Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Makelen είπε:

Ναι κοριτσι μου συμφωνω σε ολα. Κι εγω πιστευω πως ολα για καποιο λογο γινονται. Για να δουμε τωρα.. θα κανω δευτερο παιδι τελικα ή τσαμπα τα συζηταμε;😂 Εδω ακομα δεν εχω καν καλο ενδομητριο! Ελπιζω να εχει παρει μπρος μεχρι το Σαββατο..!

Θα πάρει θα πάρει!!! 🤞🏼 Τι στο καλό πια!!! Τίποτα δεν συζητάμε τσάμπα ούτως η άλλως 😉

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 36 λεπτά , ZetaK είπε:

Και εγώ όταν έκανα αγωγή για το μικροβιωμα αισθανόμουν λίγο περίεργα από κάτω αλλά τελικά δεν είχα τίποτα μην ανησυχείς θα μπορούσες να κανείς και κάποια πλύση με χαμομήλι θα σε βοηθούσε ! 

Μακάρι να μην είναι τίποτα και να είναι ιδέα μου. Είναι κάπως «περίεργα» όπως το λες.. Τρίτη πάω για υπέρηχο και ελπίζω σύντομα εμβρυομεταφορα.. Είχα πριν πολλά χρόνια ξανά μύκητες και θυμαμαι ήταν ανυπόφορο. Τώρα απλά νιώθω κάπως. 

• Ευχή 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, MK2012 είπε:

Αχ αλήθεια λες; Μακαρι! Πόσες μέρες πριν τη μεταφορά τα έπαιρνες; Έστειλα στη μαία και μου απάντησε πως δεν επηρεάζει το πρόγραμμα μας κάπως όποτε φαντάζομαι πως αν όλα τα αλλα είναι καλά στον υπέρηχο και τις αιματολογικές τότε θα είναι οκ..Θα μιλησουμε αύριο να δω τι θα μου πει να πάρω..

Έχω απειροελάχιστα συμπτώματα (πχ δεν έχω κνησμό απλά μια μικρή ενόχληση). Απλά τώρα τα προσέχω όλα από το φόβο μου.

Εγω έκανα από μόνη μου καλλιέργεια πριν την εμβρυομεταφορα και βρέθηκαν πολλοί μηκυτες χωρίς να έχω ενοχλήσεις. Μου έδωσε ένα χάπι από το στόμα για 3 ημέρες. Ενώ μου είπε να μην κάνω επανάληψη, μετά άρχισε λίγο φαγούρα εξωτερικά και έκανα επανάληψη και βρέθηκαν πάλι αρκετοί μηκυτες. Μετά μου έδωσε 1 χάπι εφάπαξ και μου είπε να μην ασχοληθώ ξανά. Ηταν να πάρω κάποια κολπικά για 10 ημέρες αλλά θα έπεφτα επάνω στην εμβρυομεταφορα. Ρώτα τον μήπως σου δώσει κάτι από το στόμα. Μου είπε και μια κρέμα για εξωτερική χρήση. Έβαλα 1,2 φορές. Μιλάμε για ημέρες πριν την εμβρυομεταφορα. 

πρίν από 39 λεπτά , *Vasoula είπε:

Μπράβο κορίτσι μου όλα καλά λοιπόν...αφου δεν είχες πόνο καθόλου κάπως ήμουν σίγουρη πως είναι οπως πρπεει τα πράγματα..όλα καλά να συνεχίσουν!!

Μπορεί και να μην είναι τίποτα κορίτσι μου...η μπορεί να σου δώσει κανένα προβιοτικο για μερικές μέρες να είστε σίγουροι!!μη σε αγχώνει αυτό όμως δεν επηρεάζει!!

Όταν λες να μου δώσει προβιοτικό, συνήθως τι δίνουν; Αν δε κάνω λάθος τα ultra levur είναι μόνο για το στομάχι; Η κάνουν την ίδια δουλεια ;

1 hour ago, Makelen είπε:

Φοβαμαι με τα ονειρα. Μου βγαινουν. Και τον τελευταιο καιρο δεν ειδα καλα ονειρα. Ισως να μην πανε καλα τα πραγματα. Ισως να αγχωθηκα. Χαιρομαι που σου πανε καλα! Σε ποια μετα ειστε σημερα κ ακουσατε καρδια; (εμενα Τεταρτη ειναι το επομενο βημα, για μετρηση ενδομητριου)

Εγω πριν την πτώση της χοριακης είχα δει ψάρια που είναι λαχτάρα. Βέβαια νομίζω τα όνειρα είναι περισσότερο οι φοβίες μας. Σήμερα είμαι 5 εβδομάδων και 5 ημερών. Την 6η εβδομάδα ακούς καρδιά. Καλή επιτυχία με το ενδομήτριο!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Μακάρι να μην είναι τίποτα και να είναι ιδέα μου. Είναι κάπως «περίεργα» όπως το λες.. Τρίτη πάω για υπέρηχο και ελπίζω σύντομα εμβρυομεταφορα.. Είχα πριν πολλά χρόνια ξανά μύκητες και θυμαμαι ήταν ανυπόφορο. Τώρα απλά νιώθω κάπως. 

Όλα καλά θα είναι αλλά σίγουρα θα σε βοηθήσει να σταματήσει εάν κάτι έχει ξεκινήσει γιατί μετά την εμβρυομεταφορά και εάν όλα εύχομαι να πάνε καλά δεν θα σου δίνει αγωγή για μύκητες! Γενικά θα ακολουθήσεις πολύ συγκεκριμένη αγωγή για την εμβρυομεταφορά !

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Εγω έκανα από μόνη μου καλλιέργεια πριν την εμβρυομεταφορα και βρέθηκαν πολλοί μηκυτες χωρίς να έχω ενοχλήσεις. Μου έδωσε ένα χάπι από το στόμα για 3 ημέρες. Ενώ μου είπε να μην κάνω επανάληψη, μετά άρχισε λίγο φαγούρα εξωτερικά και έκανα επανάληψη και βρέθηκαν πάλι αρκετοί μηκυτες. Μετά μου έδωσε 1 χάπι εφάπαξ και μου είπε να μην ασχοληθώ ξανά. Ηταν να πάρω κάποια κολπικά για 10 ημέρες αλλά θα έπεφτα επάνω στην εμβρυομεταφορα. Ρώτα τον μήπως σου δώσει κάτι από το στόμα. Μου είπε και μια κρέμα για εξωτερική χρήση. Έβαλα 1,2 φορές. Μιλάμε για ημέρες πριν την εμβρυομεταφορα. 

Κοιτα τώρα αν τα υπολογίζω καλά, λογικά θα μου πει για εμβρυομεταφορα από την άλλη Δευτέρα. Πάλι όλα αυτά είναι υποθετικά γιατί τη προηγούμενη φορά ακύρωσε τον κύκλο λόγω αιματολογικών εξετάσεων. Όποτε έχω μόνο μια βδομάδα θεωρητικά να κάνω ο,τι κάνω. Λες να πάω να κάνω μια καλλιέργεια αύριο το πρωί από μόνη μου; Κανονικά Τρίτη έχω υπέρηχο.

πρίν από 40 λεπτά , Blue Velvet είπε:

@EternityΤι όμορφα νέα!Όλα θα πάνε τέλεια,επόμενο βήμα η αυχενική❤️

Εγώ κορίτσια της άλλη βδομάδα μπαίνω στην 9η εβδομάδα και επιτέλους θα πάμε να ακούσουμε καρδούλα.Η μόνη μου παρηγοριά είναι τα συμπτώματα που έχω:Έχω πρησμένες θηλές και τραβήγματα στη μήτρα,κάνω ολη μέρα εμετούς,πίνω μέχρι και νερό με καλαμάκι γιατί αλλιώς αηδιάζω και το βγάζω κ αυτό και επίσης έχω τέτοια αποστροφή για τα φαγητά,που ορισμένα δε μπορώ ούτε να τα βλέπω,όπως τα κρεμμύδια,τις πατάτες ,το λάδι και το κρέας.Αν πιάσω κάτι από αυτά,αμέσως πλένω το χέρι μου γιατί μου γυρνάνε τ'αντερα..Και στην κόρη μου έτσι ήμουν μέχρι να γεννήσω,απλά τώρα έχω ακόμα περισσότερες αναγουλες.Χαλαλι,ας τα ξαναπεράσω εννιά μήνες😊Θέλω να πιστεύω πως πάνε όλα καλά με το μωράκι,ελπίζω να μην έχω τζάμπα τόσα συμπτώματα και τελικά να είναι κενός σάκος..

Τόσα συμπτώματα δύσκολο να είναι από κάτι άλλο!!! Πότε έχετε ραντεβού? 

πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Όταν λες να μου δώσει προβιοτικό, συνήθως τι δίνουν; Αν δε κάνω λάθος τα ultra levur είναι μόνο για το στομάχι; Η κάνουν την ίδια δουλεια ;

Να σου πω την αλήθεια κολπικά υποθετα είχα στο μυαλό μου αλλά αν δεν είναι πολύ κοντά η μεταφορά σου...

Πάντως ξέρω πως δεν επηρεάζει γιατι και στις εγκυμοσύνες πολλές φορές κάνεις κολπιτιδες...συχνό φαινόμενο δυστηχως..

Just now, ZetaK είπε:

Όλα καλά θα είναι αλλά σίγουρα θα σε βοηθήσει να σταματήσει εάν κάτι έχει ξεκινήσει γιατί μετά την εμβρυομεταφορά και εάν όλα εύχομαι να πάνε καλά δεν θα σου δίνει αγωγή για μύκητες! Γενικά θα ακολουθήσεις πολύ συγκεκριμένη αγωγή για την εμβρυομεταφορά !

Και αν μετά μια κοπελα έχει μύκητες τι κάνει; Εννοώ μετά την εμβρυομεταφορα και κατά τη διάρκεια μιας εγκυμοσύνης.Δε δίνουν τίποτα ως αγωγή;

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Να σου πω την αλήθεια κολπικά υποθετα είχα στο μυαλό μου αλλά αν δεν είναι πολύ κοντά η μεταφορά σου...

Πάντως ξέρω πως δεν επηρεάζει γιατι και στις εγκυμοσύνες πολλές φορές κάνεις κολπιτιδες...συχνό φαινόμενο δυστηχως..

Δεν έχω ιδέα ποτε και αν θα είναι. Αν μετράω καλά τις μέρες πιστεύω από τις 9/12 και μετά. Αν είναι όλα καλά.

πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Κοιτα τώρα αν τα υπολογίζω καλά, λογικά θα μου πει για εμβρυομεταφορα από την άλλη Δευτέρα. Πάλι όλα αυτά είναι υποθετικά γιατί τη προηγούμενη φορά ακύρωσε τον κύκλο λόγω αιματολογικών εξετάσεων. Όποτε έχω μόνο μια βδομάδα θεωρητικά να κάνω ο,τι κάνω. Λες να πάω να κάνω μια καλλιέργεια αύριο το πρωί από μόνη μου; Κανονικά Τρίτη έχω υπέρηχο.

Για μένα ναι, να πας να κάνεις γιατί έχεις χρόνο μια χαρά να το αντιμετωπίσεις! 

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Για μένα ναι, να πας να κάνεις γιατί έχεις χρόνο μια χαρά να το αντιμετωπίσεις! 

Μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω. Μου λέει ο άντρας μου πως είμαι υπερβολική και να περιμένω τον γιατρό την Τριτη να δούμε τι θα πει ... αλλα η καλλιέργεια δεν επηρεάζει κάπου. Έτσι και αλλιώς αυτός την Τρίτη μόνο υπέρηχο θα μου κάνει. Αν είναι να φανεί μικρόβιο μόνο μέσω καλλιέργειας.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , Eternity είπε:

Εγω πριν την πτώση της χοριακης είχα δει ψάρια που είναι λαχτάρα. Βέβαια νομίζω τα όνειρα είναι περισσότερο οι φοβίες μας. Σήμερα είμαι 5 εβδομάδων και 5 ημερών. Την 6η εβδομάδα ακούς καρδιά. Καλή επιτυχία με το ενδομήτριο!!! 

Ευχαριστω! Στον γιο μου ειχαμε ακουσει 5w&6d. Συνηθως γυρω στην 6η εβδομαδα ναι. Οσο για τα ονειρα.. αστα να πανε! Παντως τα ψαρια=λαχταρα βγηκαν με την πτωση της χοριακης.. ασχετως της καλης εκβασης. Ωστοσο οταν ειχα κανει την πρωτη εμβρυομεταφορα.. 2-3 μερες μετα, ειχα δει.. να μου δινουν 1 κλειδι αυτοκινητου, μόνο του χωρις αλλα κλειδια ή μπρελοκ, οπου με αυτο πηρα ρνα αμαξι και πηγα σε εναν χωρο, με γαλαζιο τοιχο. Τις ιδιες μερες ο αντρας μου ειδε οτι μπηκε σε ενα καφενειο και ρωτουσε που ειναι ο γιος του (δεν ηταν επιθυμια του, εκεινος ηθελε διδυμες κορες χαχ). Τελικα η χοριακη ηταν θετικη, με ενα μωρο (ενα κλειδι) και αγορι (γαλαζιος τοιχος). Τωρα δεν εχει ερθει η ωρα μεν.. δεν εχω κανει ακομα την εμβρυομεταφορα.. αλλα ειδα ονειρο που με τρομαξε. Οτι πηρα 2 σκυλους.. ιδια ρατσα.. που εμοιαζαν πολυ αλλα ο ενας ηταν λιγο πιο μακρυς απο τον αλλον.. σα να.ειχε αναπτυχθει περισσοτερο, ενω ειχαν την ιδια ηλικια. Το κακο ειναι οτι και οι δυο.. ηταν λιγο 'αρρωστοι'.. σα να ειχαν καποιο προβλημα.. σαν 'σπαστικοι'. Φοβαμαι οπως καταλαβαινεις την εκδοχη των διδυμων με προβλημα. 

πρίν από 5 λεπτά , Makelen είπε:

Ευχαριστω! Στον γιο μου ειχαμε ακουσει 5w&6d. Συνηθως γυρω στην 6η εβδομαδα ναι. Οσο για τα ονειρα.. αστα να πανε! Παντως τα ψαρια=λαχταρα βγηκαν με την πτωση της χοριακης.. ασχετως της καλης εκβασης. Ωστοσο οταν ειχα κανει την πρωτη εμβρυομεταφορα.. 2-3 μερες μετα, ειχα δει.. να μου δινουν 1 κλειδι αυτοκινητου, μόνο του χωρις αλλα κλειδια ή μπρελοκ, οπου με αυτο πηρα ρνα αμαξι και πηγα σε εναν χωρο, με γαλαζιο τοιχο. Τις ιδιες μερες ο αντρας μου ειδε οτι μπηκε σε ενα καφενειο και ρωτουσε που ειναι ο γιος του (δεν ηταν επιθυμια του, εκεινος ηθελε διδυμες κορες χαχ). Τελικα η χοριακη ηταν θετικη, με ενα μωρο (ενα κλειδι) και αγορι (γαλαζιος τοιχος). Τωρα δεν εχει ερθει η ωρα μεν.. δεν εχω κανει ακομα την εμβρυομεταφορα.. αλλα ειδα ονειρο που με τρομαξε. Οτι πηρα 2 σκυλους.. ιδια ρατσα.. που εμοιαζαν πολυ αλλα ο ενας ηταν λιγο πιο μακρυς απο τον αλλον.. σα να.ειχε αναπτυχθει περισσοτερο, ενω ειχαν την ιδια ηλικια. Το κακο ειναι οτι και οι δυο.. ηταν λιγο 'αρρωστοι'.. σα να ειχαν καποιο προβλημα.. σαν 'σπαστικοι'. Φοβαμαι οπως καταλαβαινεις την εκδοχη των διδυμων με προβλημα. 

Κορίτσι μου!!!τα φοβάμαι και εγώ πολύ τα όνειρα αλλά σκέψου πως τα περισσότερα τα δημιουργεί το άγχος μας!!!και οι δικές μας σκέψεις και ανησυχίες...όλα αυτά π έχεις στο υποσυνείδητο τα βλέπεις το βράδυ σε όνειρα...προσπαθώ πολυ να κοιμάμαι με θετικές σκέψεις....με χαλαρωτική μουσική...και πίστεψε με βοηθάει πολύ.. δοκίμασε το!!!!

πρίν από 9 λεπτά , MK2012 είπε:

Μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω. Μου λέει ο άντρας μου πως είμαι υπερβολική και να περιμένω τον γιατρό την Τριτη να δούμε τι θα πει ... αλλα η καλλιέργεια δεν επηρεάζει κάπου. Έτσι και αλλιώς αυτός την Τρίτη μόνο υπέρηχο θα μου κάνει. Αν είναι να φανεί μικρόβιο μόνο μέσω καλλιέργειας.

Ναι ναι συμφωνώ να κάνεις μια καλλιέργεια...έχεις μερες μπροστά σου ακόμα και κάτι να βρεθεί...πάντως και στην εγκυμοσύνη σου δίνουν θεραπεία.. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 38 λεπτά , Makelen είπε:

9η εβδομαδα για να ακουσεις καρδια και για να δεις αν εχει εμβρυο ο σακος;? γιατι τοσο αργααα;? Ποιος σου ειπε να περιμενεις τοσο πολυ καιρο;? Θα μας τρελανουν;?;

Ήμουν με ιωση αυτές τις μέρες και δεν πήγαμε να δούμε για εμβρυϊκά στοιχεία,οπότε μου είπε να πάω από βδομάδα μια και καλή.Υπαρχει περίπτωση με τέτοια συμπτώματα να είναι κενός σάκος? Θα τρελαθώ άμα μου πει κάτι τέτοιο 

πρίν από 5 λεπτά , *Vasoula είπε:

Κορίτσι μου!!!τα φοβάμαι και εγώ πολύ τα όνειρα αλλά σκέψου πως τα περισσότερα τα δημιουργεί το άγχος μας!!!και οι δικές μας σκέψεις και ανησυχίες...όλα αυτά π έχεις στο υποσυνείδητο τα βλέπεις το βράδυ σε όνειρα...προσπαθώ πολυ να κοιμάμαι με θετικές σκέψεις....με χαλαρωτική μουσική...και πίστεψε με βοηθάει πολύ.. δοκίμασε το!!!!

Ναι ναι συμφωνώ να κάνεις μια καλλιέργεια...έχεις μερες μπροστά σου ακόμα και κάτι να βρεθεί...πάντως και στην εγκυμοσύνη σου δίνουν θεραπεία.. 

Μακαρι κοριτσι μου να ειναι απο το αγχος το ονειρο. Οσο για τις θετικες σκεψεις κ την χαλαρωτικη μουσικη.. θα το προσπαθησω οντως.. σ ευχαριστω πολυ..! Εσυ πως εισαι.. πως νιωθεις;? Αργει η β' επιπεδου.;?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...