Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!

Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια που είναι σε αναμονή χοριακης να δουν μια τριψήφια χοριακη και στα κορίτσια που περιμένουν να ακούσουν καρδούλα να πάνε όλα καλά!

Είμαι στην 14η μέρα από την εμβρυομεταφορα, είχα θετική χοριακη την Δευτέρα αλλά τις τελευταίες δυο ημέρες δεν έχω καθόλου συμπτώματα.Την Δευτέρα είχα αναγουλες και πονούσε η κοιλιά μου και από τότε τίποτα! Μόνο κάτι τραβήγματα στην μήτρα που και που 

Μήπως κάτι δεν πάει καλά;;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 5 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια που είναι σε αναμονή χοριακης να δουν μια τριψήφια χοριακη και στα κορίτσια που περιμένουν να ακούσουν καρδούλα να πάνε όλα καλά!

Είμαι στην 14η μέρα από την εμβρυομεταφορα, είχα θετική χοριακη την Δευτέρα αλλά τις τελευταίες δυο ημέρες δεν έχω καθόλου συμπτώματα.Την Δευτέρα είχα αναγουλες και πονούσε η κοιλιά μου και από τότε τίποτα! Μόνο κάτι τραβήγματα στην μήτρα που και που 

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την θετική χοριακή!! Επαναληπτική έκανες να δεις αν διπλασιαζεται όπως πρέπει; 

Εγώ είμαι στην 9 βδομάδα κ τα συμπτώματα έρχονται κ φεύγουν καθ όλη τη διάρκεια 

Πότε έχεις υπέρηχο;

• Μου αρέσει 1

Just now, Alex@ είπε:

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την θετική χοριακή!! Επαναληπτική έκανες να δεις αν διπλασιαζεται όπως πρέπει; 

Εγώ είμαι στην 9 βδομάδα κ τα συμπτώματα έρχονται κ φεύγουν καθ όλη τη διάρκεια 

Πότε έχεις υπέρηχο;

Αύριο έχω την επαναληπτική!!

Απλώς μου έκανε εντύπωση που την Δευτέρα ήμουν χαλιά και την Τρίτη περδικι.

Για υπέρηχο δεν μου έχουν πει ακόμα, αύριο λογικά...

Να πάνε όλα καλά και σε εσένα ♥️

πρίν από 43 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Καλησπέρα κορίτσι μου! Συγχαρητήρια για τη θετική χοριακη σου! Μια χαρά θα είναι όλα, απλώς έρχονται και φεύγουν τα συμπτώματα, είναι φυσιολογικο μην ανησυχείς!!! Με το καλό η επαναληπτική!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου! Συγχαρητήρια για τη θετική χοριακη σου! Μια χαρά θα είναι όλα, απλώς έρχονται και φεύγουν τα συμπτώματα, είναι φυσιολογικο μην ανησυχείς!!! Με το καλό η επαναληπτική!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!

Με το καλό να πάρεις και εσύ θετική χοριακη 🙏🙏🙏

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...