Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

1 hour ago, Alexandratts είπε:

Καλησπέρα σας! Τι κάνετε; Εύχομαι όλες να είστε καλά! Ξεκίνησα και εγώ την εξωσωματική. Είμαι 36 χρονών, με χαμηλή ΑΜΗ (η μητέρα μου μπήκε στη κλιμακτήριο από τα 38). Δεν το είχα ποτέ στο μυαλό ότι θέλω να γίνω μάνα, όμως ο γιατρός μου είπε βιάσου. Ο σύντροφος μου, θελει σαν τρελός παιδί και έτσι ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι. Ο σύντροφος μου με πολύ κακό σπερμα, εγώ με χαμηλή ΑΜΗ, δύσκολη η φυσική σύλληψη. Έβγαλα μόνο 4 ωάρια (διαβάζω άλλες στην ηλικία μου, που έβγαλαν και 10 😱) από τα οποία 3 ήταν ποιοητικα και τα δύο έγιναν δύο υπεροχές βλαστοκύστες. Το ένα έμβρυο ΑΑ και το άλλο ΒΒ. Παίρνω τρεις φορές την ημέρα προγεστερόνη σε κολπικά υπόθετα και δύο φορές τη prolutex. Στην αρχή ένιωθα τρομερή εξάντληση και κόπωση, όμως τώρα αρχίζω και το συνηθίζω. Έκανα την εμβρυομεταφορά, τη προηγούμενη Κυριακή. Εχω τρομερό άγχος η αλήθεια είναι και συνέχεια σκέφτομαι τι θα δείξει η χοριακη. Τη Παρασκευή θα πάω να κάνω 😃

Καλησπερα κοριτσι μου και καλη επιτυχια.. με το καλο!! Ωστοσο εχεις κανει καποιο λαθος. Σημερα ειναι η μερα της χοριακης σου..! Οταν βαζουμε βλαστοκυστες 5ης μερας.. κανουμε χοριακη 9η μερα αναμονης.. κι αν ειναι θετικη, επαναλαμβανουμε 11η. Φυσικα υπαρχουν και οι γιατροι (οπως κ ο δικος μου) που λενε κανε σε 2 εβδομαδες (για να ειναι και μεγαλυτερος ο αριθμος χοριακης και πιο σιγουρη ενδειξη) αλλα ολες ξερουμε οτι την 9η μερα βλεπουμε αποτελεσματα. Δεν υπαρχει λογος να παρατεινεις την αγωνια σου! Αν θελουν τα κοριτσια εδω.. ας με διορθωσουν! Ο.τι και να αποφασισεις.. καλη επιτυχια..!!❤

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1 hour ago, Christi 85 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα 

Εύχομαι σε όλες ότι επιθυμεί η κάθε μία.στις εγκυουλες μια καλή εγκυμοσύνη και να αγκαλιάσουν σύντομα το μωράκι τους.στις υπόλοιπες σύντομα να τα καταφέρουμε .

Είμαι στο σπίτι μια εβδομάδα μετά την ωοληψια γιατί φοβήθηκαν για υπερδιέγερση ωοθηκών όπου μου συνέβη και πέρασα λίγο δύσκολα αυτές τις μέρες οπότε αύριο που θα με δει θα μου πει αν είναι όλα εντάξει για να πάμε στον άλλο κύκλο για εμβρυομεταφορα.το θέμα μου ότι έχω αγχωθει πάρα πολύ πρώτον είναι πρώτη φορά οπότε δεν ξέρω ακριβώς τι γίνεται με την εμβρυομεταφορα και δεύτερον αύριο θα μας πουν πόσα ακριβώς από τα 8 γονιμοποιημένα προχώρησαν.υπαρχει περίπτωση να μην προχώρησε κανένα;;;

Γειά σου κορίτσι μου και καλή επιτυχία!!!!νομίζω είναι εξαιρετικά δύσκολο να μην προχωρήσει κανένα από 8 γονιμοποιημενα!!!για βλαστοκυστες φαντάζομαι μιλάμε ε??

Μη σε αγχώνει η εμβρυομεταφορα είναι το πιο όμορφο κομμάτι....

• Μου αρέσει 1

πρίν από 29 λεπτά , Makelen είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου και καλη επιτυχια.. με το καλο!! Ωστοσο εχεις κανει καποιο λαθος. Σημερα ειναι η μερα της χοριακης σου..! Οταν βαζουμε βλαστοκυστες 5ης μερας.. κανουμε χοριακη 9η μερα αναμονης.. κι αν ειναι θετικη, επαναλαμβανουμε 11η. Φυσικα υπαρχουν και οι γιατροι (οπως κ ο δικος μου) που λενε κανε σε 2 εβδομαδες (για να ειναι και μεγαλυτερος ο αριθμος χοριακης και πιο σιγουρη ενδειξη) αλλα ολες ξερουμε οτι την 9η μερα βλεπουμε αποτελεσματα. Δεν υπαρχει λογος να παρατεινεις την αγωνια σου! Αν θελουν τα κοριτσια εδω.. ας με διορθωσουν! Ο.τι και να αποφασισεις.. καλη επιτυχια..!!❤

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ❤️Ο γιατρός μου, μου είπε στις 14 μέρες. Εδώ διάβασα όμως, ότι μπορώ κ στο 9ημερο. Απλα  είπα να τον ακούσω κ να το κάνω τότε. Παντως το σκέφτομαι κ πιο νωρίς να το κάνω. 

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω και κάτι άλλο? Μετά την εμβρυομεταφορα σας ζήτησε εξετάσεις ενδιάμεσα ο γιατρός ή απευθείας τη χοριακη? 

Μόνο χοριακη 

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Makelen είπε:

Θεωρω οτι καλο ειναι να ακουσει τον γιατρο της.. προσωπικα ξερω πολυ γνωστό γιατρο που συνηθίζει να ζητάει στις 14 μερες χοριακη.. οποτε λαθος δεν εχει κανει αν εχει αυτη τη συσταση! Χωρις παρεξηγηση αλλα ισως ο γιατρός της θυμωσει αν κανει νωρίτερα, οποτε γνώμη μου ειναι να μην επηρεαζουμε η μια την αλλη.. και εντάξει πολλες κοπέλες ρωτάνε για τα τεστ  και κανουν νωριτερα, αλλα όσον αφορα τη χοριακη ειναι σημαντικο να κάνει οτι της εχει πει ο γιατρός της! Καλησπερα και με ολη την καλη διάθεση! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Nima21 είπε:

Θεωρω οτι καλο ειναι να ακουσει τον γιατρο της.. προσωπικα ξερω πολυ γνωστό γιατρο που συνηθίζει να ζητάει στις 14 μερες χοριακη.. οποτε λαθος δεν εχει κανει αν εχει αυτη τη συσταση! Χωρις παρεξηγηση αλλα ισως ο γιατρός της θυμωσει αν κανει νωρίτερα, οποτε γνώμη μου ειναι να μην επηρεαζουμε η μια την αλλη.. και εντάξει πολλες κοπέλες ρωτάνε για τα τεστ  και κανουν νωριτερα, αλλα όσον αφορα τη χοριακη ειναι σημαντικο να κάνει οτι της εχει πει ο γιατρός της! Καλησπερα και με ολη την καλη διάθεση! 

Χοριακη κάποιοι γιατροί ζητάνε στις 14 μέρες για καθαρά τυπικούς λόγους . Απλά  θα είναι μεγαλύτερη η χοριακη Κ δεν θα χρειαστεί πολλές επαναλήψεις μέχρι τον υπέρηχο. Δεν ειναι δηλαδή ιατρικός ο λόγος που ζητάνε πιο μετά χοριακη. Είναι καθαρά τυπικος Κ για διευκόλυνση δική τους ώστε να μην χρειαστούν πολλες επαναλήψεις Κ πολλά τηλέφωνα Κ για τις κοπέλες για να μην τρέχουν για 4 επαναλήψεις χοριακης. 

Οπότε αν κάποιος ανυπομονεί μπορεί να κάνει πιο νωρίς δεν αλλάζει το αποτέλεσμα . Απλά θα έχει μεγαλύτερη αγωνία μετά μέχρι να δει τον υπέρηχο . 

Ο γιατρός δεν θυμώνει καταλαβαίνει την αγωνία τι να θυμώσει επειδή ήταν ανυπόμονη ? 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Χοριακη κάποιοι γιατροί ζητάνε στις 14 μέρες για καθαρά τυπικούς λόγους . Απλά  θα είναι μεγαλύτερη η χοριακη Κ δεν θα χρειαστεί πολλές επαναλήψεις μέχρι τον υπέρηχο. Δεν ειναι δηλαδή ιατρικός ο λόγος που ζητάνε πιο μετά χοριακη. Είναι καθαρά τυπικος Κ για διευκόλυνση δική τους ώστε να μην χρειαστούν πολλες επαναλήψεις Κ πολλά τηλέφωνα Κ για τις κοπέλες για να μην τρέχουν για 4 επαναλήψεις χοριακης. 

Οπότε αν κάποιος ανυπομονεί μπορεί να κάνει πιο νωρίς δεν αλλάζει το αποτέλεσμα . Απλά θα έχει μεγαλύτερη αγωνία μετά μέχρι να δει τον υπέρηχο . 

Ο γιατρός δεν θυμώνει καταλαβαίνει την αγωνία τι να θυμώσει επειδή ήταν ανυπόμονη ? 

Δυο φιλες μου και οι δυο φετος εξωσωματικη στον ιδιο γιατρο, τους ζητησε χοριακη στις 14.. η μια νομιζω τεστ εκανε, αν οχι χοριακη νωριτερα και την "εκραξε' γιατι απογοητεύτηκε με το νουμερο , ή γιατι δεν ειδε θετικο τεστ .. δεν θυμαμαι ακριβως.. τεσπα η κοπελα εγκυος ειναι και γενναει σε λιγο καιρο μαλιστα.. απλως της τονισε οτι δεν ηθελε να την αγχωσει οπως γραφετε κ εσεις με παραπανω χοριακες! Αν το ζητάει  ο γιατρος σίγουρα καποιο λογο εχει! Εγω το σχολιασα αυτο γιατι εγραψε η κοπελα παραπανω ότι κανει λαθος.. και ηθελα να διεκρινησω οτι ξεκαθαρα δεν κανει λαθος! Ασχετα αν μπορει να παρει απαντηση και νωριτερα! Το διευκρίνισα για να μην μπερδευονται κοπελες που ξεκινανε τωρα και δεν γνωριζουν..  

• Μου αρέσει 2

πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

Δυο φιλες μου και οι δυο φετος εξωσωματικη στον ιδιο γιατρο, τους ζητησε χοριακη στις 14.. η μια νομιζω τεστ εκανε, αν οχι χοριακη νωριτερα και την "εκραξε' γιατι απογοητεύτηκε με το νουμερο , ή γιατι δεν ειδε θετικο τεστ .. δεν θυμαμαι ακριβως.. τεσπα η κοπελα εγκυος ειναι και γενναει σε λιγο καιρο μαλιστα.. απλως της τονισε οτι δεν ηθελε να την αγχωσει οπως γραφετε κ εσεις με παραπανω χοριακες! Αν το ζητάει  ο γιατρος σίγουρα καποιο λογο εχει! Εγω το σχολιασα αυτο γιατι εγραψε η κοπελα παραπανω ότι κανει λαθος.. και ηθελα να διεκρινησω οτι ξεκαθαρα δεν κανει λαθος! Ασχετα αν μπορει να παρει απαντηση και νωριτερα! Το διευκρίνισα για να μην μπερδευονται κοπελες που ξεκινανε τωρα και δεν γνωριζουν..  

Εντάξει ναι λάθος δεν έκανε ο γιατρός λόγους έχει απλά όχι ιατρικούς πρακτικούς Κ μόνο. Ίσως το διατύπωσε λάθος η κοπέλα . 

Τωρα εντάξει άμα πας να κάνεις την χοριακη σου πιο νωρίς πρέπει να έχεις Κ την ψυχραιμία να εκλογικεύσεις το αποτέλεσμα . Άμα πάρεις τον γιατρό Κ του λες άσχετα προφανώς θα σε κράξει. Πρέπει να καταλαβαίνεις Κ τι κάνεις όταν το κάνεις .

πρίν από 32 λεπτά , Nima21 είπε:

9η μερα από μεταφορά βλαστοκυατης δεν υπάρχει περίπτωση να μην δείξει η χοριακή, οι περισσότεροι γιατροί τότε ζητάνε, σίγουρα δεν είναι άσχετοι. Επίσης κ ένα τεστ θεωρώ θα δείξει θετικό καθώς η τιμή της χοριακης είναι ικανοποιητικη εκείνη την ημέρα. 

Αν η γνωστή σου αποηοητευτηκε από την τιμή για εμένα είναι υποκειμενικό, τι τιμή είχε κ αποηοητευτηκε; δηλ στην 14η μέρα δεν απογοητευεσαι;;

Συμφωνώ με τη Λίνα πως η κοπέλα χρησιμοποιησε ατυχώς τη λέξη αυτή.

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Αχ τι ωραία,όλα καλά να πάνε!❤️Εγώ τον επόμενο μήνα λογικά γιατί θα καθυστερήσουν λιγάκι ακόμα όποτε δεν υπήρχε νόημα να ξεκινήσω τα χάπια.Να σε ρωτησω αυτό με το ποσοστό δλδ βγάζει η εξέταση;Το 100% είναι δλδ το τέλειο ενδομήτριο;Δεν σου βγάζει κάτι άλλο για μικρόβια κ τα σχετικά;

Καλησπέρα!

εχω κάνει δυο φορές την εξέταση την πρώτη φορά το ποσοστό μου ήταν 8%  και βρέθηκε ενα μικρόβιο αλλά όχι κάτι σοβαρό!

Πήρα αγωγή 50 ημέρες και έκανα την επόμενη χωρίς να επαναλάβω την εξέταση!

αλλα δυστυχώς δεν πήγε καλά τότε!

οποτε ο γιατρός επέμενε στην επανάληψη της αλλά ήδη είχα ξεκινήσει πάλι αγωγή με προβιοτικά και το αποτέλεσμα του ποσοστού βγήκε 99,39%!

το πρόβλημα σε εμένα ήταν καθαρό το ποσοστό του μικρό βιώματος ! 🙏 

Να έχεις καλά αποτελέσματα!!! ❤️❤️

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , Alex@ είπε:

9η μερα από μεταφορά βλαστοκυατης δεν υπάρχει περίπτωση να μην δείξει η χοριακή, οι περισσότεροι γιατροί τότε ζητάνε, σίγουρα δεν είναι άσχετοι. Επίσης κ ένα τεστ θεωρώ θα δείξει θετικό καθώς η τιμή της χοριακης είναι ικανοποιητικη εκείνη την ημέρα. 

Αν η γνωστή σου αποηοητευτηκε από την τιμή για εμένα είναι υποκειμενικό, τι τιμή είχε κ αποηοητευτηκε; δηλ στην 14η μέρα δεν απογοητευεσαι;;

Ωστόσο δυστυχώς είχα τη περιέργεια το απόγευμα κ έκανα τεστ και μου βγήκε αρνητικό. Ελπίζω πραγματικά να είναι λάθος 😞

πρίν από 33 λεπτά , Alex@ είπε:

Μαλλον εχετε παρεξηγησει τα λεγόμενα μου..ειναι απολυτα κατανοητό αυτο που εγραψα και σιγουρα η κοπελα στην οποια απευθύνθηκα το εχει καταλαβει! Προφανως και χρησιμοποιησε ατυχως τη λεξη, δεν ειπα κατι διαφορετικο και για αυτο το διευκρίνησα για να μην υπαρχει παρερμηνεία, γιατι γνωριζω οτι καποιοι γιατροι ζητανε στις 14 μερες και εγραψα οτι για να της το ζητησε ο γιατρος της δεν ειναι λαθος και να μην την μπερδευουμε! Γνωριζω πολυ καλα οτι οι περισσοτεροι γιατροι ζητανε στις 9 μερες.. το ιδιο και ο δικος μου γιατρος , αλλα δεν ειναι λαθος ουτε το ενα ουτε το αλλο.. και σε αυτες τις περιπτωσεις θεωρω πιο σωστο να ακολουθουμε αυτο που λεει ο δικος μας γιατρος μας.. σας φαινεται παράλογο αυτο που λεω;

θα σας δωσω ενα παραδειγμα που συνεβη σε μενα στην πρωτη μου εξωσωματικη.. οταν επαιρνα τις πρωτες θετικες χοριακες μου  μου λεει στην 3η χοριακη μια φιλη.. τωρα θα δεις θα τριπλασιαστει η τιμη.. θεωρωντας το λοιπον εγω αυτο σαν δεδομενο απογοητευτηκα παρα πολυ οταν ειδα οτι αυξηθηκε 60%.. μεχρι να μιλησω με τον γιατρό ειχα ξενερωσει φουλ.. αυτο εννοω.. δεν ηξερα οτι μπορει να τριπλασιαστει, μπορεί και οχι.. και οταν του το ειπα μου λεει, εμενα θα ακους,τι επηρεαζεσαι;αυτο εννοω λοιπον σαν "κραξιμο"..δεν ειπα οτι θα τη φαει! Επισης υπαρχουν γιατροι, που δεν ζητανε καθολου οιστραδιολη στους υπερηχους της διέγερσης, μπορεί και εσεις να το γνωριζετε αυτο.. προφανως δεν ειναι λαθος.. καθε γιατρος και μιλαμε μονο για τους σοβαρους επαγγελματιες Φυσικα εχει τον δικο του τροπο..

Νομιζω οτι εγινα σαφής τωρα;

• Μου αρέσει 3

5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω και κάτι άλλο? Μετά την εμβρυομεταφορα σας ζήτησε εξετάσεις ενδιάμεσα ο γιατρός ή απευθείας τη χοριακη? 

Εμένα  μου είχε ζητήσει προγεστερονη και ε2! 

πρίν από 17 λεπτά , Nima21 είπε:

Μαλλον εχετε παρεξηγησει τα λεγόμενα μου..ειναι απολυτα κατανοητό αυτο που εγραψα και σιγουρα η κοπελα στην οποια απευθύνθηκα το εχει καταλαβει! Προφανως και χρησιμοποιησε ατυχως τη λεξη, δεν ειπα κατι διαφορετικο και για αυτο το διευκρίνησα για να μην υπαρχει παρερμηνεία, γιατι γνωριζω οτι καποιοι γιατροι ζητανε στις 14 μερες και εγραψα οτι για να της το ζητησε ο γιατρος της δεν ειναι λαθος και να μην την μπερδευουμε! Γνωριζω πολυ καλα οτι οι περισσοτεροι γιατροι ζητανε στις 9 μερες.. το ιδιο και ο δικος μου γιατρος , αλλα δεν ειναι λαθος ουτε το ενα ουτε το αλλο.. και σε αυτες τις περιπτωσεις θεωρω πιο σωστο να ακολουθουμε αυτο που λεει ο δικος μας γιατρος μας.. σας φαινεται παράλογο αυτο που λεω;

θα σας δωσω ενα παραδειγμα που συνεβη σε μενα στην πρωτη μου εξωσωματικη.. οταν επαιρνα τις πρωτες θετικες χοριακες μου  μου λεει στην 3η χοριακη μια φιλη.. τωρα θα δεις θα τριπλασιαστει η τιμη.. θεωρωντας το λοιπον εγω αυτο σαν δεδομενο απογοητευτηκα παρα πολυ οταν ειδα οτι αυξηθηκε 60%.. μεχρι να μιλησω με τον γιατρό ειχα ξενερωσει φουλ.. αυτο εννοω.. δεν ηξερα οτι μπορει να τριπλασιαστει, μπορεί και οχι.. και οταν του το ειπα μου λεει, εμενα θα ακους,τι επηρεαζεσαι;αυτο εννοω λοιπον σαν "κραξιμο"..δεν ειπα οτι θα τη φαει! Επισης υπαρχουν γιατροι, που δεν ζητανε καθολου οιστραδιολη στους υπερηχους της διέγερσης, μπορεί και εσεις να το γνωριζετε αυτο.. προφανως δεν ειναι λαθος.. καθε γιατρος και μιλαμε μονο για τους σοβαρους επαγγελματιες Φυσικα εχει τον δικο του τροπο..

Νομιζω οτι εγινα σαφής τωρα;

Εγώ κατάλαβα τι εννόουσες ξαι δεν παρεξήγησα κάτι. Ίσα ίσα, σε ευχαριστώ που μου απάντησες 😃 Εγώ θα τη κάνω τη χοριακη μου τη Παρασκευή αντί για το Σάββατο. Αν και σήμερα μπήκα στο πειρασμό κ έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό 😞 Μακάρι να είναι λάθος.

• Ευχή 1

2 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Καταλαβαινω πως το λες και δεν παρεξηγω τα λεγομενα σου. Εξηγω ομως τα εξης: Αν 1 στο εκατομμυριο η εμφυτευση σε καποια γυναικα αργησει να γινει.. μπορει να βγει πολυ χαμηλη η χοριακη της 9ης μερας (ακομα και μηδενικη-πραγμα σπανιο βεβαια), οποτε ο γιατρος καλυπτει ολες τις πιθανοτητες. Οποτε για παν ενδεχομενο, και για να εχεις και μια ανεβασμενη τιμη χοριακη και να μην 'παιζεις' με 50ρια, την κανεις σε 2 εβδομαδες, οπως συστηνει ο γιατρος. Κι εμενα ετσι μου ειχε πει. Επιστημονικα και βιβλιογραφικα ομως, η χοριακη ορμονη ανιχνευεται στο αιμα απο 11η-12η μερα (δηλαδη 6-7η μερα αναμονης απο εμβρυομεταφορα βλαστοκυστων 5ης μερας). Για σιγουρα ομως αποτελεσματα, η 14η μερα ειναι η ιδανικη και η πιο 'σιγουρη' που θα θα δειξει εστω και μικρο αριθμο χοριακης. Συστηνεται 50-100 για 14η μερα. Απο κει και περα.. ειμαι καθετη στο οτι η ψυχολογια της γυναικας διαλυεται κατα την αναμονη. Και ειναι κριμα να περιμενεις 5 μερες επιπλεον. Γιατι και ο γιατρος στο κατω κατω 'χεστηκε' αν εμεις πεθαινουμε καθημερινα περιμενοντας μερα μερα και καθε ωρα και λεπτο να περασει για να ερθει η πολυποθητη στιγμη. Ενω ταυτοχρονα εχουμε διαλυσει και τους γυρω μας με τα νευρα και την καταθλιψη μας. Κι επειδη η κοπελα μπορει να μην γνωριζει για την '9η'μερα.. ειπα να την ενημερωσω για να κανει τις επιλογες της.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...