Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Makelen είπε:

Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να παω πριν το Σαββατο, για να κερδισω λιγο χρονο. Μου ειπε ενα μικροβιολογικο οτι αν βιαζομαι οκ.. ας παω και με μεσημεριανα ουρα (επειδη δεν μπορω να παω πρωι αυτη την εβδομαδα) αλλα θα ειναι ενταξει το αποτελεσμα; γιατι οπως και να χει, απ οτι μου ειπαν, προτιμουν πρωτα πρωινα. Και δεν ξερω τι να κανω..

Στο δημοσιο κανουν κανονικα καταψυξη;? (Μην αμελησεις να ζητησεις τις αξιολογησεις των εμβρυων σου)

Ναι κανονικά μου είπαν ότι θα με ενημερώσουν αναλυτικά αυριο

πρίν από 14 λεπτά , *Vasoula είπε:

Αφού έκανες και υπερδιέγερση λογικό να ταλαιπωρηθείς....αύριο θα πας ε???ελπίζω να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα...ότι απορίες έχεις για την μεταφορά ρώτα εδώ...θα δεις όμως πως αν εξαιρέσεις την αγωνία σαν διαδικασία δεν είναι τίποτα...

Ναι αύριο και έχω πολύ αγωνία πρώτα για τα έμβρυακια μας και δεύτερον για μένα να τελειώνει αυτή η ταλαιπωρία 

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Αν και είμαι ο πιο απαισιόδοξος άνθρωπος στον πλανήτη νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να δείξει κάτι το τεστ με τα ούρα. Αν κανονικά είσαι για Κυριακή ακόμα και το Σάββατο νωρίς είναι. Εγώ σου εύχομαι μια θετική χοριακή γιατί αυτό είναι το μετρήσιμο. ❤️ 

Κορίτσια μου μόλις γύρισα από τον γιατρό μου και έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Έχω ξεκινήσει διέγερση από την Δευτέρα και η οιστραδιόλη μου είναι σχετικά χαμηλή (κάπου στα 200). Η μία μου ωοθήκη έχει ένα μικροσκοπικό ωάριο και η άλλη έχει 4 μετρήσιμα και άλλα 3 πιο μικρά. Μου είπε πως είναι νωρίς ακόμα για να μου πει με σιγουριά και θα με δει πάλι τη Δευτέρα αλλά είναι πολύ συγκρατημένος. Γενικά είναι πολύ συγκρατημένος πάντα. Επειδή είναι η πρώτη μου διέγερση είναι καλά αυτά τα νέα ή τζάμπα βαράω ενέσεις; Ο γιατρός μου λέει πως πάμε καλά και στοχεύει στα 6, συγκεκριμένα μου είπε αν πάρω 6 θα είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μου άλλαξε και τις ενέσεις αντί για Gonal θα κάνω Meriofert τώρα και τον ανταγωνιστή. Βραχύ πρωτόκολλο ανταγωνιστών κάνουμε. 

καλή επιτυχία εύχομαι να μην χρειαστείς άλλη.. εγώ είχα στην αντίστοιχη ημέρα κάπου 170 και πήραμε 4.

16 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Έκανα τεστ στο σπίτι σήμερα και ήταν αρνητικό 😔

Κανονικά θα είχα χοριακη την Κυριακή αλλά λέω ν πάω αύριο ν τελειώνουμε

Δεν θέλω να σου πω ψέματα, λογικά θα είχε δείξει έβδομη ημέρα. Σ'εμένα όμως καθαρά έδειξε την όγδοη, την έβδομη το είχα πετάξει γρήγορα γιατί δεν έβγαλε κατευθείαν γραμμή.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 7/11/2024 at 8:59 ΜΜ, Σποράκι είπε:

Καλά έκανε και σε σταμάτησε. Σε τέτοιες περιπτώσεις αποτέλεσμα έχουν οι φυσικοί κύκλοι και οι τροποποιημένοι φυσικοί. Θέλει υπομονή αλλά αξίζει. Καλή αρχή θα σου ευχηθώ και να μαζέψεις όσο γίνεται πιο γρήγορα τα εμβρυακια (ούτε εγώ είχα ανταπόκριση στα φάρμακα αλλά στους φυσικούς τα πήγα πολύ καλά)

Σε ευχαριστώ πολύ, εσύ έκανες και τα δυο; Κατάφερες εγκυμοσύνη σε φυσικό κύκλο; 

Καλημέρα κορίτσια ! Εύχομαι να είστε όλες καλά!

Αυριο πηγαίνω για χοριακη !

Αλλα  φοβάμαι πολύ για αρνητική !

εχω πολύ έντονο πρήξιμο στο στήθος και πονάει!

και φοβάμαι πως θα έρθει περίοδος !

μπορει να έρθει πριν διακόψω τα φάρμακα;

• Καλή τύχη! 3
  • Ευχή 3

On 7/11/2024 at 10:22 ΜΜ, MK2012 είπε:

Καλησπέρα! 

Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν ένα χρόνο έκανα 2 διεγέρσεις που έδωσαν από 2-3 ωάρια η καθεμία και σύνολο 1 βλαστοκύστη μόνο από αυτά. Επομένως ο γιατρός μετά αποφάσισε να με συνεχίσει με τροποποιημένους φυσικούς. Όποτε έχω ξεκινήσει και προσπαθώ να μαζέψω εδώ και 8 μήνες βλαστοκυστες σε κάθε κύκλο. 
Στα υπερβολικά μειωμένα ωοθηκικα αποθέματα δεν εχει νόημα η διέγερση. Πιέζεται και οργανισμός και δεν ωριμάζουν και σωστά τα ωάρια.
Θέλει απλά λίγη υπομονή ο φυσικός κύκλος .Για την έκβαση εγκυμοσύνης δε μπορώ να σου πω γιατί δεν έχω κάνει κάποια εμβρυομεταφορα ακόμα.

Καλησπέρα, να ρωτήσω για ποιον λόγο δεν έκανες εμβρυομεταφορά ακόμα; Πρέπει να μαζευτούν τόσες πολλές βλαστοκύστες πριν την εμβρυομεταφορά;

On 7/11/2024 at 5:43 ΜΜ, Kate724 είπε:

Καλησπέρα και από μένα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια από εσάς με επιτυχή έκβαση εγκυμοσύνης με εξωσωματική σε φυσικό κύκλο. Έχω πολύ χαμηλή ΑΜΗ 0,02 (τραγικό) και ηλικία 37, (Fsh, E2 φυσιολογικές). Δεν είχα καμία ανταπόκριση ωοθηκών στη διέγερση οπότε πάω τώρα με φυσικό κύκλο. Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια που να το κατάφερε ας μου στείλει πμ να μας δώσει λίγο κουράγιο.... Ευχαριστώ...

Καλημέρα, εμενα γνωστη μου παράλληλα με μενα στην πρωτη μου εξωσωματικη λογω πολυ χαμηλής αμη και αλλων θεματων μαζευε ενα ενα καθε μηνα ωαριακια για καποιους μηνες και στην πρωτη της εμβρυομεταφορα εμεινε εγκυος και κοντεύει να γεννησει τωρα! Γύρω στα 34..Σερπαφαρ επαιρνε, δεν ξερω αν εχουν να κανουν αυτα με τους φυσικους τροποποιημένους... Και απο οτι ακούγεται το ωάριο του φυσικού μας κύκλου ειναι ακομα καλύτερο ποιοτικά!!! Καλη επιτυχια!!!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Kate724 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ, εσύ έκανες και τα δυο; Κατάφερες εγκυμοσύνη σε φυσικό κύκλο; 

Εγώ μάζευα ωαρια για κατάψυξη και έκανα ταυτόχρονα προσπάθεια για εγκυμοσύνη. Δεν έμεινα αλλά δεν συνέχισα για προσωπικούς λόγους. Μάζεψα όμως αρκετά ωαρια με αυτό τον τρόπο και θα έρθει η ώρα τους!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Kate724 είπε:

Καλησπέρα, να ρωτήσω για ποιον λόγο δεν έκανες εμβρυομεταφορά ακόμα; Πρέπει να μαζευτούν τόσες πολλές βλαστοκύστες πριν την εμβρυομεταφορά;

Καλησπέρα! 

Σε 7 ωοληψιες μάζεψα 3 βλαστοκυστες ως τώρα. Ιδανικα ήθελα να μαζέψω μερικές ακόμα για να κρατήσω στην κατάψυξη για 2 προσπάθειες εμβρυομεταφορας και γενικά για το μέλλον αν αποφασίσω να προσπαθήσω για 2ο παιδί καποια στιγμή.Ο γιατρός μου το πρότεινε δλδ από την άποψη πως αν τα καταφέρω τώρα, μετά 9 μήνες διαρκεί β εγκυμοσύνη και συν κάποιοι μηνες για τον θηλασμό, θα μπορώ να προσπαθήσω για ωοληψια πάλι σε 1,5 χρόνο που δε ξέρουμε πως θα είναι η ΑΜΗ μου και αν θα μπορώ. 

Παντως 1 βλαστοκύστη αρκεί για προσπάθεια εμβρυομεταφορας απλά συνωθως βάζουν 2 για να αυξήσουν τις πιθανότητες.

• Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, ZetaK είπε:

Καλά αποτελέσματα για αύριο! Να πάρεις μια μεγάλη θετική χοριακη 🤞🏻 όχι με τα φάρμακα δεν θα σου έρθει η περίοδος μην το φοβάσαι αυτό. Θα περιμένουμε αύριο τα νέα σου! 

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, ZetaK είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Με το καλό μια θετική χοριακη!!! Αναμένουμε νέα σου🤞🏼🌼 Περίοδος αποκλείεται να έρθει αν δεν κόψεις τα φάρμακα μην ανησυχείς 

• Μου αρέσει 1

23 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,

Έκανα τεστ στο σπίτι σήμερα και ήταν αρνητικό 😔

Κανονικά θα είχα χοριακη την Κυριακή αλλά λέω ν πάω αύριο ν τελειώνουμε

Κοριτσι μου την εκανες τη χοριακη;?

Διαφημίσεις

5 hours ago, Kate724 said:

Καλησπέρα σας κορίτσια και απο εμένα,

Συγχαρητήρια στα κορίτσια που έχουν θετική χοριακή να έχουν μια υπέροχη εγκυμοσύνη και όλα να πάνε καλά. Καλή επιτυχία και στα κορίτσια που προσπαθούν. Στο ίδιο καράβι και εγώ ετοιμάζομαι για τη πρώτη μου προσπάθεια και εγώ με φυσικό τροποποιημένο να μαζέψω μερικά πριν τα γονιμοποιήσουμε

• Καλή τύχη! 4
  • Ευχή 2

1 hour ago, Makelen είπε:

Κοριτσι μου την εκανες τη χοριακη;?

Καλησπέρα!!

Όχι τελικά δεν πήγα. Είπα ν περάσω ένα ήρεμο σκ χωρίς απογοήτευση θ πάω Δευτέρα πρωί πρωί.

9 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

καλή επιτυχία εύχομαι να μην χρειαστείς άλλη.. εγώ είχα στην αντίστοιχη ημέρα κάπου 170 και πήραμε 4.

Δεν θέλω να σου πω ψέματα, λογικά θα είχε δείξει έβδομη ημέρα. Σ'εμένα όμως καθαρά έδειξε την όγδοη, την έβδομη το είχα πετάξει γρήγορα γιατί δεν έβγαλε κατευθείαν γραμμή.

η αλήθεια είναι κ εγώ γρήγορα το πέταξα. Στην πρώτη μου εμβρυομεταφορα είχε βγει καραμπινατο θετικό 2 μέρες πριν την χοριακη. Στις άλλες δύο έβγαινε αρνητικό αλλά στη μία η χοριακη ήταν γύρω στο 30 κ δεν πήγε καλά καμία από τις 2. Οπότε ξέρω ότι έχω λίγες ελπίδες. Είπα ν πάω Δευτέρα να περάσω ένα ήρεμο σκ οσο γίνεται χωρίς απογοήτευση

• Μου αρέσει 4
  • Καλή τύχη! 1
  • Ευχή 1

2 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλησπέρα!!

Όχι τελικά δεν πήγα. Είπα ν περάσω ένα ήρεμο σκ χωρίς απογοήτευση θ πάω Δευτέρα πρωί πρωί.

η αλήθεια είναι κ εγώ γρήγορα το πέταξα. Στην πρώτη μου εμβρυομεταφορα είχε βγει καραμπινατο θετικό 2 μέρες πριν την χοριακη. Στις άλλες δύο έβγαινε αρνητικό αλλά στη μία η χοριακη ήταν γύρω στο 30 κ δεν πήγε καλά καμία από τις 2. Οπότε ξέρω ότι έχω λίγες ελπίδες. Είπα ν πάω Δευτέρα να περάσω ένα ήρεμο σκ οσο γίνεται χωρίς απογοήτευση

Την καλυτερη επιλογη εκανες..! Να εισαι σιγουρη 100%! Καλη επιτυχια κ παλι!

• Ευχή 1

Κορίτσια καλησπέρα! Ήθελα να σας ρωτήσω. Σε ποιες περίπτωσεις ο γιατρός δίνει κορτιζόνη? Έχω κάνει εξωσωματικες με 3 διαφορετικους γιατρούς και κανένας δε μου έδωσε ακόμη και όταν το ανέφερα. Σε 5 εμβρυομεταφορες πήρα μηδενική χοριακη. Να πω ότι είχα στο παρελθόν 4 αποβολές από φυσική συλληψη και 1 παιδάκι μετά από τις αποβολές πάλι με φυσικη συλληψη. Υπάρχει περίπτωση να βλέπει ο οργανισμός μου το έμβρυο σαν ξένο σώμα ενώ έχω μείνει έγκυος στο παρελθόν? 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...