Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Εμενα στη nipt μου είπαν και το φύλο χωρίς εξτρά χρέωση, ήταν κάτι σα δώρο. Βέβαια πραγματικά, μόλις άκουσα όλα καλά δε ρώτησα καν! Η γραμματέας του εμβρυολογου μου είπε "δε θέλετε να μάθετε το φύλο?" "εεε εντάξει, πείτε μου!" 

Ε βέβαια! Το πιο σημαντικό είναι η υγεία!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Eternity είπε:

Κοριτσια έχω τρελαθεί... είδα αίμα στη σερβιέτα σχεδόν γεμάτη.... τις προηγούμενες ημέρες είχα λίγο ροζ, λίγο καφέ, κυρίως στο σκούπισμα. Τι είναι αυτό τώρα? Αποβολή??? Αύριο το απόγευμα έχω υπέρηχο με σκοπό να ακούσουμε καρδιά και πολύ φοβάμαι... 

Εχεις πόνο????κόκκινο αιμα η καφέ????άλλαξες σερβιέτα και συνεχίζει????

Καλησπέρα!

άνοιξα χθες μια puregon των 900 μονάδων και χρησιμοποίησα μόνο 25. Είναι ολόκληρη δλδ! Μένω στο λαγονησι και θα βρίσκομαι εδώ μέχρι την τρίτη. Την θέλει κάποια; 
Την προσφέρω με μια μικρή επιφύλαξη μη τυχόν ο γιατρός την Δευτέρα μου πει κάτι διαφορετικό για τη συνέχεια της πορείας μου. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχή 1

1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Καλησπέρα!

άνοιξα χθες μια puregon των 900 μονάδων και χρησιμοποίησα μόνο 25. Είναι ολόκληρη δλδ! Μένω στο λαγονησι και θα βρίσκομαι εδώ μέχρι την τρίτη. Την θέλει κάποια; 
Την προσφέρω με μια μικρή επιφύλαξη μη τυχόν ο γιατρός την Δευτέρα μου πει κάτι διαφορετικό για τη συνέχεια της πορείας μου. 

Ωχ κρίμα που ανοίχτηκε για μόνο 25.. εύχομαι να χρησιμοποιηθεί!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Lila86 είπε:

Καλυτερα να τον πάρεις να του πεις για το αίμα να ξέρει μπορεί να σου δώσει κάτι παραπανω σε κάποιο φάρμακο μέχρι αύριο.. πονάς καθόλου;

Οχι δεν πονάω ευτυχώς. Σκέφτομαι τι παραπάνω να μου δώσει με 3 utrogestan και 1 cyclogest τη μέρα... 

1 hour ago, *Vasoula είπε:

Εχεις πόνο????κόκκινο αιμα η καφέ????άλλαξες σερβιέτα και συνεχίζει????

Πριν μέρες είχα ροζ και καφέ. Σταμάτησε. Τώρα είναι κόκκινο ανοιχτό, προς ροζ. Άλλαξα σερβιέτα αλλά δε συνεχίζει, στο σκούπισμα είναι σα να βγάζω κλωστουλες κόκκινες. 

πρίν από 34 λεπτά , Blue Velvet είπε:

@Eternity πως είσαι?

Είμαι ξάπλα, δεν πονάω. Άλλαξα σερβιέτα αλλά δεν έβγαλα αίμα μόνο ροζ στο σκούπισμα, σαν αραιωμένο αίμα με ίνες κόκκινες. 

1 hour ago, Eternity είπε:

Οχι δεν πονάω ευτυχώς. Σκέφτομαι τι παραπάνω να μου δώσει με 3 utrogestan και 1 cyclogest τη μέρα... 

Πριν μέρες είχα ροζ και καφέ. Σταμάτησε. Τώρα είναι κόκκινο ανοιχτό, προς ροζ. Άλλαξα σερβιέτα αλλά δε συνεχίζει, στο σκούπισμα είναι σα να βγάζω κλωστουλες κόκκινες. 

Είμαι ξάπλα, δεν πονάω. Άλλαξα σερβιέτα αλλά δεν έβγαλα αίμα μόνο ροζ στο σκούπισμα, σαν αραιωμένο αίμα με ίνες κόκκινες. 

Κορίτσι μου εμάς μας φαίνονται πολλά άλλα γι'αυτό είναι οι γιατροί πρέπει να τους ενημερώνουμε αν γίνεται κάτι τέτοιο. Μπορεί για παράδειγμα να σου δώσει παραπάνω σικλακουρ δεν ξέρω.. η παραπάνω ουτροτζεσταν..

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Κορίτσι μου εμάς μας φαίνονται πολλά άλλα γι'αυτό είναι οι γιατροί πρέπει να τους ενημερώνουμε αν γίνεται κάτι τέτοιο. Μπορεί για παράδειγμα να σου δώσει παραπάνω σικλακουρ δεν ξέρω.. η παραπάνω ουτροτζεσταν..

Επειδή αύριο απόγευμα έχουμε ραντεβού, είπα να με δει κι από κοντά για να αξιολογήσει την κατάσταση. 

Καλησπέρα σας!!

Χαρίζω μία Gonal F που περιέχει περίπου 600ml. Εγώ έχω κάνει κρυοσυντήρηση ωαρίων και δεν την χρειάζομαι πλέον. Θα χαρώ να απαλλαχτεί από το κόστος μία άλλη γυναίκα! Η έδρα μου είναι στην Αθήνα! Αν ενδιαφέρεται κάποια μπορεί να μου απαντήσει και να έρθουμε σε επικοινωνία.

Ευχαριστώ πολύ!

• Μου αρέσει 5

19 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μήπως έσπασε κάνα αγγειακι κ για αυτό το αίμα. ....Ξέρω κοπέλες που στην αρχή είχαν αίμα λες κ ήταν περιοδος αλλά όλα πήγανε καλά. Εύχομαι να μην είναι τίποτα 

Κορίτσια χθες πήγαμε στο σπίτι φίλων, οι άνθρωποι πήρανε φαγητό από ταβέρνα, πήρανε για σαλάτα βραστά γτ ξέρουν πως δεν τρώω ωμά, από το λίγο που τσίμπησα ένα βρασμένο παντζάρι δηλαδή, ένιωσα σαν κάτι να κρατσινιζει κ σκέφτηκα ότι τρώω χώμα!!! Οι άλλοι δεν πραπονεθηκαν, ούτε κ ο άντρας μου, δεν το είπα γτ δε θέλω να τον αγχώνω κ αυτόν. Λέτε να κόλλησα κατι;; όπως τοξο;; είμαι 12 εβδ ακριβώς, έχω πανικοβληθει με τη σκέψη πως από απερισκεψία έβαλα σε κίνδυνο τα μωρά μου

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα

Ειναι κάποια άλλη κοπέλα που νιώθει πρησμένη με τα cyclacur για την προετοιμασία ενδομητρίου ή είναι ιδέα μου; Νιώθω σα μπαλόνι, με το ζόρι κουμπώνουν όλα 😂

πρίν από 8 λεπτά , Alex@ είπε:

Μήπως έσπασε κάνα αγγειακι κ για αυτό το αίμα. ....Ξέρω κοπέλες που στην αρχή είχαν αίμα λες κ ήταν περιοδος αλλά όλα πήγανε καλά. Εύχομαι να μην είναι τίποτα 

Κορίτσια χθες πήγαμε στο σπίτι φίλων, οι άνθρωποι πήρανε φαγητό από ταβέρνα, πήρανε για σαλάτα βραστά γτ ξέρουν πως δεν τρώω ωμά, από το λίγο που τσίμπησα ένα βρασμένο παντζάρι δηλαδή, ένιωσα σαν κάτι να κρατσινιζει κ σκέφτηκα ότι τρώω χώμα!!! Οι άλλοι δεν πραπονεθηκαν, ούτε κ ο άντρας μου, δεν το είπα γτ δε θέλω να τον αγχώνω κ αυτόν. Λέτε να κόλλησα κατι;; όπως τοξο;; είμαι 12 εβδ ακριβώς, έχω πανικοβληθει με τη σκέψη πως από απερισκεψία έβαλα σε κίνδυνο τα μωρά μου

Όχι μη το σκέφτεσαι καθόλου...αφού ήταν και βραστά δε γίνεται να κόλλησες κάτι...και τόσο εύκολα μάλιστα...μπορεί απλά να μην ηταν καλό βρασμένα η εσένα να άλλαξε η γεύση σου για αυτό να ενοιωσες σαν χώμα.. αφού δεν είπε και κανείς άλλος κάτι.. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 6 λεπτά , *Vasoula είπε:

Όχι μη το σκέφτεσαι καθόλου...αφού ήταν και βραστά δε γίνεται να κόλλησες κάτι...και τόσο εύκολα μάλιστα...μπορεί απλά να μην ηταν καλό βρασμένα η εσένα να άλλαξε η γεύση σου για αυτό να ενοιωσες σαν χώμα.. αφού δεν είπε και κανείς άλλος κάτι.. 

Ελπίζω να είναι η ιδέα μου ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Δεν ξαναεφαγα κ το φαγητό το άφησα. Φοβήθηκα πολύ 

πρίν από 5 λεπτά , Alex@ είπε:

Ελπίζω να είναι η ιδέα μου ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Δεν ξαναεφαγα κ το φαγητό το άφησα. Φοβήθηκα πολύ 

Τα λαχανικά απτήν στιγμή που μπαίνουν σε βραστό νερό δεν έχεις πρόβλημα γιατί το χώμα είναι εξωτερικά Κ αμέσως σκωτονονται όλα τα μικρόβια  .

Τα πιο επικίνδυνα είναι τα κρεατικά γιατί το κρέας είναι μολυσμένο ολόκληρο οπότε για να φύγουν τα μικρόβια πρέπει να έχει βράσει μέχρι μέσα βαθιά . Αυτό είναι Κ το επικίνδυνο να είναι απέξω μόνο ψημένο. 

Οπότε γενικά απέξω να αποφεύγεις το κρέας Κ όχι τα βραστά λαχανικά 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...