Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Ευχαριστώ 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα στην κοριτσοπαρεα. Όσες είναι στο πρώτο τρίμηνο ή ακόμα και όσες γνωρίζουν σε περίπτωση πονοκεφάλου μπορούμε να πάρουμε κανένα ντεπόν; Θεωρείτε "ακίνδυνο" έτσι; Ο γιατρός μου το είχε αναφέρει αρχικά αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς τι μου είχε πει και έχει από το πρωί κοντεύει να σπάσει το κεφάλι μου. Και με τα τόσα φάρμακα που παίρνω το παλεύω χωρίς να πάρω κάτι άλλο. Αλλα δεν την παλεύω άλλο. Τι να κάνω; Να πάρω; 

πρίν από 7 λεπτά , Katker είπε:

Καλησπέρα στην κοριτσοπαρεα. Όσες είναι στο πρώτο τρίμηνο ή ακόμα και όσες γνωρίζουν σε περίπτωση πονοκεφάλου μπορούμε να πάρουμε κανένα ντεπόν; Θεωρείτε "ακίνδυνο" έτσι; Ο γιατρός μου το είχε αναφέρει αρχικά αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς τι μου είχε πει και έχει από το πρωί κοντεύει να σπάσει το κεφάλι μου. Και με τα τόσα φάρμακα που παίρνω το παλεύω χωρίς να πάρω κάτι άλλο. Αλλα δεν την παλεύω άλλο. Τι να κάνω; Να πάρω; 

Ναι επιτρέπετε αλλα το μικρό το 500 Άρι Κ αυτό όχι πάνω από 2 την ημέρα.  Όχι δηλαδή το maximum  

Κ απτά μικρά μόνο 2 την μέρα αν χρειαστεί 

πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

Ναι επιτρέπετε αλλα το μικρό το 500 Άρι Κ αυτό όχι πάνω από 2 την ημέρα.  Όχι δηλαδή το maximum  

Κ απτά μικρά μόνο 2 την μέρα αν χρειαστεί 

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Just now, Katker είπε:

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...