Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 17 λεπτά , Makelen είπε:

Γεια σου κοριτσι μου! Σε θυμαμαι απο τοτε που προσπαθουσα κι εγω για ορωτο παιδακι. Κι εμενα ο μικρος ειναι σχεδον 2 χρονων! Επανηλθα κι εγω γτ ετοιμαζομαι παλι για εμβρυομεταφορα. Αλλα εχω κρυοσυντηρημενα απο τοτε. Ευχομαι καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου και ελπιζω εδω τα  κοριτσια να σε διαφωτισουν οσον αφορα τον φυσικο κυκλο!❤

Καλή επιτυχία πόσο είσαι εσύ τώρα αν επιτρέπεται;; Την ηλικία σκέφτομαι μωρέ πόσο καλά ωάρια να έχω πια δε ξέρω 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

20 ώρες πρίν, annakarel είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Νέο μέλος στην παρέα σας ! Εύχομαι όσες είναι έγκυες να έχουν ήρεμες εγκυμοσύνες χωρίς επιπλοκές και να κρατήσουν τελειόμηνα και γερά μωρά. Όσες είστε στην προσπάθεια, το ίδιο βασικά, να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι με προορισμό τα μωράκια στην αγκαλιά μας. 

26 Σεπτεμβρίου έκανα εμβρυομεταφορα δύο βλαστοκύστεων. 

5 Οκτωβρίου πήραμε την πρώτη μας θετική χοριακη η οποία είχε καλούς διπλασιασμους..

Έκανα τον πρώτο υπέρηχο και είδαμε σάκο. 

Στην έκτη εβδομάδα είδαμε εμβρυϊκά στοιχεία και καρδιά να αναβοσβηνει.

Πάμε για υπέρηχο την 7 η εβδομάδα και να σου και ένας ακόμα σάκος...με εμβρυϊκά στοιχεία. 

Σοκ κορίτσια μου.  

Φοβάμαι και χαίρομαι, χαίρομαι και φοβάμαι. Με ανησύχησε που δεν ακούσαμε καρδούλες. Ο γιατρός δεν έδειξε ανήσυχος. Μου είπε πως δεν είχε καλή εικόνα στον υπέρηχο. Αλλά πώς και οι δύο σάκοι έχουν εμβρυϊκά στοιχεία και όλα καλά λέει. Υπέρηχο ξανά 8 και 4 την Τετάρτη. 

Φοβάμαι που δεν είδαμε τις καρδούλες... αλλά έχω πίστη. 

Έχω χάσει ένα μωράκι στον τέταρτο και η αγωνία είναι μεγαλύτερη οπως καταλαβαίνετε.

Είμαι και 45 χρονών....

Σας ευχαριστώ που με ακούσατε! 

Με την ίδια έκπληξη βρεθήκαμε κι εμείς πέρυσι! Να γελάς και να κλαις ταυτόχρονα!!! Και πηγαίναμε για το 2ο αλλά ήρθε η έκπληξη!!!

Μια τελειομηνη και ηρεμη εγκυμοσύνη εύχομαι!!! 

Just now, Sisheido είπε:

Με την ίδια έκπληξη βρεθήκαμε κι εμείς πέρυσι! Να γελάς και να κλαις ταυτόχρονα!!! Και πηγαίναμε για το 2ο αλλά ήρθε η έκπληξη!!!

Μια τελειομηνη και ηρεμη εγκυμοσύνη εύχομαι!!! 

Aχ σε ευχαριστώ πολύ. Φοβάμαι τη δίδυμη κύηση.. επειδή ξέρω πως υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι όμως από την άλλη συμβαίνουν τα θαύματα Ε;  Να σας ζήσουν τα παιδάκια σας. 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Καλησπέρα σας 

Είμαι παλιό μέλος του φόρουμ 

Έχω ήδη ένα κοριτσάκι από εξωσωματική 2 χρόνων πια 

Είμαι 43 χρόνων και σκέφτομαι να κάνω μια ύστατη προσπάθεια για δεύτερο πάλι με εξωσωματική αλλά σε φυσικό κύκλο αποκλειστικά διότι δε θα ήθελα να πάρω πάλι φάρμακα να πω επίσης ότι μετά την μικρούλα έμεινα έγκυος μέσα σε τρεις μήνες δύο φορές με επαφές αλλά κατέληξαν σε βιοχημική 

Θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε τις εμπειρίες σας όσον αφορά το φυσικό κύκλο οποία έχει θα το εκτιμούσα 

Ευχαριστώ 

Στα 40 μου κι ενώ είχαμε ένα γιο 4 ετών από εξωσωματική... έκανα 2 φυσικους-τροποποιημενους (αν το λέω καλά με κλομιφαινη)... μεταφέραμε 2 βλαστοκυστες και έχω τα διδυμάκια μου! 

Αν θέλεις να προσπαθήσεις... κανε το και εύχομαι η οικογένεια σας να μεγαλώσει!!!

πρίν από 15 λεπτά , annakarel είπε:

Aχ σε ευχαριστώ πολύ. Φοβάμαι τη δίδυμη κύηση.. επειδή ξέρω πως υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι όμως από την άλλη συμβαίνουν τα θαύματα Ε;  Να σας ζήσουν τα παιδάκια σας. 

Εγώ είχα μια πολύ όμορφη εγκυμοσυνη... με διατροφή σακχαρώδη διαβήτη βέβαια αλλά πήρα λιγότερα κιλά από την πρώτη εγκυμοσύνη μου και γενικά λίγο ζορίστηκα μόνο την τελευταία εβδομάδα...

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Καλησπέρα σε όλες!!

Ευχομαι σε όσες πήραν θετική χοριακη καλούς διπλασιασμούς !

αλλα και σε εκείνες που είχαν αποτυχία να ήταν η τελευταία !!! 🙏🙏

Εγώ έκανα την Τετάρτη έμβρυο μεταφορά και σήμερα έχω έντονους πόνους στην μέση και πολύ πρησμένο στήθος! 
ελπιζω να μην λάβω ξανά αρνητική χοριακη! 
ειχε κάποια άλλη συμπτώματα και μετά θετική χοριακη;;;;

• Καλή τύχη! 2
  • Ευχή 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!

Ευχομαι σε όσες πήραν θετική χοριακη καλούς διπλασιασμούς !

αλλα και σε εκείνες που είχαν αποτυχία να ήταν η τελευταία !!! 🙏🙏

Εγώ έκανα την Τετάρτη έμβρυο μεταφορά και σήμερα έχω έντονους πόνους στην μέση και πολύ πρησμένο στήθος! 
ελπιζω να μην λάβω ξανά αρνητική χοριακη! 
ειχε κάποια άλλη συμπτώματα και μετά θετική χοριακη;;;;

Εύχομαι να πάρεις μια μεγάλη θετική χοριακη. Πότε θα την κάνεις; Πάντως και εγώ ειχα αυτά τα συμπτώματα που έχεις και εσύ και πήρα θετική. ☺️
Μην ψάχνεις όμως τα συμπτώματα πολλές δεν είχαν τιποτα και πήραν θετικά αποτελέσματα. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Katker είπε:

Εύχομαι να πάρεις μια μεγάλη θετική χοριακη. Πότε θα την κάνεις; Πάντως και εγώ ειχα αυτά τα συμπτώματα που έχεις και εσύ και πήρα θετική ☺️

Θα την κάνω Κυριακή ! 
συγχαρητηρια το είδα το θαυματακι σου και χάρηκα παρά πολύ!

να πάνε όλα καλά!!!!

τις ίδιες μέρες είχαν ξεκινήσει σε εσένα;;;;

• Μου αρέσει 1

Just now, ZetaK είπε:

Θα την κάνω Κυριακή ! 
συγχαρητηρια το είδα το θαυματακι σου και χάρηκα παρά πολύ!

να πάνε όλα καλά!!!!

τις ίδιες μέρες είχαν ξεκινήσει σε εσένα;;;;

Σε ευχαριστώ πολύ! Θα περιμένουμε τα αποτελέσματα σου! 
σε μένα είχε ξεκινήσει πρώτα το στήθος να είναι πρησμένο γύρω στην 5η με 6η μέρα και τις επόμενες μέρες άρχισε η μέση. 

• Ευχή 1

2 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Καλή επιτυχία πόσο είσαι εσύ τώρα αν επιτρέπεται;; Την ηλικία σκέφτομαι μωρέ πόσο καλά ωάρια να έχω πια δε ξέρω 

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

πρίν από 13 λεπτά , Katker είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Θα περιμένουμε τα αποτελέσματα σου! 
σε μένα είχε ξεκινήσει πρώτα το στήθος να είναι πρησμένο γύρω στην 5η με 6η μέρα και τις επόμενες μέρες άρχισε η μέση. 

Τα έμβρυα που μετέφερα αυτή την φορά ήταν 4BB και τα δυο γνωρίζεις οι πιθανότητες είναι πολύ λίγες;;; Οι προυηγουμενες προσπάθειες ήταν AA αλλά πέρα από την δεύτερη που ήταν βιοχημική δεν είχα άλλη σύλληψη αλλά ανακαλύψαμε μικροβιωμα 8%.

τώρα με μικροβιωμα 99,39 τα έμβρυα είναι καλά όχι άριστα ! 🙏

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , ZetaK είπε:

Τα έμβρυα που μετέφερα αυτή την φορά ήταν 4BB και τα δυο γνωρίζεις οι πιθανότητες είναι πολύ λίγες;;; Οι προυηγουμενες προσπάθειες ήταν AA αλλά πέρα από την δεύτερη που ήταν βιοχημική δεν είχα άλλη σύλληψη αλλά ανακαλύψαμε μικροβιωμα 8%.

Θεωρουνται μετριες βλαστοκυστες. Εφοσον ομως διορθωθηκε το προβλημα σου.. σαφως εχεις αρκετες πιθανοτητες, τουλαχιατον το ενα να προχωρησει..! Ποια ειναι η ηλικια των βλαστοκυστων;

πρίν από 9 λεπτά , Makelen είπε:

Θεωρουνται μετριες βλαστοκυστες. Εφοσον ομως διορθωθηκε το προβλημα σου.. σαφως εχεις αρκετες πιθανοτητες, τουλαχιατον το ενα να προχωρησει..! Ποια ειναι η ηλικια των βλαστοκυστων;

Δεν είναι ούτε χρόνο ! 
και εγώ είμαι 32 ετών! Είχαμε 11 εμβρυα! Σε κάθε προσπάθεια βάζουμε 2 και αυτή είναι η 4η ! 

πρίν από 33 λεπτά , ZetaK είπε:

Από όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα δεν έχει να κάνει η ποιότητα των εμβρύων. Λένε ότι το 5ΑΑ είναι άριστο αλλά πολλες φορες ακόμα και χαμηλης ποιοτητας πιάνουν . Και το μικροβιωμα παίζει ρόλο που ήταν χαμηλό να μην πέτυχε η εμφύτευση ακόμα και με ΑΑ έμβρυο. Τώρα με τόσο άριστο μικροβιωμα πιστεύω το θετικό αποτέλεσμα το έχεις 🤞🏻

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , Katker είπε:

Από όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα δεν έχει να κάνει η ποιότητα των εμβρύων. Λένε ότι το 5ΑΑ είναι άριστο αλλά πολλες φορες ακόμα και χαμηλης ποιοτητας πιάνουν . Και το μικροβιωμα παίζει ρόλο που ήταν χαμηλό να μην πέτυχε η εμφύτευση ακόμα και με ΑΑ έμβρυο. Τώρα με τόσο άριστο μικροβιωμα πιστεύω το θετικό αποτέλεσμα το έχεις 🤞🏻

Μακάρι να πάει καλά!!!

ξερω πως η ηλικία μου δεν σηκώνει απογοήτευση όπως όλοι μου λένε !

αλλα όσες το έχουμε ζήσει καταλαβαίνουμε την απογοήτευση των αποτελεσμάτων! 
🙏❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , ZetaK είπε:

Μακάρι να πάει καλά!!!

ξερω πως η ηλικία μου δεν σηκώνει απογοήτευση όπως όλοι μου λένε !

αλλα όσες το έχουμε ζήσει καταλαβαίνουμε την απογοήτευση των αποτελεσμάτων! 
🙏❤️

Μην ακούς κανέναν και μένα τα ίδια μου λένε (32 και εγώ). Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Ναι εντάξει έχουμε μπροστά μας καιρό θα ξανά προσπαθήσουμε αλλά τι σημαίνει αυτό;;!! Δεν μπορούμε να στεναχωρηθούμε για αυτό που περνάμε;!! 
Υπομονή σε 6μερες θα ξέρουμε τα αποτελέσματα σου 🤞🏻

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...