Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Καφέ Εξωσωματικής 2024 !

Recommended Posts

πρίν από 49 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!

Ενώ έχω κάνει άλλες 3 φορές εμβρυομεταφορα νιώθω ότι όσο περνάν οι μέρες θ έχει αποτύχει κ αυτή . Δεν ξέρω πέρα από στήθος κ μια ενόχληση στη μέση δεν έχω κάτι άλλο εκτός του πήγα τελευταία φορά τουαλέτα πριν την εμβρυομεταφορα ενώ δεν είχα τέτοιο θέμα γενικά . Παρασκευή έκανα εμβρυομεταφορα. Τεστ στο σπίτι δεν θέλω ν κάνω. Βασικά θέλω ν κάνω αν βγει θετικό 😂😂

Aντωνια μου σε νιώθω απόλυτα.  Υπομονή...δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Δε θα σου πω να μην αγχώνεσαι... μεγαλύτερη βλακεία δεν υπάρχει. Για να σου δώσω θάρρος. Δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Κανένα. Ούτε τσιμπήματα, ούτε ροζ, ούτε δέκατα...μη σου πω είχα και υποθερμία. Η χοριακη μου θετική. Μπήκα 8η εβδομάδα... εννοείται πως έχω τρελό άγχος για τον επόμενο υπέρηχο. 

πρίν από 18 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Σήμερα είναι η πρώτη χοριακη μου και το άγχος είναι στο κόκκινο!!😔

Νιώθω ότι θα είναι αρνητικό πάλι..τις προηγούμενες μέρες δεν ένιωθα τίποτα το ιδιαίτερο... μόνο σήμερα που ξύπνησα με ανακατοσουρα.. από το άγχος μου λογικά..

Καλημέρα κορίτσι μου! Τίποτα δεν ένιωθα και εγώ και όλα ήταν καλά. Θετική η χοριακη μου. Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να δεις ένα υπέροχο νούμερο και να ξεκινήσει ένα όμορφο ταξίδι εγκυμοσύνης! 

πρίν από 55 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!

Ενώ έχω κάνει άλλες 3 φορές εμβρυομεταφορα νιώθω ότι όσο περνάν οι μέρες θ έχει αποτύχει κ αυτή . Δεν ξέρω πέρα από στήθος κ μια ενόχληση στη μέση δεν έχω κάτι άλλο εκτός του πήγα τελευταία φορά τουαλέτα πριν την εμβρυομεταφορα ενώ δεν είχα τέτοιο θέμα γενικά . Παρασκευή έκανα εμβρυομεταφορα. Τεστ στο σπίτι δεν θέλω ν κάνω. Βασικά θέλω ν κάνω αν βγει θετικό 😂😂

Πρώτη φορά φέτος έκανα τεστ. Είδα αχνή γραμμή μια μέρα πριν τη χοριακη. Δε μπορώ να πω πως πέταξα στα σύννεφα γιατί λέω μη μου τύχει εμένα η περίπτωση να κάνει λάθος το τεστ αλλά οκ ένα τσακ πήρα ελπίδες. Αυτές οι ώρες μέχρι να βγεις ήταν ατελείωτες. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακη; Εγώ έκανα την 9η. 

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια. Σήμερα πήρα outrogesran και μου τα έσκασε λίγο περίεργα. Σα να ζαλίζομαι σα να τα βλέπω περίεργα..πόσο κρατάει; Έχω ξαναπάρει πολλές φορές χωρίς συμπτώματα 

πρίν από 47 λεπτά , annakarel είπε:

Aντωνια μου σε νιώθω απόλυτα.  Υπομονή...δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Δε θα σου πω να μην αγχώνεσαι... μεγαλύτερη βλακεία δεν υπάρχει. Για να σου δώσω θάρρος. Δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Κανένα. Ούτε τσιμπήματα, ούτε ροζ, ούτε δέκατα...μη σου πω είχα και υποθερμία. Η χοριακη μου θετική. Μπήκα 8η εβδομάδα... εννοείται πως έχω τρελό άγχος για τον επόμενο υπέρηχο. 

Καλημέρα κορίτσι μου! Τίποτα δεν ένιωθα και εγώ και όλα ήταν καλά. Θετική η χοριακη μου. Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να δεις ένα υπέροχο νούμερο και να ξεκινήσει ένα όμορφο ταξίδι εγκυμοσύνης! 

Πρώτη φορά φέτος έκανα τεστ. Είδα αχνή γραμμή μια μέρα πριν τη χοριακη. Δε μπορώ να πω πως πέταξα στα σύννεφα γιατί λέω μη μου τύχει εμένα η περίπτωση να κάνει λάθος το τεστ αλλά οκ ένα τσακ πήρα ελπίδες. Αυτές οι ώρες μέχρι να βγεις ήταν ατελείωτες. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακη; Εγώ έκανα την 9η. 

Μακάρι ρ κορίτσι μου ! Σ εύχομαι να δεις το μωράκι υγιέστατο και να έχεις τελειομηνη εγκυμοσύνη με όλη μου την καρδιά! Κοίτα στο άγχος Μ επιβάλλομαι δεν είμαι συνέχεια στην τρέλα 😂 εμβρυομεταφορα έκανα 1/11 και χοριακη έχω 11 γτ 10 είναι Κυριακή. Οπότε 10 μέρες πες.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μακάρι ρ κορίτσι μου ! Σ εύχομαι να δεις το μωράκι υγιέστατο και να έχεις τελειομηνη εγκυμοσύνη με όλη μου την καρδιά! Κοίτα στο άγχος Μ επιβάλλομαι δεν είμαι συνέχεια στην τρέλα 😂 εμβρυομεταφορα έκανα 1/11 και χοριακη έχω 11 γτ 10 είναι Κυριακή. Οπότε 10 μέρες πες.

Στον τρίτο υπέρηχο είδαμε ένα επιπλέον σάκο. Δε το έχω πιστέψει ακόμα. Την Τετάρτη θα έχω νέα να σας πω , ελπίζω ευχάριστα .

Εμένα όταν έτυχε Κυριακή πήγα στο κέντρο εξωσωματικής και έκανα χοριακη. Δε ξέρω αν είναι κοντά μου όμως. Ε μια μέρα ακόμα...θα αντέξεις. Εγώ το είχα ρίξει στις σειρές. Ευτυχώς πήρα άδεια από τη δουλειά. Οπότε είμαι σπίτι. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

1 hour ago, Γεωργία38 είπε:

Ειμαι να πεθανω η εγκυμοσύνη δεν προχωραει ο γιατρός ειπε να διακοψουμε μου εγραψε να παρω χαπια για αποβολη.αλλιώς αν δεν πετυχει αποξεση

Λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου..καλό κουράγιο εύχομαι..μια μεγάλη αγκαλιά από εμένα ❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 29 λεπτά , Γεωργία38 είπε:

Ειμαι να πεθανω η εγκυμοσύνη δεν προχωραει ο γιατρός ειπε να διακοψουμε μου εγραψε να παρω χαπια για αποβολη.αλλιώς αν δεν πετυχει αποξεση

Γεωργία μου λυπάμαι πολύ. Δεν έχω κάτι να σου πω για να σε παρηγορήσω. Δύναμη και κουράγιο. 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!

Εύχομαι να πάρεις μια θετική χοριακη. Κάτσε ξεκουράσου τώρα όσο μπορείς και πέρνα τον χρόνο σου ευχάριστα.  Έτσι ένιωθα και εγώ ότι πάλι θα έχει αποτύχει και είχα βάλει 2 καλές βλαστοκύστες (5ΑΑ) αλλά πήρα ένα θετικό αποτέλεσμα και όλα είναι καλά προς το παρών τουλάχιστον. Θετικές σκέψεις 💪🏻🤞🏻θα περιμένουμε τα νέα σου 

1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Σήμερα πήρα outrogesran και μου τα έσκασε λίγο περίεργα. Σα να ζαλίζομαι σα να τα βλέπω περίεργα..πόσο κρατάει; Έχω ξαναπάρει πολλές φορές χωρίς συμπτώματα 

Από το στόμα το πήρες ή κολπικά; Δεν κρατάει πάρα πολύ εγώ τα παθαίνω αυτά όταν το έπαιρνα από το στόμα. Κολπικά δεν έχει όλες αυτές τις παρενέργειες .

πρίν από 50 λεπτά , Γεωργία38 είπε:

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου. Είναι πολύ δυσάρεστο αυτό. Κουράγιο.. 

• Ευχή 1

πρίν από 21 λεπτά , Katker είπε:

Εύχομαι να πάρεις μια θετική χοριακη. Κάτσε ξεκουράσου τώρα όσο μπορείς και πέρνα τον χρόνο σου ευχάριστα.  Έτσι ένιωθα και εγώ ότι πάλι θα έχει αποτύχει και είχα βάλει 2 καλές βλαστοκύστες (5ΑΑ) αλλά πήρα ένα θετικό αποτέλεσμα και όλα είναι καλά προς το παρών τουλάχιστον. Θετικές σκέψεις 💪🏻🤞🏻θα περιμένουμε τα νέα σου 

Από το στόμα το πήρες ή κολπικά; Δεν κρατάει πάρα πολύ εγώ τα παθαίνω αυτά όταν το έπαιρνα από το στόμα. Κολπικά δεν έχει όλες αυτές τις παρενέργειες .

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου. Είναι πολύ δυσάρεστο αυτό. Κουράγιο.. 

ναι από το στόμα. Έχω περίοδο. Τα έχω ξαναπάρει αλλά πρώτη φορά είχα παρενέργειες. Ευτυχώς δεν κράτησαν πολύ 

2 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Σήμερα είναι η πρώτη χοριακη μου και το άγχος είναι στο κόκκινο!!😔

Νιώθω ότι θα είναι αρνητικό πάλι..τις προηγούμενες μέρες δεν ένιωθα τίποτα το ιδιαίτερο... μόνο σήμερα που ξύπνησα με ανακατοσουρα.. από το άγχος μου λογικά..

Να έχεις μια τερααααστια χοριακη!! 🥰

1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Κορίτσι μου κ εμενα πάντα με ζάλιζαν πολύ.. κανένα μισάωρο με 40 λεπτά ήμουν έτσι...δεν του ζητάς να τα παίρνεις κολπικά??δε θα έχεις τίποτα!!!

Λυπάμαι πάρα πολύ....είναι τόσο δύσκολο όλο αυτό...έχει σταματήσει η καρδιά του?η συνεχίζει να έχει χαμηλούς παλμούς??

Διαφημίσεις

Δυστυχώς το έχω ζήσει κ εγώ ότι κ ν σ πουμε δεν θ αλλάξει. Θα βρεις τη δύναμη κ θα συνεχίσεις!!

1 hour ago, annakarel είπε:

Στον τρίτο υπέρηχο είδαμε ένα επιπλέον σάκο. Δε το έχω πιστέψει ακόμα. Την Τετάρτη θα έχω νέα να σας πω , ελπίζω ευχάριστα .

Εμένα όταν έτυχε Κυριακή πήγα στο κέντρο εξωσωματικής και έκανα χοριακη. Δε ξέρω αν είναι κοντά μου όμως. Ε μια μέρα ακόμα...θα αντέξεις. Εγώ το είχα ρίξει στις σειρές. Ευτυχώς πήρα άδεια από τη δουλειά. Οπότε είμαι σπίτι. 

Ναι δεν θέλω να τρέχω γτ θέλει ν πάμε με το αμάξι. Ενώ το μικροβιολογικό είναι 5λ με τα πόδια οπότε λέω ν κάνω υπομονή άλλη μια μέρα !! Έλα ρ συ τέλειο νέο αυτό !!! Πωπω μπράβο !!!

πρίν από 8 λεπτά , *Vasoula είπε:

Να έχεις μια τερααααστια χοριακη!! 🥰

Κορίτσι μου κ εμενα πάντα με ζάλιζαν πολύ.. κανένα μισάωρο με 40 λεπτά ήμουν έτσι...δεν του ζητάς να τα παίρνεις κολπικά??δε θα έχεις τίποτα!!!

Λυπάμαι πάρα πολύ....είναι τόσο δύσκολο όλο αυτό...έχει σταματήσει η καρδιά του?η συνεχίζει να έχει χαμηλούς παλμούς??

Εχει χαμηλούς παλμους είχα μια ελπιδα οτι θα πετυχαινε με την πρωτη

Just now, Γεωργία38 είπε:

Σημασία έχει πως έμεινες έγκυος . Τώρα παλλινδρομες συμβαίνουν τόσο συχνά που δεν χρειάζετε να σε απογοητεύει ήταν κάτι που δεν ήταν καλά Κ ευτυχώς φάνηκε γρήγορα Κ δεν ταλαιπωρήθηκε 

πρίν από 3 λεπτά , Γεωργία38 είπε:

Υπομονή και κουράγιο κορίτσι μου.. όντως δεν υπάρχουν λόγια σε αυτό..

@Kate89 @Antonia_ καλή επιτυχία σας εύχομαι! Αναμένουμε νέα με θετικές χοριακες!!! 🤞🏼

• Ευχή 1

πρίν από 4 λεπτά , Γεωργία38 είπε:

Πραγματικά λυπάμαι....ελπίζω να συμβεί όσο πιο ανώδυνα γίνεται για εσένα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...