχετως της καλης εκβασης. Ωστοσο οταν ειχα κανει την πρωτη εμβρυομεταφορα.. 2-3 μερες μετα, ειχα δει.. να μου δινουν 1 κλειδι αυτοκινητου, μόνο του χωρις αλλα κλειδια ή μπρελοκ, οπου με αυτο πηρα ρνα αμαξι και πηγα σε εναν χωρο, με γαλαζιο τοιχο. Τις ιδιες μερες ο αντρας μου ειδε οτι μπηκε σε ενα καφενειο και ρωτουσε που ειναι ο γιος του (δεν ηταν επιθυμια του, εκεινος ηθελε διδυμες κορες χαχ). Τελικα η χοριακη ηταν θετικη, με ενα μωρο (ενα κλειδι) και αγορι (γαλαζιος τοιχος). Τωρα δεν εχει ερθει η ωρα μεν.. δεν εχω κανει ακομα την εμβρυομεταφορα.. αλλα ειδα ονειρο που με τρομαξε. Οτι πηρα 2 σκυλους.. ιδια ρατσα.. που εμοιαζαν πολυ αλλα ο ενας ηταν λιγο πιο μακρυς απο τον αλλον.. σα να.ειχε αναπτυχθει περισσοτερο, ενω ειχαν την ιδια ηλικια. Το κακο ειναι οτι και οι δυο.. ηταν λιγο 'αρρωστοι'.. σα να ειχαν καποιο προβλημα.. σαν 'σπαστικοι'. Φοβαμαι οπως καταλαβαινεις την εκδοχη των διδυμων με προβλημα. 

Κορίτσι μου προσπάθησε να. η επηρεάζεσαι γιατί στο όνειρο μπορεί να εκφράζεται η επιθυμία σου πχ για δίδυμα και ο φόβος ταυτόχρονα για να είναι υγιή. Κι εγώ όπως είχα ξαναγράψει πριν πάω στο γιατρό είχα δει ότι έμπαινα σε ζαχαροπλαστειο με γλυκά, δεν τα έτρωγα αλλά έψαχνα εναγωνίως να αγοράσω πολλά. Επίσης στο παρελθόν έχω δει όνειρα να χάνω δόντια που σημαίνει θάνατος και να μη συμβαίνει τίποτα. Θα τρελαθούμε με τέτοιες σκέψεις. 

πρίν από 56 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Δεν έκλεισα ακόμα,αλλά θα τον πάρω αύριο για να πάω την τρίτη.Η απορία μου είναι αν γίνεται να έχεις συμπτώματα μόνο με το σάκο και χωρίς το έμβρυο...πφφφ τόσες εβδομάδες περιμένω,με έχει τρελάνει η αγωνία 

Όταν είχα την ανεμβρυική κύηση, η μαία μου έλεγε, "αν έχεις συμπτώματα, μην αγχώνεσαι". Βέβαια εγώ δεν είχα συμπτώματα ούτε τότε ούτε στο γιο μου μετά ούτε τώρα. Αργότερα άρχισαν. Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι αν έχεις συμπτώματα που συνεχίζουν κανονικά τότε όλα θα είναι μια χαρά!Απο την άλλη πάλι, το να μην έχεις και τίποτα δε σημαίνει κάτι κακό!Δε θέλουν σίγουρα να έχεις πχ πολλά συμπτώματα που θα σταματήσουν απότομα. 

πρίν από 49 λεπτά , *Vasoula είπε:

Υπέροχα κορίτσι μου!!! Και τα δύο φύλα και ξεμπερδεύεις με 2 μωράκια!!! Εκτός κι αν θες και 3ο ε!!!Εγω είμαι λίγο αγχωμένη πώς θα είμαι πάλι με μωρό μετά από τόσα χρόνια αλλά λέω εδώ άντεξα τα άσχημα της εξωσωματικής, εκεί θα κολλήσω? 

• Ευχαριστώ 2
  • Ευχή 1

πρίν από 11 λεπτά , Eternity είπε:

Να πας αύριο κιόλας να την κάνεις την καλλιέργεια κολπικου υγρού γιατί θέλει και κάποιες ημέρες να βγει. 

Κορίτσι μου προσπάθησε να. η επηρεάζεσαι γιατί στο όνειρο μπορεί να εκφράζεται η επιθυμία σου πχ για δίδυμα και ο φόβος ταυτόχρονα για να είναι υγιή. Κι εγώ όπως είχα ξαναγράψει πριν πάω στο γιατρό είχα δει ότι έμπαινα σε ζαχαροπλαστειο με γλυκά, δεν τα έτρωγα αλλά έψαχνα εναγωνίως να αγοράσω πολλά. Επίσης στο παρελθόν έχω δει όνειρα να χάνω δόντια που σημαίνει θάνατος και να μη συμβαίνει τίποτα. Θα τρελαθούμε με τέτοιες σκέψεις. 

Όταν είχα την ανεμβρυική κύηση, η μαία μου έλεγε, "αν έχεις συμπτώματα, μην αγχώνεσαι". Βέβαια εγώ δεν είχα συμπτώματα ούτε τότε ούτε στο γιο μου μετά ούτε τώρα. Αργότερα άρχισαν. Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι αν έχεις συμπτώματα που συνεχίζουν κανονικά τότε όλα θα είναι μια χαρά!Απο την άλλη πάλι, το να μην έχεις και τίποτα δε σημαίνει κάτι κακό!Δε θέλουν σίγουρα να έχεις πχ πολλά συμπτώματα που θα σταματήσουν απότομα. 

Θα πάω αύριο ναι και θα την κάνω ιδιωτικά. Φαντάζομαι δεν επηρεάζει και κάπου τη διαδικασία της προετοιμασίας όποτε δε βρίσκω το λόγο να πει κάτι ο γιατρός μου μετά. 
Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου ❤️

Διαφημίσεις

Just now, MK2012 είπε:

Θα πάω αύριο ναι και θα την κάνω ιδιωτικά. Φαντάζομαι δεν επηρεάζει και κάπου τη διαδικασία της προετοιμασίας όποτε δε βρίσκω το λόγο να πει κάτι ο γιατρός μου μετά. 
Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου ❤️

Καλυτερα να την κάνεις εσύ και να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου παρά να σκέφτεσαι τι θα πει ο γιατρός. Εξάλλου αν δε βρεθεί κάτι, όλα καλά. Αν πάλι βρεθεί, τι θα σου πει από πάνω? Γιατί την εκανες??? Εγώ σε πολλά πράγματα έπαιρνα πρωτοβουλίες γιατί δυστυχώς πολλά τα ξεχνούν οι γιατροί. Κι ας μου έλεγαν ο, τι ήθελαν. Αναγκαστικα έμαθα πολλά πράγματα αυτά τα 10+ χρόνια στην υπογονιμοτητα. Και νιώθω περήφανη για όσα τόλμησα ακούγοντας το ένστικτο μου. Όπως το να κάνω ξανά για 3 φορά υστεροσκοπηση, μακρύ πρωτόκολλο και prp ενδομητριου. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 3 λεπτά , Eternity είπε:

Καλυτερα να την κάνεις εσύ και να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου παρά να σκέφτεσαι τι θα πει ο γιατρός. Εξάλλου αν δε βρεθεί κάτι, όλα καλά. Αν πάλι βρεθεί, τι θα σου πει από πάνω? Γιατί την εκανες??? Εγώ σε πολλά πράγματα έπαιρνα πρωτοβουλίες γιατί δυστυχώς πολλά τα ξεχνούν οι γιατροί. Κι ας μου έλεγαν ο, τι ήθελαν. Αναγκαστικα έμαθα πολλά πράγματα αυτά τα 10+ χρόνια στην υπογονιμοτητα. Και νιώθω περήφανη για όσα τόλμησα ακούγοντας το ένστικτο μου. Όπως το να κάνω ξανά για 3 φορά υστεροσκοπηση, μακρύ πρωτόκολλο και prp ενδομητριου. 

Κάπως έτσι, με δικη μου πρωτοβουλία πήραμε τη 2η βλαστοκύστη ενώ ο γιατρός επέμενε πως είναι πολύ μικρά τα ωάρια για να τα πάρει. Του είπα θέλω να έρθω ξανά για υπέρηχο και τελικά όντως προχωρησαμε. Οπως επισης εγώ επέμεινα για την υστεροσκοπηση πριν καν κάνω εμβρυομεταφορα. Ετσι βρέθηκε το μικροβιωμα που είχα διαβάσει ψάχνοντας μόνη μου και μεσω του φόρουμ.
Είναι απίστευτο που μέσα στο άγχος μας πρέπει να παίρνουμε και αυτές τις αποφάσεις. Θα προτιμούσα να έχω έναν άνθρωπο να με καθοδηγεί εξ’ολοκληρου και να μην αμφιβάλω λεπτό. 

• Μου αρέσει 2

On 29/11/2024 at 8:42 ΜΜ, marion83 είπε:

@Cristina93καλησπέρα κ εγώ τώρα το είδα το μήνυμα ευχαριστώ πολύ. 

Την προσπάθεια με κλομιφαινη κτλ με τον κ Πέρρο την κάνατε; Η περιμενετε να περάσετε από επιτροπή για να ξεκινήσετε το 25; Δεν κατάλαβα συγνώμη μπορεί να έχω χάσει άλλες απαντήσεις σας . 

Καλημέρα και καλό μήνα @marion83! Την clomiphen citrate την είχε προτείνει σαν αγωγή για τον άντρα μου ένας γυναικολόγος με τον όποιον δεν προχωρήσαμε. Ήταν να ξεκινήσουμε 20/09 στο Έλενα αλλά δεν ήταν εύκολο στο δημόσιο να κανονιστεί βιοψία όρχεων τη μέρα της ωοληψίας και επειδή δεν υπήρχε σπέρμα τότε είπαμε να το αφήσουμε. Την επιτροπή την έχουμε περάσει από πριν το καλοκαίρι αλλά δεν είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε κάποια προσπάθεια ακόμα. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και στείλε μου για ό,τι πληροφορία θέλεις! 

10 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσι μου όλα θα είναι καλά! Αυτό το σπορακι θα μείνει! 

Καθαρά πληροφοριακα αύξηση χοριακης και συμπτώματα υπάρχουν και στον κενό σάκο καθώς αυτός μεγαλώνει αλλά δεν σε αφορά εσένα!!!!!!

• Ευχή 1

1 ώρα πρίν, Neverstop είπε:

Κορίτσι μου όλα θα είναι καλά! Αυτό το σπορακι θα μείνει! 

Καθαρά πληροφοριακα αύξηση χοριακης και συμπτώματα υπάρχουν και στον κενό σάκο καθώς αυτός μεγαλώνει αλλά δεν σε αφορά εσένα!!!!!!

Νιώθω έγκυος, είμαι όπως με την κόρη μου και έχω πολύ έντονα συμπτώματα.Κανονικα θα έπρεπε να είμαι ήρεμη,όμως αυτό που με ανησυχεί,είναι που πριν δυομιση εβδομάδες που είχα πάει στο γιατρό και κάναμε διακολπικο υπέρηχο,δεν είδε λεκιθικο και μου είχε πει ότι ήταν πολύ νωρίς.Μου είχε απλά πως είχε πολύ καλό σχήμα ο σακος και ήταν ψηλά στη μητρα..διαβάζω στο φόρουμ ότι στην έκτη εβδομάδα άλλες γυναίκες ακούνε καρδούλα και εμείς δεν είδαμε ούτε λεκιθικο,γι αυτό αγχώνομαι τόσο πολυ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...