Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, ZetaK είπε:

Καλησπέρα!

εχω κάνει δυο φορές την εξέταση την πρώτη φορά το ποσοστό μου ήταν 8%  και βρέθηκε ενα μικρόβιο αλλά όχι κάτι σοβαρό!

Πήρα αγωγή 50 ημέρες και έκανα την επόμενη χωρίς να επαναλάβω την εξέταση!

αλλα δυστυχώς δεν πήγε καλά τότε!

οποτε ο γιατρός επέμενε στην επανάληψη της αλλά ήδη είχα ξεκινήσει πάλι αγωγή με προβιοτικά και το αποτέλεσμα του ποσοστού βγήκε 99,39%!

το πρόβλημα σε εμένα ήταν καθαρό το ποσοστό του μικρό βιώματος ! 🙏 

Να έχεις καλά αποτελέσματα!!! ❤️❤️

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλά!❤️❤️

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 30 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Ήθελα να σας ρωτήσω. Σε ποιες περίπτωσεις ο γιατρός δίνει κορτιζόνη? Έχω κάνει εξωσωματικες με 3 διαφορετικους γιατρούς και κανένας δε μου έδωσε ακόμη και όταν το ανέφερα. Σε 5 εμβρυομεταφορες πήρα μηδενική χοριακη. Να πω ότι είχα στο παρελθόν 4 αποβολές από φυσική συλληψη και 1 παιδάκι μετά από τις αποβολές πάλι με φυσικη συλληψη. Υπάρχει περίπτωση να βλέπει ο οργανισμός μου το έμβρυο σαν ξένο σώμα ενώ έχω μείνει έγκυος στο παρελθόν? 

Κορτιζόνη δίνετε όταν υπάρχει κάποιο αυτοάνοσο ή υποψία αυτοάνοσου. Φυσικά πρέπει να κάνεις εξετάσεις σε ενδοκρινολόγο ανοσολογικές θυροειδή κτλ. 

Μετά από αποτυχίες μπορείς να κάνεις υστεροσκοπηση Κ ελενχο μικροβιωματος μήτρας. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 37 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Ήθελα να σας ρωτήσω. Σε ποιες περίπτωσεις ο γιατρός δίνει κορτιζόνη? Έχω κάνει εξωσωματικες με 3 διαφορετικους γιατρούς και κανένας δε μου έδωσε ακόμη και όταν το ανέφερα. Σε 5 εμβρυομεταφορες πήρα μηδενική χοριακη. Να πω ότι είχα στο παρελθόν 4 αποβολές από φυσική συλληψη και 1 παιδάκι μετά από τις αποβολές πάλι με φυσικη συλληψη. Υπάρχει περίπτωση να βλέπει ο οργανισμός μου το έμβρυο σαν ξένο σώμα ενώ έχω μείνει έγκυος στο παρελθόν? 

Συνήθως σαν ξένο σώμα το βλέπει ιταν υπάρχει διαφορά στην ομάδα αίματος πχ η μαμά μου είναι 0 αρνητικό, εμείς όλοι ήμασταν 0 θετικό, εκεί ναι μπορεί ο οργανισμός της μαμάς να δει το έμβρυο ως ξένο σώμα. Έχεις κάνει εξετάσεις θριμβοφιλιας μετά την εγκυμοσυνη σου;; μια γνωστή μετά το πρώτο της παιδάκι τα επόμενα τα έχανε, τελικά βρήκε πως απέκτησε θρομβοφιλια μετά την πρώτη εγκυμοσύνη. Βέβαια κ όλα αυτά που σου είπε η Λίνα θα πρέπει να εξεταστούν.

πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

Το μόνο θέμα που είχα και πριν την εγκυμοσύνη του γιου μου είναι με το θυρεοειδη. Τώρα πλέον τον έχω αφαιρέσει και τον ρυθμίζω με χάπι. Έχω κάνει έλεγχο στο Έλενα με την κ. Οικονομοπουλου και δεν ειχα κάποιο θέμα. Οι αποβολές θεωρήθηκαν τυχαία γεγονότα και όντως μετά από 1 χρόνο από όταν τις είχα έμεινα μόνη μου έγκυος και είχα μια πολύ καλή εγκυμοσύνη. Έχω κάνει υστεροσκοπησεις και έλεγχο για μικρόβια. Δεν έχει βρεθεί κάτι απλα τώρα δυσκολεύουν τα πράγματα λόγω ηλικίας.

κΚορτιζόνη δίνετε όταν υπάρχει κάποιο αυτοάνοσο ή υποψία αυτοάνοσου. Φυσικά πρέπει να κάνεις εξετάσεις σε ενδοκρινολόγο ανοσολογικές θυροειδή κτλ. 

Μετά από αποτυχίες μπορείς να κάνεις υστεροσκοπηση Κ ελενχο μικροβιωματος μήτρας. 

πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Έχω κάνει έλεγχο θρομβοφιλιας και επειδή βρέθηκε κάτι σε μία μετάλλαξη κάνω προληπτικά αντιπηκτικες. Δεν έχω όμως θέμα με θρομβοφιλια.

Συνήθως σαν ξένο σώμα το βλέπει ιταν υπάρχει διαφορά στην ομάδα αίματος πχ η μαμά μου είναι 0 αρνητικό, εμείς όλοι ήμασταν 0 θετικό, εκεί ναι μπορεί ο οργανισμός της μαμάς να δει το έμβρυο ως ξένο σώμα. Έχεις κάνει εξετάσεις θριμβοφιλιας μετά την εγκυμοσυνη σου;; μια γνωστή μετά το πρώτο της παιδάκι τα επόμενα τα έχανε, τελικά βρήκε πως απέκτησε θρομβοφιλια μετά την πρώτη εγκυμοσύνη. Βέβαια κ όλα αυτά που σου είπε η Λίνα θα πρέπει να εξεταστούν.

πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Αν έχεις πάνω από 3 αποτυχίες δικαίουσε προεμφυτικο . Βέβαια αν έχεις ήδη καταψηξη έμβρυα απλά δοκιμάζεις ότι έχεις . Συνήθως αν έχουν ελενχει όλα η ηλικία είναι η μεγαλύτερη ύποπτη. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Έχω κατεψυγμένα και θα βάλω αυτά σε 2 προσπάθειες. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Αν έχεις πάνω από 3 αποτυχίες δικαίουσε προεμφυτικο . Βέβαια αν έχεις ήδη καταψηξη έμβρυα απλά δοκιμάζεις ότι έχεις . Συνήθως αν έχουν ελενχει όλα η ηλικία είναι η μεγαλύτερη ύποπτη. 

Διαφημίσεις

1 hour ago, Eternity είπε:

Κορίτσι μου δε ξέρω αν δίνουν κορτιζόνη μόνο όταν υπάρχει πρόβλημα πάντως εμένα στη τελευταία μεταφορά που έκανα μου έδωσε ο γιατρός προληπτικά από την μερα της μεταφορας και έπαιρνα και μέχρι που ακούσαμε καρδιά 6-7η εβδομάδα κάπου εκεί...δε ξέρω αν ήταν υπερβολή από το γιατρό αλλά μου είπε πως θα την πάρουμε προληπτικά για να μην θεωρήσει τα έμβρυα σαν ξένο σώμα ο οργανισμος και τα αποβάλλει...

10 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

ΚΤο θέμα είναι γιατί δε δίνουν όλοι οι γιατροί προληπτικά? Μήπως δεν είναι γενικά και τόσο αθώο χάπι? Εγώ για παράδειγμα έβγαλα αφτρες 1 μέρα πριν την εμβρυομεταφορα που δείχνει χαμηλό ανοσοποιητικό. Άρα με το medrol πόσο θα έπεφτε το ανοσοποιητικό μου? Ώρες ώρες μου έρχεται να το πάρω από μόνη μου όμως μετά σκέφτομαι ότι ίσως στην περίπτωση μου που έχω περάσει εγκυμοσύνη δεν έχει νόημα.

Κορίτσι μου δε ξέρω αν δίνουν κορτιζόνη μόνο όταν υπάρχει πρόβλημα πάντως εμένα στη τελευταία μεταφορά που έκανα μου έδωσε ο γιατρός προληπτικά από την μερα της μεταφορας και έπαιρνα και μέχρι που ακούσαμε καρδιά 6-7η εβδομάδα κάπου εκεί...δε ξέρω αν ήταν υπερβολή από το γιατρό αλλά μου είπε πως θα την πάρουμε προληπτικά για να μην θεωρήσει τα έμβρυα σαν ξένο σώμα ο οργανισμος και τα αποβάλλει...

πρίν από 56 λεπτά , Eternity είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου...δε ξέρω να σου πω την αλήθεια κατά πόσο είναι αθώο η όχι...δεν το έψαξα πολύ καθώς είπα πως θα εμπιστευτώ το γιατρό...το prezolon έπαιρνα και εγώ όπως η @Ellidr..

Την περίοδο που το έπαιρνα πρόσεξα και έκοψα το πολύ αλάτι και τη ζάχαρη και προσωπικά δεν μου δημιούργησε κάποιο θέμα...

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, Eternity είπε:

Καλημέρα. Κι εμένα μου έδωσε προληπτικά κορτιζόνη και στις δύο εμβευομεταφορες. Πέντε μέρες πριν την μεταφορά ως την χοριακη που ήταν αρνητική. Μπορεί να το δίνουν οι γιατροί ανάλογα με το ιστορικό της ασθενούς. Γενικά αυτό που παρατήρησα από όλα τα φάρμακα είναι ότι έβαλα κάποια κιλά και έχω πρηξιματα ακόμα μετά από μήνες, ενώ πρόσεχα την διατροφή, το αλατι και την ζάχαρη.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

13 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Καλημέρα! Εγώ πήρα πρεζολον στην πρώτη μου έμβρυο μεταφορά καθώς είχαν βγεί ασθενώς θετικά τα ΑΝΑ. Στη δεύτερη βγήκαν αρνητικά κι όταν ο γιατρός μού έγραψε προληπτικά πάλι κορτιζόνη, του είπα να μην πάρω αφού δεν έχω κάτι και συμφώνησε. 

• Ευχαριστώ 1

Καλημέρα κορίτσια! Εύχομαι να είστε όλες καλά!

Την Τρίτη έχω τον πρώτο υπέρηχο για να δούμε το μωρό!

Εδώ και δύο μέρες η αϋπνία χτυπάει κόκκινο.Νυσταζω πολύ το βράδυ, κοιμάμαι κανένα πεντάωρο και αν σηκωθώ για τουαλέτα δεν με παίρνει ο ύπνος.. άντε να κοιμηθώ καμία ώρα μετά με το ζόρι.Μετα το πρωί σερνομαι!!Οι ορμόνες κάνουν πάρτι λογικά ε;

• Μου αρέσει 5

1 hour ago, Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Εύχομαι να είστε όλες καλά!

Την Τρίτη έχω τον πρώτο υπέρηχο για να δούμε το μωρό!

Εδώ και δύο μέρες η αϋπνία χτυπάει κόκκινο.Νυσταζω πολύ το βράδυ, κοιμάμαι κανένα πεντάωρο και αν σηκωθώ για τουαλέτα δεν με παίρνει ο ύπνος.. άντε να κοιμηθώ καμία ώρα μετά με το ζόρι.Μετα το πρωί σερνομαι!!Οι ορμόνες κάνουν πάρτι λογικά ε;

Καλημερα! Τι ωραία με το καλό να δεις το μωράκι σου! 🙂 Σίγουρα κάνουν πάρτυ! Αλλά μπορεί να ναι κι από ανυπομονησία για τον υπέρηχο! Καλή επιτυχία! 🩷

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλημερα! Τι ωραία με το καλό να δεις το μωράκι σου! 🙂 Σίγουρα κάνουν πάρτυ! Αλλά μπορεί να ναι κι από ανυπομονησία για τον υπέρηχο! Καλή επιτυχία! 🩷

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.Και σε εσένα εύχομαι να έχεις μια τριψήφια χοριακη! Πως νιώθεις γενικά;

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...