Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

11 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Δεν ξέρω αν είμαι έτσι από τα φάρμακα αλλά σήμερα με έχει πιάσει απίστευτη απογοήτευση.... βασικά συνέχεια ψάχνομαι για καποιο σύμπτωμα. Το στήθος περισσότερο με ανησύχησε επειδή το ένιωθα πρησμένο στην αρχή και τώρα σα να ξεπρηστηκε... Μπορούν οι κοπέλες που έμειναν πρόσφατα έγκυες να μας πουν αν είχαν κάποιο σύμπτωμα και πόσο νωρίς? 

Κανενα απολύτως σύμπτωμα κορίτσι μου...ειδικά τόσο νωρίς....νοιώθω το άγχος σου και την απογοήτευση σου αλλά πραγματικά είναι τόσο νωρίς που δεν πρέπει να το σκέφτεσαι καν...το στήθος ακόμα και στην εγκυμοσύνη μια είναι ολοπρηστο και μια ηρεμεί...όσο για το αιμα εμφύτευσης δεν είναι κάτι  που έχουν όλες οι γυναίκες...μη σε ανησυχεί!!!βλαστοκυστες μετέφερες???

4 ώρες πρίν, Rozi92 είπε:

Κορίτσια γραφω πρώτη φορά καθώς μπήκα και γω στο club IVF! Είμαι εν αναμονή εμβρυομεταφορας με κατεψυγμένα έμβρυα. Είμαι 32 ,ολα έχουν πάει πολύ καλά, ωοληψια, υστεροσκοπηση και δημιουργια 8 βλαστοκυστεων. Έχουμε πολύ καλές βλαστοκυστες( ΑΑ) και το δίλημμα μας είναι αν θα μεταφέρουμε 1 ή 2....; 

Κάποια εμπειρία πάνω σε αυτό; 

Με το καλό κορίτσι μου και όλα να πάνε καλα...Θεωρητικά με τις δύο βλαστοκυστες έχεις περισσότερες πιθανότητες να πιάσεις έστω το ένα...αλλά πάντα υπάρχει η πιθανότητα και για διδυμα...αν ειναι κάτι που δε σε απασχολεί θα σου πρότεινα δύο...αν δε το θέλεις τότε προχωρήστε με ένα...να πάνε όλα όπως τα επιθυμείς!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 42 λεπτά , Katker είπε:

Ωραία πλησιάζει η μέρα σου! Ολα να πάνε καλά! 🤞🏻 εγώ έχω πάρει θετική χοριακη τώρα είμαι στην 8βδ και 5 μέρες με δίδυμα! 🫶🏻 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Να έχεις μια όμορφη ανεφελη εγκυμοσύνη!!! Να τη χαρείς και με το καλό να υποδεχτείτε τα μωράκια σας!!! 

πρίν από 28 λεπτά , *Vasoula είπε:

3 βλαστοκυστες μετέφερα, η μία αρκετά καλή, οι άλλες δύο καλές απλά. Είναι όμως βλαστοκυστες που έκανα σε ηλικία σχεδόν 43 χρόνων οπότε δεν είναι ίδιες με βλαστοκυστες 35 αράς. Οπότε από την αρχή δεν ήμουν καθόλου αισιόδοξη...

Κανενα απολύτως σύμπτωμα κορίτσι μου...ειδικά τόσο νωρίς....νοιώθω το άγχος σου και την απογοήτευση σου αλλά πραγματικά είναι τόσο νωρίς που δεν πρέπει να το σκέφτεσαι καν...το στήθος ακόμα και στην εγκυμοσύνη μια είναι ολοπρηστο και μια ηρεμεί...όσο για το αιμα εμφύτευσης δεν είναι κάτι  που έχουν όλες οι γυναίκες...μη σε ανησυχεί!!!βλαστοκυστες μετέφερες???

Με το καλό κορίτσι μου και όλα να πάνε καλα...Θεωρητικά με τις δύο βλαστοκυστες έχεις περισσότερες πιθανότητες να πιάσεις έστω το ένα...αλλά πάντα υπάρχει η πιθανότητα και για διδυμα...αν ειναι κάτι που δε σε απασχολεί θα σου πρότεινα δύο...αν δε το θέλεις τότε προχωρήστε με ένα...να πάνε όλα όπως τα επιθυμείς!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω και κάτι άλλο? Μετά την εμβρυομεταφορα σας ζήτησε εξετάσεις ενδιάμεσα ο γιατρός ή απευθείας τη χοριακη? 

Εμενα μου εχει ζητήσει κατευθείαν χοριακη μαζί με προγεστερόνη και άλλη μία ορμονη δεν θυμάμαι. Αλλά όλα μαζί τη μέρα της χοριακης. Σου ζήτησε κάτι ενδιάμεσα;

πρίν από 7 λεπτά , Lila86 είπε:

Όχι, ούτε καν την ημέρα της χοριακης. Μόνο τη χοριακη. Ακούω όμως κοπέλες που τους το ζητάνε μήπως και χρειάζεται αναπροσαρμογη των δοσολογιων των φαρμάκων. Τέλος πάντων, δε θα τρελαθώ και με αυτό. Παίρνω αρκετά φάρμακα, πόσα να πάρω ακόμη. 

Εμενα μου εχει ζητήσει κατευθείαν χοριακη μαζί με προγεστερόνη και άλλη μία ορμονη δεν θυμάμαι. Αλλά όλα μαζί τη μέρα της χοριακης. Σου ζήτησε κάτι ενδιάμεσα;

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Eternity είπε:

Μόνο χοριακη ζήτησαν σε εμένα την 9η μέρα από την μεταφορά.

Επίσης δεν είχα κανένα συμπτωμα αλλά είχα θετική χοριακή. Σου εύχομαι κάθε επιτυχία!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Μπορεί να θέλει να δει θετική χοριακη και μετά με τον διπλασιασμό να σου ζητήσει και κάποια άλλη εξέταση. Α θυμήθηκα και tsh μαζί μου ζήτησε αλλά γιατί έχω θυρεοειδή. Μην ανησυχείς και κυρίως μη κουράζεις άλλο το μυαλουδακι σου με τέτοια.. 

• Ευχαριστώ 1

Κορίτσια καλησπέρα 

Εύχομαι σε όλες ότι επιθυμεί η κάθε μία.στις εγκυουλες μια καλή εγκυμοσύνη και να αγκαλιάσουν σύντομα το μωράκι τους.στις υπόλοιπες σύντομα να τα καταφέρουμε .

Είμαι στο σπίτι μια εβδομάδα μετά την ωοληψια γιατί φοβήθηκαν για υπερδιέγερση ωοθηκών όπου μου συνέβη και πέρασα λίγο δύσκολα αυτές τις μέρες οπότε αύριο που θα με δει θα μου πει αν είναι όλα εντάξει για να πάμε στον άλλο κύκλο για εμβρυομεταφορα.το θέμα μου ότι έχω αγχωθει πάρα πολύ πρώτον είναι πρώτη φορά οπότε δεν ξέρω ακριβώς τι γίνεται με την εμβρυομεταφορα και δεύτερον αύριο θα μας πουν πόσα ακριβώς από τα 8 γονιμοποιημένα προχώρησαν.υπαρχει περίπτωση να μην προχώρησε κανένα;;;

16 ώρες πρίν, ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Και εμενα άργησαν να βγουν αυτή τη φορά αλλά ξεκίνησα έπειτα και από επικοινωνία με τον γιατρό τα χάπια και τώρα έχω την θερικη μου χοριακη! ❤️🙏

Προλαβα τον κύκλο και ήταν και η τυχερή μου φορά!

βεβαια είχα κάνει και αγωγή για αρκετό καιρό και το μικρό βίωμα βγήκε 99,39%. 
Να έχεις καλά αποτελέσματα εύχομαι!

Αχ τι ωραία,όλα καλά να πάνε!❤️Εγώ τον επόμενο μήνα λογικά γιατί θα καθυστερήσουν λιγάκι ακόμα όποτε δεν υπήρχε νόημα να ξεκινήσω τα χάπια.Να σε ρωτησω αυτό με το ποσοστό δλδ βγάζει η εξέταση;Το 100% είναι δλδ το τέλειο ενδομήτριο;Δεν σου βγάζει κάτι άλλο για μικρόβια κ τα σχετικά;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

15 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Δεν ξέρω αν είμαι έτσι από τα φάρμακα αλλά σήμερα με έχει πιάσει απίστευτη απογοήτευση.... βασικά συνέχεια ψάχνομαι για καποιο σύμπτωμα. Το στήθος περισσότερο με ανησύχησε επειδή το ένιωθα πρησμένο στην αρχή και τώρα σα να ξεπρηστηκε... Μπορούν οι κοπέλες που έμειναν πρόσφατα έγκυες να μας πουν αν είχαν κάποιο σύμπτωμα και πόσο νωρίς? 

Μηπως καλυτερα να σας πουμε οσες δεν ειχαμε συμπτώματα  και μειναμε εγκυες; Εγω μεχρι την 8η εβδομαδα που παλινδρομησε το εμβρυο μου με χοριακη 38 χιλιαδες δεν ειχα ουτε πρησμένο  στηθος, ουτε αιμα εμφυτευσης ουτε τπτ.. λιγους πόνους  περιόδου μονο.. και φυσικα δεν εφταιγε η παλινδρομη για αυτο για να μην σας ανησυχησω, ουτε η αλλως η χοριακη μου ανεβαινε, η οποια ειναι υπευθυνη για τα συμπτωματα!  απλως δεν ειχα, ετυχε! Και μου το ειπε ο γιατρος μου αυτο, δεν σας το λεω ετσι.. Μην ψαχνετε συμπτώματα γιατι θα τρελαθειτε! Ειναι παρα πολυ νωρις.. και αν δεν αποκτησετε κιολας θα ειστε και απο τις τυχερες! Καθε γυναικα και καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη περίπτωση! Κανενας δεν αναφερει οτι ειναι κανονας τα συμπτωματα! 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

6 ώρες πρίν, Katker είπε:

Καταρχάς να σου ευχηθώ να έχεις μια θετική χοριακη! Πότε θα πας να την κάνεις; 
επίσης μην ψάχνεις για συμπτώματα δεν παίζει κανένα ρόλο. Πέρα ότι είναι ακόμα νωρίς για να έχεις κάποιο σύμπτωμα, πολλές κοπέλες χωρίς κανένα συμπτώμα πήραν θετική χοριακη. Οπότε μην αγχώνεσαι και ότι είναι να γίνει θα γίνει. Αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά 💪🏻

Καλώς ήρθες στο club! Και εμείς αυτό το δίλημμα είχαμε την πρώτη φορά αλλά ο γιατρός μου ήταν κάθετος να βάλουμε ένα λόγω ηλικίας. 32 και εγώ. Αφού δεν πέτυχε η πρώτη φορά λόγω μικροβιωματος τον είχα πει εγώ ότι στην επόμενη θα βάλουμε 2 και έτσι κάναμε. Αλλα εγώ έβαλα 2 γιατί θέλαμε  και δίδυμα. Το θέμα είναι εσύ όμως τα θες; Αν σε προβληματίζει η δίδυμη κύηση βάλε ένα. Αν δεν υπάρχει κάποιο θέμα θα πιάσει και το ένα. 

Και μένα ο γιατρό μας είπε να βάλουμε 1 λόγω ηλικίας και καλών συνθηκών. Το ενδομητριο είναι πολύ καλό και όλα τα υπόλοιπα δεδομένα και μας έβαλε το δίλημμα αυτό...αν φοβόμαστε τη δίδυμη κυηση να πάμε σε 1 βλαστοκυστη. Το θέμα είναι ότι φοβάμαι ότι αν αποτύχει με το 1 θα σκέφτομαι γιατί δεν έβαλα 2... νόμιζα πως ούτως ή άλλως έβαζαν δύο βλαστοκυστες οπότε τώρα είμαι σε σκέψη...

5 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Καλημέρα κορίτσι καλώς ήρθες!!! Με το καλό να γίνει η έμβρυομεταφορά σου και να πάνε όλα κατευχην! Κι εμείς δύο βάλαμε γιατί θέλουμε δίδυμα αν με το καλό πιάσουν (είμαι σε αναμονή χοριακης) δεν σκέφτηκα ποτέ δλδ να βάλω ένα! Οπότε όπως νιωθεις κι ότι θέλεις περισσότερο! Που τείνεις περισσότερο;;

Πραγματικά νόμιζα ότι έβαζαν δύο βλαστοκυστες ούτως ή άλλως...οπότε τώρα ο γιατρός μας έδωσε την επιλογή λόγω ηλικίας...Τείνω προς τα δύο λόγω πιθανοτήτων αλλά το σκεφτόμαστε με τον άντρα μου ο οποίος φοβάται τα δίδυμα😁

πρίν από 9 λεπτά , Rozi92 είπε:

Και μένα ο γιατρό μας είπε να βάλουμε 1 λόγω ηλικίας και καλών συνθηκών. Το ενδομητριο είναι πολύ καλό και όλα τα υπόλοιπα δεδομένα και μας έβαλε το δίλημμα αυτό...αν φοβόμαστε τη δίδυμη κυηση να πάμε σε 1 βλαστοκυστη. Το θέμα είναι ότι φοβάμαι ότι αν αποτύχει με το 1 θα σκέφτομαι γιατί δεν έβαλα 2... νόμιζα πως ούτως ή άλλως έβαζαν δύο βλαστοκυστες οπότε τώρα είμαι σε σκέψη...

Πραγματικά νόμιζα ότι έβαζαν δύο βλαστοκυστες ούτως ή άλλως...οπότε τώρα ο γιατρός μας έδωσε την επιλογή λόγω ηλικίας...Τείνω προς τα δύο λόγω πιθανοτήτων αλλά το σκεφτόμαστε με τον άντρα μου ο οποίος φοβάται τα δίδυμα😁

Προσωπικά φοβομουν παρα πολυ την ιδεα των διδυμων, ειμαι μικροκαμωμενη, αδυνατη και φοβομουν την επικινδυνοτητα της κυησης..εδω μεσα βεβαια πολλες κοπελες εχουν καταρριψει αυτον τον μυθο..  οι γιατροι επισης ηταν θετικοι στα δυο.. βαλαμε δυο στην πρωτη μου εμβρυομεταφορα και επιασε το 1 και ήταν αστειο γιατι επιασα τον εαυτο μου να στεναχωριεται για το 2ο.. και τελικα ειπα μεσα μου ο,τι ειναι να γινει θα γινει! Αν ειναι το τυχερο μου τα διδυμα στην επομενη θα νιωσω μονο ευλογημενη! Ο αντρας μου βέβαια θελει σαν τρελος διδυμα.. ο,τι σας πει η καρδια σας λοιπον! Νομιζω εμεις οι γυναίκες έχουμε τον πρωτο λογο σε αυτο  ...

• Μου αρέσει 2

πρίν από 15 λεπτά , Rozi92 είπε:

Νομίζω είναι θέμα τυχης . Μην το πολυσκεφτεσε . Αν υγειης δεν έχεις λόγο να φοβάστε τα διδιμμα. Ίσα ίσα που θα έχετε αδερφάκι με την μια . Αλλά Κ 1 να βάλεις αν είναι να μείνεις θα μείνεις . 

2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω και κάτι άλλο? Μετά την εμβρυομεταφορα σας ζήτησε εξετάσεις ενδιάμεσα ο γιατρός ή απευθείας τη χοριακη? 

Μόνο χοριακη και εμένα...φαντάσου τις πρώτες εξετάσεις μου τις έγραψε μετά που ακούσαμε καρδιά.. 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...