Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 1 λεπτό , Kate89 είπε:

Κορίτσια βγήκε η χοριακη μου!!!

344!!!! Δεν μπορώ να το πιστέψω!!!

Συγχαρητηρια κοπελα μου!! Με το καλο!! Ολα να πανε καλα.. με διπλασιασμους ή τριπλασιασμους ευχομαι..! Τελειομηνο/α και υγιες/ή! Παρε ανασα γιατι σημερα ειναι η πιο σημαντικη μερα.., και ειναι μονο η αρχη!❤

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Makelen είπε:

Συγχαρητηρια κοπελα μου!! Με το καλο!! Ολα να πανε καλα.. με διπλασιασμους ή τριπλασιασμους ευχομαι..! Τελειομηνο/α και υγιες/ή! Παρε ανασα γιατι σημερα ειναι η πιο σημαντικη μερα.., και ειναι μονο η αρχη!❤

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!

Δεν είναι λίγο μεγάλη η χοριακη;

1 έμβρυο έβαλα και έκανα 12η μέρα μετά την εμβρυομεταφορα 

πρίν από 1 λεπτό , Kate89 είπε:

Μια χαρά είναι για 12 μέρα τόσο πρέπει να είναι. Συγχαρητήρια ! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Γεωργία38 είπε:

Ειμαι να πεθανω η εγκυμοσύνη δεν προχωραει ο γιατρός ειπε να διακοψουμε μου εγραψε να παρω χαπια για αποβολη.αλλιώς αν δεν πετυχει αποξεση

Λυπάμαι κοριτσι μου, δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς σε αυτά.... καλή δύναμη κ κουράγιο 

πρίν από 11 λεπτά , Kate89 είπε:

Αφου την εκανες 12η μερα, (υποθετω βλαστοκυστη) ειναι νορμαλ η χοριακη. Μεθαυριο να ειναι διπλη, και μετα ολα καλα!❤ Τι αξιολογηση ειχε η βλαστοκυστη;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Makelen είπε:

Αφου την εκανες 12η μερα, (υποθετω βλαστοκυστη) ειναι νορμαλ η χοριακη. Μεθαυριο να ειναι διπλη, και μετα ολα καλα!❤ Τι αξιολογηση ειχε η βλαστοκυστη;

1 Βλαστοκυστη έβαλα 3ΑΒ.

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Γεωργία38 είπε:

Ειμαι να πεθανω η εγκυμοσύνη δεν προχωραει ο γιατρός ειπε να διακοψουμε μου εγραψε να παρω χαπια για αποβολη.αλλιώς αν δεν πετυχει αποξεση

Κοριτσι μου λυπαμαι παρα πολυ. Δεν σε ξερω, αλλα παρ ολα αυτα σε αγγιζει θες δε θες ενας τετοιος πονος. Προσπαθησε να εισαι οσο μπορεις ψυχραιμη. Ευχομαι να ηρεμησεις συντομα και να εχεις την απαιτουμενη συμπαρασταση απο την οικογενεια σου. Φαινονται ολα μαυρα τωρα αλλα καποια στιγμη.. δεν θα ειναι το ιδιο. Θα ξεπεραστει.. οπως τοσος κοσμος ξεπερναει καθημερινα δυσκολες αλλα και τραγικες καταστασεις. Υπομονη λιγο κοριτσι μου.. ❤

πρίν από 2 λεπτά , Kate89 είπε:

1 Βλαστοκυστη έβαλα 3ΑΒ.

Μπραβο κοριτσι μου! Μετριο εμβρυακι.. αλλα τυχερο! Να περνουν δυναμη και τα αλλα κοριτσια. Γιατι τελικα, δεν δινουν μονο οι αριστες βλαστοκυστες εγκυμοσυνες! Συγχαρητηρια και παλι!❤

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας 

Είμαι παλιό μέλος του φόρουμ 

Έχω ήδη ένα κοριτσάκι από εξωσωματική 2 χρόνων πια 

Είμαι 43 χρόνων και σκέφτομαι να κάνω μια ύστατη προσπάθεια για δεύτερο πάλι με εξωσωματική αλλά σε φυσικό κύκλο αποκλειστικά διότι δε θα ήθελα να πάρω πάλι φάρμακα να πω επίσης ότι μετά την μικρούλα έμεινα έγκυος μέσα σε τρεις μήνες δύο φορές με επαφές αλλά κατέληξαν σε βιοχημική 

Θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε τις εμπειρίες σας όσον αφορά το φυσικό κύκλο οποία έχει θα το εκτιμούσα 

Ευχαριστώ 

• Μου αρέσει 1
  • Καλή τύχη! 1

2 ώρες πρίν, annakarel είπε:

Στον τρίτο υπέρηχο είδαμε ένα επιπλέον σάκο. Δε το έχω πιστέψει ακόμα. Την Τετάρτη θα έχω νέα να σας πω , ελπίζω ευχάριστα .

Εμένα όταν έτυχε Κυριακή πήγα στο κέντρο εξωσωματικής και έκανα χοριακη. Δε ξέρω αν είναι κοντά μου όμως. Ε μια μέρα ακόμα...θα αντέξεις. Εγώ το είχα ρίξει στις σειρές. Ευτυχώς πήρα άδεια από τη δουλειά. Οπότε είμαι σπίτι. 

Και εγώ σπίτι είμαι σε άδεια. Σκέφτομαι μήπως δουλέψω λίγο καμία μέρα να περάσει η ώρα αλλά σήμερα πχ δεν ήθελα . Λέω έχω 7 μέρες άδεια ας αραξω

πρίν από 15 λεπτά , Ellidr είπε:

Καλησπέρα σας 

Είμαι παλιό μέλος του φόρουμ 

Έχω ήδη ένα κοριτσάκι από εξωσωματική 2 χρόνων πια 

Είμαι 43 χρόνων και σκέφτομαι να κάνω μια ύστατη προσπάθεια για δεύτερο πάλι με εξωσωματική αλλά σε φυσικό κύκλο αποκλειστικά διότι δε θα ήθελα να πάρω πάλι φάρμακα να πω επίσης ότι μετά την μικρούλα έμεινα έγκυος μέσα σε τρεις μήνες δύο φορές με επαφές αλλά κατέληξαν σε βιοχημική 

Θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε τις εμπειρίες σας όσον αφορά το φυσικό κύκλο οποία έχει θα το εκτιμούσα 

Ευχαριστώ 

Γεια σου κοριτσι μου! Σε θυμαμαι απο τοτε που προσπαθουσα κι εγω για ορωτο παιδακι. Κι εμενα ο μικρος ειναι σχεδον 2 χρονων! Επανηλθα κι εγω γτ ετοιμαζομαι παλι για εμβρυομεταφορα. Αλλα εχω κρυοσυντηρημενα απο τοτε. Ευχομαι καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου και ελπιζω εδω τα  κοριτσια να σε διαφωτισουν οσον αφορα τον φυσικο κυκλο!❤

• Μου αρέσει 1

πρίν από 39 λεπτά , Kate89 είπε:

1 Βλαστοκυστη έβαλα 3ΑΒ.

Συγχαρητήρια κορίτσι μου και καλούς διπλασιασμούς!!!για 12η μέρα είναι φανταστικό νούμερο!όλα καλά!!! 🥰

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...