-
Από την διαχείριση / Admin news
-
2 ώρες πρίν, Makelen είπε:
Υπομονη.. θα ξεκαθαρισουν ολα συντομα! Ξερω οτι εχουν διαλυθει τα νευρα σου.. αλλα πρεπει να κρατησεις την ψυχραιμια σου. Και μια συμβουλη.. Αν τα πραγματα δεν πανε καλα (προσωπικα πιστευω οτι υπαρχει μωρο).. σταματα να ασχολεισαι με τιποτε αλλο εκτος απο τα Χριστουγεννα. Ζησε.. περαστε καλα.. στολιστε.. βγειτε βολτες. Θετουμε στοχους κ αφοσιωνομαστε σε αυτους, ξεχνοντας να ζουμε το παρον. Χαμενες μερες.. χαμενες γιορτες.. χαμενες στιγμες. Μην ανωλωνεσαι κοριτσι μου. Κανε μια παυση τουλαχιστον...
Αυτό ακριβώς που λες. Σκέφτομαι πόσα χάνω και προσπαθώ να ζήσω το παρόν. Κάποιες στιγμές το καταφέρνω και γελάω με την ψυχή μου και ξαφνικά.... σκοτείνιαζω...σκέφτομαι τα όνειρα που έκανα την Τρίτη...
2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:Γιατι τη Δευτέρα όμως? Χθες έκανες τη δεύτερη χοριακη,άρα πήγαινε κάνε αύριο την επόμενη
Τηλ Δευτέρα μου είπε ο γιατρός, δεν ξέρω το λόγο. Μήπως δε βρω ανοιχτό μικροβιολογικο επειδή δε ζω Αθήνα? Μήπως θέλει να δει αν θα πέσει αρκετά η χοριακη? Ίσως μετά από 4 ημέρες είναι πιο ξεκάθαρη η εικόνα
2 ώρες πρίν, Sisheido είπε:Αν θέλεις να ρωτήσεις οτιδήποτε είμαι στη διάθεσή σου... κι εγώ είχα αποκτήσει ένα παιδάκι αλλά ήθελα κυρίως για εκείνον να εχει άλλον έναν άνθρωπο δικό του... Τελικά στα 41 με φυσικους κύκλους με κλομιφαινη του "χαρισαμε" δύο αδερφάκι!!!
Να τα χαίρεστε τα παιδάκια σας!!! Ήθελα περισσότερο να ρωτήσω κοπέλες που είναι στη διαδικασία αλλά δεν έχουν καταφέρει να κάνουν 2ο παιδί.
-
Καφέ Εξωσωματικής 2024 !
-
Θέματα
-
- 5.673 απαντήσεις
- 786.013 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.125.131 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 34.053 εμφανίσεις
-
- 87 απαντήσεις
- 114.434 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 204.980 εμφανίσεις
-
-
-
- 20 απαντήσεις
- 1.145 εμφανίσεις
-
- 1.616 απαντήσεις
- 199.673 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 42
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 627 απαντήσεις
- 27.430 εμφανίσεις
-
- 5.673 απαντήσεις
- 786.009 εμφανίσεις
-
- 29 απαντήσεις
- 1.377 εμφανίσεις
-
- 12 απαντήσεις
- 2.393 εμφανίσεις
-
- 571 απαντήσεις
- 161.839 εμφανίσεις
-
Βιταμίνη d3
Από Αγγελικηη1, in Ιατρικά & Υγεία
- 8 απαντήσεις
- 564 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 545 εμφανίσεις
-
- 15 απαντήσεις
- 575 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα