Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Πόσες απο εσάς ξεκινήσατε αντιπηκτικές ενέσεις απο την εμβρυομεταφορά; Εμαθα σημερα οτι θα ξεκινήσω απο την ημερα της εμβρυομεταφοράς την ivor την ένεση των 3500, προληπτικά κυρίως και αγχώθηκα λίγο.. περιμενα οτι θα ξεκινουσα αργοτερα αν υπάρξει εγκυμοσυνη.. οκ πηρα το κολάι στη διεγερση αλλά ηξερα οτι θα ειναι για λιγες μερες! Όσες την εχετε κανει ειναι μικρη τουλάχιστον η βελόνα στην Ivor;;

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και σε σένα😊Λεκιθικο είδατε εσείς?Εμάς δε φάνηκε κάτι καθαρά..Ο υπέρηχος έδειξε 5+1 τη Δευτέρα,εσείς?Σχετικά με τα συμπτώματα,εγώ έχω ευαισθησία με τις αναγουλες και τους εμετούς,σκέψου ότι στην κόρη μου έκανα εμετούς από την αρχη μέχρι τη μέρα που γέννησα.Να μην ανησυχείς,πολλές γυναίκες δεν έχουν τπτ και όλα πάνε σούπερ❤️

Λεκιθικο είδαμε ναι! μήπως όμως φταίει που μου έκανε κολπικό υπέρηχο; εμένα μου είπε ότι την Τρίτη ήμουν 5+3!

Δεν είναι ότι δεν έχω καθόλου συμπτώματα αλλά δεν είναι κάτι έντονο! Εύχομαι να μας πάνε όλα καλά και να ακούσουμε καρδούλα την Παρασκευή 🥰

• Ευχή 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 6 λεπτά , Kate89 είπε:

Λεκιθικο είδαμε ναι! μήπως όμως φταίει που μου έκανε κολπικό υπέρηχο; εμένα μου είπε ότι την Τρίτη ήμουν 5+3!

Δεν είναι ότι δεν έχω καθόλου συμπτώματα αλλά δεν είναι κάτι έντονο! Εύχομαι να μας πάνε όλα καλά και να ακούσουμε καρδούλα την Παρασκευή 🥰

Και εμείς κολπικό κάναμε,αλλά δεν φαινόταν κάτι καθαρά,γι αυτό ανησυχώ..μακάρι να πάνε όλα σούπερ την επόμενη Παρασκευή ❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Και εμείς κολπικό κάναμε,αλλά δεν φαινόταν κάτι καθαρά,γι αυτό ανησυχώ..μακάρι να πάνε όλα σούπερ την επόμενη Παρασκευή ❤️

Κάτι αχνο φαινοταν μην φανταστείς!

Όλα καλά θα μας πάνε!!

• Ευχή 2

πρίν από 24 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου πως είσαι; στην ίδια κατάσταση είμαστε! Έκανα και εγώ υπέρηχο την Τρίτη, είδαμε ένα σάκο και την άλλη Παρασκευή καρδούλα .Εγώ δεν έχω ιδιαίτερο συμπτώματα , να ανησυχήσω;😞

Εσυ να ανησυχησεις;? Εσυ να χαιρεσαι!! Η @Blue Velvet να ανησυχησει.. που θα της βγει η πιστη με τοσο χαλια στομαχι!😂

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

1 hour ago, Makelen είπε:

Κοριτσια μου μολις μιλησα και με τον γιατρο της εξωσωματικης. Συνεννοηθηκαμε καποιες λεπτομερειες.. και ξεκιναμε μολις αδιαθετησω (καπου στις 25 του μηνα)!! Αυτο ηταν λοιπον.. μπαινω στον χορό κι εγω ξανα.. σα να μην περασε μια μερα. Ελπιζω το αποτελεσμα να ειναι παλι θετικο.. οπως κ την πρωτη φορα. Ευχομαι για ολες το καλυτερο.. απο καρδιας!❤ Και το αγχος ξεκινά...!😂

Καλή αρχή λοιπόν!!! Με το καλό να έρθει η μέρα της μεταφοράς και να πάνε όλα κατευχην!!! Μην αγχώνεσαι καθόλου από τώρα κράτα γερά για μετά!!!🩷

πρίν από 21 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Όλα τέλεια θα είναι θα δεις αλλά δεν μπορείς να του ζητήσεις λίγο νωρίτερα να σε δει; Για να είσαι πιο ήρεμη το λέω

πρίν από 2 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλή αρχή λοιπόν!!! Με το καλό να έρθει η μέρα της μεταφοράς και να πάνε όλα κατευχην!!! Μην αγχώνεσαι καθόλου από τώρα κράτα γερά για μετά!!!🩷

Όλα τέλεια θα είναι θα δεις αλλά δεν μπορείς να του ζητήσεις λίγο νωρίτερα να σε δει; Για να είσαι πιο ήρεμη το λέω

Ευχαριστώ πολύ!Δεν ξέρω,ίσως τον πάρω να κλείσω για νωρίτερα..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλή αρχή γλυκιά μου 

πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ε ναι μωρέ κρίμα είναι να περιμένεις τόσες μέρες έστω και δυο-τρεις νωρίτερα κάτι ειναι

Διαφημίσεις

πρίν από 26 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ίσως να ήταν λίγο νωρίς για να δείτε καθαρά τον λεκιθικό, συνήθως τον βλέπουν αφού ο αμνιακός σάκος έχει διάμετρο 30χιλιοστά (αν σε βοηθάει αυτό) και συνήθως αυτό είναι κάπου μεταξύ 5ης και 6ης εβδομάδας. Στο 5+1 ίσως να ήταν πολύ μικρούλης ακόμα και γι αυτό να μην τον είδατε. Αν νιώθεις πως δεν μπορείς να περιμένεις τόσες μέρες κάνε το ραντεβού σου πιο νωρίς για να νιώσεις εσύ οκ. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ νομίζω ότι πειράζει αν δεν χαϊδεύεις τη κοιλίτσα σου χαχαχα 😍

Παρόλο που η κύηση είναι μικρή κ δεν τα αισθάνομαι ακόμη, νιώθω όταν χαϊδεύω τη κοιλίτσα μου ότι επικοινωνώ μαζί τους!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Alex@ είπε:

Παρόλο που η κύηση είναι μικρή κ δεν τα αισθάνομαι ακόμη, νιώθω όταν χαϊδεύω τη κοιλίτσα μου ότι επικοινωνώ μαζί τους!

Και καλά κάνεις κορίτσι μου! Κι εγώ σήμερα το πρωί τους είπα καλημέρα και χαιδευα τη κοιλιά μου!!! Να κάνεις όπως νιώθεις εσύ όμορφα!!! Αναρωτιέμαι φυσικά πόσα είναι αλλά ελπίζω να χουν μείνει και τα δύο και να μην μιλάω στον πληθυντικό σαν τη χαζή 😂

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...